Gość: tytus IP: *.du.simnet.is 14.08.05, 22:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Włókniarza Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 22:31 Po takich meczach serce rośnie. Pojechaliśmy w pięciu i jak się okazało to wystarczyło na zdecydowane (by nie powiedzieć druzgocące) zwycięstwo. A najważniejsze, że była świetna jazda, znakomite zachowanie kibiców i wspaniałe zachowanie kibiców. Kibice Unii powinni wziąć z nas przykład. Po tym, co zdarzyło się tydzień temu, to chyba było im wstyd. Brawo Włókniarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemas Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 22:34 AGROLALA...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniol75 Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 15.08.05, 09:00 a ten przychlast co ja nosil w reku to byles Ty ... Boki zrywalem jak go pokazali... Pasował do tej gumowatej piekonosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKMSK Re: Wszystko naj..... IP: 195.117.153.* 14.08.05, 22:50 Mecz był bardzo dobry my kibice wspaniali możemy być z siebie dumni nich się bydło od nas uczy bo ma czego , oby tak dalej to możemy po sezonie być bardzo szczęśliwi.A smutni z powodu naszego stadionu czarna rozpacz mnie ogarnia jak pomyśle że za rok może nie byc naszego ukochanego żużla w częstochowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faja-senior Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: *.pl 14.08.05, 22:53 zapraszamy teraz bydzie do paszczy LWA!!!!!!!!!!!!!!! wierze ze przyjdzie rowniez czas na unie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vilq Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: 195.117.107.* 15.08.05, 01:09 Mecz był piekny leszno zobaczylo co to znaczy zuzel.Mistrz Mistrz CKM . ps. co pisze na tym transparencie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 03:25 Dzisiejszy mecz był naprawde znakomity,oby nasi żużlowcy dalej tak dobrze jeżdzili.Duze brawa naleza sie tez kibicom za wysmienity doping. Odpowiedz Link Zgłoś
fugazi11 Brawa dla czestochowskich kibicow!!! 15.08.05, 07:17 Chcialem Wam serdecznie podziekowac i pogratulowac, ze tak jak ja nie daliscie sie sprowokowac bandzie leszczynskiej i poziomem kibicowania zawstydziliscie te wioske. Precz z huliganami i chamami na stadionach! Pozdrawiam Czestochowian! Odpowiedz Link Zgłoś
aniol75 Re: Brawa dla czestochowskich kibicow!!! 15.08.05, 08:34 Gratulacje za awans do półfinału. Byliscie lepsi. U nas zawiedli Adams i Kasprzak. Ale taki jest sport. Do zobaczenia w Lesznie w przyszlym roku. Ps. Nie nazywajcie wszystkich kibiców z Leszna "bydlem" i "chamstwem". Zwykle norma jest ogół a nie margines. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volvo Re: Brawa dla czestochowskich kibicow!!! IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 15.08.05, 08:59 My 'anioł75' nie traktujemy ludzi z Leszna jako "bydło i chamstwo" ale nigdy ale to nigdy nie zapomnimy tego że trzech bydlaków z Leszna kopnęło leżącego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
aniol75 Re: Brawa dla czestochowskich kibicow!!! 15.08.05, 09:03 Oby takie cos sie juz nigdy nie powtorzylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volvo Re: Brawa dla czestochowskich kibicow!!! IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 15.08.05, 09:09 też tak myślę.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Brawa dla czestochowskich kibicow!!! IP: *.prenet.pl 15.08.05, 09:58 teraz po laniu to nagle byczek spotulnial, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko42 Re: Brawa dla czestochowskich kibicow!!! IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 10:47 anioł byłeś na meczu w Czewie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 09:29 Tylko pogratulować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rexior Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: *.107.inds.pl 15.08.05, 09:38 pytanie...czy do zbiornika ns gaz 35 litr-moze wejsc 37 litrow ....taki odczyt mam z gamma z jagielonskiej...z tlumaczeniem ze sprezystosc gazu etc. jezdze na gazie pare lat i takie zdarzenie mam 1x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: 82.160.8.* 15.08.05, 10:57 To nic nowego na stacji BP koło tesco równierz robią takie przekręty.. tylko na większą skale. Normalnie do baku wchodzi mi 35l gora 37.. a tam zapakowano jakimś cudem 40,5l... Może jakiś maly reportarzyk na temat sprężystości gazu????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rexior Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: *.107.inds.pl 15.08.05, 11:30 GŁÓWNIE INSPEKCJA ZAJMUJE SIE BENZYNA MOZE CZAS ABY PRZYGLĄDNAC SIE MACHLOJKOM Z GAZEM....ZE CENA JEGO W STOSUNKU DO BEN.INNA ...COZ ALE INSTALACJA KOSZTUJE I JEST EKOLOGIA ....MOZE TO TRUIZM ...ALE WSZEDZIE KASKA.....NA WIOSKOWYCH STACJACH TRAGEDY....PANOWIE Z WSZELAKICH INSPEKCJI ...DO KONTROLI...NASZE ZYCIE JEST FUNTA KLAKOW WARTE JESLI BEDZIEMY BIERNI CO DO STACJI 1.STATOIL 2 SHEEL 3JETTA...SA OK RESZTA TO CHLAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-men Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: *.pl 15.08.05, 11:40 Gościu najpierw poczytaj sobie o wlasciwosciach gazu , a potem pisz takie bzdury . Zawór w twojm gruchocie się zepsuł , nie odbił i weszło tyle gazu i tyle !!!!!!! To jest normalne. Pamiętaj dodatkowo , żaden zbiornik do lpg nie jest litrażowany , jego pojemność jest podawana w przybliżeniu. Na przyszłość nie pisz takich bzdur i się zastanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko42 Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 12:03 No i czas spadac z tego tematu!! Dziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rexior Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: *.107.inds.pl 15.08.05, 22:19 DZIEKUJ ZA INFORMACJE ....MOZE FAKTYCZNIE TAK JEST ALE BLUZGOW SOBIE NIE ZYCZE....POZATYM SPYTALEM GRZECZNIE I JAK LAIK TECHNICZNY...INSTALWCJA JWST ROCZNA I ...TO WSZYSTKO ...A CO DO STACJI PODTRZYMUJE BENZYNA GAMMY TEZ JEST DO KITU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sturm PIekne widowisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 15:51 Dawno nie bylem na takim meczu, pełny prawie stadion i piekna zabawa kibicow, az sie łezka w oku kreci:))) Żużlowcy CKM pokazali jak sie jezdzi a kibice pokazali jak sie pomaga zespolowi !!! PIEKNIE !! Ogolnie chcialem powiedziec ze 2 ostatnie biegi moglismy przegrac 5:1 jak wszyscy wiedza, ale wszyscy ogladali je na stojaco!! To sa emocje to jest to! Warte zapomnienia widowisko:) Pozdrawiam kibicow Włokniarza!! :D Szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elVis byki wykastrowane! Pora na Polonię! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:16 Czas na finał Panie i Panowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: byki wykastrowane! Pora na Polonię! IP: 82.160.8.* 15.08.05, 23:36 X-men , mój gruchot wyprzedziłby twojego 5 razy w ciągu 20 sec. na gazie.. (jezeli masz wogule swojego gruchota.) I nie pieprzdziol z zaworami bo gadasz od rzeczy. To ze w przyblizeniu tez wiem, dlatego podalem ze zazwyczaj wchodzi miedzy 35-37 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic CKM Świetne zachowanie kibiców obu druzyn IP: *.pl 15.08.05, 23:38 Byłem na meczu i naprawde jestem miło zaskoczony zachowaniem kibiców Włókniarza (swietna atmosfera i oprawa gratulacje dla fanklubu za oprawe) ale takze kibiców Uni Leszno. Z Leszna przyjechali widać na ten mecz "normalni" kibice. Na plus wszystkich kibicow wypowiedzi w komantarzach na stronach onetu sport.onet.pl/1020839,0,0,wia,1148075,dyscyplina.html. Pozdrowienia dla wszystkich prawdziwych i kulturalnych kibicow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol złomreks-unia leszno 55:35 IP: *.srkch.prv / *.kasa-chorych.silesia.pl 16.08.05, 14:25 Pisalem przed meczem,ze wygramy 50:40 ,malo sie pomyliłem. jeszcze raz żuzlowcy włokniarz dowiedli,że zachowujac spokoj mozna wiecej zdzialać. Ćhlopcy z leszna nie istnieli na torze. A co do wydarzen w meczu wyjazdowym to stare powiedzenie , mowi , że ZEMSTA NAJLEPIEJ SMAKUJE NA ZIMNO. pozdrawiam.karol Odpowiedz Link Zgłoś