Dodaj do ulubionych

Oferta PRACY dodatkowej

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 17:10
Uwaga poszukuję ,osoby do pracy dodatkowej na stanowisku merchandiser`a (
wykładanie towaru w jednym z częstochowskich hipermarketów. Osoba powinna
być , oodpowiedzialna , solidna , rzetelna , samodzielna i kreatywna. Musi
posiadać ważną książeczkę zdrowia . Praca średnio 3 razy w tygodniu we
wczesnych godzinach rannych , lub późno - popołudniowo - wieczornych . Kasa
na rękę to 200 zł miesięcznie . Jeżeli są osoby zainteresowane pracą
dodatkową i chciałyby się zająć tym przynajmniej przez najbliższe 6 miesięcy
z( zmożliwością przedłużenia ) to bardzo proszę o kontakt ( napiszcie coś o
sobie ):

pwxyz@poczta.onet.pl czekam do soboty 03.09.05. włącznie .

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: student Re: Oferta PRACY dodatkowej IP: *.trustnet.pl 31.08.05, 19:17
      fajnie ja jestem zainteresowany, juz przeslalem ci maila tylko mam pytanie o w
      jakim by to bylo hipermarkecie??????
      • Gość: Piotrek Re: Oferta PRACY dodatkowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 19:24
        Tesco
    • Gość: waldus Re: Oferta PRACY dodatkowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:22
      ty chyba chory jestes...
      200zl miesiecznie???
      za 3x w tygodniu???
      • Gość: Ja Re: Oferta PRACY dodatkowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 21:35
        200zł????? hahaha ...... a ja nie mogę znaleźć nikogo do współpracy za
        nieporównywalnie większy cash i to nie akwizycja tylko pracka przy kompie :)))
        Zadne reklamy ...... tylko wiedza :))
        • Gość: she Re: Oferta PRACY dodatkowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 22:18
          A co to za pracka przy kompie? moze bym sie zalapala? Jestem informatykiem.
          Pozdrawiam:)
          • Gość: Ja Re: Oferta PRACY dodatkowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 23:00
            To że informatyk nie ma znacznia ...... ważna czy masz cierpilowość i lubisz w
            książkach grzebać :))
            • ulisses_czwa Re: Oferta PRACY dodatkowej 31.08.05, 23:24
              Podaje maila "JA" o tej pracy przy kompie: ulisses@juvepoland.com... Wyslij swoje gg... To nie na forum :)
              • ulisses_czwa Re: Oferta PRACY dodatkowej 01.09.05, 09:17
                Oczywiście w mój post wkradł się błąd... Nie dopisałem pewnego słowa i wyszło lekkie zamieszanie...
                Otóż:
                > Podaje maila "JA" o tej pracy przy kompie: ulisses@juvepoland.com... Wyslij swo
                > je gg... To nie na forum :)

Powinno być:
                Podaję maila DLA "JA" aby się skontaktował ze mną o tej pracy przy kompie. Adres to: ulisses@juvepoland.com
                Podaje swój po to, aby nie zostawiał swojego e-maila na widoku publicznym :)
            • Gość: marta Re: Oferta PRACY dodatkowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:14
              Można prosić o dodatkowe inforamcje dotyczące tej pracy na michalyna@o2.pl
        • Gość: Piotrek Re: Oferta PRACY dodatkowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 22:55
          OKiI to jeszcze raz do tych drwiących .
          Zakładając ,że pracownik załatwia sprawę w ciągu godziny to pracuje w miesiącu
          12 godzin jeśli działa sprawnie . A 200 podzielić na 12 daje ponad 16 zł netto
          za godzinę - jeśli ktoś mi powie ,że to to złastawka jak nawarunki
          częstochowskie ... to nie mam pytań . Mało tego nic nie stoi na przeszkodzie
          aby taka osoba wzięła serwis jeszcze kilku innych firm i wtedy wychodzą
          naprawdę przzwoite pieniądze.

• Gość: waldus Re: Oferta PRACY dodatkowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:24
      ty chyba chory jestes...
      200zl miesiecznie???
      za 3x w tygodniu???
      toż to jawny wyzysk czlowieka przez czlowieka !!!
      • Gość: student Re: Oferta PRACY dodatkowej IP: *.trustnet.pl 31.08.05, 20:36
        oki ja jestem jak najbardziej zainteresowany wysalem ci maila jak chcesz mozemy
        sie spotakc pogadac????
      • Gość: Piotrek Do waldusia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 20:38
        1 ) stawiam sprawę uczciwie i fair -informuję od razu co za co...
        2) Jest to oferta pracy DODATKOWEJ !!!
        3) Ogłoszenie jest skierowane dla tych co chcą pracować , a nie dla tych
        których to nie interesuje - racz to uszanować.
        4)( jak sądzę ) nie wiesz ile czasu może zająć taka praca
        5) i ostatnie zapewniam, że za tą samą robotę różne firmy potrafią zapłacić
        dużo mniej.

to tyle ,życzę szczęścia i kariery zawodowej

pozdrawiam

• Gość: anty_solidarność Re: Oferta PRACY dodatkowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 10:08
        inaczej być nie może bo taki mamy ustój gospodarczy...jedni bogacą się kosztem
        innych...podziękowania do tej "piękny" stan rzeczy słać proszę do solidarnosci...
    • Gość: student Re: Oferta PRACY dodatkowej IP: *.trustnet.pl 31.08.05, 21:27
      ....ja wiele slyszalem o tego rodzaju pracy jak dotad nikt zle nie moail wrecz
      przeciwnie, i uwazam ze jesli ktos chce zarobic pare groszy to wlasnie to jest
      ta mozliwosc i nadal twierdzam sowje zainteresowanie ( moj numer przeslalem ci
      w mailu) a ci co narzekaj beda narzekac zawsze, i sa to przewaznie osoby ktore
      wogole nie chca pracaowac, albo nie wiem jakie kokosy by chcialy sie dorobic -
      moze odrazu mercedesa!!!!!!!!!
      • Gość: student Re: Oferta PRACY dodatkowej IP: *.trustnet.pl 31.08.05, 21:32
        a tak wogole wielkie dzieki dla Piotrka bo wlasnie dzieki takim ludziom,
        student czy kazdy inny czlowiek ma mozliwosc zalapania sie do takiej pracy, ja
        juz dawno o tym myslaem tyle tylko nie mialem jak sie dostac!!!! pozdrawiam
        wszytskich szukajacych pracy
      • Gość: werty Re: Oferta PRACY dodatkowej IP: *.prenet.pl 31.08.05, 21:32
        ten piotrek, to jakiś oszołom. Myśli, że jak dodatkowo, to można za darmo.
        Niech sam zap....... ., będzie bogaty
        • Gość: student Re: Oferta PRACY dodatkowej IP: *.trustnet.pl 31.08.05, 21:36
          .... nasz narod to jednak ma kopniete w glowie, pewnie polowa wogole nie wie
          jak taka praca wyglada a juz narzekaja, a wogole teraz zle bo jest mozliwosc
          podjecia pracy ale za male wynagrodzenie (pewnie mysla ze im 1000 zl dadza) a
          jak nie ma pracy to marudza jacy sa biedni ze nie maja gdzie zarobic!!!!!!!!
          ludzie niekiedy zarabiaja 600 zl robiac caly miesiac lacznie z sobotami!!!
          • Gość: werty Re: do studenta IP: *.prenet.pl 31.08.05, 21:50
            ty chyba łopatologie studiujesz, bo moim zdaniem masz mentalność dziada
            • Gość: ewa Re: do studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 23:05
              jesteś chyba kretynem,że tak odpowiedziałeś.A jaką ty masz mentalność?debila?
            • Gość: Christopher Re: do studenta IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 01.09.05, 00:02
              Gość portalu: werty napisał(a):

> ty chyba łopatologie studiujesz, bo moim zdaniem masz mentalność dziada

Założe się że jesteś zwykłym cieślą albo ślusarzem, ewentualnie jakims
              pomrukiem który dorobił sie 15 letniego Opla Kadetta po kilku miesiącach
              spędzonych na budowie przy noszeniu cegieł pod Berlinem. Nosisz cwaniaku pewnie
              do tego kietę i koszulke bahama z wyciętymi ramionami i otwierasz pyszczydło w
              momencie kiedy ten temat Ciebie nie dotyczy. Typowa polska mentalność wysmiać
              kogoś pomimo jego dobrych intencji za kogo ty sie kmiocie uważasz??Powiedz kim
              ty jesteś, bo na pewno nie bogatym inteligentem tylko obleśnym prostakiem,
              który ma brud pod paznokciami i mlaszcze jak świnia przy obiedzie.Zapyziały
              nowobogacki snobie..Pochwal się swoją pracą i zarobkami cieciu majonezowy?:)
              Brzydze się takimi cwanymi kiepami. Sam zaczynałem od takiej pracy majac 18 lat
              nauczyłem się pracy w zespole i dlatego wszystkich zachęcam do skorzystania z
              tej oferty jesli to prawda oczywiscie. Teraz jestem zastępcą dyrektora w jednej
              z firm i czasami marze zeby chociaż przez chwile tak popracować jak dawniej dla
              samej satysfakcji. Pozdrawiam
              • ulisses_czwa Re: do studenta 01.09.05, 00:11
                Praca jak Merchandiser to dobra praca... Sam tak robiłem i powiem, ze wbrew pozorom mozna się nauczyc paru rzeczy :) Grosz zawsze jakiś z tego jest - pracuje sie tylko godzine/dwie i to raz na dwa, trzy dni.. Zalezy od preferencji firmy w której robisz i ile ich obsługujesz...
                • Gość: snob Re: do christopera IP: *.prenet.pl 01.09.05, 09:59
                  ty dyrektor ? chyba śmietników, kompa też masz ze śmietnika
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka