Dodaj do ulubionych

Debiut i gol Cassano

IP: *.ghnet.pl 18.01.06, 23:48
w 37 s od wejścia =] przetyp
Obserwuj wątek
    • Gość: Lesio Debiut i gol Cassano IP: 80.51.206.* 18.01.06, 23:49
      Zawsze uważałem, że koleś ma talent. Ale założę się-od tego transferu zaczyna
      się ostateczny rozpad "galacticos".
      • Gość: x2x Re: Debiut i gol Cassano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 00:06
        mysle ze od tego transferu zaczyna sie wielki powrot krolewskich...
        • Gość: Adam Cicinho grał w pomocy a Diogo w obronie IP: *.chello.pl 19.01.06, 03:01
          Cassano strzelił gola około 170 sekundy po wejściu na boisko.
    • Gość: wm Re: Debiut i gol Cassano IP: 213.186.85.* 19.01.06, 00:12
      Ale sie naczytaem:)
    • Gość: Ra I Bravo Re: Debiut i gol Cassano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 07:11
      Ra I Bravo - to chyba jakiś egipski faraon
    • jakeww Ciosano to chyba w Tottenhamie? n/t 19.01.06, 08:15
    • Gość: Fotti Kolo na zdjęciu to nie Cassano IP: 80.51.158.* 19.01.06, 09:30
      Cassano grał przeciw Polsce (3:1) i raczej wyglądał inaczej....
      • Gość: messi Re: Kolo na zdjęciu to nie Cassano IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:34
        Bramke to sobie strzelil bramkarz Betisu dziwnie sie zachowujac przy
        dosrodkowaniu. A Cassano dobil ja z 3 metrow.
        • Gość: mikuś Re: Kolo na zdjęciu to nie Cassano IP: *.chello.pl 19.01.06, 14:52
          Ale wedle przepisow obowiazujacych od ponad 100 lat bramke strzelil Cassano
          • Gość: Mikow77 Soldado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 15:28
            Czy ktoś może mi powiedzieć kto to jest ???? Wstyd się przyznać, ale nie mam
            pojęcia. Interesuję się tym zespołem, ale nawet na ich oficjalnej stronie go
            nie ma.
            • kk0101 Re: Soldado 19.01.06, 16:03
              Jejku, ja sie nie interesuje a wiem. To mlody hiszpanski napastnik wchodzacy z
              reguly z lawki. Bardzo skuteczny jak sie okazuje. Z Betisem co prawda wyszedl w
              pierwszej jedenastce,ale w lidze wchodzi jak druzynie nie idzie ;) i strzela
              bramki. Teraz chyba ma jeszcze mniejsze szanse na dluzsza gre po sprowadzeniu
              Cassano. Jeszcze gorzej bedzie jak wroci Ronaldo

FORZA JUVE!!!
              • Gość: messi Re: Soldado IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 17:43
                Soldado to prawie Salgado prawy obronca tylko dwoma literkami sie rozni ich
                nazwisko. Zatem jak jestes kibicem Realu i znasz Salgado to prawie jakbys znal
                Soldado.
                • Gość: rudestus0700 Re: Soldado IP: *.media4.pl 19.01.06, 18:51
                  Realu nienawidzę!Ale co do Soldado to gracz Realu B lider strzelców drugiej ligi
                  hiszpańskiej.
                  • Gość: Mikow77 Re: Soldado IP: 62.141.217.* 20.01.06, 19:55
                    I bardzo dziękuję wam za informację. Jestem fanem Realu od dawna, ale czasu
                    coraz mniej i człowiek nie śledzi wszystkiego. Pozdrawiam wszystkich kibiców,
                    oczywiście tych Barcy najbardziej. To sport, a ja szanuję przeciwnka,
                    szczególnie lepszego obecnie jak Barcelona. Barca jest na topie, ale ja wierzę
                    w moich. Pozdro !!!!
    • sztukas86 Straszna kicha!!!!!! 01.02.06, 21:21
      Lesio ma rację! Cassano to enfant terrible footballu! Może i ma ogromny telent,
      ale w Realu nie brakuje utalentowanych napastników. A Cassano tylko może popsuć
      atmosferę, obrazić się na wszystkich. Na pewno nie jest lepszy od Ronaldo,
      Baotisty, czy Raula

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka