Dodaj do ulubionych

cyklinowanie parkietu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 18:20
Czy możecie polecic jakąś dobra i niedrogą firme zajmująca sie cyklinowaniem
parkietów. Z góry bardzo dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: izis Re: cyklinowanie parkietu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:30
      jak masz mala powirzchnie to bierz papier ścierny i sam poleruj ,oni nie
      fatyguja sie do pokoi poniżej 20m2
    • Gość: edmund Re: cyklinowanie parkietu IP: *.wroclaw.mm.pl 13.04.05, 23:14
      www.ukladanieparkietow.prv.pl
    • Gość: Antoś Re: cyklinowanie parkietu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 00:38
      Polecam Parkiet-Lak z ul.brzeźnickiej, ceny mają przyzwoite, mozna sie
      potargowac ;) a wykonawstwo jest bardzo dobre, wiem z własnego doświadczenia.
      • Gość: adam Re: cyklinowanie parkietu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 08:11
        do antosia
        tzn ile cie skrobneli za metr?
        bo mnie powiedzieli 45 pln
        • Gość: Antoś Re: cyklinowanie parkietu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 11:15
          No coż.. najtańsi nie są to fakt, ale jak wiesz ludzi biednych nie stać na
          tanie rzeczy, nie mam zamiaru robić dwa razy, juz kiedyś wziołem tańszego
          paproka i trzeba było robić jeszcze raz. Pozorne oszczędności już mnie nie
          interesują, chce zrobić raz a porządnie.
          Co do ceny, u mnie było kilka nietypowych problemów, wiec ceny nie porównamy.
          Dostałem upust od całości, do tego wszystko było z vatem 7% wiec jestem
          zadowolony. Najgorsze są terminy, mają sporo pracy i trzeba czekac. Co by o
          parkiet-laku nie mówić to swoją robotę robią dobrze, ja osobiście polecam,
          uważam że warto.
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka