Dodaj do ulubionych

dobry endokrynolog?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 15:58
czy znacie dobrego endokrynologa w Czestochowie lub okolicach? Czy ktos ma
może namiary na nowy osrodek zdrowia w Myszkowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: julia Re: dobry endokrynolog? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 21:46
      Niestety w Częstochowie nie ma dobrego endokrynologa nablizszy na Ślasku i
      lepiej wogole nie brac sie za leczenie hormonalne przez częstochowskich
      lekarzy .Zaczełam sie leczyć na parkitce a skonczyło sie w klinice w Katowicach
      na Ligocie.
      • Gość: dim Re: dobry endokrynolog? IP: *.visp.energis.pl 29.04.05, 22:01
        jeśli chodzi o potomstwo to ja też odradzam cz-we. Centrum w łodzi!!!
      • Gość: gość Re: dobry endokrynolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 10:13
        niestety moja mama zaczęłą się leczyć tutaj (tarczyca). A macie jakies namiary
        na dobrego lekarza na śląsku? Dzięki
        • Gość: julia Re: dobry endokrynolog? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.05, 11:22
          Jesli chodzi o leczenie hormonalne to najlepiej zacząc od kliniki Endokrynologii
          Ginekologicznej w Katowicach na ul .Medyków 14 ale jesli chodzi i tarczyce to
          nie jestem pewna bo to troszke inny problem .Ponoc w Sosnowcu specjalizuja sie
          w tarczycy moja kolezanka leczy sie u jakiegoś specjalisty od tarczycy ale
          musiałabym zapytac ja o namiary .Ja szukam zawsze lakarzy ktorzy pracuja w
          kilinikach o danej specjalizacji i potem umawiam sie na prywatne wizyty .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka