Dodaj do ulubionych

Siatkówka. Półfinały PLS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 17:32
Gdyby siatkarze mieli tyle entuzjazmu ile autor tego artykułu wynik byłby 3:1
ale dla Częstochowian.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kibic Olsztyna Re: Siatkówka. Półfinały PLS IP: *.rajskanet.pl 10.04.05, 21:23
      I po co to chamstwo na koniec? W telewizji dobrze bylo widac, ze pilka nie
      trafila nikogo z zawodnikow Olsztyna (i wszyscy niezalezni obserwatorzy
      potwierdzaja to po obejrzeniu powtorki). Wstyd, ale widocznie kibice z
      Czestochowy to skonczone prostaki.
      • Gość: ksenia Re: Siatkówka. Półfinały PLS IP: *.localdomain / 83.16.16.* 10.04.05, 21:40
        Nie było cie tam więc się nie wypowiadaj....
        • Gość: Boek Re: Siatkówka. Półfinały PLS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:43
          Tak, byłem na meczu i blok był ewidentny...
          Widziałem też powtórki w TV. Takie powtórki tose ożecie o dupe wytrzeć
          • Gość: obiektywny AZS Re: Siatkówka. Półfinały PLS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:56
            Nie było bloku !!! Zobaczcie powtórki na Polsat Sport. Przepraszać sędziego chamy - i to już !Wstyd ,wstyd i jeszcze raz wstyd .
            Chamstwo w biało zielonych szalikach nie potrafiło uszanować nawet obecności flagi watykańskiej ,którą same wywiesiło .BYDLAKI !!!!!!
            • Gość: Tomi Re: Siatkówka. Półfinały PLS IP: *.sdigroup / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:03
              obiektywnyAZS?Ale,który,chyba olsztyński?
            • Gość: bart Re: Siatkówka. Półfinały PLS IP: 217.96.15.* 11.04.05, 01:11
              Nie szukamy zwycięstwa, ale sprawiedliwości. Olsztyn wygrał bo był lepszy i
              tyle, ale to nie znaczy, że sędziowie mogą popełniać tak proste błędy. A jak
              ktoś ma jakieś wątpliwości, to niech się zapyta NOwaka czy dotknął piłkę czy
              nie.
              Ja słyszałem, jak się przyznał chłopakom z AZS-u, ale już po meczu. Czyli
              wszyscy co twierdzą, że bloku nie było nie mają racji.
            • Gość: :) [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 01:22
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Tom Re: Siatkówka. Półfinały PLS IP: *.rajskanet.pl 10.04.05, 22:09
            Do okulisty marsz....
            • Gość: Cz-wski AZS Re: Siatkówka. Półfinały PLS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:16
              Bloku nie było,też żałuję .Kilka razy oglądałem powtórkę -nie było na bank. Choć na początku też mi się wydawało ,że był.Ale NIE BYŁO.
              Jutro wygramy 3-0 .Boję się tylko sędziowania ,bo to po tym co działo się po meczu sędzieowie mogli się wkurzyć.
              A swoją drogą to WSTYD na całą Polskę - na tle żółto-białej flagi ,chamy krzyczą ,klną ,bluzgają na sędziego - złodzieje.
              Nie ma świętości dla bydła .Dziś wstydziłem się ,że jestem kibicem AZSu.
              A bloku nie było .Nawet jakby był ,to nie wolno robić z siebie dzikusa i to w takich smutnych dniach. Nie ma świętości dla BYDŁA .
              • Gość: AZSiak Re: Siatkówka. Półfinały PLS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:37
                Czy wy jesteście tacy ślepi?? Widać ewidentnie na powtórce że piłka po ataku
                Winiarskiego zmienia parabolę lotu. A więc co innego mogło zmienić tor lotu
                piłki jak nie blok Olsztyna?? Zachowanie kibiców było adekwatne do zachowania
                sędziego.
                PS. Przy dzisiejszym zachowaniu kibiców Cracovii i Legii, zahcowanie kibiców
                AZSu to nic!
                • Gość: Sponsor Re: Siatkówka. Półfinały PLS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 01:19
                  Zachowanie kibiców pełna kultura do czasu kiedy jakiś kretyn nie wyskoczył z
                  rewelacyją decyzją! Tak panie sedzo! O tobie mowa!
                  Oj to wszystko odbiera chęci do jakielkowiek ingerancji w sport profesjonalny...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka