Gość: miko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 11:45 Szukam firmy która wykona nam zaproszenia ślubne. Kto się tym zajmuje w Cz-wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klotylda78 Re: ZAPROSZENIA ŚLUBNE? GDZIE? 30.03.05, 12:55 polecam firme cartalia.com z warszawy.... b. ladne i w miare tanie zaproszenia! zamawia sie przez internet, sa bardziej oryginalne niz w cz-wie - uwierz mi... www.cartalia.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: ZAPROSZENIA ŚLUBNE? GDZIE? IP: *.iplus.pl 30.03.05, 15:58 Hej po co zamawiac w Warszawie, jesli w Czestochowie jest firma ktora ma w sprzedazy miedzy innymi te zaproszenia i kilka setek innych jeszcze fajniejszych. I robi super nadruki :). Polecam GKSTUDIO, na Jadwigi. www.gkstudio.com.pl rafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: ZAPROSZENIA ŚLUBNE? GDZIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 00:59 Ja robilam w Garmondzie. Wyszly bardzo ladnie. Najfajniejze wizytowki sa w albumie fioletowym w gkstudio.monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcyś Re: ZAPROSZENIA ŚLUBNE? GDZIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 08:45 A ja polecam studio Gosi Janik. Robi zaproszenia ręcznie ze zdjęciami. Moje zrobiły furorę wsród znajomych. studio to mieści się w barmie koło restauracji meksykańskiej w III Alei. Odpowiedz Link Zgłoś