Dodaj do ulubionych

gdzie na studia?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:53
no i co ja mam wybrać? myśle myśle i dalej nie wiem gdzie iść i na co:( jakie
kryteria brać pod uwage? ma ktoś jakieś rady?
Obserwuj wątek
    • Gość: . Po pierwsze zainteresowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:00
      To nie jest Lo ze uczysz sie wszystkiego wybiwerajac jakis kierunek "skazujesz"
      sie na pewnie przedmioty wiec lepiej jezeli Cie to intertesuje bo w przeciwnym
      razie czeka Cie "meczarnia" przez 5 lat a i potem w pracy (jezeli ja
      dostaniesz).Najwazniejsze zeby sie dobrze czuc w tematyce ktora sie wybiera nie
      biez tez zbytniej uwagi na rankingi bo na studiach nauczy sie tylko ten kto
      chce i to on Ciebie zalezy w wiekszym stopniu niz od uczelni i co jeszcze jezst
      wazne Angielski lub inny jezyk ale to jest bardzo wazenze nauka jezyka !!!!.
      Powodzenia
    • lookas.prv.pl Re: gdzie na studia? 01.06.05, 22:43
      Pytasz się gdzie iść na studia czy na jakie studia iść? Bo to zasadnicza różnica :-)
      Ale potwierdzam - jak nie masz jeszcze ustalonego "toku kształcenia" to nie ma
      sensu pchać się na pierwsze lepsze studia. Tylko się zniechęcisz do studiowania.
      Musisz przemyśleć w czym jesteś dobra, jakie masz zainteresowania, no i w końcu
      jaki zawód chcesz wykonywać - chcieć to nie znaczy Twój wymarzony, tylko taki
      który Ci odpowiada i nie będzie Ci sprawiał problemów. Dopiero wtedy zacznij się
      rozglądać za kierunkami studiów.

Jeśli chcesz dostać przewodnik i opis wszystkich kierunków na Politechnice to
      wybierz się na ul. Dąbrowskiego, w tym wejściu gdzie masz napis "Rektorat" idź
      na 1 piętro, do pokoju z tabliczką "Dział Obsługi Dydaktyki" i poproś o niego.
      Tam masz szczegółowo opisany profil każdego kierunku i wydziału :-)

Powodzenia i życzę trafnego wyboru! :-)

---------------------------------
      www.lookas.prv.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka