redakcja_czestochowa 31.05.05, 19:39 ...trwa właśnie w pubie Rue de Foch przy ul. Focha. Niech żałują Ci, których tam nie ma. Zabawa jest przednia i szybko sie nie skończy. Być może jest więc jeszcze szansa dołączyć do grupy. Pozdrwaiamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lookas.prv.pl Re: Spotkanie forumowiczów... 31.05.05, 20:32 Załuję, że nie mogłem tam być :-/ Mam nadzieję, że jakieś fotki chociaż będą. Pozdrawiam! --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: Spotkanie forumowiczów... 31.05.05, 20:42 no własnie lookas, ja też nie mogłam być, obowiązki, obowiązki :( Ale na fotki tez mam nadzieję, pozdrowionka dla forumowych spotykaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Spotkanie forumowiczów... 31.05.05, 20:48 No niestety :-( Mój wykładowca akurat dzisiaj sobie zażyczył o 18 nadrobić 2 godzinny wykład i musiałem pójść. A na dodatek jutro kolos... Tak więc czekamy z niecierpliwością na jakieś foteczki :-) --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linapau Re: Spotkanie forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 20:57 podtrzymuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niestety te obowiązki Ja też chciałabym zobaczyć fotki ze spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzat Re: Spotkanie forumowiczów... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 23:00 Żałujcie, żałujcie, zabawa była przednia. Jeszcze mnie bolą boki od śmiechu. Było jak zwykle miło i radośnie jak na forumowiczów przystało. Żałuj Jacku,że tak wcześnie poszedłeś, bo ominęło Cię wiele wesołych wątków.Lokal bardzo miły, jego właściciel również. Ciekawe gdzie znów się spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Spotkanie forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 23:08 Nooooooooooo żałujcie ze nie byliście......... Po prostu jak zwykle było super ........... Śmiechu do pełna , wszyscy w pionie.................. A Storima to facet że ho ho...................... Pozdrawiamy Ninkę .................. Ruda i Prywatny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka Re: Spotkanie forumowiczów... IP: *.prenet.pl 31.05.05, 23:35 NIE bede duzo mowic nie bede duzo gadac spotkanie bylo super Nic ujac ani dodac Przybyli ci co chcieli i ci co sie nie bali a reszta ot po prostu znow chyba nas olali Wiec niech zaluja teraz nie wiedza co kto nosi :-) a my juz wiemy wszytko I nikt sie nie unosi. I zdjecia mamy fajne i w knajpce milo bylo tylko cholera jasna TAK SZYBKO SIE SKONCZYLO Skrzaty sie szybko spruly, Storima gna do Francji A Rudenka z prywatnym pognali gdzies tam w ktrzaczki Kubis sie szybko zebral wiadomo mafia czeka lecz za to IL. .. dlugo do zakonczenia czekal. Zalujcie wiec Wy wszyscy ktorych w srodku nie bylo bo strumieniami w knajpce polalo sie dzis wino Humorow nam nie braklo i fotek mamy sporo a w srodeczku samym robiono na barana Fotograf wisial mocno na sygalizatorze i moze nasze zdjecia juz jutro nam pokaze a teraz juz dobranoc bo oczka mi sie kleja i musze do lozeczka po prostej gnac KOLEGO Paaaa Corka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Spotkanie forumowiczów... IP: *.vf.shawcable.net 01.06.05, 03:22 Gość portalu: Corka napisał(a): ....Przybyli ci co chcieli i ci co sie nie bali a reszta ot po prostu znow chyba nas olali Dzieki serdeczne. Mila jestes jak III gatunek BABYJAGI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Było bardzo sympatycznie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 07:41 Włodziu ,jesli chodzi o Ciebie to jesteś usprawiedliwiony:o)Tylko pewnie córka w przypływie poetyckiej weny zapomniała o tym fakcie.Najważniejsze ,że byłeś z nami obecny duchem i sympatycznie wspominany przez tych ,którzy mieli okazję Cię poznać :o)Najlepszego i do miłego! Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: Spotkanie forumowiczów... 01.06.05, 12:51 Oficjalna fotka ze spotkania, zrobiona na potrzeby „Gazety” (ale tylko tych osób, które stanęły na środku Częstochowy) jest przy tekście pod adresem: miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,2739856.html Podczas części nieoficjalnej wiele osób robiło zdjęcia, może się pochwalą? Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Spotkanie forumowiczów... 01.06.05, 20:29 Fajna fotka :-) Tylko.. kto jest kto? ;-> --------------------------------- www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malibu90 Re: Spotkanie forumowiczów... 31.05.05, 23:57 tak w środku tygodnia? ehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) adminie, adminie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 02:37 skromnosci i sprawiedliwosci! dnia wprawdzie nie było w kalendarzu UM, ale to on własnie zaproponował spotkanie na środku, który powstal dzieki PWiK - fundatorowi i prezydentowi, który postanowił go oznaczyć. Tomasz Haładyj rzucił hasło znalezienia srodka. Inicjatywa wyznaczenia była Gazety, ale realizacja UM. lew (nie rywin) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: adminie, adminie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 07:42 Lew??A nie diabełek przypadkiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToMNR Re: adminie, adminie.... IP: *.bis / 212.244.80.* 01.06.05, 08:03 No ale czy ktos w koncu sprawdzil, czy Lew (diabelek) ma rogi i ogon? Corko, co Ty na to? :> Pozdrawiam ToMNR www.rakow.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: E tam bawmy się .................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 09:55 Nasz (nie rywin) to ho,ho,ho............. Teraz czekamy na bałwanki ................... Tylko co jest atrybutem bałwanka.................. Qurde, oczy z węglikami (nie mylić z k...kami)......... miotła, kostur lub coś takiego......... Oraz nochal........wielki i koloru ...czerwonego........... No i mamy obraz.............. Qurde ale ciekawy........ Pozdrawiamy Tych co chcieli a nie mogli............. Trudno moze następnym razem................ Ruda nie w krzakach ................ Wylazłam................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka Re: E tam bawmy się .................. IP: *.prenet.pl 01.06.05, 10:13 Przybyli ci co chcieli i ci co sie nie bali a reszta ot po prostu znow chyba nas olali Przepraszam tych co chcieli a nie mogli napisalam CHYBA a to nie znaczy NAPEWNO wiec tu jest podzial i kazdy sie zaszufladkuje tam gdzie mu pasuje jedni chyba ......nie mogli a drudy chyba olali. Wlodka nie bylo, ale co rusz ktos o nim jak o pannie mlodej po weselu wspominal Tak ze Wlodziu serce moje to "olanie" Ciebie nie dotyczylo WCAAAAALLLLLLLEEEEEEEEE A Tomku ......sprawdzilam diabelki byly, a co do rogow i ogonka kazdy Pan mial sprawdzic SAM :-)) Dobrze ze Ruda wylazla z Krzakow , a ze byla z Prywatnym to NIKT Jej nic nie zarzuci, ot Jej droga do domu prowadzila wzdluz krzaczkow i MUSIALA tamtedy przejsc. CALUSKI I USCISKI DLA WSZYSTKICH OBECNYCH A Z NIEOBECNYMI spotkamyyyy sieee tu z nooow za roooook. :-) :-) qurde a moze w koncu w altanie hihihihih????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Cz-wy Re: E tam bawmy się .................. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 11:20 Zaczynam żałować że nie mogłam być z Wami, ale następnym razem napewno do Was dołącze. Pozdrawiam. Mieszkanka Cz-wy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: E tam bawmy się .................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:11 Potwierdzam, że było super,jak zwykle na tych spotkaniach i mieliśmy okazje poznać nowych ludzi. Cieszę się, że macie ochote na kolejne spotkania. Robi sie ciepło i teraz można organizowac plenerowe spotkania. Pozdrawiam xx-a, szkoda profesorze, że nie było Pana z nami. Mam nadzieję, że czkawka męczyła długo))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgielkapsotnab Re: E tam bawmy się .................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 17:13 mam nadzieje,ze na nastepnym juz sie stawie,ale serduchem bylam z Wami))) pozdrawiam wszystkich niezmiernie serdecznie i klaniem sie nisko-mgla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: Spotkanie forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 16:43 Ja tyle sobie wypiłem że ledwie otworzyłem samochód no i jakoś dojechałem do domu :-) :-) Balanga była super ;-) ..... Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgielkapsotnab Re: Spotkanie forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 17:10 Kubis ,a mowiles ostatnio,ze nie pijesz?!))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Spotkanie forumowiczów... IP: *.flatpla.net 01.06.05, 17:46 Mgiełko, Kubiś swoim zwyczajem robi sobie żarty z całej sytuacji. Owszem wypił nawet sporo: dwa piwa......bezalkoholowe)))). Wbrew pozorom to rozsądny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgielkapsotnab Re: Spotkanie forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 18:06 ech,to byl tylko zart)))Kubis ,jesli poczules sie urazony-wybacz!!!!!please! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: Spotkanie forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 18:47 Mgiełkopsotna na ciebie się nie gniewam ale na Angelę chyba zacznę się gniewać gdyż za szybko mnie wydała jakie piwa wypiłem :-) i nie tylko :-) A tak to może rozwinął by się temat jazdy po pijanemu przez Kubisia haha;-) :-) ..... Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
mgielkapsotnab Re: Spotkanie forumowiczów... 01.06.05, 19:21 hmmmm,mam rozumiec,ze brakuje Ci popularnosci??? Odpowiedz Link Zgłoś
mgielkapsotnab Re: Spotkanie forumowiczów... 01.06.05, 19:23 nieeeeee,to raczej prowokator z Ciebie))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: Spotkanie forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:32 To drugie tak :-) Uwielbiam prowokacje . Sławy nigdy :-( Część Forumowiczów co mnie trochę zna to wie że stronię od sławy ..... Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoko Re: Spotkanie forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 19:44 to fakt od popularności stronisz a w jaki sposób to robisz niech pozostanie tajemnicą spotkania :):):) ciekawscy będa mieli sposobnośc stawić się kiedyś na kolejnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgielkapsotnab Re: Spotkanie forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:00 no prosze ,a mowia,ze .........eeeee niewazne co mowia))))))))ale masz racje prowokator z Ciebie nieziemski,wzielam kiedys udzial w tej Twojej operacji,dalam sie wpuscic w totalne maliny przez pierwsze 1,5 min,potem mozg zadzialal-pozno fakt!!!!!!!chyba musze zaczac plakac))))))) pozdrowka-mgla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToMNR Re: Spotkanie forumowiczów... IP: *.bis / 212.244.80.* 01.06.05, 21:07 Jakby ktos nie wiedzial Kubis jakimis tabletkami handluje, wiec jak cos to walic prosto do niego ;) Yoko natomiast gwalci :] pozdro dla tych co byli Kubis odpisz mi na gg. Pozdrawiam ToMNR www.rakow.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgielkapsotnab Re: Spotkanie forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:12 ciiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Spotkanie forumowiczów... IP: *.flatpla.net 01.06.05, 21:12 Kubisiu, proszę - wybacz. Ta moja nadgorliwość, już walnęłam się po łapach, głowę posypałam popiołem, cóż jeszcze mogę zrobić? Tylko nie przesadzaj z propozycjami, prowokatorze jeden )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgielkapsotnab Re: Spotkanie forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:14 a slowo stalo sie ...........Angela sciskam mocno)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Spotkanie forumowiczów... IP: *.flatpla.net 01.06.05, 21:16 Mgiełko odwzajemniam, szkoda, że nie byłaś. Następne spotkanie obowiązkowo z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgielkapsotnab Re: Spotkanie forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:27 niestety,ale nastepne bedzie ze mna-nie darowalabym sobie))) Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Spotkanie forumowiczów...Witajcie!!!!!!!!!!!!! 01.06.05, 22:01 Po tej teraz wlasciwej stronie forum: czyli na FCz. Czytam Was czytam i oczom nie wierze (forumowym oczom) bom przeciez Was widzial normalnie po ludzku w samym srodku Miasta. I tutaj Panu Fotografowi nalezy sie ode mnie uznanie: bo ja sie Kochanymi Kobietami zaslonily, aby na diabelskim zdjeciu jedynie moja buzka pozastala ukryta! "Gazeta Forum Czestochowa stanela na wyskosci zadania Jacekwy wyzszyl Pana Fotografa ponad swiatla ruchu drogowego trzymajac Go dzielnie w gorze aby perspektywa srodka byla rowniez ukazana. Zdjecie swietne (dla mnie osobiscie) bo: w dalszym ciagu jednak pozostaje ukryty. Czyli dzieki za brak "flasha". A w papierowym wydfaniu "Gazety Wyborczej" to szczesciem nie widac, ze Pan Reznik, literowka , ktora zostawiam: Pan Rzecznik stosuje diabelskie chwyty wobec forumowej Corki! to wszystko wychodzi dopiero widoczne na internetowej stronie "GW" wszystko lecz nie moja buzka. I dzieki Wam za to! Przyznam, ze tym oslanianiem sie (nawet nikow nie wymienie, ktore to Forumowe Kobiety Przyjacielsko zezwolily mnie sie objac) I to jeszcze nielegalnie, bo My Wszyscy tam w Tym Srodku Miasta stalismy byc moze legalnie, lecz przekraczalismy ulice w miejscach nieoznakowanych. Przyznam, ze z tym przekraczaniem, mialem prawne problemy, ktore momentalnie zasygnalizowalem Panu Rzecznikowi, lecz On jakos tym sie nie przejal mowiacx: idz za mna. Rzeczywiscie policji ani Strazy Miejskiej nie bylo, wiec ja za Nim do tego zdjecia w ktorym On diabelskie rogi ukazal! Kochani! Wecej mnie cos jeszcze napisac i byc moze napisze bo nie wiedzialem wlasciwie dokad mnie prowadzono na spotkanie przy sielankowym stole tak ulozonym, ze mimo jednak grupy czlowieczej wszyscy moglismy patrzec sobie w oczy, i to prawdziwie patrzac na siebie. Wlodku! Jako mlodszy reprezentant Czestochowskiej Polonii wznioslem toast za Czesto, Czesto, Czesto... Fromowa Gawiedz wpadla mi w slowo: za Tubylcow. Ja tylko dodalem Tych Obecnych na Spotkaniu i Tych obecnych na Forum Czestochowa. Dziekuje Serdecznie za Ta Mozliwosc Spotkania bez wirtualnych kamer. Dziekuje Tym, ktorzy nie moglis ie tak spotakc za kolejne spokania slowem na Forum Czestochowa. storima ps dodam tylko, ze mialem na sobie koszule w barwach Rakowa, szczegolnie Tomek i Yoko moga to poswiadczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Spotkanie forumowiczów...Witajcie!!!!!!!!!!!! 01.06.05, 22:14 kwintesencja: dziekuje Wam Wszystkim bo jednak spotykamy sie tu slowem. Lecz Spotkanie jest Spotkaniem Jesli mozna to przybywajcie i tradycje pielegnujcie. ____________________ Jeden Forumowicz, zniknal, nie bylo Go z nami na sielance. Zbyt zajeci bylismy soba On to wykorzystal i umknal. Dbajmy na Spotkaniach o Niesmialych. DobraNoc Kochani, striMarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Spotkanie forumowiczów...Witajcie!!!!!!!!!!!! IP: *.d4.club-internet.fr 01.06.05, 22:19 > striMarek storiMarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Spotkanie forumowiczów...Witajcie!!!!!!!!!!!! IP: *.vf.shawcable.net 04.06.05, 05:22 > > Wlodku! > Jako mlodszy reprezentant Czestochowskiej Polonii > wznioslem toast za Czesto, Czesto, Czesto... Dobrzes zrobil wznoszac toast. In vino veritas... Jest nas troche w niewielkim oddaleniu od srodka miasta,,, Ale -smy blisko duchem:))) Wspominajac miala kompanie. Bajlepszego Wszystkim Wlodek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcyś Re: Spotkanie forumowiczów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 10:53 Kubisiu a ktoś tak często wspomina NY i koncepcje "zero tolerancji dla zła" To jak było z tym samochodem? Pozdrawiam. P.S. Nie było mnie na spotkaniu i nic mnie nie usprawiedliwia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: Spotkanie forumowiczów... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:17 a jak tam zbiórka na karmę dla piesków? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CORKA V -----VICTORIA IP: *.prenet.pl 02.06.05, 02:33 wITAJ MAR-----Storimo. Widac widac "diabelskie" rozki jakie IL nad moja glowenka wskazuje. Ja mysle , ze On chcial pokazac znak V--ictoria ale niesmialo bo zeby wladze nie widzialy. Ja za to widzialam co o czym nie wspomne hahahahhaaa. Dzieki za usciski i objecia. Ale Ja mam Ciebie na Foto i przesle Ci je na adres. Czy to ten na wizytowce co mi dales? Kubis TY prowo katorze hahahahaha Juz my Cie znamy Ty zimny lokciu :-)) Nie bedziemy mowic ile wypiles ukradkiem, fakt jednak ze ROWER MASZ SUPER. dobrze ze masz pompke i wykrecone wentle Ci nie straszne hahahaha Nawet nie przypuszczalam ze Wyborcze Papparazzi takie zdolne psia jucha Wlazlo redaktorowi na kark i pod Lampionami zmieniajacymi sie z czerwonych na zolte i zielone walil z aparatu ile wlazlo. Biegiem tez poprzekatnej pobiegl do samochodu, zeby dzis ukazalo sie nasze zdjecie. Szkoda ze nie to drugie ujecie z logo Forum /ufff zostalo w kafe/ i flaszka jubileuszowo-imieninowa Jacku podaj namiary przesle Ci moje zdjecia /Jak to trzymasz Papparazzi na barkach/ Alez Ciebie silacz hohohohhhoooo GG 4630872 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka Re: V -----VICTORIA IP: *.prenet.pl 02.06.05, 02:36 a jeszcze wyjasnienie Tym razem zbiorka poszla na szczytny cel zakupu slodyczy dla dzieci z ul. Koziej Jakies bydlo ukradlo tym dzieciakom komputery ofiarowane przez forumowiczow. Na drugi raz bedziemy wszystko zalatwiac po cichu ZEBY WAM ZLODZIEJOM QURDE LAPY USCHLY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzat Re: V -----VICTORIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 06:55 Dzieciaki z Koziej bardzo dziękują za słodycze od forumowiczów. Dostały dokładnie 1 czerwca w Dzień Dziecka. Rachunek Rudeńka przedstawię na spotkaniu oraz zdjęcia z Koziej Pozdrawiam wszystkich obecnych i nieobecnych na spotkaniu. Córko wszeteczna skrzat męski przesyła Ci buziaczki nie zapominając o Rudej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: No to mam za swoje :o) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 07:18 Pozdrawiam Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
storima Jeszcze o Spotkaniu 03.06.05, 11:32 Srodka Miasta szukalem wczesniej jadac tramwajem. W okolicach PKS-u zapytalem starsza pania, czy wie gdzie sie on znajduje. Starsza pani nie wiedziala. Inni pasazerowie rowniez nie wiedzieli. Mowili tylko, ze to gdzies tutaj. Jest jest - powiedzialem - wskazujac palcem na jednak widoczna z tramwaju plakietke. Bylem juz spokojony, ze trafie tam gdzie trzeba. W Srodku Miasta bylem juz 17. Zobaczylem dosc liczna grupe ludzi. Myslalem , ze to Forumowicze, a byl to przystanek PKS-u. Spacerowalem sobie, przechodzac z jednej strony ulicy na druga, patrzac sobie na przechodniow, przejezdzajace tramwaje, odjezdzajace i przjezdzajace PKS-y, spieszacych sie podroznych, czestochowskie niebo. O 17:30 zauwazylem pewna pania, ktora nielegalnie przekroczyla ulice i ustawila jakies pudelko na Srodku Miasta. Na chodniku stala grupka ludzi. Podszedlem przedstawiajac sie i poznajac Angele, Iris, Pana Rzecznika, i ta pania, ktora ponownie przekroczyla nielegalnie ulice: Corke. Powiem Wam, ze jest to jednak w pewien sposob szokujace uczucie, bo moje wyobrazenia o spotkanych Forumowiczach absolutnie nie pokrywaly sie z rzeczywistoscia. Zaczalem szybko dostosowywac moje wyobrazenia do rzeczywistosci wypatrujac nadchodzacych przechodniow i wyszukujac Forumowiczow. Pojawil sie Kubis i byl to kolejny szok. Byl rowniez wsrod nas Forumowicz, bardzo niesmialy, ktory gdzies pozniej sie zagubil. Pojawil sie sie TOMNR, i tu moje wyobrazenie bylo bliskie rzeczywistosci. Yoko, ktory z nim przybyl mial byc kobieta... Jacek (przedstawiciel Redakcji) w stylu mowy i dzialania - czlowiek prasy - myslalem jednak, ze jest on o wiele mlodszy. Zaproponowalem zrobienie zdjecia. Kubis odpowiedzial, ze to on zrobi zdjecie moim aparatem. Zapytalem wiec przechodnia, czy przypadkiem nie udaje sie na dworzec PKS-u. Odpowiedzial, ze nie. Poprosilem go o zrobienie nam zdjecia. Po czym kolejni Forumowicze wreczali mu swoje aparaty. Trzeba przyznac, ze rasowy jest z nioego fotograf. Ot taki to nasze forumowe szczescie. Pozniej nadeszly Skrzaty. No i ta RUDA!!! Z Panem Mezem. To juz byl szok "a la total". (dokoncze pozniej) PS: Przesle Wam moje zdjecia wkrotce. Corko tak to jest moj email, wiec slij tam prywy. Serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Storimo aleś mnie przestraszył ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:56 Qurde to jak sobie mnie wyobrazałeś , że szok total .......... Ja Ci powiem że ogromnie sympatyczne z Ciebie chłopisko........ Nikczemnej postury :o) :-) ale przemiłe...., a dowcipne........ Ale wiesz Ty co , jak tylko zobaczyłam Ciebie wiedziałam że to TY............ A powitanie na misia to było TO.................... A co ! Twoja kobieta chyba WYBACZY to nasze (nie tylko ze mną )serrrrdeczne przywitanie. Ruda z Facetem cała w ukłonach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToMNR Re: Jeszcze o Spotkaniu IP: *.bis / 212.244.80.* 03.06.05, 12:27 No tak, w koncu ToMNR wyglada jak kazdy chlopak z Rakowa ;) Pozdrawiam serdecznie czerwono - niebiesko ;) ToMNR www.rakow.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Jeszcze o Spotkaniu 03.06.05, 12:35 No co TY......................... Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Spotkanie forumowiczów... 03.06.05, 21:39 Jeszcze w Srodku Miasta Pan Rzecznik zapytal mnie co sadze o Alejach? Coz - odpowiedzialem - nie bylo mnie tutaj dosc dlugo, nie przygladalem sie zmianom z dnia na dzien, stad czas mego spojrzenia, to raczej wymiar kosmiczny , niz ziemski. Szczerze mowiac - kontynuowalem - nie mialem okazji, wejsc prawdziwie, spokojnie dac sie poniesc urokowi. Paryskie uliczki: stoliczki na zewnatrz, a przy nich gaworzacy ludzie, no i te bramy i ukryte w nich "tajemne" czestochowskie mini-pejzaze spotkan przy kawie. Jedna rzecz - podkreslilem - pozostala tak dziwnie bulwersujaco niezmienna, jest to u Poswiatowskiej, jak i w mych dzieciecych wspomnieniach: ten komin. I czemuz to on teraz jest tak wymalowany na bialo-czerwono? Z pewnoscia nie z powodow patryiotycznych - odpowiedzial PR. Rozumiem, ze sa to barwy ochronne, co by samoloty w komin nie bily. Tak jak w innych krajach widzialem wiezyczki w tych samych malowanych barwach, ale tak sobie dzisiaj z cmentarzidac myslalem: czyz takie pomalowanie komina na sposob taki coby zniknal jakos sie Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Spotkanie forumowiczów... 03.06.05, 21:49 Jeszcze w Srodku Miasta Pan Rzecznik zapytal mnie co sadze o Alejach? Coz - odpowiedzialem - nie bylo mnie tutaj dosc dlugo, nie przygladalem sie zmianom z dnia na dzien, stad czas mego spojrzenia, to raczej wymiar kosmiczny , niz ziemski. Szczerze mowiac - kontynuowalem - nie mialem okazji, wejsc prawdziwie, spokojnie dac sie poniesc urokowi. Jak paryskie uliczki: stoliczki na zewnatrz, a przy nich gaworzacy ludzie, no i te bramy i ukryte w nich "tajemne" czestochowskie mini-pejzaze spotkan przy kawie. Jedna rzecz - podkreslilem - pozostala tak dziwnie bulwersujaco niezmienna, jest to u Poswiatowskiej, jak i w mych dzieciecych wspomnieniach: ten komin. I czemuz to on teraz jest tak wymalowany na bialo-czerwono? Z pewnoscia nie z powodow patryiotycznych - odpowiedzial PR. Rozumiem, ze sa to barwy ochronne, co by samoloty w komin nie bily. Tak jak w innych krajach widzialem wiezyczki w tych samych malowanych barwach, ale tak sobie dzisiaj z cmentarza sw.Rocha, Alejami idac myslalem: czyz takie pomalowanie komina na sposob taki coby zniknal jakos wtapiajc sie w krajobraz, a jesli tak to jak go pomalowac? Tak - powiedzial PR - nalezaloby pomalowac go w chmurki, a tym samym od czasu do czasu znaczyc na nim kreski: kolejny latajacy obiekt trafiony. ______________________ Mowie Wam Kochani, smiech to zdrowie;) Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Spotkanie forumowiczów... 04.06.05, 00:22 krotko mowiac: jaj(a) byly serwowana na ostro lecz z klasa i w najlepszym guscie (jak za naszych czestochowskich mlodzienczych czasow) Ameryka sie umywa! Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Spotkanie forumowiczów... 04.06.05, 00:29 dobrze, ze nie napisalem: "podmywa". Nigdy by mnie tam powrotnie nie wpuscili oj oj oj Oscar Wilde (Anglik, szlachetny, tworczy , tylko dlatego ze byl gejem, nie mogl byc uznany jako czlowiek w pamieci swej historii wygnany pozastanie genialnym jednak i dowcipnym Tworca nie jako gej lecz czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Spotkanie forumowiczów... 04.06.05, 00:42 Zaraz Wam cos powiem: nigdy nie bylem podrywany przez facetow w mojej mlodzienczej Polsce. Stalo sie tak gdzies tam w USA. Czulem sie podle, bo to podryw i przede wszystkim: chamski. Czulem sie tak jak te kobiety, ktore rownie chamsko po pijaku podrywalem mlodzienczo w Polsce. Tu wlasnie bylem w "skorze" zniewarzanych przezemnie kiedys kobiet( taka karma). dzieki chamskim gejom poznalem chamskosc mojej wlasnej dawnej pijackiej heteroseksualnej natarczywosci. Oscar Wilde sie klania.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToMNR Re: Spotkanie forumowiczów... IP: *.bis / 212.244.80.* 04.06.05, 00:54 Storimo, nie wchodz na pedalskie klimaty tutaj :) A pedalowi dobierajacemu sie do Ciebie trzeba bylo dac w pysk :) Choc jak zauwazyla Ruda, nikczemnej postury jestes ;) Pozdrawiam cieplo bez skojarzen kakaowych :) ToMNR www.rakow.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Spotkanie forumowiczów... 04.06.05, 01:52 Gość portalu: ToMNR napisał(a): > A pedalowi dobierajacemu sie do Ciebie trzeba bylo dac w pysk :) wlasnie nie. zwialem nie pozostawiajac po sobie smugi cienia. podlug zasady mistrzow walki wrecz: nie jestes w sytuacji smiertelnego zagrozenia to* znikasz. wiesz, jesli ludzie sobie zyja spokojnie... Hitler zaczynal swa kariere od Niemczyznosci Czystej: niepelnosprawnych i gejow slowem wowczas nie mowil o Zydach i Slowianach... Wlodek pisal szerzej na innym watku tutaj... ja tylko chcialem dac pewien sygnal: zbyt nie wiele jeszcze mowi sie o przemocy wlasnie tej "maczio" i to wlasnie w polskich rodzinach, gdzie w wiekszosci facet bija swa zone... stad to moje takie rozbudzenie heteroseksualnosci, ktora jest niby O.K. lecz gwalt gwaltem sie plenii. Szczesciem ja jestem poza tym. Ale to tylko szczescie. Trzepnal bym pijanego goscia i powaznie go zranil. Wloczyl bym sie po sadach (tam USA). On mi dal (ten atak na mnie , cos wiecej) w koncu to ja bylem taka sama ofiara seksualnego popedu, jak panie ktore napastowalem po pijaku (jako heteroseksualista) w swym mlodzienczym zyciu. I to wlasnie kwintesencja. Zyj, tak aby nie ublizac bliznim. PS mialem taka walke. xzasy tego teatru z podworka gdy prowadzilem zajecia teatralne z trudna