Gość: Loverpool IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 01:27 Co sądzicie, kto wygra w regulaminowym czasie a może remis i dogrywka? Przekonany jestem o zwycięstwie LOVERPOOL-u z Jersey DooDoo w bramce. A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SIWY Re: Liverpool Vs. Milan czyli finał LM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 13:20 Trzymam kciuki za Milan (no cóż taki sentyment). Realnie na to patrząc Milan jest faworytem - przegrali scudetto, ostatnio kiepsko im idzie i właśnie dlatego udowodnią że nie są przegranymi do końca. Poza tym Liverpool gra kompletnie nieatrakcyjny football (patrz mecz z Chelsea) oparty na defensywie. Innym powodem jest Polak w bramce "trzeci w historii pucharu mistrzów" ale coś mi sie wydaje że pierwszy bez pucharu. Tylo patrzeć jak mu Scheva jakiegoś babola wrzuci... Przy okazji czy jakaś inna telewizja (Polsat sport np.) transmituje mecz?? Czy na "bezstronność" Szpakowskiego po finale UEFA już nie ma odwrotu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trol Re: Liverpool Vs. Milan czyli finał LM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 15:59 a ja jestem za Liverpoolem, kolejny Polak który być może zdobędize największe trofeum europejskich rozrywek drużynowych. Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: Liverpool Vs. Milan czyli finał LM 25.05.05, 17:15 mam tak: 1:1 i karne (na to liczy liverpool ) i to jest wersja najb. rzeczywista 1:2 milan wygrywa w 90. minut i to wersja rzeczywista dla fanów milanu 3:2 liverpool wygryw a i koniec. będę za angielskim teamem mimo że wyeliminował boską chelsea mą. jestem anglofilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Liverpool Vs. Milan czyli finał LM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 22:23 Niezły finał,. Na razie 3:3. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 'Fair cop Dudek! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:56 Sprawdziło się!! Odpowiedz Link Zgłoś