Gość: Dorota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 10:06 Co sądzicie o tej sali? jakie macie doświadczenia i jakie plusy a jakie minusy help.............. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorota Re: Sala Amorek na Błesznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:13 Czyżby nikt nie znał tej sali????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Sala Amorek na Błesznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 13:14 Byłam tam 2 lata temu na weselu. Było ok. Sala na mniejsze wesela, ale ładna, obsługa spoko. Najfajniej jest jednak przed salą. Bardzo ładnie zrobiony ogródek z wozem drabiniastym, kwiatami i oświetleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: Sala Amorek na Błesznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 13:54 mieszkam na blesznie ale nie wiem gdzie jest ta sala! jedyna sala jaka znam to na działkach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Cos o salach weselnych IP: *.mim.pcz.czest.pl 29.08.05, 14:04 Poczytaj sobie w innych watkach co pisza na temat sal weselnych. Polecam sie zastanowic... Ja wybralem sobie nie powiem co i nie powiem gdzie, znam relacje innych osob i dziwie sie ze nikt nie napisal o jednym miejscu w Czestochowie, gdzie odbywaja sie swietne imprezy w milej scenerii. A tekst o ogrodku przepieknym i wystroju - moja droga zastanow sie dobrze czy chcesz zeby goscie sie dobrze bawili, byli zadowoleni z jedzenia i klimatu czy zeby przyszli podziwiac scenerie, a wychodzili glodni albo nie daj Boze zatruci lub skonfudowani atmosfera jaka wprowadzaja posiadacze sali. Wszyscy piszecie o pieknie sal o nie wiadomo czym jeszcze, niewiele osob dodaje jak to pieknie sie traktuje mloda pare, kazac jej doplacac 15 zl za kazda osobe w dniu slubu albo oszczedza na jedzeniu lub podaje fatalnie przyrzadzone. Powodzenia w szukaniu sali zycze. PS. Poza tym wiekszosc sal w Czestochowie przypomina je tylko z nazwy, pamietaj, ze kazda sale mozna pieknie przystroic, wazne jest jednak co innego, jak np. jedzenie, ceny, klimat i swoboda jaka daja Ci wlasciciele niektorych tzw. sal, wiekszosc z nich ma takie piekne nazwy, niestety nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Sala w Lgocie IP: *.com / *.strefa.com 09.12.05, 12:59 Czy ktoś był na weselu w sali w Lgocie?? Jakie jedzenie, obsługa?? Pilnie czekam na odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Sala Amorek na Błesznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 07:22 Ta sala jest na Różanej , za starym Błesznem do góry........ na serio nikt jej nie zna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Sala Amorek na Błesznie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.08.05, 12:27 hej - moja siostra 2 lata temu miala tam wesele 2dniowe. Naprawdę nic nie meliśmy do zarzucenia. Jedzenie świetne, świeże, kelnerzy caly czas pilnowali by goście mieli czyste nakrycia, potrawy byly podawane bez opóźnień. Wlaściciele dopytywali się czy wszystko ok. Wszystkie dania byly na dlugo wcześnij wybrane - bardzo duży wybór - ponieważ to byla pierwsza tego typu impreza w naszej rodzinie wlaścicielka doradzala nam co wybrać, co pominąć i jej rady okazaly się pomocne. Niektórym może przeszkadzac to, że np. w tarkcie imprezy wlaściciele czasami stawali przy wejściu do kuchni i patrzeli na salę ale to po to by skontrolować obslugę a nie bawiących się. Doroto ale pamiętaj tez o jednym - ja bawilam sie tam rewelacyjnie ale nie wszystko zależy od miejsca bardzo dużo zależy też od Ciebie i Twoich gości czy poprostu będą ię chcieli bawic czy nie. Zawsze też znajdą sie tacy którzy będą kręcić nosem. Życzę udanej imprezy oby goście wspominali Twoja zabawę tak jak ja do chwili obecnej wspominą tą mojej siostry. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Sala Amorek na Błesznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 13:32 Bardzo Dziękuję Ci Agnieszko za wyczerpującą odpowiedź. Mam jescze jedno pytanie. Co sądzisz właśnie o właścicielach? Doszły mnie słuchy, iż właścicielka jest nieco nie miła i narzucająca swoje kwestie. Czy popierasz to zdanie? Czy jest osobą miłą do kontaktu? Jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: Sala Amorek na Błesznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 13:17 W Amorku byłam 3 razy na zabawie sylwestrowej i raz na weselu. Za każdym razem było super. jEDZENIE -REWELACJA czysto estetycznie obsługa na pełnych obrotach. Zaletą jest palarnia-nie pali się przy stołach i nie kiepuje do sałatek. Piękne otoczenie nawet zimą. Gdy byłam na weselu w dzień poprawin właścicielka została zaproszona do stołu przez gospodarzy co moim zdaniem świadczy o dobrych relacjach.Jeszcze raz polecam bo bardzo mi się podobało a goloneczki z rusztu....po prostu odlot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Sala Amorek na Błesznie IP: *.one.pl 31.08.05, 20:27 Co do właścicielki - jest osobą o hmmm silnej osobowości ;) ale też trzeba ją zrozumieć - dba o dobre imie swego lokalu i jest w tym prawda - jeśli wybierzesz zamało jedzenia czy picia, stół będzie mało suto zastawiony to nie czarujmy się goście będą narzekali - a częśc negatywnych opinii spłynie też na lokal. My sie porozumiałyśmy - trzeba jasno powiedzieć co i jak chcesz i wysłuchać co ona ma do zaproponowania i pójść na kompromis. Jedno nas pozytywnie zaskoczyło. Od wielu znajomych sie nasłuchaliśmy że z regóły w takich domach weselnych kiepsko wyglada sprawa z rozliczeniami po weselu. U nas nie było mowy o żadnej stłuczonej szklance czy talerzyku - a wiem że kilka chyba ze 2-3 i tak samo z talerzykami sie zbiło, nic nie płaciliśmy( sądzę, że jeśli starty byłyby większe to ona sama by sie upomniała, co jest dla mnie oczywiste). Mieliśmy na 2-gi dzień przywieśc jakieś swoje foremki i półmiski żeby zabrać to co zostanie, przywieźliśmy kilka ale to było za mało, choc goście nie próżnowali przy pałaszowaniu ;), i okazało się, że jedzenia jest tyle, że właścicielka sama pożyczyła nam swoich żebyśmy wszystko mogli przewieść do domu. Wydaje mi sie, że z każdym sie dogadasz jeśli Ty wiesz czego chcesz i posłuchasz rad innych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Sala Amorek na Błesznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:48 Bardzo dziękuję Ci Agnieszko jeszcze raz ze szcere odpowiedzi. Mam nadzieję żę sie zdecyduję. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś