Gość: juzek IP: *.server.ntli.net 28.08.05, 11:52 jest na przedostatnim miejscu . buhahahahahahahah. nie to ze nie lubie pilki ale szczycic sie 3 liga i tym miejscem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ala Re: Raków w tabeli IP: *.prenet.pl 28.08.05, 12:07 Proszę przeczytać: fakty.interia.pl/news?inf=660599 Wiadomości Kamieniami w pociągi 28.08.2005 10:14 (aktualizacja 10:59) Śląska policja szuka sprawców napadów na dwa pociągi. Wczoraj wieczorem bandyci obrzucili dwa składy osobowe kamieniami - jeden w samej Częstochowie, drugi na szlaku Świętochłowice-Katowice. Pociągiem jadącym z Częstochowy jechali kibice Polonii Bytom; wracali z meczu pomiędzy drużynami Rakowa Częstochowa i Odry Opole. Ktoś nagle włączył hamulec awaryjny, w tym samym momencie na wagony posypał się grad kamieni. Nikt nie został ranny, ale wyleciało 20 szyb. W tym samym czasie kamienie poleciały na drugi pociąg, którym wracali kibice z Tychów. Bandyci wybili szybę w jednym wagonie. Policjanci, którzy jechali z kibicami kila razy strzelali pociskami gumowymi. To ostudziło napastników. Pozostawiam bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Ave i Inni.... 31.08.05, 03:26 To sie okazuje, ze niezle daliscie czadu. Wycofuje moje przeprosiny. storima forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=28399807&a=28400737 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racovia Re: rakow w tabeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 12:17 No i co z tego ! Raz wychodzi a raz nie! Gul Ci skoczył z tego powodu ? Zajmij sie lepiej swoimi sprawami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfons Re: rakow w tabeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 13:12 Odwrocic tabele Rakow bedzie na czele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketiow Re: rakow w tabeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 13:21 Racovia - ty głupi gó..arzu, tego co robią bandyci udający kibiców jeszcze nie rozumiesz bo jesteś za młody. Ale jak dorośniesz, będziesz miał syna w twoim wieku i ktoś mu pie..ie kamieniem w głowę po meczu, to może wtedy zrozumiesz, że tak nie można Odpowiedz Link Zgłoś
ron_obvious Re: rakow w tabeli 28.08.05, 14:16 a ty ketiow debilu nie widzisz że Racovia odpisywał na durny post juzka, a nie na post dotyczacy obrzucenia pociagu? Kretyn jesteś i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: rakow w tabeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 14:34 Słuchajcie ludzie trzeba to wszystko wyposrodkować. Nie można mówić że wszyscy kibice do bandyci którzy biją niewinnych ludzi. Ludzie którzy chodzą na mecze, dopingują zespół, są z nim w dobrych i trudnych chwilach to są normalni kibice. Ja mam do nich duży szacunek. Ja znam kibiców innych drużyn, z innych miast których poznałem dzięki meczom. I jakoś potrafimy ze sobą rozmawiać na wiele tematów, a nie prowadzić jakieś święte wojny. Właśnie ludzi którzy chodzą z pałami i leją kibiców innych drużyn a często też całkiem przypadkowych ludzi nie można nazwać kibicami. To są chorzy psychicznie ludzie, których ideologia jest podobna do myśli Adolfa Hitlera i takich ludzi należy zamykać i z nimi walczyć. Tylko nazywajmi ich po imieniu - chuliganami, bo mówić na takich kretynów (np: tych którzy obrzucają pociągi) kibice, to jest obraza dla ludzi którzy kochają sport. Nauczmy się rozróżniać te dwie rzeczy, a nie wszystko uogólniać i wygłaszać krzywdzące sądy. Tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racovia Re: rakow w tabeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 15:00 No dokładnie !!! Ale tak to juz jest, jak sie ma doczynienia z klawiaturą od czasu do czasu buhahah !!! AVE RACOVIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość. Re: rakow w tabeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 15:17 Jaki był wynik z Odrą Opole ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racovia Re: rakow w tabeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 17:25 0 - 2 niestety :( Ale coz, płacimy frycowe, duzo kontuzji... Mam nadzieje, ze sie chłopaki podniosą! Odpowiedz Link Zgłoś
storima Pozostawiam bez komentarza. 29.08.05, 00:47 Gość portalu: Ala napisał(a): > Proszę przeczytać: > fakty.interia.pl/news?inf=660599 > Wiadomości > > Kamieniami w pociągi > 28.08.2005 10:14 (aktualizacja 10:59) > Śląska policja szuka sprawców napadów na dwa pociągi. Wczoraj wieczorem bandyci > > obrzucili dwa składy osobowe kamieniami - jeden w samej Częstochowie, drugi na > szlaku Świętochłowice-Katowice. > > Pociągiem jadącym z Częstochowy jechali kibice Polonii Bytom; wracali z meczu > pomiędzy drużynami Rakowa Częstochowa i Odry Opole. Ktoś nagle włączył hamulec > awaryjny, w tym samym momencie na wagony posypał się grad kamieni. > > Nikt nie został ranny, ale wyleciało 20 szyb. W tym samym czasie kamienie > poleciały na drugi pociąg, którym wracali kibice z Tychów. Bandyci wybili szybę > > w jednym wagonie. Policjanci, którzy jechali z kibicami kila razy strzelali > pociskami gumowymi. To ostudziło napastników. > > Pozostawiam bez komentarza. Raków Częstochowa - Polonia Bytom Do Częstochowy dojechało 200 kibiców Polonii Bytom. Po przybyciu na stadion wszyscy zostali zamknięci w klatce z bardzo wysokimi płotami. Tuż przed meczem jedna z mniej rozgarniętych ekip samochodowych we frajerski sposób traci szale, próbowali oni przedrzeć się samochodem przez kilkudziesięcioosobową grupę kibiców Rakowa stojącą przed stadionem. Miejscowi wykorzystali sytuację. Wszyscy kibice Polonii zamknięci w klatce widząc jakieś zamieszanie poza stadionem, próbują przedrzeć się i wydostać się na zewnątrz. Niestety wysokie płoty zrobiły swoje, a tuż za nimi stała już dobrze uzbrojona ochrona. Również w czasie meczu liczne próby wydostania się z klatki nie przyniosły rezultatu. Jedyne co pozostało to obrzucenie ochroniarzy kulkami ze śniegu. Po meczu jednej z ekip samochodowych udaje się zdobyć jeden szal Rakowa. Powrót spokojny. W pociągu policja nasłuchała się jeszcze hitu wyjazdu: "Weterynarz był niewinny". W Będzinie na dworcu stało jeszcze kilku kibiców Zagłębia, ale widząc gotowych na podjęcie walki kibiców z Bytomia, bardzo szybką zrywają się i uciekają przed jednym goniącym ich kibicem Polonii. Podsumowując: nuda, a weterynarz był niewinny. www.geocities.com/poloniabytom/kibice00.html Pozostawiam bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Pozostawiam bez komentarza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 01:25 loollll 3 liga i zamykaja ludzi w klatkach...brrrrrr zoo:) Moze odrazu do cel? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Pozostawiam bez komentarza. 29.08.05, 01:41 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > loollll 3 liga i zamykaja ludzi w klatkach...brrrrrr zoo:) > Moze odrazu do cel? Sam ocen z autorskiego wpisu: KTO. KOGO. DLACZEGO. Przypadki zdaja sie pomocne;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AVE Re: Pozostawiam bez komentarza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 08:04 I co siejesz ferment ćpunie.Takiś podobno inteligent,a kurw. nie widzisz,że to opis nie tego meczu.No chyba,że u was patrioto z Francji[lol] w sierpniu pada śnieg...Bez komentarza.Robisz te swoje zagrywki tylko po to aby zniechęcić ludzi do Rakowa.Uważasz się za jakiegoś samotnego bohatera?Pewnie tak.I pewnie też masturbujesz się pisząc te bzdury.Tak więc morda...AVE RACOVIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Rakowa Re: Pozostawiam bez komentarza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 08:34 Czytaj narkomanie. "Piłkarze Rakowa dostali w sobotę od opolan bardzo srogą lekcję. Po meczu przekonali się jednak, że na swoich kibiców mogą liczyć zawsze — nawet, a może przede wszystkim wtedy, gdy nie idzie. Na to wydarzenie zwracała po meczu uwagę większość postronnych obserwatorów. Gdy gwizdek arbitra zabrzmiał po raz ostatni, częstochowscy gracze do sektora najwierniejszych fanów Rakowa podchodzili ze spuszczonymi głowami. Trudno się dziwić, mecz im przecież zdecydowanie nie wyszedł. Ze strony fanów otrzymali jednak brawa na stojąco. Za walkę. — U nas coś takiego? Po porażce? Niemożliwe — kręcili głowami z uznaniem piłkarze Odry. Ci ostatni także mogli podczas sobotniego meczu liczyć na spore wsparcie. Do Częstochowy przyjechało ponad 200 kibiców gości, którzy poza jednym niepotrzebnym zgrzytem na początku meczu, potrafili wspólnie z fanami Rakowa stworzyć atmosferę na pierwszoligowym poziomie. Co ważne, szczególnie w pierwszych 45 minutach potrafili się do niego dostosować również piłkarze." Życie Częstochowskie I kto tu łże? Nie dość, że narkoman to i szuja. Jak za komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Rakowa I jeszcze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 08:37 Witam wszystkich.Jak wiadomo z mojego info jestem z Gliwic i miałem dzisiaj przyjemność być na meczyku. Powiem szczerze, że pierwsza połowa była naprawde zarąbista - jako, że chodzę na I ligę do Zabrza to stwierdzam iż poziom był wyższy niż np ostatnio w Zabrzu. W II połowie tempo spadło a akcji poza dość szczęśliwymi bramkami Odry było jak na lekarstwo. Chciałem bardzo ale to bardzo pochwalić kibiców z młyna. Siedziałem prawie przy was i obserwowałem jak sie "bawicie" i powiem iż nie macie sie czego wstydzić. A wiernością to jesteście chyba najlepsi w Polsce - nawet zabrzańska Torcida po przegranym meczu nie bije braw na stojąco swoim piłkarzom. Nawet fajna oprawa- super prowadzący (wymyślćie sobie jakiieś piosenki bo non stop śpiewacie to samo:/) i co najważniejszze oprócz wspólnego (z opolanami) "je...PZPN" nie było ŻADNEGO przekleństwa - za to wielki szacunek. Ostatnia rzecz: dziwie sie kibicom z naprzeciwka, którzy waszego dopingu i oprawy nie umieją docenić choćby oklaskami :( A naprawde zasłużyliście na nie. P.S. Jako "bezstronny" obserwator stwierdzam, że z Opola przyjechało około 200 ludzików i robili takie samo zamieszanie jak wy. wiec tutaj jest remis. Pozdrawiam Szuja na mecze nie łazi, tylko łże na forum. Pozostawiam bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Re: rakow w tabeli IP: *.server.ntli.net 29.08.05, 09:01 pewnie zawsze trzeba jakos sie wytlumaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
storima Do "zdezOrienToWaNych" 29.08.05, 12:24 Sluchajcie napinacze, proste jest to, ze czytac ze zrozumieniem nie potraficie i oczywiste, ze ten wpis nie nalezy do komentowanego meczu. Zastanowcie sie dlaczego ten wpis umiescilem? Zal mi Was tacyscie ubodzy. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Do "zdEzOrieNtoWaNych" 29.08.05, 12:49 ubodzy w zrozumienie, to mialem na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
storima dOzdEzOrieNtoWaNychTrwają Poszukiwania Chuliganow 29.08.05, 15:41 www.zycie.czest.pl/index.php?show=2908200502 InstrukcjaObslugi: Myszka(komputerowa)° Podprowac ruchomy znaczek (interaktywny) Na http:/czerwony zapis Kliknij (nacisnij) Poczekaj Przeczytaj Zrozum PS W razie braku poszukiwanego efektu: rozpocznij dzialania w/g (wedlug) instrukcji (opis kolejnych czynnosci). ---------------------- °W przypadku posiadania domowego kota nie ma takiej potrzeby, aby chowac myszke i zamykac ja w szufladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: dOzdEzOrieNtoWaNychTrwają Poszukiwania Chulig 29.08.05, 15:44 Podprowadz Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: dOzdEzOrieNtoWaNychTrwają Poszukiwania Chulig 29.08.05, 15:45 na: czerwonyhttp://zapis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Re: dOzdEzOrieNtoWaNychTrwają Poszukiwania Chulig IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 16:12 Koziołeczku nie spinaj się tak.I tak każdy wie że ćpasz i jestes pieprzionym manipulatorem z koszernej. Odpowiedz Link Zgłoś
storima dOzdEzOrieNtowaANych 29.08.05, 18:27 Gość portalu: Pol napisał(a): > Koziołeczku nie spinaj się tak.I tak każdy wie że ćpasz i jestes pieprzionym > manipulatorem z koszernej. Nie zrozumiales mnie. Moje powyzsze wpisy byly skierowane do tych, ktorzy popieraja chuliganskie rozboje. PS Moglbys sie troche posmiac, to nie bylbys taki napiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketiow Re: rakow w tabeli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 19:27 W takim razie przepraszam Racovie za to co napisałem, wydawało mi się, że on popiera awanturnictwo na stadionach i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: rakow w tabeli 29.08.05, 20:26 Ja rowniez przepraszam za to, ze nie zostalem zrozumiany. Wydawalo mi sie, Ci do ktorych pisalem popieraja chuliganstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: rakow w tabeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 20:46 Dla tychco rzucali kamieniami w pociąg KARA ŚMIERCI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: rakow w tabeli 31.08.05, 03:29 To sie okazuje, ze niezle daliscie czadu. Wycofuje moje przeprosiny. storima forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=28399807&a=28400737 PS Jestem przeciwko "karze smierci" (KROPKA) Odpowiedz Link Zgłoś