IP: *.prenet.pl 30.08.05, 21:15
Mam pytanie do Pana WRONY ale Przemysława kandydata na posła z ziemi
częstochowskiej:Czy wstydzi się Pan swego imienia piszą je bardzo małą
czcionką na swoich plakacikach? A może eksponując swoje nazwisko, dość znane
skądinąd w Częstochowie, chce się Pan wkleić po parlamentu licząc,że wyborcy
wezmą Pana za Prezia Wronę Tadeusza?. Mam wrażenie,że nie jest Pan z
Częstochowy, bo inaczej wiedziałby Pan, że nasz prezydent nie ma tu "dobrej
prasy". Chyba, że jest Pan krewnym pana prezydenta w zwiażku z tym żyjecie w
swym hermetycznym świecie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Turysta z Cz-wy Chłopczyku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 01:03
      w hermetycznym swiecie żyjesz ty i twoi towarzysze partyjni. Niektorzy z twoich
      kumpli partyjnych startują w wyborach zapominając że byli wczesniej wysokimi
      oficerami ZOMO.
      Czytaj gazety - prasę prezydent ma dobrą. wystarczy tylko podac fakty zeby
      zrozumieć że po bankructwie jakim było zadłużenie czwy do granic - znalezienie
      sie na piatym miejscu w kraju w rankingu na samorzady jest zasługą twojego
      prezia. Ten gość to zbawienie dla tego miasta.
      musze cię zmartwić - inwestycje ruszaja pełna para. a na plakatach wystarczy
      dac ich zdjęcia i podac informację ze tego wy nie zrobiliscie.
      MACIE PRZECHLAPANE PODWÓJNIE - ZA KRAJ I AFERY I ZA DZIADOSTWO WASZE W CZWIE.
      • Gość: grzegorz Re: Chłopczyku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:39
        ty jesteś turysta z Częstochowy? - czy turysta w Częstochowie? / ten z
        pielgrzrymki do paulinów ,- brudny, śmierdzacy,zaśmiecajacy miasto, okradający
        wszystkich i wszystko na chwałę paulinów.
        • Gość: Jacek Re: Nienawiść !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:49
          Gość portalu: grzegorz napisał(a):
          > ty jesteś turysta z Częstochowy? - czy turysta w Częstochowie? / ten z
          > pielgrzrymki do paulinów ,- brudny, śmierdzacy,zaśmiecajacy miasto, okradający
          > wszystkich i wszystko na chwałę paulinów.
          • Gość: grzegorz Re: Nienawiść !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:51
            to nie maja nienawiść ! to nie nienawiść ,";turysty z nikąd!; "
            staram się być życzliwym !,
            lecz nie! napastliwym na nasze miasto , nie! przychodzącymi z pielgrzymkami w
            tym pielgrzymów na JG - mówiacym "mnie się nalezy bo przyszedłem,przyjechałem
            na JG"
            turystów witajmy by odwiedzali nasze miasto!, region!.,
            mówmy też nie ! gdy ktoś ,żada od nas by mu służyć , i mówić np,po starochińsku
            bo on z wielkiego kraju !, i to" My" mamy znać jego język,"ZWYCZAJE ?"
            w POLSCE -w CZĘSTOCHOWIE
            i to jest smutne nie umiemy być w CZĘSTOCHOWIE asertywni
            to jest smutne paulini wymuszają na nas co chca i pomaga im w tym wybrany
            przez nas prez.Wrona ze swoją ekipą .
            Prez.Wrona zdradził częstochowian ,
            a paulini dbali o siebie zawsze w swoim mafijnym procederze i częstochowianie
            potrzebni są jedynie do sprzątania! -po i do -nastepnego spędu "wiernych?"
        • Gość: gd towarzyszu idź się leczyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:54
          teraz czerwone usuwaja z mózgownicy papierkiem wyborczym.

"nr 1 w rankingu - z czego dumni sa czestochowianie: Jasna Góra"
      • Gość: Turysta z Cz-wy Re: To nie ja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:46
        Przez ostatni tydzień używam nicku "Turysta z Cz-wy", a w tym miejscu ktoś go
        właśnie użył. To nie ja !!! Mało prawdopodobne, żeby użył go przypadkowo, bo
        pojawił się właśnie w wątku o prezydencie Wronie.
        • Gość: Turysta z Cz-wy Re: To nie ja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:57
          a co misiu? nie pasi? jestes internautą czy drobniutkim politykierkiem? piszesz
          o tym co cie boili czy piszesz żeby opluc przeciwnika politycznego?

jestes dupkiem: pokazujesz swoje intencje w pokazywaniu sie na tym forum i o to
          chodziło.:-)))))))
          • Gość: Turysta z Cz-wy Re: To nie ja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:41
            To znów nie ja!

W PRL-u też produkowano fałszywki, żeby zniszczyć adwersarza. Język i styl tego
            postu też PRL-owski. Wyzwiska też.

Logika wydarzeń na forum wskazuje na pewną OSOBĘ, ale nie będę się poniżał.

Od tej pory "Turysta z Cz-wy" to nie ja. Zmieniam nick, czyli jak w PRL schodzę
            "do podziemia". Śmieszne!
          • Gość: BRYGADZISTA DO BEKARTOW TEGO WĄTKU :) IP: *.one.pl 31.08.05, 16:35
            ale wy jesteście poje..i, hehe, ku.. mać, powinniście się w kanjpie spotkać
            i pogadać jak faceci :) , chyba że jaj nie macie, bo bluzgać to każdy potrafi,
            więcej pozycji myślowych od Waszych ma kamasutra, albo do promocji HEYA - do
            tanich numerów bękarty polityczne :) , hehe, rura mi stąd barany :)
            • Gość: joemonster Re: DO BEKARTOW TEGO WĄTKU :) IP: *.prenet.pl 31.08.05, 17:59
              Nie pij dziś więcej.
        • Gość: gd a ile jeszcze nicków uzywasz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:00
          wstydzisz sie swojego nazwiska? nic dziwnego bo jesteś zwykłym robakiem tego
          forum - chłopczykiem z młodzieżówki wypisującym bezkarnie świństwa
          podpisz się!
          • Gość: Jan Re: a ile jeszcze nicków uzywasz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:03
            A ty się podpisujesz Ciekawe masz personalia To z chrztu czy nadania
      • Gość: Pinki Re: Chłopczyku... IP: *.prenet.pl 31.08.05, 11:13
        Coś Ci się synku pop....ło. Chłopczykiem nie jestem, mam już mocno siwiejące
        skronie. Nie odnosisz się do meritum mego pytania tylko niewybrednie mnie
        atakujesz za samo wymienienie słowa WRONA. Odnoszę nieodparte wrażenie,że
        jesteś włazidupkiem pana prezydenta. Gdybyś miał trochę więcej rozumu od
        przysłowiowej blondynki to byś wiedział ,że wyrażenie "dobra prasa" nie oznacza
        dosłownie gazet, ale ogólną opinię tzw. ulicy/trudne słowo/ o danej osobie lub
        rzeczy. Poza tym osiołku nie atakuję prezia za to co zrobił, mnie to wisi na
        wysokości metra. Za dwa lata tego "męża opatrznościowego" nie będzie. Mam
        konkretne pytanie i oczekuję konkretnej odpowiedzi od konkretnej osoby.
        • Gość: xx Re: Chłopczyku... IP: *.icis.pcz.pl 31.08.05, 11:47
          Ja odnioslem wrazenie chyba odwrotne od Twojego - ze ten Przemyslaw Wrona
          specjalnie podkresla ze ma na nazwisko WRONA czyli tak samo jak Prezydent i ze
          to jest jego atut.

Komus, kto nie lubi Prezdenta, moze sie to wydac ryzykownym posunieciem, ale
          moje wrazenie bylo wlasnie takie - jakby troche "podszywal sie" pod kogos
          bardziej znanego aby sie wypromowac.
          • Gość: autor Lepszy Wrona niż SLDowiec z przestępczej partii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 12:04
            lub inny lewicowiec.
            • Gość: Pinki Re: Lepszy Wrona niż SLDowiec z przestępczej part IP: *.prenet.pl 31.08.05, 13:01
              Masz rację,że lepszy Wrona niż .... Ale to tylko wybór między cholerą a dżumą.
              Podkreślam jeszcze raz,że pan Wrona Tadeusz nie jest najgorszym prezydentem
              jakiego Nasze miasto miało. Jakoś tylko nie mogę mu zapomnieć województwa
              częstochowskiego i wyjątkowej przychylności dla mieszkańców pewnego wapiennego
              wzgórza niekoniecznie z korzyścią dla reszty mieszkańców miasta.
              • Gość: gd Re: Lepszy Wrona niż SLDowiec z przestępczej part IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:38
                " nie interesuje mnie co zrobil" - to co cię kmiocie interesuje? jeslki nie
                wiesz co zrobił to po co zabierasz głos? myslisz że ludzi nie interesuje?
                przecież twoja partia spada do rynsztoka dziejów, śmierdziśz ze strachu....
          • Gość: Pinki Re: Chłopczyku... IP: *.prenet.pl 31.08.05, 12:55
            Taki miał być wydźwięk mojego zapytania. Wybacz staremu,że nie dość jasno swą
            myśl wyraził. Szczerze mówiąc nawet nie mam pojęcia z jakiej partii ów
            Przemysław W się wywodzi.
    • Gość: Nauczyciel Re: Wrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 21:10
      Jeżeli ten człowiek chce być kojarzony z obecnym prezydentem Częstochowy, to
      może to odnieść skutek odwrotny do zamierzonego. Np. ja, gdybym go kojarzył z
      naszym prezydentem, nie zagłosowałbym na niego! Nie powinien się chwalić takim
      nazwiskiem.
      • Gość: Termos Re: Wrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 22:35
        Jak dla mnie prezydent Wrona nie zrobil nic a nawet zrobil zle dla naszego
        miasta( np. dekabrystow), nie tak to powinno byc!a jezeli chodzi o Przemyslawa
        Wrone, hm ciezko stwierdzic.Odwiedzilem jego strone, calkiem ciekawie sie
        zapowiada ale czy w tak mlodym wieku moze cos sam osiagnac?!Ogolnie moj
        stosunek do polityki jest bardzo negatywny, ale moze jedank brakuje w niej
        ludzi mlodych takich jak on!!!Jestem studentem PCZ i wole glosowac na ludzi
        mlodych.Bo juz raz w zyczu popelnilem blad, nie poszedlem na wybory prezydenta
        naszego miasto.I przez takich ludzi jak ja nasze miasto nie ma masteczka
        akademickiego:( Drugi zaraz tego bledu nie popelnie, juz wole zle zaglosowac
        niz wcale!!!!
        • Gość: Pinki Re: Wrona IP: *.prenet.pl 02.09.05, 16:48
          Możesz podać stronę www pana Przemysława Wrony?
    • Gość: Tomek Re: Wrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:59
      www.przemyslawwrona.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka