Dodaj do ulubionych

Pole golfowe w Konopiskach

IP: *.ipt.aol.com 14.07.05, 23:54
po prostu brawo!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: alex Re: Pole golfowe w Konopiskach IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 15.07.05, 00:12
      ładnie to wyglada, jest to taka oaza bogactwa pychy snobizmu na pustyni biedy i
      bezrobocia, uważam że jeszcze za wcześnie na tworzenie w Polsce takich pól,
      gdzie rozrywkę znajdzie niewielu pysznych bogaczy (aferzystów), a poza tym
      nigdy jakos nie przepadałem za tym sportem
      • Gość: hayabusa Re: Pole golfowe w Konopiskach IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 15.07.05, 04:47
        Bredzisz ALEX!!!!!!
      • Gość: Krzysiek DO ALEXA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 06:34
        Widac ze jestes wielkim burakiem a to ze nie lubisz tego sportu nie ma nic do
        znaczenia!! Czy ty nie mozesz zrozumiec tego ze : "prace znalazlo tam 30 osob"
        pomysl ze Ci ludzie maja teraz za co wyzywic rodzine bo byli wczesniej
        bezrobotni!! teraz tylko czekac az beda przyjezdzac ludzie z calej polski na
        partyjke golfa... ja tez nie gram i nie bede bo nie mam na to czasu!! Ty jestes
        inny i tak zostanie!!
        • Gość: Melania Sz. Re: DO ALEXA!!!! IP: *.hcz.com.pl 15.07.05, 06:53
          srał , dupy nie mial !
    • dudi_82 Re: Pole golfowe w Konopiskach 15.07.05, 08:06
      Właśnie takich obiektów rekreacyjnych nam brakuje w okolicach Częstochowy.
      Wielkie brawa!
      • Gość: bingo Re: Pole golfowe w Konopiskach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:07
        Inicjatywa przednia i gratulacje dla wlasciciela.
        W ten sposob mozna rozwijac region i tworzyc miejsca pracy az sie prosi
        wspanialy hotel z basenem itp.
        Ale to juz zapewne w najblizszym czasie.
    • Gość: rs Rewelacja!! IP: *.dialup.telenergo.pl 15.07.05, 09:27
      Taki człowiek w okolicy to skarb. Ma swoje hobby, więc inwestuje swoje
      pieniądze i zatrudnia ludzi. Dzięki niemu zarobią też inni. Pewnie pojawią się
      w okolicy pensjonaty i restauacje dla przyjezdnych graczy. Więcej nam trzeba
      takich ludzi z pomysłem. Zamiast się obrażać na prywatne firmy, trzeba im dawać
      szanse zarabiać pieniądze. Potem mają co wydawać na swoje pomysły i kolejni
      ludzie mają pracę, okolica się rozwija. Teraz czekam tylko, aż kolejni
      pasjonaci stworzą park wodny, korty tenisowe, zagospodarują lotnisko w
      Rudnikach itp. Ten człowiek powinien dostać medal od gminy. Przecież stać go na
      granie w golfa na dowolnym polu na świecie, a jednak woli mieć w naszej
      okolicy. Brawo!
      • Gość: Piotr W. Brawo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 09:53
        GRATULACJE SZEFIE!
        tO NAPRAWDE WSPANIALA SPRAWA, TERAZ TYLKO OKOLICZNA INFRASTRUKTURA
        WSPOLPRACUJACA Z POLEM I OGOLNOPOLSKI INTERES ZACZNIE SIE KRECIC JAK NALEZY!!!
      • Gość: jaaa Re: Rewelacja!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:22
        te pole to istna lipaa!!!powinni za tyle mamony zrobic wypasiste boicho dal
        lotu!!moim zdaniem nie potrzebne jest te pole
        • Gość: AAAAA Re: Rewelacja!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:23
          Co ty masz na mysli piszac boicho dla lotu?
          czy ty sie dobrze czujesz???
      • Gość: nina Re: Rewelacja!! IP: *.96.240.170.tvksmp.pl 20.05.13, 21:26
        gmina to mu dowaliła podatku 100% a nie medal
    • Gość: Gość Re: Pole golfowe w Konopiskach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:11
      Dokładniej to pole golfowe jest na Pałyszu.
    • Gość: Jacek Re: Pole golfowe w Konopiskach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 15:20
      Pole golfowe jest w Konopiskach. LOT to miejscowa drużyna piłkarska, której
      stadion gruntownie zmodernizowano i jest tam teraz wspaniała nawierzchnia! W
      Konopiskach jest jeszcze zalew wodny "Pająk", gdzie gmina urządziła piaszczystą
      plażę i ładne tereny zielone. Właśnie stamtąd wróciłem zdumiony ilością koszy na
      śmieci. Akurat chodził łysy osiłek(!) i sprzątał śmieci do plastikowego worka!
      Obok budują stadion lekkoatletyczny (większy niż CKS Budowlani)! Gdy wjeżdża się
      z Częstochowy do gminy Konopiska kończy się kiepski asfalt i zaczyna się
      chodnik! Po zmierzchu od granicy Częstochowy zaczyna się bardzo jasno oświetlona
      gmina. Jako mieszkaniec Częstochowy czuję się, jakbym wyjeżdżał z miejskiej
      ciemnej wiochy a wjeżdżał do normalnej zadbanej wsi.
      • Gość: xx Re: Pole golfowe w Konopiskach IP: *.icis.pcz.pl 15.07.05, 15:30
        Konopiska jest ciekawa miejscowoscia i czescia naszego Czestochowskiego
        regionu. Kiedys poparlem wniosek UG o otrzymanie kasy na komputery i o dziwo te
        kase otrzymali. W ten sposob po raz pierwszy w ogole uslyszalem o Konopiskach.

To po prostu czesc naszego Czestochowskiego na razie niezbyt duzego regionu.
        Jedziemy na jednym wozku. Wiec nie ma mowy o zadnych sztucznych antagonizmach i
        podzialach na zasadzie my i oni :)) To dla mnie wrecz smieszne - jak z
        Andrzejem Szewinskim, ktory gra w AZS Czestochowa a zona jest sedzia w
        Czestochowskim sadzie i oczywiscie sa mieszkancami Konopisk.

Prawda jest jednak ze ta czesc Czestochowy w strone Opola generalnie (moze nie
        cala) jest jakos najmniej zadbana ze wszystkich peryferyjnych czesci
        Czestochowy. Takie jest moje powierzchowne wrazenie.

• Gość: yy Re: Pole golfowe w Konopiskach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:56
          Gościu xx , zdradź choc imie swe bądź inne namiary . Miałem równiez swój wkład
          we wniosek o kompy więc ciekawość mnie zżera.Co do Konopisk , sentyment do nich
          czuję i widze , że coś ciekawego dziać sie tam zaczyna. Przeprowadziłbym się
          tam , gdyby nie horendalne ceny działek.
          • Gość: xx Re: Pole golfowe w Konopiskach IP: *.icis.pcz.pl 18.07.05, 23:40
            Ja tylko dolaczylem swoja opinie czyli wklad niewielki, ale mam nawet dyplom z
            podziekowaniem.
      • Gość: Gość Re: Pole golfowe w Konopiskach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 10:54
        Od Pałysza z jednej strony do Konopisk z drugiej....buraku.
    • Gość: kurz Re: Pole golfowe w Konopiskach IP: 82.160.8.* 15.07.05, 15:42
      Strone tez przyzwoita maja :

landgolf.tgnet.pl/index.php
      • willas Re: Pole golfowe w Konopiskach 15.07.05, 15:48
        jestem mieszkanka Konopisk i cieszy mnie ,ze macie o mojej miejscowości dobre
        zdanie......
        • Gość: kurz eleganckie sasiedztwo wymusza dobre postawy IP: 82.160.8.* 15.07.05, 16:01
          willas napisała:

> jestem mieszkanka Konopisk i cieszy mnie ,ze macie o mojej miejscowości dobre
          > zdanie......

;))

No prosze - Najpierw garniturowe zaglebie, potem pole golfowe - postawiliscie
          sobie za cel cywilizowac Czestochowe? ;)))))
          Ale faktycznie, przyjemnie sie do Konopisk przyjezdza ;) My tez na tym
          skorzystamy - jak juz sie znudzi golfiarzom machanie kijem, to pewnie w drodze
          powrotnej zostawia jakis procent zawartosci karty kredytowej w Czestochowie.
          A wiec - tak trzymac-Konopiska na golfiarska stolice Polski ;))

pozdrawiam
          kurz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka