Gość: adaś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 18:20 Czy możecie polecic jakąś dobra i niedrogą firme zajmująca sie cyklinowaniem parkietów. Z góry bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: izis Re: cyklinowanie parkietu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:30 jak masz mala powirzchnie to bierz papier ścierny i sam poleruj ,oni nie fatyguja sie do pokoi poniżej 20m2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edmund Re: cyklinowanie parkietu IP: *.wroclaw.mm.pl 13.04.05, 23:14 www.ukladanieparkietow.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoś Re: cyklinowanie parkietu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 00:38 Polecam Parkiet-Lak z ul.brzeźnickiej, ceny mają przyzwoite, mozna sie potargowac ;) a wykonawstwo jest bardzo dobre, wiem z własnego doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: cyklinowanie parkietu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 08:11 do antosia tzn ile cie skrobneli za metr? bo mnie powiedzieli 45 pln Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoś Re: cyklinowanie parkietu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 11:15 No coż.. najtańsi nie są to fakt, ale jak wiesz ludzi biednych nie stać na tanie rzeczy, nie mam zamiaru robić dwa razy, juz kiedyś wziołem tańszego paproka i trzeba było robić jeszcze raz. Pozorne oszczędności już mnie nie interesują, chce zrobić raz a porządnie. Co do ceny, u mnie było kilka nietypowych problemów, wiec ceny nie porównamy. Dostałem upust od całości, do tego wszystko było z vatem 7% wiec jestem zadowolony. Najgorsze są terminy, mają sporo pracy i trzeba czekac. Co by o parkiet-laku nie mówić to swoją robotę robią dobrze, ja osobiście polecam, uważam że warto. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś