Dodaj do ulubionych

ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 10:16
Zaplanowany jest na 1 października 2005. Organizacją zajmuje się
p.prof.Krzysztof Ponchała, a informacji udziela sekretariat. Podobno na razie
wszystko dopiero zaczyna się rozkręcać, nie wiadomo jaka będzie odpłatnośc
itp., ale wszystko jest na najlepszej drodze. Ma to być coś dużego, podobnie
jak 10 lat temu i połączone z 40-leciem pierwszej szkoły zespołu czyli TCh.
Ale LO-wców i tak będzie więcej!!!
Już się cieszę na występ Górniczo-Hutniczej Orkiestry Dętej :)!
Obserwuj wątek
    • Gość: izabs Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 10:41
      Ale to ma być zjazd taki ogólny czy jakieś konkretne roczniki?
      • Gość: erka Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 12:39
        Ogólny, podobny do tego, który był w 1995 r. Tzn. najpierw oficjałka (Górniczo-
        Hutnicza Orkiestra Dęta zrobi nam tut-tu-ru-ru - mam nadzieję), a potem tańce,
        hulanka, swawola i spotkania w klasach - myślę, że tak to będzie wyglądać.
        • Gość: izabs Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 13:26
          nie ukrywam, że fajnie nawet byłoby spotkać się z dawnymi szkolnymi znajomymi no
          i nauczycielami, tak na marginesie Ponchała uczył mnie fizyki.
          • Gość: owca Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.zab.zigzag.pl 15.04.05, 15:50
            mnie też , mnie tez!!rocznik 1992-1996 albo cos kolo tego.
          • Gość: duni Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: 62.29.160.* 16.04.05, 10:25
            Hallo, widzę że się koleżanko udzielasz na formu!
            I co czy nasza dawna klasa F się zgłosi w całości na zjazd ?
            • Gość: owca Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.zab.zigzag.pl 18.04.05, 17:33
              ja???ja jestem z "g"
              • Gość: Boozar Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.zim.pcz.czest.pl 19.04.05, 12:31
                z "g" - to tak jak ja :)
                i nawet roczniki sie zgadzają :))))))
                pozdro
                • Gość: no Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.21.pl / 213.199.204.* 08.05.05, 20:43
                  no!
      • Gość: diwo Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.21.pl / 213.199.204.* 05.06.05, 20:59
        podbijam...
    • Gość: absolwent Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 14:23
      Jesli ktoś chce działać w komitecie organizacyjnym, to 27.04, nie pamiętam,
      niestety, o której, jest w Norwidzie zebranie z p. Ponchałą.
      • Gość: erka Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 14:36
        No, to teraz mam pewnośc, że to nie plotka :)
    • Gość: AP Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 14:47
      Miło będzie się spotkać...
      Kończyłam LO w 1991 roku, wychowawczyni p.M.Nowakowska
      • Gość: AP Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 14:55
        Właśnie sobie przypomnialam, M. Nowakowska-Karczewska ;)
      • Gość: diwo Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.04.05, 14:23
        Znaczy "d" klassa? :) A ja "e" klassa...
    • Gość: cycu Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 13:46
      Ciekawe, czy będa chętni.... na takie "zadęte" impry
    • Gość: diwo Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.04.05, 13:58
      R E W E L A C J A!!!

Wreszcie i nareszcie... :)
      • Gość: AP Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:39
        W klasie "e" miałam przyjaciółkę. Trzeba będzie ją też poinformować ... ;)
        A czy impreza będzie "nadęta" to zależeć będzie wyłącznie od uczestników.
        • Gość: diwo Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.04.05, 10:16
          !0 lat temu ewentualne zadęcie kojarzy mi się wyłacznie z cześcią pierwszą
          imprezy. Część druga była już znacznie luźniejsza... :)
          • Gość: erka Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 11:30
            Pewnie, ale pierwszą część osłodziła wspaniała zadęta orkiesrta :)
            • Gość: diwo Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.21.pl / 213.199.204.* 19.04.05, 21:01
              Ze słodzeniem to nie wiem jak było bo raczyłem się inną susbstancją która
              również podobnie jak cukier - krzepi :)
              • mpk13 Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE 20.04.05, 14:43
                Też kończyłam Norwida w 1992 roku klasa "c". Super byłoby się spotkać ze
                znajomymi.
              • Gość: s Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 23.04.05, 11:48
                :)))
    • Gość: j. oooooo,ale fajnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:05
      dawno to było,
      kończyłam szkołę w 1992 r.
      :))))))
      • Gość: erka Re: tylko wspomnienia nam zostały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 16:47
        Moje dawno bylo jeszcze dawniej, w zasadzie pradawniej :) - eeech, ta
        młodośc ....
        • Gość: cycu Re: tylko wspomnienia nam zostały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 10:50
          to ty jestes straszny lamus...no i to zamilowanie do orkiestry detej :)....
          • Gość: erka Re: tylko wspomnienia nam zostały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 10:58
            Odturlaj się :p. Może i lamus, ale jaki fajny...
    • Gość: cycu Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 11:03
      no i co ludziki, wybieracie się????
    • Gość: diwo Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.04.05, 17:03
      Ciekawe, czy znowu wydadzą jakiś almanach szkolny... 10 lat temu była taka
      niebieska książeczka...
      • Gość: spring78 Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.localdomain / 83.16.16.* 25.04.05, 21:36
        A ja skończyłam Norwida w 1997 r. Może pojawi się tu ktoś z mojego rocznika i z
        klasy "f" jak Faflucy (jak zwykł mawiać prof. od PO)?
        pzdr Ilona
        • Gość: norbor Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.05.05, 06:45
          Ja też jestem absolwentem z 1997 roku (klasa "b"). Czekamy z niecierpliwością
          na możliwość spotkania po latach... Pozdrawiam profesorów, uczniów i wszystkich
          absolwentów!
    • Gość: diwo Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 13:09
      Spotkanie organizacyjne w sprawie zjazdu absolwentów - 27.04 (środa) godz.
      17.00 w Norwidzie
    • Gość: 2000 Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.asystent.polsl.gliwice.pl 27.04.05, 16:05
      Jestem z rocznika,ktory konczyl Norwida w 2000 roku..mam nadzieje,ze bedzie
      duzo ludzi i nie tylko z mojego rocznika:)
      Pozdrawiam:)
      • Gość: eMcE Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.darkstar.pl 27.04.05, 20:01
        A ja kończyłam liceum w 1999. ktos się wybiera z tego rocznika? Pozdrowienia:)
        • Gość: se Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:45
          a gwno cie to obchodzi.
          • Gość: do se ... Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.bas1.mvw.galway.eircom.net 21.06.05, 16:24
            DEBIL !!!
    • Gość: diwo wiadomości ze spotkania organizacyjnego IP: *.21.pl / 213.199.204.* 29.04.05, 23:47
      Imprezka odbędzie sie jak już pisano 1 października. Część pierwsza odbyć się
      ma w hali Polonia - ta część bardziej oficjalna z orkiestrą, chórem i inne
      takie tam. Część druga - w Norwidzie, mniej oficjalnie a niewątpliwie bardziej
      wesoło :) Przewidziany jest jakiś darowy drobny poczęstunek ale podstawą ma być
      catering - płatny. Czyli tak jak ostatnio.
      Uczestnicy dostaną nowy almanach o szkole, wydany ma być dużo lepiej niż ten
      ostatni sprzed 10 lat. Ale gwoździem programu ma być płyta DVD na której
      podobno będą cuda, o których nie śniło się filozofom :)
      Wjazd ma kosztować 40 złociszy od łebka. Płatne wcześniej przelewem na konto.
      Numer konta będzie znany za jakieś dwa tygodnie.
      Dalsze informacje mają pojawiać się za niedługo na stronie Findero-Norwida
      www.zsno.ids.czest.pl
    • Gość: Boozar Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.zim.pcz.czest.pl 05.05.05, 09:54
      jak bedą jakies dokładniejsze wiadomości to napiszcie.
      Trzeba wontek pchnąc do góry :)
      pozdro
      • Gość: AP Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 14:59
        Podbijam wątek dla zwiększenia zainteresowania.....
        • Gość: AK Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 22:03
          Ja też kończyłam LO w 1991r. czyli jesteśmy z tej samej klasy.Dobrze, że
          jeszcze sporo czasu do tej imprezy to zdążę się zastanowić, czy mam na taką
          bibkę ochotę:)
        • Gość: abol Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.asystent.polsl.gliwice.pl 11.05.05, 11:54
          ja również.....:)
    • Gość: ja Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: 80.51.233.* 19.05.05, 11:30
      podbijam wątek..:)
    • Gość: erka Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 12:41
      No i co, wiadomo jakie zaintyeresowanie....i konto?
      • iskierkka Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE 23.05.05, 20:03
        A co z rocznikami maturalnymi z '88 ??
        Spotkamy się? byłoby super
    • Gość: erka Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 00:33
      podnoszę wątek dla tych co o tym nie wiedzieli :)
      • Gość: Baba Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 07:58
        A co 1973? Przecież jeszcze istniejemy czy się komuś podoba czy nie.Technikum
        chemiczne (analiza chemiczna - same baby, ok.40 sztuk)
        • Gość: aga Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: 80.51.57.* 31.05.05, 16:45
          Witam, ja kończyłam Norwida w 1994, jestek z klasy "f", czy ktos sie wybiera ze
          znajomych i nie tylko ?
          • Gość: koko Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:36
          • Gość: koko Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:37
            ja 1884 i też zajrzę
            • Gość: izi 1991r. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 23:27
              musialam poszukać takiego dlugopiska-blue-zenita ;-),ktorego rocznik mlodszy
              dawal nam na maturkę i tam wygrawerowano ,że skończyłam Norwida w 1991,o!:-)
            • Gość: koko Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:30
              hehe,oczywiście 1984!a ta msza to o której będzie,czy już wiadomo?
    • Gość: diwo Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.21.pl / 213.199.204.* 03.06.05, 01:06
      Pod moniec maja było już drugie spotkanie organizacyjne - niestety nie mogłem
      na nim się stawić. Ale dowiem się o czym mówiono i wtedy dopiszę...
    • Gość: diwo Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.21.pl / 213.199.204.* 03.06.05, 01:23
      Ze strony www.zsno.ids.czest.pl