mlodzieza w Ojczyznie. Handlarz narkotykow twardych. Wezwal mnie mlodzian na pojedynek. Poniewaz szanowal moja prace, lecz odwagi nie mial by uczestniczyc regularnie w wteatralnych warsztatach postawil sprawe na ostrzu dloni. Stalo sie . Przyjalem wezwanie. Dlon w dlon. Byl i sedzia. Prosty stol. Walka. Po kilku minutach (przyznaje, bylem zlany potem) polozylem go na reke. Zqa wygrana poprosilem go, aby za mojej w osrodku obecnosci niegdy sie tu nie pokazal. Chyba, ze zmieni zawod. Slowa wobec mnie dotrzymal. Serdecznie idzieki za kalendrzyk pilkarskiego Rakowa. Nie zapomnij prosze Tomku, ze na Spotkaniu, jednak pokazal sie w koszuli naszego klubu. Co nie oznacza , ze jestem fanem tak czy inaczej kazdej czestochowskiej druzyny, zespolu. Rakow jak koszula: blizej serca serdecznie storima/ Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Spotkanie forumowiczów... 04.06.05, 02:15 co oznacza , ze jestem fanem kazdej czestochowskiej drurzyny, zespolu. koszula (bo to nie koszulka) z barwami Rakowa, czyni tylko i jedynie Ten Zespol blizszy sercu (koszula blizsza cialu) coz tu sie dziwic na Brytyjskich Wyspach nawet i 'menadzerowie" pod biala koszula z krawatem nosza w pracy koszule swych ulubionych zaspolow, aby tylko w danej chwili zedrzec to wszystko z siebie i kulturalnie kibicowac ukochanej druzynie. Chwala Panu Dudkowi! OPrzyznasz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka Re: Spotkanie forumowiczów... IP: *.prenet.pl 11.06.05, 11:49 Alez mam sentyment do tego watku i chyba 'kazdy bez WYJATKU Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Spotkanie forumowiczów... 14.06.05, 00:37 Szkoda mi teGo NiesmialeGo Forumowicza, ktory zniknal ( bo nikt z nas sie Nim nie zajal, zajecibylismy sami soba), no coz takie to zycie, jesli nie orzetrwasz pierwszej fali poznania jej sily to i mgielka Cie wezmie w kroplane, woda wpelnione oddechy: t r e m a --------- tremie trza dawac rowno po kosciach... idziemy w kierunku kafejki, ktora ma ogrodkowy wymiar. Okazuje sie , ze Pan Kelner, tio Czlowiek za barem: nie podchodzi do stolikow, lecz trzeba zamawiac u Niego. Prosimy o kilkanascie winnych (komu? czemu?) kieliszkow. Kieliszki stawi Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Spotkanie forumowiczów... 14.06.05, 00:51 stawiane sa na tacy-cacy niesiem, do stolu, ktoey ustawiopny jest wespol z innymi stolami, tak, abysmy wszyscy moogli patrzec sobie w oczy. Udalo sie: wspolne posiedsenie, jast wlasciwie zorganizowane. W glebi Dwoch Smialych-Niesmaialych Forumowiczow: to njasza Mlodziez. Powolin wchoàdza bhezposrednio w rozmowe, tematy; rozluzniçajan sie . To Yoko i Tomek (chlopaki z Rakowa--tej mlodszej generacji) odnajduje w ich twarzach mych odeszlych Kolegow. Wiele sie nie zmienilo, maja Kolesie dawne "sfory", lecz jako kumplii, to takich szukac ze swieczka (po bezstroniach swiata). Pisze jako Kolegow, bo Swiat mnie nauczyl: gdy swara jest, tam mnie nie ma. Pod warunkiem, ze kiedys Ci to wyjasnie, opowiem. Jacek przedstawia Corke: To wlasnie Pani; Poetka; wydala swoj tomik wierszy; i Jerj fraszka znalazla sie w antologii: i tu sie zagubilem Jacek jedynie moze, dopowiedziec: gdzie, kiedy i, ktora to fraszka czetochowska Poetka, cORKA BYLA PUBLIKOW<ANA, Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Spotkanie forumowiczów... 14.06.05, 21:18 No to juz jest grupa. Pytamy o Pan Profesora (xx)? Pewnie siedzi, czekajac nanas, na Starym Rynku w winiarnii... Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Spotkanie forumowiczów...(errata) 14.06.05, 21:47 oczywiscie winno byc jak przystalo na winiarnie: u Pana Profesora. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Spotkanie forumowiczów... 14.06.05, 23:49 Sprawcie, jesli czas Wam pozwoli: Grackiego. To Epoka, ktora niestety (sila rzeczy) o d c h o d z i Odpowiedz Link Zgłoś