Dodaj do ulubionych

rakow w tabeli

IP: *.server.ntli.net 28.08.05, 11:52
jest na przedostatnim miejscu . buhahahahahahahah. nie to ze nie lubie pilki
ale szczycic sie 3 liga i tym miejscem
Obserwuj wątek
    • Gość: Ala Re: Raków w tabeli IP: *.prenet.pl 28.08.05, 12:07
      Proszę przeczytać:
      fakty.interia.pl/news?inf=660599
      Kamieniami w pociągi
      28.08.2005 10:14 (aktualizacja 10:59)
      Śląska policja szuka sprawców napadów na dwa pociągi. Wczoraj wieczorem bandyci
      obrzucili dwa składy osobowe kamieniami - jeden w samej Częstochowie, drugi na
      szlaku Świętochłowice-Katowice.

Pociągiem jadącym z Częstochowy jechali kibice Polonii Bytom; wracali z meczu
      pomiędzy drużynami Rakowa Częstochowa i Odry Opole. Ktoś nagle włączył hamulec
      awaryjny, w tym samym momencie na wagony posypał się grad kamieni.

Nikt nie został ranny, ale wyleciało 20 szyb. W tym samym czasie kamienie
      poleciały na drugi pociąg, którym wracali kibice z Tychów. Bandyci wybili szybę
      w jednym wagonie. Policjanci, którzy jechali z kibicami kila razy strzelali
      pociskami gumowymi. To ostudziło napastników.

Pozostawiam bez komentarza.
      • storima Ave i Inni.... 31.08.05, 03:26
        To sie okazuje, ze niezle daliscie czadu.
        Wycofuje moje przeprosiny.

storima

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=28399807&a=28400737
    • Gość: Racovia Re: rakow w tabeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 12:17
      No i co z tego ! Raz wychodzi a raz nie!
      Gul Ci skoczył z tego powodu ?
      Zajmij sie lepiej swoimi sprawami!
      • Gość: Alfons Re: rakow w tabeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 13:12
        Odwrocic tabele Rakow bedzie na czele
      • Gość: ketiow Re: rakow w tabeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 13:21
        Racovia - ty głupi gó..arzu, tego co robią bandyci udający kibiców jeszcze nie
        rozumiesz bo jesteś za młody. Ale jak dorośniesz, będziesz miał syna w twoim
        wieku i ktoś mu pie..ie kamieniem w głowę po meczu, to może wtedy zrozumiesz,
        że tak nie można
        • ron_obvious Re: rakow w tabeli 28.08.05, 14:16
          a ty ketiow debilu nie widzisz że Racovia odpisywał na durny post juzka, a nie
          na post dotyczacy obrzucenia pociagu? Kretyn jesteś i tyle!
          • Gość: X Re: rakow w tabeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 14:34
            Słuchajcie ludzie trzeba to wszystko wyposrodkować. Nie można mówić że wszyscy
            kibice do bandyci którzy biją niewinnych ludzi. Ludzie którzy chodzą na mecze,
            dopingują zespół, są z nim w dobrych i trudnych chwilach to są normalni kibice.
            Ja mam do nich duży szacunek. Ja znam kibiców innych drużyn, z innych miast
            których poznałem dzięki meczom. I jakoś potrafimy ze sobą rozmawiać na wiele
            tematów, a nie prowadzić jakieś święte wojny. Właśnie ludzi którzy chodzą z
            pałami i leją kibiców innych drużyn a często też całkiem przypadkowych ludzi
            nie można nazwać kibicami. To są chorzy psychicznie ludzie, których ideologia
            jest podobna do myśli Adolfa Hitlera i takich ludzi należy zamykać i z nimi
            walczyć. Tylko nazywajmi ich po imieniu - chuliganami, bo mówić na takich
            kretynów (np: tych którzy obrzucają pociągi) kibice, to jest obraza dla ludzi
            którzy kochają sport.
            Nauczmy się rozróżniać te dwie rzeczy, a nie wszystko uogólniać i wygłaszać
            krzywdzące sądy. Tyle
          • Gość: Racovia Re: rakow w tabeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 15:00
            No dokładnie !!!
            Ale tak to juz jest, jak sie ma doczynienia z klawiaturą od czasu do czasu
            buhahah !!!
            AVE RACOVIA !!!
            • Gość: Gość. Re: rakow w tabeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 15:17
              Jaki był wynik z Odrą Opole ?
              • Gość: Racovia Re: rakow w tabeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 17:25
                0 - 2 niestety :(
                Ale coz, płacimy frycowe, duzo kontuzji...
                Mam nadzieje, ze sie chłopaki podniosą!
                • storima Pozostawiam bez komentarza. 29.08.05, 00:47
                  Gość portalu: Ala napisał(a):

> Proszę przeczytać:
                  > fakty.interia.pl/news?inf=660599
                  > Wiadomości
                  >
                  > Kamieniami w pociągi
                  > 28.08.2005 10:14 (aktualizacja 10:59)
                  > Śląska policja szuka sprawców napadów na dwa pociągi. Wczoraj wieczorem bandyci
                  >
                  > obrzucili dwa składy osobowe kamieniami - jeden w samej Częstochowie, drugi na
                  > szlaku Świętochłowice-Katowice.
                  >
                  > Pociągiem jadącym z Częstochowy jechali kibice Polonii Bytom; wracali z meczu
                  > pomiędzy drużynami Rakowa Częstochowa i Odry Opole. Ktoś nagle włączył hamulec
                  > awaryjny, w tym samym momencie na wagony posypał się grad kamieni.
                  >
                  > Nikt nie został ranny, ale wyleciało 20 szyb. W tym samym czasie kamienie
                  > poleciały na drugi pociąg, którym wracali kibice z Tychów. Bandyci wybili szybę
                  >
                  > w jednym wagonie. Policjanci, którzy jechali z kibicami kila razy strzelali
                  > pociskami gumowymi. To ostudziło napastników.
                  >
                  > Pozostawiam bez komentarza.

Raków Częstochowa - Polonia Bytom

Do Częstochowy dojechało 200 kibiców Polonii Bytom. Po przybyciu na stadion
                  wszyscy zostali zamknięci w klatce z bardzo wysokimi płotami. Tuż przed meczem
                  jedna z mniej rozgarniętych ekip samochodowych we frajerski sposób traci szale,
                  próbowali oni przedrzeć się samochodem przez kilkudziesięcioosobową grupę
                  kibiców Rakowa stojącą przed stadionem. Miejscowi wykorzystali sytuację. Wszyscy
                  kibice Polonii zamknięci w klatce widząc jakieś zamieszanie poza stadionem,
                  próbują przedrzeć się i wydostać się na zewnątrz. Niestety wysokie płoty zrobiły
                  swoje, a tuż za nimi stała już dobrze uzbrojona ochrona. Również w czasie meczu
                  liczne próby wydostania się z klatki nie przyniosły rezultatu. Jedyne co
                  pozostało to obrzucenie ochroniarzy kulkami ze śniegu. Po meczu jednej z ekip
                  samochodowych udaje się zdobyć jeden szal Rakowa.
                  Powrót spokojny. W pociągu policja nasłuchała się jeszcze hitu wyjazdu:
                  "Weterynarz był niewinny". W Będzinie na dworcu stało jeszcze kilku kibiców
                  Zagłębia, ale widząc gotowych na podjęcie walki kibiców z Bytomia, bardzo szybką
                  zrywają się i uciekają przed jednym goniącym ich kibicem Polonii.
                  Podsumowując: nuda, a weterynarz był niewinny.
                  www.geocities.com/poloniabytom/kibice00.html
                  Pozostawiam bez komentarza.
                  • Gość: Wojtek Re: Pozostawiam bez komentarza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 01:25
                    loollll 3 liga i zamykaja ludzi w klatkach...brrrrrr zoo:)
                    Moze odrazu do cel?
                    • storima Re: Pozostawiam bez komentarza. 29.08.05, 01:41
                      Gość portalu: Wojtek napisał(a):

> loollll 3 liga i zamykaja ludzi w klatkach...brrrrrr zoo:)
                      > Moze odrazu do cel?

Sam ocen z autorskiego wpisu:
                      KTO.
                      KOGO.
                      DLACZEGO.

Przypadki zdaja sie pomocne;)
                      • Gość: AVE Re: Pozostawiam bez komentarza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 08:04
                        I co siejesz ferment ćpunie.Takiś podobno inteligent,a kurw. nie widzisz,że to
                        opis nie tego meczu.No chyba,że u was patrioto z Francji[lol] w sierpniu pada
                        śnieg...Bez komentarza.Robisz te swoje zagrywki tylko po to aby zniechęcić
                        ludzi do Rakowa.Uważasz się za jakiegoś samotnego bohatera?Pewnie tak.I pewnie
                        też masturbujesz się pisząc te bzdury.Tak więc morda...AVE RACOVIA
                  • Gość: Kibic Rakowa Re: Pozostawiam bez komentarza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 08:34
                    Czytaj narkomanie.

"Piłkarze Rakowa dostali w sobotę od opolan bardzo srogą lekcję. Po meczu
                    przekonali się jednak, że na swoich kibiców mogą liczyć zawsze — nawet, a może
                    przede wszystkim wtedy, gdy nie idzie. Na to wydarzenie zwracała po meczu uwagę
                    większość postronnych obserwatorów. Gdy gwizdek arbitra zabrzmiał po raz
                    ostatni, częstochowscy gracze do sektora najwierniejszych fanów Rakowa
                    podchodzili ze spuszczonymi głowami. Trudno się dziwić, mecz im przecież
                    zdecydowanie nie wyszedł. Ze strony fanów otrzymali jednak brawa na stojąco. Za
                    walkę. — U nas coś takiego? Po porażce? Niemożliwe — kręcili głowami z uznaniem
                    piłkarze Odry.

Ci ostatni także mogli podczas sobotniego meczu liczyć na spore wsparcie. Do
                    Częstochowy przyjechało ponad 200 kibiców gości, którzy poza jednym
                    niepotrzebnym zgrzytem na początku meczu, potrafili wspólnie z fanami Rakowa
                    stworzyć atmosferę na pierwszoligowym poziomie. Co ważne, szczególnie w
                    pierwszych 45 minutach potrafili się do niego dostosować również piłkarze."

Życie Częstochowskie

I kto tu łże? Nie dość, że narkoman to i szuja. Jak za komuny.
                  • Gość: Kibic Rakowa I jeszcze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 08:37
                    Witam wszystkich.Jak wiadomo z mojego info jestem z Gliwic i miałem dzisiaj
                    przyjemność być na meczyku. Powiem szczerze, że pierwsza połowa była naprawde
                    zarąbista - jako, że chodzę na I ligę do Zabrza to stwierdzam iż poziom był
                    wyższy niż np ostatnio w Zabrzu. W II połowie tempo spadło a akcji poza dość
                    szczęśliwymi bramkami Odry było jak na lekarstwo.
                    Chciałem bardzo ale to bardzo pochwalić kibiców z młyna. Siedziałem prawie przy
                    was i obserwowałem jak sie "bawicie" i powiem iż nie macie sie czego wstydzić.
                    A wiernością to jesteście chyba najlepsi w Polsce - nawet zabrzańska Torcida po
                    przegranym meczu nie bije braw na stojąco swoim piłkarzom. Nawet fajna oprawa-
                    super prowadzący (wymyślćie sobie jakiieś piosenki bo non stop śpiewacie to
                    samo:/) i co najważniejszze oprócz wspólnego (z opolanami) "je...PZPN" nie było
                    ŻADNEGO przekleństwa - za to wielki szacunek.
                    Ostatnia rzecz: dziwie sie kibicom z naprzeciwka, którzy waszego dopingu i
                    oprawy nie umieją docenić choćby oklaskami :( A naprawde zasłużyliście na nie.
                    P.S. Jako "bezstronny" obserwator stwierdzam, że z Opola przyjechało około 200
                    ludzików i robili takie samo zamieszanie jak wy. wiec tutaj jest remis.
                    Pozdrawiam

Szuja na mecze nie łazi, tylko łże na forum. Pozostawiam bez komentarza.
                • Gość: juzek Re: rakow w tabeli IP: *.server.ntli.net 29.08.05, 09:01
                  pewnie zawsze trzeba jakos sie wytlumaczyc
                  • storima Do "zdezOrienToWaNych" 29.08.05, 12:24
                    Sluchajcie napinacze, proste jest to, ze czytac ze zrozumieniem nie potraficie

i oczywiste, ze ten wpis nie nalezy do komentowanego meczu.

Zastanowcie sie dlaczego ten wpis umiescilem?

Zal mi Was tacyscie ubodzy.
                    • storima Do "zdEzOrieNtoWaNych" 29.08.05, 12:49
                      ubodzy w zrozumienie,
                      to mialem na mysli.
                      • storima dOzdEzOrieNtoWaNychTrwają Poszukiwania Chuliganow 29.08.05, 15:41
                        www.zycie.czest.pl/index.php?show=2908200502
                        InstrukcjaObslugi:

Myszka(komputerowa)°
                        Podprowac ruchomy znaczek (interaktywny)
                        Na http:/czerwony zapis
                        Kliknij (nacisnij)
                        Poczekaj
                        Przeczytaj
                        Zrozum

PS W razie braku poszukiwanego efektu:
                        rozpocznij dzialania w/g (wedlug) instrukcji (opis kolejnych czynnosci).

----------------------

°W przypadku posiadania domowego kota
                        nie ma takiej potrzeby, aby chowac myszke i zamykac ja w szufladzie.

• storima Re: dOzdEzOrieNtoWaNychTrwają Poszukiwania Chulig 29.08.05, 15:44
                          Podprowadz
                        • storima Re: dOzdEzOrieNtoWaNychTrwają Poszukiwania Chulig 29.08.05, 15:45
                          na:
                          czerwonyhttp://zapis
                          • Gość: Pol Re: dOzdEzOrieNtoWaNychTrwają Poszukiwania Chulig IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:12
                            Koziołeczku nie spinaj się tak.I tak każdy wie że ćpasz i jestes pieprzionym
                            manipulatorem z koszernej.
                            • storima dOzdEzOrieNtowaANych 29.08.05, 18:27
                              Gość portalu: Pol napisał(a):

> Koziołeczku nie spinaj się tak.I tak każdy wie że ćpasz i jestes pieprzionym
                              > manipulatorem z koszernej.

Nie zrozumiales mnie. Moje powyzsze wpisy byly skierowane do tych, ktorzy
                              popieraja chuliganskie rozboje.

PS Moglbys sie troche posmiac, to nie bylbys taki napiety.

• Gość: ketiow Re: rakow w tabeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 19:27
            W takim razie przepraszam Racovie za to co napisałem, wydawało mi się, że on
            popiera awanturnictwo na stadionach i nie tylko.
            • storima Re: rakow w tabeli 29.08.05, 20:26
              Ja rowniez przepraszam za to, ze nie zostalem zrozumiany.
              Wydawalo mi sie, Ci do ktorych pisalem popieraja chuliganstwo.
      • Gość: arek Re: rakow w tabeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 20:46
        Dla tychco rzucali kamieniami w pociąg KARA ŚMIERCI!!!
        • storima Re: rakow w tabeli 31.08.05, 03:29
          To sie okazuje, ze niezle daliscie czadu.
          Wycofuje moje przeprosiny.

storima

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=28399807&a=28400737
          PS
          Jestem przeciwko "karze smierci" (KROPKA)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka