Gość: zdrowy rozsądek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 17:32 Gdyby siatkarze mieli tyle entuzjazmu ile autor tego artykułu wynik byłby 3:1 ale dla Częstochowian. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kibic Olsztyna Re: Siatkówka. Półfinały PLS IP: *.rajskanet.pl 10.04.05, 21:23 I po co to chamstwo na koniec? W telewizji dobrze bylo widac, ze pilka nie trafila nikogo z zawodnikow Olsztyna (i wszyscy niezalezni obserwatorzy potwierdzaja to po obejrzeniu powtorki). Wstyd, ale widocznie kibice z Czestochowy to skonczone prostaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: Siatkówka. Półfinały PLS IP: *.localdomain / 83.16.16.* 10.04.05, 21:40 Nie było cie tam więc się nie wypowiadaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boek Re: Siatkówka. Półfinały PLS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:43 Tak, byłem na meczu i blok był ewidentny... Widziałem też powtórki w TV. Takie powtórki tose ożecie o dupe wytrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny AZS Re: Siatkówka. Półfinały PLS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:56 Nie było bloku !!! Zobaczcie powtórki na Polsat Sport. Przepraszać sędziego chamy - i to już !Wstyd ,wstyd i jeszcze raz wstyd . Chamstwo w biało zielonych szalikach nie potrafiło uszanować nawet obecności flagi watykańskiej ,którą same wywiesiło .BYDLAKI !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: Siatkówka. Półfinały PLS IP: *.sdigroup / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:03 obiektywnyAZS?Ale,który,chyba olsztyński? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Siatkówka. Półfinały PLS IP: 217.96.15.* 11.04.05, 01:11 Nie szukamy zwycięstwa, ale sprawiedliwości. Olsztyn wygrał bo był lepszy i tyle, ale to nie znaczy, że sędziowie mogą popełniać tak proste błędy. A jak ktoś ma jakieś wątpliwości, to niech się zapyta NOwaka czy dotknął piłkę czy nie. Ja słyszałem, jak się przyznał chłopakom z AZS-u, ale już po meczu. Czyli wszyscy co twierdzą, że bloku nie było nie mają racji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 01:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Siatkówka. Półfinały PLS IP: *.rajskanet.pl 10.04.05, 22:09 Do okulisty marsz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cz-wski AZS Re: Siatkówka. Półfinały PLS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:16 Bloku nie było,też żałuję .Kilka razy oglądałem powtórkę -nie było na bank. Choć na początku też mi się wydawało ,że był.Ale NIE BYŁO. Jutro wygramy 3-0 .Boję się tylko sędziowania ,bo to po tym co działo się po meczu sędzieowie mogli się wkurzyć. A swoją drogą to WSTYD na całą Polskę - na tle żółto-białej flagi ,chamy krzyczą ,klną ,bluzgają na sędziego - złodzieje. Nie ma świętości dla bydła .Dziś wstydziłem się ,że jestem kibicem AZSu. A bloku nie było .Nawet jakby był ,to nie wolno robić z siebie dzikusa i to w takich smutnych dniach. Nie ma świętości dla BYDŁA . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZSiak Re: Siatkówka. Półfinały PLS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:37 Czy wy jesteście tacy ślepi?? Widać ewidentnie na powtórce że piłka po ataku Winiarskiego zmienia parabolę lotu. A więc co innego mogło zmienić tor lotu piłki jak nie blok Olsztyna?? Zachowanie kibiców było adekwatne do zachowania sędziego. PS. Przy dzisiejszym zachowaniu kibiców Cracovii i Legii, zahcowanie kibiców AZSu to nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sponsor Re: Siatkówka. Półfinały PLS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 01:19 Zachowanie kibiców pełna kultura do czasu kiedy jakiś kretyn nie wyskoczył z rewelacyją decyzją! Tak panie sedzo! O tobie mowa! Oj to wszystko odbiera chęci do jakielkowiek ingerancji w sport profesjonalny... Odpowiedz Link Zgłoś