Dodaj do ulubionych

Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35

IP: *.du.simnet.is 14.08.05, 22:17
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Włókniarza Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 22:31
      Po takich meczach serce rośnie. Pojechaliśmy w pięciu i jak się okazało to
      wystarczyło na zdecydowane (by nie powiedzieć druzgocące) zwycięstwo. A
      najważniejsze, że była świetna jazda, znakomite zachowanie kibiców i wspaniałe
      zachowanie kibiców. Kibice Unii powinni wziąć z nas przykład. Po tym, co
      zdarzyło się tydzień temu, to chyba było im wstyd. Brawo Włókniarz!
    • Gość: Przemas Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 22:34
      AGROLALA...;-)
      • aniol75 Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 15.08.05, 09:00
        a ten przychlast co ja nosil w reku to byles Ty ... Boki zrywalem jak go
        pokazali... Pasował do tej gumowatej piekonosci...
    • Gość: CKMSK Re: Wszystko naj..... IP: 195.117.153.* 14.08.05, 22:50
      Mecz był bardzo dobry my kibice wspaniali możemy być z siebie dumni nich się
      bydło od nas uczy bo ma czego , oby tak dalej to możemy po sezonie być bardzo
      szczęśliwi.A smutni z powodu naszego stadionu czarna rozpacz mnie ogarnia jak
      pomyśle że za rok może nie byc naszego ukochanego żużla w częstochowie
    • Gość: faja-senior Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: *.pl 14.08.05, 22:53
      zapraszamy teraz bydzie do paszczy LWA!!!!!!!!!!!!!!! wierze ze przyjdzie
      rowniez czas na unie!!!
      • Gość: Vilq Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: 195.117.107.* 15.08.05, 01:09
        Mecz był piekny leszno zobaczylo co to znaczy zuzel.Mistrz Mistrz CKM .
        ps. co pisze na tym transparencie ???
        • Gość: fanka Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 03:25
          Dzisiejszy mecz był naprawde znakomity,oby nasi żużlowcy dalej tak dobrze
          jeżdzili.Duze brawa naleza sie tez kibicom za wysmienity doping.
          • fugazi11 Brawa dla czestochowskich kibicow!!! 15.08.05, 07:17
            Chcialem Wam serdecznie podziekowac i pogratulowac, ze tak jak ja nie daliscie
            sie sprowokowac bandzie leszczynskiej i poziomem kibicowania zawstydziliscie te
            wioske.
            Precz z huliganami i chamami na stadionach!
            Pozdrawiam Czestochowian!
            • aniol75 Re: Brawa dla czestochowskich kibicow!!! 15.08.05, 08:34
              Gratulacje za awans do półfinału. Byliscie lepsi. U nas zawiedli Adams i
              Kasprzak. Ale taki jest sport. Do zobaczenia w Lesznie w przyszlym roku. Ps.
              Nie nazywajcie wszystkich kibiców z Leszna "bydlem" i "chamstwem". Zwykle norma
              jest ogół a nie margines.
              • Gość: volvo Re: Brawa dla czestochowskich kibicow!!! IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 15.08.05, 08:59
                My 'anioł75' nie traktujemy ludzi z Leszna jako "bydło i chamstwo" ale nigdy
                ale to nigdy nie zapomnimy tego że trzech bydlaków z Leszna kopnęło leżącego
                człowieka.
                • aniol75 Re: Brawa dla czestochowskich kibicow!!! 15.08.05, 09:03
                  Oby takie cos sie juz nigdy nie powtorzylo...
                  • Gość: volvo Re: Brawa dla czestochowskich kibicow!!! IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 15.08.05, 09:09
                    też tak myślę.Pozdro.
                  • Gość: m Re: Brawa dla czestochowskich kibicow!!! IP: *.prenet.pl 15.08.05, 09:58
                    teraz po laniu to nagle byczek spotulnial,
              • Gość: oko42 Re: Brawa dla czestochowskich kibicow!!! IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 10:47
                anioł byłeś na meczu w Czewie?
    • Gość: Obywatel Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 09:29
      Tylko pogratulować.
    • Gość: rexior Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: *.107.inds.pl 15.08.05, 09:38
      pytanie...czy do zbiornika ns gaz 35 litr-moze wejsc 37 litrow ....taki odczyt
      mam z gamma z jagielonskiej...z tlumaczeniem ze sprezystosc gazu etc. jezdze na
      gazie pare lat i takie zdarzenie mam 1x
      • Gość: Ja Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: 82.160.8.* 15.08.05, 10:57
        To nic nowego na stacji BP koło tesco równierz robią takie przekręty.. tylko na
        większą skale. Normalnie do baku wchodzi mi 35l gora 37.. a tam zapakowano
        jakimś cudem 40,5l... Może jakiś maly reportarzyk na temat sprężystości gazu?????
        • Gość: rexior Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: *.107.inds.pl 15.08.05, 11:30
          GŁÓWNIE INSPEKCJA ZAJMUJE SIE BENZYNA MOZE CZAS ABY PRZYGLĄDNAC SIE MACHLOJKOM
          Z GAZEM....ZE CENA JEGO W STOSUNKU DO BEN.INNA ...COZ ALE INSTALACJA KOSZTUJE I
          JEST EKOLOGIA ....MOZE TO TRUIZM ...ALE WSZEDZIE KASKA.....NA WIOSKOWYCH
          STACJACH TRAGEDY....PANOWIE Z WSZELAKICH INSPEKCJI ...DO KONTROLI...NASZE ZYCIE
          JEST FUNTA KLAKOW WARTE JESLI BEDZIEMY BIERNI
          CO DO STACJI
          1.STATOIL
          2 SHEEL
          3JETTA...SA OK RESZTA TO CHLAM
        • Gość: X-men Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: *.pl 15.08.05, 11:40
          Gościu najpierw poczytaj sobie o wlasciwosciach gazu , a potem pisz takie
          bzdury . Zawór w twojm gruchocie się zepsuł , nie odbił i weszło tyle gazu i
          tyle !!!!!!! To jest normalne.
          Pamiętaj dodatkowo , żaden zbiornik do lpg nie jest litrażowany , jego
          pojemność jest podawana w przybliżeniu. Na przyszłość nie pisz takich bzdur i
          się zastanów.
          • Gość: oko42 Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 12:03
            No i czas spadac z tego tematu!! Dziękujemy
          • Gość: rexior Re: Żużel. Złomrex Włókniarz - Unia Leszno 55:35 IP: *.107.inds.pl 15.08.05, 22:19
            DZIEKUJ ZA INFORMACJE ....MOZE FAKTYCZNIE TAK JEST ALE BLUZGOW SOBIE NIE
            ZYCZE....POZATYM SPYTALEM GRZECZNIE I JAK LAIK TECHNICZNY...INSTALWCJA JWST
            ROCZNA I ...TO WSZYSTKO ...A CO DO STACJI PODTRZYMUJE BENZYNA GAMMY TEZ JEST DO
            KITU
    • Gość: Sturm PIekne widowisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 15:51
      Dawno nie bylem na takim meczu, pełny prawie stadion i piekna zabawa kibicow,
      az sie łezka w oku kreci:))) Żużlowcy CKM pokazali jak sie jezdzi a kibice
      pokazali jak sie pomaga zespolowi !!! PIEKNIE !! Ogolnie chcialem powiedziec ze
      2 ostatnie biegi moglismy przegrac 5:1 jak wszyscy wiedza, ale wszyscy ogladali
      je na stojaco!! To sa emocje to jest to! Warte zapomnienia widowisko:)
      Pozdrawiam kibicow Włokniarza!! :D Szacunek
    • Gość: elVis byki wykastrowane! Pora na Polonię! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:16
      Czas na finał Panie i Panowie!
      • Gość: Ja Re: byki wykastrowane! Pora na Polonię! IP: 82.160.8.* 15.08.05, 23:36
        X-men , mój gruchot wyprzedziłby twojego 5 razy w ciągu 20 sec. na gazie..
        (jezeli masz wogule swojego gruchota.)
        I nie pieprzdziol z zaworami bo gadasz od rzeczy. To ze w przyblizeniu tez wiem,
        dlatego podalem ze zazwyczaj wchodzi miedzy 35-37 ...
    • Gość: Kibic CKM Świetne zachowanie kibiców obu druzyn IP: *.pl 15.08.05, 23:38
      Byłem na meczu i naprawde jestem miło zaskoczony zachowaniem kibiców Włókniarza
      (swietna atmosfera i oprawa gratulacje dla fanklubu za oprawe) ale takze kibiców
      Uni Leszno. Z Leszna przyjechali widać na ten mecz "normalni" kibice. Na plus
      wszystkich kibicow wypowiedzi w komantarzach na stronach onetu
      sport.onet.pl/1020839,0,0,wia,1148075,dyscyplina.html.
      Pozdrowienia dla wszystkich prawdziwych i kulturalnych kibicow
    • Gość: karol złomreks-unia leszno 55:35 IP: *.srkch.prv / *.kasa-chorych.silesia.pl 16.08.05, 14:25
      Pisalem przed meczem,ze wygramy 50:40 ,malo sie pomyliłem. jeszcze raz żuzlowcy
      włokniarz dowiedli,że zachowujac spokoj mozna wiecej zdzialać. Ćhlopcy z
      leszna nie istnieli na torze. A co do wydarzen w meczu wyjazdowym to stare
      powiedzenie , mowi , że ZEMSTA NAJLEPIEJ SMAKUJE NA ZIMNO. pozdrawiam.karol

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka