Dodaj do ulubionych

Policja zatrzymała pijanego księdza za kierownicą

IP: *.21.pl / 213.199.204.* 03.08.05, 09:13
Nic dodać, nic ująć. Katolicy, zobaczcie jak wasi kapłani wydają zarobione od
was pieniądze - jeszcze mu tylko dziwki brakowało w tym aucie. Po za tym to
potencjalny zabójca, szczęście, że go złapali zanim kogoś zabił. A swoją drogą
to długo nie wytrzymał w tym zawieszeniu, buhahahahahahahaha.
Obserwuj wątek
    • Gość: sorki link do komentowanego artykułu IP: *.21.pl / 213.199.204.* 03.08.05, 09:14
      miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,2852496.html
      • Gość: jasiu Nie sądźcie, bo będziecie sądzeni IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.08.05, 20:29
        A może ksiądz nałogowo odprawiał msze święte? Przecież w liturgii występuje
        wino. Ponoć u niektórych alkohol potrafi się odkładać. Nie wierzycie - prawnicy
        w tej sprawie pewnie to udowodnią.
    • Gość: domel Re: Policja zatrzymała pijanego księdza za kierow IP: *.metrocafe.pl 03.08.05, 11:59
      k&*wa pięknie jak mnie zatrzymali to chcieli mi auto zabrać na parking a
      takiemu to tatusiowi oddali na podwórko pier&*lone klechy a gliniarze dalej się
      ich boją...
      jestem poważnie wk&*wiony
    • harry1983 Re: Policja zatrzymała pijanego księdza za kierow 03.08.05, 17:09
      I jak znam życie znowu mu nic nie zrobią - bo mamy takie prawo, że święte krowy robią co chcą.

A wsadzić sk... do więzienia.
      Albo mamy równość wobec prawa albo republikę katolicką.
      Póki co jest to drugie - a kościół nie robi nic, aby się pozbywać takich "funkcjonariuszy" tylko wycisza sprawy - i to powoduje, że święte krowy dalej robią co chcą.

Na pijanych kierowców jestem cięty, a już na księży zwłaszcza - tacy mnie bulwersują najbardziej.

A w kościołach mówią, że jazda po pijanemu to grzech - ale im wolno...

-------------------------------
      • Gość: Kubiś Re: Policja zatrzymała pijanego księdza za kierow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 17:19
        Oj ciężki orzech do zgryżienia będzie miała prokuratura z takim " Książem "
        Gdyby drugi raz nie zasiadł bez prawa jazdy to łatwiej byłoby ukręcić język
        sprawie :-) ..... Kubiś
        • Gość: bingo Re: Policja zatrzymała pijanego księdza za kierow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 18:21
          Skoro kuria niechce komentowac tej sprawy to mnie zwyklemu smiertelnikowi -
          grzesznikowi rownierz nie wypada.
          Powiem jednak tyle;
          Nie trzezwi garnki lepia,
          przepraszam, nie swieci.!
          • Gość: Krzychu Re: Policja zatrzymała pijanego księdza za kierow IP: *.bis / 212.244.80.* 03.08.05, 18:31
            Jest już pomroczność jasna, będzie zapewne pomroczność cukrzycowa. Efekt
            końcowy jest do przewidzenia.
            • Gość: Kubiś Re: Policja zatrzymała pijanego księdza za kierow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:06
              Żeby Pan Ksiądz pił mniej a nie tyle to by nie było widać po nim i jechał by
              prosto . Czynem swoim dał Świadectwo Prawdzie o samym sobie ..... Kubiś
              • Gość: ministrant Rekord Guinessa IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 03.08.05, 21:38
                Nie wiem dlaczego macie do tego pobożnego księdza pretensje.
                On po prostu był akurat po biciu rekordu Guinessa w liczbie mszy odprawianych w
                ciągu jednego dnia.
                Następnego dnia chciał ten rekord jeszcze poprawić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka