Gość: E.E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 08:26 Jestem chhszestną i niedługo idę na 18-ste urodziny do siostrzenicy. Mam problem nie wiem co kupić na tę okazję. A może dać pieniądze tylko pytanie ile. Bradzo proszę o wasze opinie. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anika Re: 18-ste urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 08:49 Witam. Ja od chrzestnej otrzymałam zestaw srebra (kolczyki, bransoletka, wisiorek i pierścionek). Oczywiście jest to prezent dość drogi, bo trzeba na niego przeznaczyć około 300 zł, ale efektowny. Prezenty pieniężne dają ludzie bez inwencji, lub poprostu nie starający się dogodzić osobie, która ma ów prezent otrzymać. Najłatwiej jest dać pieniądze i isę niczym nie przejmować. A może warto porozmawiać np. z mamą siostrzenicy i wybadać, co dziewczyna chciałaby dostać? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cziqita Re: 18-ste urodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 00:50 hmm myśle że to zalezy od charakteru człowieka, dla niektorychy jest to brak inwencji, a dla takich jak moja mama będzie to fajna sprawa gdyz ona woli sobie sama na spokojnie wybrac cos co na penwoe bedzie jej sie podobać... bo jak wiadomo kazdy ma inny gust... A skoro pani jest chrzesna musi troszke snać solenizanta i wie jak postrzega te sprawy bo ja np. wiem kto u mnie z rodziny jakie woli prezenty czy przemyslane,wybrane przez siebie, czy prezent niespodzianka pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: 18-ste urodziny IP: *.tvksmp.pl / 212.160.108.* 02.08.05, 16:08 a ja proponuje dać pieniądze za to sobie kupi to co bedzie chciała. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: 18-ste urodziny IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.05, 20:45 Ja chciałabym dostać pieniądze, za nie mogłabym kupić coś z inwencją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: 18-ste urodziny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:14 moja córka dostała discmena (nie wiem, czy poprawnie napisałam), który odtwarza też mp3 i była przeszczęśliwa. A ceny są rózne, więc można coś wybrać w granicach 200-300zł. Odpowiedz Link Zgłoś