Dodaj do ulubionych

Pytanie o dobre drzwi do bloku

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 20:55
skoro tak duzo pytan o remonty to i ja dozuce ;)
Mysle nad zmiana drzwi wejsciowych na antywlamaniowe.

Wszyscy polecaja drzwi PORTA - zastanawiam sie nad modelem Opal Plus klasy B.

co wy na to - moze cos lepszego w tej samej cenie ???
Obserwuj wątek
    • Gość: linapu Re: Pytanie o dobre drzwi do bloku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 21:37
      polecam firmę ORIT na kiedrzyńskiej - przy polnamie, koło przejazdu kolejowego,
      widziałam ich ofertę na drzwi gerda do bloku - antywłamaniowe - za 1250zł bez
      montażu i co najważniejsze z metalową futryną, nie wiem jak wygląda u nich
      temat montażu, bo też dopiero się do nich przymierzam. Oczywiście mają też inne
      super, super wzmocnione, super antywłamaniowe, za super cenę.
      • Gość: Klientka "Orit" Re: Pytanie o dobre drzwi do bloku IP: *.inds.pl / *.inds.pl 11.04.05, 22:50
        Mam takie drzwi zalozone .Cena z montazem ,progiem drewnianym ,dwa
        zamki ,wizjer 1480 zlotych .Jestem bardzo zadowolona z montazu.Panowie
        mili ,uprzejmi i zostawiaja porzadek.Poza tym drzwi sa bardzo ladne
        i "porzadne"Na montaz nie czekalam dlugo .Wlasciwie to ja wybralam date
        montazu.POLECAM !!!!!!!!!!!!!
      • Gość: anty_gerda Re: Pytanie o dobre drzwi do bloku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:07
        mam drzwi gerda. super anytwlamaniowe za supercene (ponad 3000). po 2 latach
        odkleja sie panel. nie chca mi teraz wymienic.
        zdecydowanie odradzam
    • Gość: izabs Stolbud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 22:47
      na Bór mają bardzo duży magazyn, można sobie pooglądać. Oferują drzwi różnych
      firm. Ogólnie można się trochę potargować. Stolbud ma też przedstawiciela na ul.
      Galibardiego.
      • Gość: ......... Re: Stolbud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:07
        WSZYSTKIE BĘDĄ DOBRE JAK JE BĘDZIEMY ZAMYKAĆ. AMEN...........
        • Gość: Szczęki Tylko nie kupuj drzwi od firmy biegającej... IP: *.inds.pl / *.inds.pl 09.06.05, 22:54
          Ostatnio często zauważam ulotki "dnia tego i tego na naszym osiedlu będą
          wymieniane drzwi wejśćiowe..." - to jest jeden wielki przekręt, którego jestem
          ofiarą. Apeluję więc do wszystkich: jeżeli sami sobie nie znajdziecie wykonawcy
          to nie dawajcie się ponieść cenom i zapewnieniom ulotek i przedstawicielom firm
          działających od drzwi do drzwi.
      • Gość: iza faradaya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 21:00
        spróbuj na ul. Faradaya Są tam 3 sklepy z drzwiami i oknami.
        Ceny i modele są różne
    • Gość: peter Re: Pytanie o dobre drzwi do bloku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 21:24
      "Na Warcie" (wazd od Krakowskiej. Tam mają drzwi PTZ. Z montażu i z samych drzwi
      jestem bardzo zadowolony
      • Gość: ona27 Re: Pytanie o dobre drzwi do bloku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 10:09
        potwierdzam drzwi z PTZ, tydzień temu miałam montaż, jestem bardzo zadowolona,
        1660zł z montazem
        • Gość: honzo Re: Pytanie o dobre drzwi do bloku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 16:48
          Polecam ORIT,drzwi gerdy ale nie antywlamaniowe ale wzmocnione.Jestem
          zadowolony z nich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka