Dodaj do ulubionych

Raków w III lidze!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 20:50
Racovia rządzi
pozdrawiam wszystkich
niech moc będzie z Wami
juz niedługo II Liga :D
Obserwuj wątek
    • Gość: darek - seattle Re: Raków w III lidze! IP: *.hsd1.wa.comcast.net 29.06.05, 20:59
      NO TERAZ CZAS NA 2 LIGE CHLOPCY DOBREJ ZABAWY DZISIAJ KIBICE RAKOWA
      • Gość: ja Re: Raków w III lidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:13
        Raków niech sobie stąd idzie. Kibice którzy nie potrafią zadbać o stadion. Rakó
        kiedyś był dobry. Teraz grają bo kasy potrzeba,żeby wyremontować stadion. AZS i
        tak jest górą
    • Gość: SUPERSONICS KTO WYPIJE ZE MNA ZA RAKOW !!!!!!!!!!!!!! IP: *.hsd1.wa.comcast.net 29.06.05, 21:01
      TERAZ SKOK DO 2 LIGI A DZISIAJ SZAMPANA PIJMY
    • mromac Re: Raków w III lidze! 29.06.05, 21:11
      Mecz na IV ligowym poziomie. Jeden wielki Chaos. Indywidualnie lepsi Czestochowianie ale bardziej poukladana gre prezentowala Koszarawa. przez 3,5h gry zaden zespol nie strzelil gola majac po kilka pewnych okazji(!) Ciesze sie ze Rakow awansowal ale wzmocnienia sa konieczne bo z taka gra nawet w 3 lidze ciezko sie bedzie utrzymac. Pozdro dla kibicow RKS
      • Gość: sceppptyk Re: Raków w III lidze! IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 29.06.05, 21:22
        Sędzia powinien podyktować rzut karny w dziewięćdziesiątej minucie dla
        Koszarawy ale sie chyba przestraszył,powinien przerwać wykonywanie jedenastek
        gdy bydło w szalikach zaczęło sie wdzierać na boisko. CO TO ZA OCHRONA TEN
        SELW ???? Co robiła flaga ze sfastyką!!! na trybunie zajmowanej przez
        pseudokibiców Rakowa??? Bardzo ale to bardzo szczęśliwy awans.
        • Gość: Bastion Re: Raków w III lidze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:27
          III liga, III liga RKS, pozdro dla glosnego "24"

P.S. Kicha z ta sfastyka i spoznione wieszanie flagi Stalowki
          • Gość: sceppptyk Re: Raków w III lidze! IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 29.06.05, 21:31
            Otoczka wykonywania rzutów karnych sugerowała że mecz odbywa się na wiosze
            zabitej dechami!!!!!!!!
            • Gość: DM Re: Raków w III lidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:41
              Gadaj zdro kolego. RAKÓW AWANSOWAŁ BO BYŁ LEPSZY NIE TYLKO W TYM MECZU ALE W
              CAŁYM SEZONIE
          • Gość: oi NAZI FRONT IP: *.bulldogdsl.com 29.06.05, 21:37
            JAKIMŚ BACHOROM NIEPODOBAŁA SIE FLAGA??
            MYŚLE ZE TO BYŁO NAJPIEKNIEJSZE NA STADIONIE POZA WYGRANA RAKOWA
            • Gość: sceppptyk Re: NAZI FRONT IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 29.06.05, 21:47
              Oi młody jesteś synku i bardzo głupi. Za tą szmatę ze sfastyką ktoś odpowie.
              • Gość: OI DO SCEPTYKA IP: *.bulldogdsl.com 30.06.05, 00:21
                durna paruwo mam 26 lat a od 13 chodze na mecze i jeszcze
                nikt nie znalazl sie kto by zabronil wieszac takich flag
                I MIMO TO CO PISZESZ TO JA I TAK JESTEM GORA BO TA FLAGA
                JEST I BEDZIE.A TY DZIECIAKU MOZESZ ZGLASZAC SPRZECIWY
                TYLKO PO PRZEZ PISANIE NA INTERNECIE
                • Gość: Bastion Re: DO SCEPTYKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 00:28
                  OI Ty mieszkasz w Polsce czy III Rzeszy?
                • Gość: sceppptyk Re: DO SCEPTYKA IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 30.06.05, 08:30
                  dzięki za info o sobie zawęzi to znacznie liczbę osób z których cię idioto
                  wyselekcjonujemy!
                  PS. odnośnie "chodzenia na mecze" Ja bywałem na stadionie jak ciebie burasie
                  jeszcze na świecie nie było!
                  • Gość: OI OI OI Re: DO SCEPTYKA IP: *.bulldogdsl.com 30.06.05, 23:35
                    WYSELEKCJONUJEMY,HAHAHA!!! ALE JA SIE WCALE NIE UKRYWAM
                    I NIE KOZAKUJE Z PRZED KOMPUTERA TAK JAK TY TO ROBISZ
                    BO MNIE MOGLO WIDZIEC PRZYNAJMNIEJ 8 TYS. LUDZI PALANCIE
                    TO PO PIERWSZE,PO DRUGIE WY TZN. KTO? TY I TWOJA WYOBRAZNIA CHYBA TYLKO!
                    BO KOGO TY ZRUBKU MOZESZ REPREZETOWAC?!
                    PO TRZECIE POWATPIEWAM W TWOJE BYWANIE NA RAKOWIE OD TAK DAWNA JAK PISZESZ
                    A JESLI BY NAWET TAK BYLO, TO OZNACZA ZE PRZEZ TYLE LAT SIEDZISZ CICHO W KONCIE
                    I OBGRYZASZ CHYBA PAZURY.KIEDY JA JUZ NP.W 92 WYWIESZALEM ZNANA FLAGE O TRESCI
                    "POLSKA DLA POLAKOW RKS RAKOW"
                    I PAMIETAJ ZE TO JA CIAGLE TRIUMFUJE ! !
                    APROPO BURASA HAHA
                    URODZILEM SIE I MIESZKAM NA SRODMIESCIU!!!!
                    MYSLE ZE WYSTARCZY MI TEJ POLEMIKI
                    Z KIMS ZAKOMPLEKSIONYM I BEZMOCNYM!!
                • Gość: daglas Re: DO Oi IP: 213.17.149.* 30.06.05, 08:56
                  taki z ciebie nazista? głupi po prostu jesteś, pewnie za chwile pójdziesz na
                  wybory i zagłosujesz na jakiegoś Żyda z SLD, zmądrzej!
                  • Gość: SEBA Re: odemnie IP: *.bulldogdsl.com 30.06.05, 23:00
                    DAGLAS- JAKIE TO AMERYKANSKIE HEHE
                    A JAK AMERYKANSKIE TO I ŻYDOWSKIE
            • Gość: ja Re: NAZI FRONT IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 29.06.05, 21:49
              jebnij się w łysy łeb idioto!
              • Gość: ja Re: NAZI FRONT IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 29.06.05, 21:51
                najlepiej cegłą
            • mromac Re: NAZI FRONT - kibice prostaki 29.06.05, 22:00
              Żenada i obciach z tą flagą. Cóż, kibice piłkarscy lubia podtrzymywać swój mit kiboli-półgłówków w dresach. Tak trzymac
              • Gość: sceppptyk Re: NAZI FRONT - kibice prostaki IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 29.06.05, 22:19
                Przecież inni szalikowcy którzy byli obok tych czy tego idioty który wywiesił
                tą szmate powinni go za to strepowac i dozywotnio pozbawić prawa wstępu
                pomiędzy nich.
        • Gość: hmm Re: Raków w III lidze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 00:44
          JAKA SWASTYKA?????:/JESLI ZECZYWISCIE BYLA TO JA JAKO FAN RAKOWA ZDECYDOWANIE
          KRYTYKUJE TAKIE POSTEPOWANIA
          • ulisses_czwa Re: Raków w III lidze! 30.06.05, 00:53
            Ol - już wiem... To może ty żebrałes z tą puszką?? Zgadzałoby się z opisem... "Durna parówo" ?? Hmmm... Mało sie wysiliłeś... Może cos bardziej finezyjnego?? Ja pisze na necie... No cóż... Prawda to jest... Pisałem na necie, wielu hutników i nie ma juz mittala... Co za problem z flagą?? Wystarczy, że zgłosze sprawe do prokuratury i jest to ścigane z urzędu... Zobaczymy jak sobie to wywiesicie... Własnie takich jak ty nazywa sie psudokibicami i takich opluwa... Pozdrawiam prawdziwych kibiców RKS'u... Jeszcze raz brawo za awans...

P.s. Gwarantuje Ci, że pan Litwinow i Donbas nie da kasy na Raków jak zobaczy takie flagi, transparenty itd... Chyba nie chesz się przekonać... Taka flage sobie wywieś w domu nad telewizorem...
            • Gość: (V) Re: Raków w III lidze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 14:45
              Niestrasz nie strasz.......... gwiazdo internetowej kawiarenki
            • Gość: HOOLS Re: Raków w III lidze! IP: *.bulldogdsl.com 30.06.05, 23:44
              Co za problem z flagą?? Wystarczy, że zgłosze sprawe do prokuratury i jest to ścigane z urzędu... DZIWIE SIE ZE MATKA CI DALA MLEKO PO PORODZIE, BO TOBA
              BYM NAWET SZCZURA NIE NAKARMIL SPOLECZNIAKU!Własnie takich jak ty nazywa sie psudokibicami - WIEDZ ZE TACY JAK JA CHCA BYC NAZYWANI PSEUDOKIBICAMI!!!!
              • ulisses_czwa Re: Raków w III lidze! 30.06.05, 23:54
                Poczytaj sobie wypowiedzi w temacie "Raków i naziści" śmieszny panie "Hoool's"... Kibice Rakowa się odcinaja od tej flagi... A takich jak ty to się ciesze, że policja obija pałami na meczu... Tascy jak ty niszcza Raków i całą piłkę... Gdybys zył w czasie wojny to pewnie byś był volksdeutchem...
        • Gość: mrx1921 Re: Raków w III lidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 02:15
          Oj , jaki uczulony ...

POLSKA DLA POLAKÓW

BBJ
    • Gość: adwi Re: Raków w III lidze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:17
      Raków, AZS, Włókniarz - pijcie za trójce
      • Gość: CKMfan RKS nadchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:29
        Bravo Raków,Forza RKS-dzisiaj nie byłem,na następnym meczu już w IIIlidze będę
    • Gość: slater gratki dla czerwono-niebieskich IP: *.homechoice.co.uk 29.06.05, 22:17
      Wasz zdrowie!!! oby tak dalej a nawet jeszcze lepiej.
      pozdrawiam fanow czestochowskiego sportu.
    • Gość: RKS Re: Raków w III lidze! IP: *.net 29.06.05, 22:54
      TRZECIOLIGOWIEC, NASZ RAKÓW TRZECIOLIGOWIEC!!!!!!
      • Gość: wierny kibol Re: Raków w III lidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:08
        TERAZ POTRZEBA DOBREGO SPONSORA.TRZEBA WZMOCNIĆ TEN NASZ
        RKS.CHŁOPAKI,GRATULACJE .GRZESIU BYŁEŚ NIESAMOWITY .DZIĘKI
    • Gość: asterix Re: Raków w III lidze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:47
      no oby tak dalej a wiosna 2006 bedziemy walczyc o 2 lige miejmy nadzieje !!
      • ulisses_czwa Re: Raków w III lidze! 30.06.05, 00:18
        Byłem na meczu... Atmosfera super... Gratuluję z całego serca awansu... Częstochowa jest dumna z RKS'u - brakowało nam piłki... Jednak nie obeszło się bez kilku wpadek... A mianowicie:

1. Wchodząc zostałem zaczepiony przez jakiegoś kolesia z puszką, który prawie krzycząc na mnie żadał datku na "stalówke i górala"... Gdy odmówiłem zaczął się wydzierać i stał się nachalny... Oczywiście "odpowiednio" zripostowałem i sie skończyło... Po pierwsze - nie miał formalnego zezwolenia na żebranie - bo trzeba to tak nazwać, a poza tym za takie zachowanie powinien zostacukarany - popełnił wykroczenie... Dla uświadomienia:
        "Art.56.
        §1.Kto bez wymaganego zezwolenia lub wbrew jego warunkom organizuje lub przeprowadza publiczną zbiórkę ofiar, podlega karze grzywny.
        Art.58.
        §2.Kto żebrze w miejscu publicznym w sposób natarczywy lub oszukańczy, podlega karze aresztu albo ograniczenia wolności."

2. Ogladając mecz, w sytuacji gdy nie uznano nam bramki z trybuny (młyn) poleciały butelki - zauważyłem dwie... Takie zachowanie powinno być tepione - niezaleznie czy jest to CKM, AZS czy RKS... Może klub nie zapłaci kary za to... Wg. mnie totalna głupota i nieodpowiedzialność... Kibice musza panowac nad tym co robią... Boję się pomysleć co by się działo jakbyśmy nie awansowali, widząc takie reakcje...

3. wywieszenie flagi ze sfastyką... Już nie będe cytował choćby konstytucji, ze to złamanie podstawowych praw... W ogóle nalezałoby ja usunąć ze stadionu... Za to też grożą kary... I nie przynosi Wam ona chluby - wręcz przeciwnie - straszną ujmę...

4. Śpiewy typu "strzelcie k***** gola" też nie powinny miec miejsca na stadionie... Przecież walczycie o miano najlepszych kibiców i za takich sie uważacie... Poza tym doping godny podziwu...

5. Przeskakiwanie przez siatkę w momencie wykonywania "11"-tek... Dla mnie porażka na całej lini... Jakby sie prezes Koszarawy uparł, to mógłby niezłego zamieszania narobić w tej sprawie... Po co to było?? Dopóki nie zostaje zakończona seria "11"-tek żaden kibic nie ma prawa wtargnąć na murawę... A co nie którzy odpalali race... Ktos nawet rzucił petarda w stojącego ochroniarza...

Wymienione uwagi może trafia do kibiców, choc powątpiewam... Zaznacze, że nie jestem Waszym przeciwnikiem - kibiców Rakowa, tylko pseudokibiców... Gdyby poprawic powyższe błędy (nazwijmy to tak delikatnie), to macie coraz więcej kibiców z meczu na mecz, jesteście czyści jak łza i aż prosi sie o sponsorowanie takiego zespołu... Nie żal wydawac pieniędzy na ten klub i stadion...
        Co do samego meczu... Emocje siegały zenitu ! Uwazam, że to był najlepszy mecz w tym roku,a przynajmniej najdramatyczniejszy... Sportowo niestety nie stał na najwyższym poziomie, gdyz nasi zawodnicy sie gubili - ale rozumiem trema przy takiej publice... Koszarawa nie wypadła najgorzej ( np. część stawiała na gładkie 3-0, 4-0) Za duzo kombinacyjnej gry, za mało strzałów... Gdyby strzelali tak jak w ostatniej minucie dogrywki, to wczesniej zapewnilibysmy sobie awans bez rwania włosów w czasie meczu, dogrywki i karnych...
        Na koniec jeszcze raz pogratuluję i prosze pomyslec nad tymi zastrzeżeniami...
        3. liga RKS :)
        • storima Re: Raków w III lidze! 30.06.05, 00:36
          No, juz chlone, wiec
          mysle.

Po Pierwsze:
          Gratulacje Ulissesie:
          przewidziales:
          twardy to brdzie mecz.

o tej nieszczesnej fladze

siem nie wypowiem
          opytajac
          jeno
          gdzie Tomek i Yoko
          sie znajda/odnajda tych gowniazy.

totalna kompromitacja

tych gowiazy to na przeszkolenie
          u Tomka/Yoko
          co by rasizmu...

tak jak i skoro jstem w tym temacie
          nie byli rasistami
          jak co poniktore wpisy
          idiopotyczne
          typu
          'to twoi nacmentarzu Zydowskim.....

nic to wspolnego ze sportem nie ma
          ani ewangelie
          zacja Radia Maryja

wybaczcir, ale te anty wpisy na waykach Rakowa
          nie sa normalne

prosze zauwazyc , ze stolica apostolka uznala za grzech popelnianie xzynow
          k s e n o f o b i c z n y ch

wypad kiboli na murawe

toz to gorzej niz
          ...

musicie pracowac, co by wyzbycn sie rasistowskich fl
          • Gość: kazik Re: Raków w III lidze! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 30.06.05, 00:57
            Andrzej Pluta sie bardzo ale to bardzo cieszy z tego awansu,hip hip huuuuuuraa!
          • Gość: mrx1921 Re: Raków w III lidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 02:34
            Dobra , proeuropejczyku . Szanowałem Cię , mimo pochodzenia , ale taki
            umoralniacz Nam jest niepotrzebny . Nara .

Ehhh

Dla jednych nieszczęsna , dla innych szczęsna ...

Odpi****ić się od Rakowa , są inne kluby ...

Ileż można :/

BBJ

• Gość: Al <<<DUPA>>> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 03:50
            Nie wiadomo czy smiać sie czy plakac................wasze wywody.......czego
            dowieść mają.........czy jesteśmy półmózgami.......czy też mamy swoje
            ideologie.......
        • Gość: Al Ulisses jestes jakis chory czy jak? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 02:02
          Wyluzuj gosciu
        • Gość: mrx1921 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 02:24
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: Kibol Re: Raków w III lidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:47
            Ejjjj, ale masz jakis problem do Wlokniarza i jego kibicow łachu bez szkoły ?????????? Bujaj garba
        • Gość: KIBIC do ulisess IP: *.bulldogdsl.com 30.06.05, 08:16
          A ty sztywniaku jestes pewnie pracownikiem KRP!
          albo innego ścierwa.Więcej społeczniaku obserwowałeś
          to co sie dzieje na trybunach niż to co na boisku
          OBY MNIEJ TAKICH JAK TY!!!!
    • storima Re: Raków w III lidze! 30.06.05, 01:00
      dobra ja tez

ale co z ta idiotycznie ksenofobiczna falaga????????????????????????

jak i durnymi wpisami na temat cmentrza zydowskiego na watku rakowa

ale i ogolnie

kretynskimi wpisami ksenofobii????????????????????????????????????
    • Gość: renia i co się ciszycie chamy i burki! Cz-wa kiboli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 01:12
      debili nie potrzebuje!
      • Gość: wawa Re: i co się ciszycie chamy i burki! Cz-wa kiboli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 01:58
        a co jakis zal masz Renia bukieciaro. RKS
        • Gość: gicior Re: i co się ciszycie chamy i burki! Cz-wa kiboli IP: *.pl / 83.16.117.* 30.06.05, 06:42
          ale sukces,3-cia liga ha ha ha.Do Naszego Włókniarza prymitywne chamy się nawet
          nie porównójcie.3-cia liga ha,ha ha bosię zaraz położę,ha,haha.
          • glosik_z_chmor Re: i co się ciszycie chamy i burki! Cz-wa kiboli 30.06.05, 23:14
            to jest przykre czemu?? są przecież na tym forum wypowiedzi od kibiców to AZS to Włókniaża któży nam gratulują ale nie przecież nie mogło być tak fajnie o nieee musiał sie znaleźć jakiś idiota co ja zwykle wszysto spieprzy no ale coż Kochana Polsko!!!!!! jedyne cio powiem to Ave Racovia chyba wystarczy ?? =)
    • Gość: Seb Re: Raków w III lidze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 07:14
      W III lidze zmiana będzie, Raków spadnie, Myszków wejdzie...
    • Gość: okija Re: Raków w III lidze! IP: 217.97.165.* 30.06.05, 07:49
      Kibic CKM-u i AZS-u gratuluje kibicom RKS-u awansu
      ich drużyny do wyższej klasy rozgrywkowej.
      A na marginesie czy wy umiecie się tylko obrazać
      nawzajem. Dajcie spokój. Niech kibice Rakowa się cieszą a inni
      niech im w tym nie przeszkadzaja.
      Ludzie wjęcej wzajemnej tolerancji.
    • Gość: ToMNR Re: Raków w III lidze! IP: *.bis / 212.244.80.* 30.06.05, 08:39
      Ulisses mowiles ze Twoja noga nie postapi na stadionie Rakowa.
      Zlamales przyrzeczenie.......

Wszyscy potraficie zepsuc sukces.
      Flaga byla i tego sie nie wroci.
      Trzeba patrzec w przyszlosc, zeby takich sytuacji uniknac.

Jesli chodzi o zbieranie kasy na Stalowke, to jak najbardziej za - a bylem przy
      tym zbieraniu - nic nie odbywalo sie nachalnie.

Te chlopaki, nasi najlepsi ziomale, ze Stalowej Woli pewnie byly na wiekszej
      ilosci meczow Rakowa w tym sezonie niz wiekszosc osob co byla na stadionie.

I naszym obowiazkiem bylo ich dobrze ugoscic (co mysle, ze sie udalo).

A to, ze nie podobaja Ci sie zbiorki ulissesie, to zglos to na policje
      konfituro. Tak samo ze swastyka i tym, ze kibice wbiegli na murawe.

W ogole podaj wszystkich do sadu.

JE*** WSZYSTKO - LICZY SIE TYLKO III LIGA I MOJ KOCHANY RAKOW!

ToMNR
      www.rakow.com.pl

!!!!!!!!

RKS!!!!!!!!!!

!!!!!!!!
      • Gość: Marcyś Re: Raków w III lidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:39
        Mecz był świetny choć nerwowy ale mecze o awans zawsze są takie. Dziękuje także
        kibicom za oprawę artystyczną której może pozazdrościć każda I-ligowa drużyna.
        Cały mecz był pięknym widowiskiem i ciesze się że mogłem w nim uczestniczyć.
        • Gość: Marcyś Do storimy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:42
          Tak jak obiecałem krzyczałem na meczu także i za Ciebie. Pozdrawiam
          najwierniejszego kibica Rakowa we Francji. Za ciebie machałem także jedną ze
          stron szalika. Pozdrawiam
          • storima Re: Do storimy!!! 30.06.05, 11:44
            Marcysiu! Tos mnie rzweselil, bo mi sie przykro zrobilo:(

Alez Dzieki Dzieki Dzieki
            Jak to milo uslyszec cos milego od Normalnego Czlowieka, Prawdziwego Kibica.
      • ulisses_czwa Re: Raków w III lidze! 30.06.05, 11:13
        Heh... Proponowałem pewny układ, ale go nie zawarlismy (pewnie pamiętasz rozmowę), więc żadna umowa mnie nie obowiązuje w myśl zasady "pacta sunt servanda"... Ty tez miałes mi "wyp*****" i tez nie dotrzymałes obietnicy... Złamałeś przyrzeczenie... Zatem nie mów o jakis obietnicach... Podoba mi się, że chyba jako jeden z nielicznych przyznałeś rację:
        " Wszyscy potraficie zepsuc sukces.Flaga byla i tego sie nie wroci.Trzeba patrzec w przyszlosc, zeby takich sytuacji uniknac."
        Wielkie brawo i respect za taką wypowiedź... Oto chodzi, żeby takich sytuacji unkać i normalnie dyskutować...
        "Jesli chodzi o zbieranie kasy na Stalowke, to jak najbardziej za - a bylem przy tym zbieraniu - nic nie odbywalo sie nachalnie."
        Zapewniam Cię, że odbyło się to nachalnie... Osoba która żadała ode mnie i od kolegi kasy była wręcz rozwscieczona, że "nie rzucamy grosza na Stalówkę i Górala". Wyjasnijcie to między sobą... To już żule na pkp/pks Wrocław są bardziej kulturali przy żebraniu i przepraszają jak ktoś im nie rzuci kasy...
        "A to, ze nie podobaja Ci sie zbiorki ulissesie, to zglos to na policje konfituro. Tak samo ze swastyka i tym, ze kibice wbiegli na murawe"
        Ja tylko wyraziłem pewne spostrzeżenia... Nie dało się nie zauwazyc tych spraw... Zbiórki podobają mi się, ale nie w takim stylu jak mielismy okazję zobaczyc z kolegą... Wymieniłem co teoretycznie grozi za takie coś... Nie będe nic zgłaszał na policję - prosze ze mnie nie robic "konfitury"... Co do wbiegnięcia - dobrze sobie zdajesz sprawe jakie to zagrożenie było dla klubu... Sam apelowałes przed meczem - i co ?? Posłuchali wszyscy?? Rzuty karne to tez mecz... Wiesz, że mam rację... Zatem postarajcie się lepiej na przyszłośc - tak samo jak z butelkami... Bo takie wybryki osłabiaja finansowo klub...
        Nie traktujcie mnie jako wroga RKS, bo nim nie jestem... wyrazam swojezdanie, ale widac, że co niektórym i tak to przeszkadza... Kibiców szanuje każdego klubu, ale na pseudokibiców i rasistów itd. pluje...

Gratulacje za awans

P.s. Nie naleze do żadnych KRP... mrx1921 - jak zwykle piekny post... Nawet jakbyś sie nie podpisał to bym wiedział, że to Ty :) CHWDPŻ?? Chyba wszyscy maja już o Tobie pewne zdanie...
    • Gość: Błeszno thc Re: Raków w III lidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:11
      A VIVA A VIVA BŁESZNO SIĘ KIWA !!!!!!

ŚPIEWA CAŁA CZĘSTOCHOWA III LIGA DLA RAKOWA !!!!
    • Gość: bw Re: Raków w III lidze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:18
      Byliśmy, Jesteśmy i Będziemy !!! 19 AVE RACOVIA 21
    • Gość: bw Re: Raków w III lidze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:19
      Wieczny RAKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: seba RAKOWIE DZIĘKUJEMY !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:34
      Tylu wiedzów na stadionie nie widziałem nawet na I lidze w meczach z Legią ,czy widzewm . A młyn Rakowa pękał w szwach - jakieś 3 tysiące szalikowców to jest coś ! Dziękujemy piłkarzom i kibicom za stworzenie tak pięknego widowiska !
    • Gość: Włókniarz Re: Raków w III lidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:48
      ciesze sie ze nasza lokalna pilka idzie do przodu oby tak dalej
      pozdrawiam kibic CKM
      • Gość: Fan CKM Re: Raków w III lidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:16
        No brawo!!Ciesze sie bardzo ze Raków wreszcie sie wybija na światło dzienne!!
        Aby tak dalej! Pozdro
      • storima Re: Raków w III lidze! 30.06.05, 11:25
        Gość portalu: mrx1921 napisał(a):

> Dobra , proeuropejczyku . Szanowałem Cię , mimo pochodzenia , ale taki
        > umoralniacz Nam jest niepotrzebny . Nara .
        >
        > Ehhh
        >
        > Dla jednych nieszczęsna , dla innych szczęsna ...
        >
        > Odpi****ić się od Rakowa , są inne kluby ...
        >
        > Ileż można :/
        >
        > BBJ

Polakiem jestem. Normalnym czlowiekiem. Zreszta co to za roznica kto kim jest,
        jesli nie jest chamem i ksenofobem. Ublizyles mi.
        Widze na Twoim przykladzie , ze wykorzystujesz sport, aby dzielic i jatrzyc.
        Szacunek od kogos kto nie potrafi uszanowac innych
        nie jest
        s z c z e r y

wiec nic nie stracilem.

Ciebie jesxzcze na swiecie nie bylo, gdy ja rowniez jak Ulisses
        chodzilem na mecze Rakowa. Nawet kiedys bylem "trampkarzem".
        Ublizyles mi, i za co?
        • Gość: mrx1921 Re: Raków w III lidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:42
          " ... prosze zauwazyc , ze stolica apostolka uznala za grzech popelnianie xzynow
          k s e n o f o b i c z n y ch

wypad kiboli na murawe

toz to gorzej niz
          ...

musicie pracowac, co by wyzbycn sie rasistowskich fl "

Człowieku Ty coś palisz czy pijesz ?

Bądź sobie kim chcesz , ale daj spokój z tym pouczaniem .

Jestem ksenofobem i jestem z tego dumny .

Tak , tak , Ty z Ulissesem chodziliście na mecze za rączkę .

No rozkminiłeś pięknie . Mam 12 lat , łysą pałę , wydziarane łapy , nóż w
          kieszeni i oblałem z muzyki w 2 klasie podstawówki . Ehhh , inteligenci z
          polskiej gazety .

A My , czy to się wam podoba czy nie i tak będziemy biegać , bo to My jesteśmy
          Rakowem , a nie wy .

PS. Trzeba było posłuchać piłkarzy po wczorajszym meczu , Oni rozumieją , a wy
          ignoranci niestety/stety nie .

Pozdro dla tych co byli :)

BBJ
          • storima Re: Raków w III lidze! 30.06.05, 11:51

Gość portalu: mrx1921 napisał(a):" Jestem ksenofobem i jestem z tego dumny ."

Powiedz to Donbasowi... to dopiero szkode wyrzadziz Mojej Rowniez Druzynie.
            Co Ty monopol masz jaki czy co?

"Tak , tak , Ty z Ulissesem chodziliście na mecze za rączkę . "

Tu juz ponownie przegioles. Moja Pani by Cie dopiero ustawila.

A pisac to bede to i jak czuje i na co mam ochote. Prawa nie lamie.
            Ty swym ksenofobicznym przyznaniem sie, oj tak.

Jan Pawel II stwierdzil wyraznie:
            "antysemityzm to grzech".

Dyskutowal z Toba nie bede, ani Twoich wpisow nie bede czytal.

• Gość: AZSCKM Re: Raków w III lidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:18
              Gratulacje!!!
              Życzę dobrego sponsora i wzmocnień.
              Pozdrawiam!!!
            • Gość: Yoko Re: Raków w III lidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:27
              Pax Panowie Pax

Raków w 3 lidze i basta z tymi wymądrzaniami się

ŚWIĘTOWAĆ SUKCES!!!!!!
              • storima Re: Raków w III lidze! 30.06.05, 12:38
                Gość portalu: Yoko napisał(a):

> Pax Panowie Pax
                >
                > Raków w 3 lidze i basta z tymi wymądrzaniami się
                >
                > ŚWIĘTOWAĆ SUKCES!!!!!!

Pokoj!

Swietuje!

Pozdrawiam!
                • ulisses_czwa Re: Raków w III lidze! 30.06.05, 12:42
                  Pax... Potwierdzam... Pax...
                  Tez świętuję...
    • Gość: Staszek Re: Raków w III lidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:50
      Gratulacje z Opola ! Spotkamy sie w walce o II ligę.
    • Gość: ZIELU AZS Re: Raków w III lidze! IP: 82.160.246.* 30.06.05, 15:24
      JESZCZE RAZ GRATULUJE!!!! oby były następne awanse!!! Karne powinni pokazywać
      jak te z finału LM, niesamowita sprawa!
    • Gość: Robert Re: Raków w III lidze! IP: *.21.pl / 213.199.204.* 30.06.05, 15:37
      Wie ktoś czemu nie działa strona www.rakow.com.pl ???
      • ulisses_czwa Re: Raków w III lidze! 30.06.05, 15:47
        Nie działa z prostej przyczyny - został przekroczony miesięczny limit transferu dla tej strony... Oznacza to, że strona oficjalna Rakowa dysponuje słabym serwerem i z chwila wczorajszego boomu piłkarskiego juz nie wystarczy... Nasze www.juvepoland.com teraz przenieslismy na nowy serwer - więcej info na www.hostbank.pl - i takiego dostawce tez proponuje dla strony RKS'u... Nie sa drogie, a my na byle czym strony nie prowadzimy... W tej chwili mamy serwer z miesięcznym limitem 80 GB i powiem, że chwilowo wystarcza... Dla Rakowa 15-20 GB to max...
        • Gość: Yoko Re: Raków w III lidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 16:36
          o stronkę Rakowa Ulisses to Ty się nie martw. Widzę, że rywalizujesz z Panem
          Tomaszem J. o miano "forumowicza miesiąca Czerwca"

:):) no to mamy dwie nominacje a potem zrobimy w lipcu ankietę.

p.s.
          Ulisses tylko nie namawiaj kolegów z stronki juvePoland aby na Ciebie głosowali
          bo będzie nia fair.
    • Gość: majkel Re: Raków w III lidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 16:16
      A te 100 tys. zł kiedy wpłyną na konto Rakowa ?:>:D
      • ulisses_czwa Re: Raków w III lidze! 30.06.05, 16:37
        Spokojnie... Pieniążki będą... Donbas to porządna firma... Kiedy?? Myslę, że na dniach... To w tej chwili sprawa pomiędzy zarządem RKS'u i Donbasem... Nam pozostaje czekac na oficjalne wiadomości...
        P.s. Ciekawe jak pieniądze zostana zagospodarowane... Znając panią Bielecką z pewnością zadba o ich właściwe wykorzytanie...
        • ulisses_czwa Re: Raków w III lidze! 30.06.05, 16:41
          hehehe... Yoko - ja o nic nie rywalizuje i skad w ogóle taki pomysł??... Po prostu jestem aktywny i tyle... Lubie to forum tak samo jak forum JuvePoland :)
          Pozdrawiam
        • Gość: majkel Re: Raków w III lidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 17:37
          No jeśli rzeczywiści e wykupią Hutę to może to być poważny sponsor, który załozy sobie za cel awans Rakowa do ekstraklasy teraz już tylko w dwa lata :)
    • Gość: andbak Re: Raków w III lidze! IP: 193.29.205.* 30.06.05, 16:44
      jest i będzie lepszym RAKÓW DONBAS CZĘSTOCHOWA bójcie się chamy za rok wracamy -
      ekstraklasa jest nasza!! Wilk, Matuszek, Matloch wracajcie!!!
    • Gość: usiek Re: Raków w III lidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:38
      Ilu bylo w sumie kibicow na meczu, ktos zna oficjalne dane ??
      • Gość: pszeszczep Re: Raków w III lidze! IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 01.07.05, 15:51
        było nas ze trzech góra czterech
        • Gość: alasz7 JUŻ WIDZĘ TĄ OBORĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 19:05
          kiedy Raków był w IV lidze kibole trochę się się uśpili. Teraz sukces piłkarzy
          posłuży im do okazywania chamstwa i agresjii (co widać już w tych postach).
          Zauważcie że piszę o kibolach a nie o kibicach, którzy cieszą się z sukcesu tak
          jak ja mimo że nie jestem wiernym kibicem. Ale to taki mój lokalny patriotyzm.
          Gratulacje dla Rakowa i pozdrowienia dla kibiców
          • Gość: ToMNR Re: JUŻ WIDZĘ TĄ OBORĘ IP: *.bis / 212.244.80.* 01.07.05, 22:35
            Baranie.
            Tak zwani przez Ciebie "kibole" to byli i beda na Rakowie.
            Bez wzgledu czy Ty bedziesz pamietal ze istnieje taki klub jak Rakow.
            To dzieki nim Rakow przetrwal zle czasy.
            Troche szacunku...

ToMNR
            www.rakow.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka