Gość: Przemas IP: *.sente.pl 21.07.01, 01:25 ...poza Częstochową, naturalnie?:) Powiedzcie o swoich marzeniach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stock Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 16:42 Chyba jakieś ciepłe kraje, bo jak widać za oknem - lata u nas nie ma ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemas Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.sente.pl 21.07.01, 18:45 ...ale chodziło mi o jakieś konkretne miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.10.01, 21:30 Na Karaibach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 13:31 Czciałabym mieszkać w Poraju. Marzy mi się własny dom z ogrodem i taki będę od wiosny realizować w Poraju w lesie. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: 12.15.16.* 08.10.01, 22:53 W Wanatach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 09.10.01, 10:53 Gość portalu: DM napisał(a): > W Wanatach. DM to szybko wracaj, będziemy sąsiadami! Pozdrowienia .Renata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: 12.15.16.* 09.10.01, 16:17 Gość portalu: rena napisał(a): > Gość portalu: DM napisał(a): > > > W Wanatach. > DM to szybko wracaj, będziemy sąsiadami! > Pozdrowienia .Renata. > Sasiadami? Przeciez ty chcesz mieszkac w Poraju. Wracam juz niedlugo. Tak przy okazji, wspomnialas, ze twoj maz to budowlaniec. Jaka technologie zastosujecie przy budowie domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robal Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 21:26 Na Cyprze. Cudowny kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mystic Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: 217.96.1.* 09.10.01, 22:07 Ja chcialbym mieszkac w Holandii, a najlepiej.....w Amsterdamie. I nie chodzi mi tu o palenie trawy. Poprostu....Kraj mi sie podoba....a miasto jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.*.*.* 12.10.01, 08:36 Praga, Praga, Praga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.gco.dialup.connect.net.au 12.10.01, 10:53 Australia Gold Coast bo tu mieszkam Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? 13.10.01, 04:36 Nie wazne gdzie sie mieszka,wazne z kim sie mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 18:25 We własnym jednopiętrowym domku z ogrodem na przedmieściach Cz-wy , chociaż na domek w jakimś ciepłym kraju też bym się nie obraziła np.Grecja lub Hiszpania(koniecznie nad morzem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 19:43 Wszedzie tylko nie w Czestochowie. Jak tylko skoncze studia, to wyrywam stad jak najdalej. Raz ze dziura, a dwa, ze o pracy w naszym miescie tylko mozna pomarzyc :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 21:10 W Częstochowie bo mają AZS i Włókniarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jontek Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.11.01, 00:26 szpiro napisał(a): > Nie wazne gdzie sie mieszka,wazne z kim sie mieszka. Właśnie!Złote słowa,bez kumpli nawet ciepłe kraje są nudne (nawet z multipleksem o który wszystkim na tym forum chodzi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GJD Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.asm.bellsouth.net 08.08.02, 01:02 Nad oceanem z szeroka paza i szumem wysokich fal(moze byc Floryda)....RAJ NA ZIEMI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.cympak.com / 192.168.0.* 08.08.02, 16:45 Gość portalu: GJD napisał(a): > Nad oceanem z szeroka paza i szumem wysokich fal(moze byc Floryda)....RAJ NA > ZIEMI. chyba pieklo, tej wilgoci nie da sie zniesc i goraca, mieszkam tylko w Pennsylvanii a juz klimat tu jest piekielny, (jedynie wczesna wiosna i pozna jesien jest OK) gdzie bym chcial mieszkac w Londynie, piekny umiarkowany klimat i najladniejsze miasto jakie widzialem do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GJD Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.asm.bellsouth.net 08.08.02, 23:14 W Londynie spedzilam ostatnio 7 dni..Oprocz historii..mnostwo smieci, wszedzie. Chyba zgadzasz sie ze mna..a jaka drozyzna!!!!!!!!!!!! Floryda (gdzies miedzy West Palm Beach i Miami) to miejsce gdzie w niedalekiej przyszlosci przeprowadzam sie. Obecnie blisko Atlantyku jest chlodniej niz w Pennsylvanii. Pozdrawiam z GA..pogoda nie do wytrzymania:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: 198.138.227.* 09.08.02, 15:19 Gość portalu: GJD napisał(a): > W Londynie spedzilam ostatnio 7 dni..Oprocz historii..mnostwo smieci, wszedzie. > Chyba zgadzasz sie ze mna.. te smieci moze poza strefa 1-2-ga w dzielnicach narodowosciowych, ale i tak o klase czysciej niez przyzwyczail mnie NY czy Phila... (Ameryka w smieciach wyznaczyla nowy standart, nawet na Times Square pozno wieczorem jak ludzi nie ma juz tyle widac smieci !!!!) a jaka drozyzna!!!!!!!!!!!! a i owszem (al enie wszystko, motel w ladynie jest 3 razy tanszy niz papierowy motel pod Bostonem -20mil od miasta), ale co wazne ze ladnie i tyle historii o nikt mnie nie zaczepia lubie ta angielska powsciagliwosc... > Floryda (gdzies miedzy West Palm Beach i Miami) to miejsce gdzie w niedalekiej > przyszlosci przeprowadzam sie. zaopatrz sie w dobre A/C bo w nocy nie pospisz, nie wiem jak ciebie ale mnie ta wilgoc dobija, jestem 3 lata i mimo obietnic nie moge sie nic przyzwyczaic... Jest nawet w USA takie przyslowie nie wiem czy slyszales: "If you cannot stand the heat do not visit Miami in August" > Obecnie blisko Atlantyku jest chlodniej niz w > Pennsylvanii. ale wilgoniej tez, a wole 90F przy 40% humidity niz 80F/70% > Pozdrawiam z GA..pogoda nie do wytrzymania:( wlasnie, wlasnie... a Londyn taki umiarkowany i zabytki ma takiej klasy ze szczena wali z pomlaskiem o podloge ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diwo A może by do Tomaszowa... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 15:32 Dobrze mi tu, nie narzekam. Chętnie jednak zamieniłbym bloki na domek powiedzmy 10 km od Cz-wy (tym bardziej, że wczesniej mieszkałem w domku na przedmieściu i teraz mię cholera bierze jak słyszę sąsiada op... żonę bo zupa była za słona). Jak sobie chcę gdzieś jechać to po prostu jadę. Kiedyś bardzo (po studiach) chciałem zostać w Krakowie. Wyszło tak, że że nie zostałem, ale nie żałuję - wolę tam od czasu do czasu się wyrwać - bardziej czuję atmosferę. Znajomi którzy zostali są tak zabiegani, że Rynek widzą rzadziej niż ja któren w Częstochowie pozostał ;)))) A poza tym przecież ten nasz grajdoł taki swojski jest i dziurą zalatujący..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek novy100@po Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 16:52 jak to gdzie tylko na lisincu lub na grabówce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Mlyn Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? IP: 5.1R* / *.net81-65-240.noos.fr 10.08.02, 00:40 W Legii Warszawa !!! To nasza duma i slawa Czarna L-ka w koleczku sie mieni To jest Legii swiety znak Jej kibice sa nieustraszeni boi ich sie caly swiat Boja ich sie kibice angielscy Boja sie i holenderscy... A zaczelo sie to wszystko tak : W siedemdziesiatych gierkowskich latach, kiedy jeszcze nie bylo butow zapinanych na skracze w nagrode za to ze wypolerowalem mu medal Za Odre i Nyse Luzycka i Za Dojscie Do Baltyku, dziadek wzial mnie na Lazienkowska (tak tak, jeden dziadek w Katyniu, drugi u Berlinga) ; rozne zeczy pozniej widzialem : Alhambre w Grenadzie, wulkan Cotopaxi, Adis-Abebe, Gwadelupe. Taj Mahal i dom w ktorym urodzil sie Lewis Caroll. Harlem i przyladek Dobrej Nadziei. ITP. Nie ma mocnych, zjezdza sie z Trasy i - CWKS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
inka_m Re: GDZIE CHCIELIBYŚCIE MIESZKAĆ? 11.08.02, 22:33 Z pewnością nie w zasobach mieszkaniowych Spółdzielni mieszkaniowej "Nasza Praca" w Częstochowie! Gdybyż tylko było mnie na to stać! Mieszkanie na boisku sportowym, bo Pan prezes chciał się zasłużyć w oczach swoich przyszłych wyborców... Nie pytano nas o zgodę na boisko pod nadszymi oknami, ale teraz każą nam zbierać podpisy, że nie chcemy boiska w tak bliskim sąsiedztwie mieszkań. Może Pan Prezes Szczuka wybuduje boisko piłkarskie pod swoimi oknami? wtedy pewnie doczekalibyśmy się reakcji... a tak tylko bomby podkładają, bo blok mieszkalny przeszkadza grającym. Samo życie! Gdzie napisać zażalenie? Pisanie na Berdyczów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przystojny_Pan MIESZKAM W BONN... IP: Internet3:* / *.dip.t-dialin.net 13.08.02, 18:34 .. i to juz od 20 lat. Tu chcialem tez zawsze mieszkac, w Polsce mieszkalem ostatnio w Czestochowie, co tam teraz w tym miescie nowego slychac ? Odpowiedz Link Zgłoś