Komitet Organizacyjny

Obchodów 40-lecia

Zespołu Szkół im. C .K .Norwida

42-200 Częstochowa

ul. Jasnogórska 8

tel. 324-23-10, 324-23-07

W październiku 2005 roku będziemy obchodzić 40 rocznicę istnienia Zespołu Szkół
      im. Cypriana Kamila Norwida ( dawniej Pawła Findera). Chcemy, aby obchody
      rocznicowe były ważnym wydarzeniem w życiu naszej szkoły oraz czynnikiem
      integrującym wszystkich jej absolwentów.

Program uroczystości:

30 września - w kościele Św. Jakuba odbędzie się msza żałobna w intencji
      zmarłych nauczycieli i wychowanków

1 października

godz. 16.00 w hali "POLONIA". uroczysta akademia

18-19 przemarsz do siedziby szkoły

19.00 - powitanie uczestników zjazdu absolwentów w szkole

Od 19.15 - zwiedzanie szkoły, spotkania klasowe, zwiedzanie wystaw
      okolicznościowych, spotkania z nauczycielami uczącymi dawniej i obecnie w
      szkole. Spotkanie absolwentów odbędzie się na dużej i małej sali gimnastycznej.
      Imprezie będzie towarzyszyła muzyka. Będzie możliwość dokonania zakupu
      posiłków.

Koszt uczestnictwa w zjeździe wynosi 40zł.Wszyscy uczestnicy zjazdu dostaną
      upominki rocznicowe (min. monografię szkoły z listą wszystkich absolwentów i
      nauczycieli, płytę DVD ze zdjęciami i filmami związanymi ze szkołą).

Prosimy wszystkich naszych absolwentów o rozpowszechnienie informacji o naszych
      obchodach wśród swoich koleżanek i kolegów. Chcielibyśmy , aby każda klasa
      miała swoich reprezentantów w komitecie organizacyjnym. Zebrania komitetu będą
      się odbywały w każdy ostatnią środę miesiąca ( z wyjątkiem lipca) o godz. 17.00
      w sali nr 62 w siedzibie szkoły.

Prosimy serdecznie wszystkich naszych absolwentów o kontakt ze szkołą lub o
      przekazywanie informacji za pośrednictwem strony internetowej szkoły. Czekamy
      zwłaszcza na zdjęcia lub inne materiały związane z naszą szkołą. Materiały
      można przekazywać droga elektroniczną lub zostawić w sekretariacie szkoły.
      Zobowiązujemy się do zwrotu dostarczonych materiałów.

Wpłat na konto komitetu można dokonać w sekretariacie szkole, na portierni
      szkoły lub na konto-58 1020 16640000 3702 0019,Rada Rodziców przy Zespole Szkół
      im. C. K .Norwida - komitet 40-lecia.

Prosimy o możliwie szybkie dokonanie wpłat.
    • Gość: erka Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 23:05
      Podciągam dla zainteresowanych
      • Gość: IV BT ANALIZA ŻYWN Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.realestate.net.pl 18.06.05, 13:22
        A pamietacie o jeszcze starszych rocznikach? Podobno dzienniki lekcyjne i
        arkusze ocen (z danymi osobowymi) przechowuje sie w archiwum szkolnym bardzo
        długo. Ja jestem maturalny rocznik 1982 IV BT ANALIZA ZYWNOŚCI P. PROF.Barbara
        Sowinska. Wiele absolwentów BYLA SPOZA cZĘSTOCHOWY, A TERAZ TO NAWET Z INNYCH
        OŚCIENNYCH WOJEWÓDZTW. cZY KOMITET ORGANIZACYJNY IJUBILEUSZU O TAKICH PAMIĘTA?
        pROPONYJĘ OGŁOSZENIE W PRASIE KRAJOWEJ NP. w WYBORCZEJ. Pozdrawiam wszystkich
        z Findera! Ci z Norwida muszą sie jeszcze zestarzeć!
        • Gość: iza998@gazeta.pl Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 21:51
          czesc kolezanko z klasy IVb Trocznik`82(ukonczenia szkoly:))Nasza specjalnosc
          to byla "Analiza srodkow spozywczych".Zapraszam Cie na nasz zjazd z calego
          serca.Nasza Pani Profesor bedzie bardzo zadowolona a ja bede zachwycona.Sama
          pracuje w tej szkole i jest naprawde swietnie.Pozdrawiam Cie serdecznie!!!!!
          • Gość: stara absolwentka Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.realestate.net.pl 06.07.05, 00:46
            Cześć Iza! Pamiętam o dziewczynach i naszych PROFESORACH!
            Wiem, ze pracujesz w Norwidzie. Na zjeździe będę! Pozdrawiam - Aśka z
            Częstochowy
      • norwid11 Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE 21.06.05, 16:19
        W numerze konta na które należy dokonać wpłaty,aby być uczestnikiem zjazdu jest
        błąd.Brak ostatnich czterech numerów.Prawidłowy numerjest następujący - 58 1020
        1664 0000 3702 0019 9471.
        Zapraszam absolwentów szkoły na spotkanie informacyjne w środę - 29 czerwca o
        godz.17.00 w sali nr 62.Pozdrawiam. Krzysztof Ponchała
        • Gość: diwo Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.21.pl / 213.199.204.* 12.07.05, 22:23
          Witam Panie Profesorze.

Prosiłbym również o podanie danych do dokonania przelewu tj. nazwy instytucji i
          jej adresu (bo to chyba nie jest sama szkoła). Na stronie nie ma...
          A co należy wpisać w "uwagach" do przelewu? Imię i nazwisko osoby, za którą np
          płacimy? O małżonkę mi chodzi w tym przypadku... :)

Pozdrawiam.
    • Gość: ffaffik Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 19:32
      hopa!
    • Gość: czerem rocznik 93, IV e - jest tu ktos? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:50
    • Gość: erka Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 10:42
      czy nr konta jest aktualny, do kiedy należy się zadeklarować? Może ktoś był na
      zebraniu organizacyjnym?
      • Gość: aa Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.prenet.pl 09.07.05, 17:07
        a kto kończył w 81 ?
        • Gość: erka Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:01
          jakieś małolaty konczyly w 81, hihi
          • redakcja_czestochowa Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA 10.07.05, 13:04
            O szczegółach zjazdu absolwentów „Norwida” (d. „Findera”) piszemy w tekście:
            miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,2811973.htmlPozdrawiamy
            • Gość: diwo Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA IP: *.21.pl / 213.199.204.* 12.07.05, 22:24
              Link nie "chodzi" Szanowna Redakcjo...
    • Gość: ania Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.flatpla.net 10.07.05, 21:39
      Oprocz absolwentów mam nadzieję Panie Ponchała, że zaprosi Pan również
      nauczycieli uczacych przez te wszystkie lata - emerytów także .Bo jak miała by
      się odbyć tak wspaniała uroczystośc bez nich .Chyba nas Pan nie zawiedzie.
    • Gość: filip Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.flatpla.net 13.07.05, 22:21
      uważam ,ze 40.00 zł.to za drogo na składkę.to ma być zjazd czy niezła imprezka
      • Gość: erka Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:27
        Wcale niedrogo... A ta Górniczo-Hutnicza Orkiestra Dęta, eeech...
      • Gość: Boozar Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.zim.pcz.czest.pl 14.07.05, 10:56
        Filip - konczyles Norwida ???
    • Gość: Norwid11 Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: 213.199.204.* 17.07.05, 11:55
      Z okazji zjazdu zostanie wydana płyta DVD z dużą ilością zdjęć i filmów
      dokumentujących wydarzenia z życia szkoły.Zwracam się do absolwentów szkoły o
      przesyłanie zdjęć,ktore mogłyby jeszce wzbogacić naszą kolekcję.Zachęcam do
      oglądania zdjęć archiwalnych, które będą się okresowo pojawiały na stronie
      internetowej szkoły www.zsno.ids.czest.pl
      Pozdrawiam wszystkich nauczycieli i absolwentów szkoły. K.Ponchała
      (kponchala@op.pl)
      • Gość: cycu Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 22:58
        no to idziemy - zobaczymy laski po latach :)
        • Gość: koko Re: ZJAZD ABSOLWENTÓW FINDERA/NORWIDA - NARESZCIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 15:15
          hoop,zjazd już coraz bliżej,o której godzinie ta msza?????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka