Gość: Alicja woch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:31 szukam pracy od dwóch lat i nie mogę jej znaleść co mam zrobić aby mi się powiodło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mariusz Re: Poszukiwania pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychiatra Re: Poszukiwania pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:39 uwiez w siebie ! jakie masz kwalifikacje - codziennie patrz przed lustrem i powtarzaj sobie - JESTEM NAJWIEKSZYM CUDEM NATURY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Einstein Re: Poszukiwania pracy IP: 212.87.241.* 01.09.05, 14:39 "Procętowy" ? ech,chłop ci u nas prosty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: Poszukiwania pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 16:19 przede wszystim pomysl do dobrym C.V. wiekszosc jest po prostu fatalna, kolejna sprawa to wyglad, ktory budzi zaufanie - na rozmowe zawsze idz ubrana o odcieniach granatu, blekitu, szarosci. Nigdy nie zakladaj zoltych, badz czerwonych dodatkow !!! a teraz najwazniejsze - spokojne, stonowane wypowiedzi. Wiem, ze po 2 latach prob moze byc ciezko, ale taka taktyka prznosi sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
kebess Re: Poszukiwania pracy 01.09.05, 14:41 Gość portalu: DAMIAN napisał(a): > NIE PODPISUJ > SZ ŻADNYCH UMÓW!!! SPOKOJNIE!!! Praca na CZARNO? Czarno to widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.z.bravo Re: Poszukiwania pracy 01.09.05, 16:16 alcjo w nowo otwartm ccc szukaja sprzedawcow, w rereserved (dawny adler) tez wisi ogloszenie ze szukaja pracowników, na pasazu w auchanie tez sa ogloszenia - napisz cv i list i do dziela Odpowiedz Link Zgłoś
utunia Re: Poszukiwania pracy 01.09.05, 17:43 ostatnio upewniłam się na 100% że panie w PUP ukrywają oferty pracy! Te bylejakie są wystawiane do publicznej wiadomości, reszta dla rodziny, znajomych itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Poszukiwania pracy - PUP IP: *.du.simnet.is 02.09.05, 07:13 panie z PUP to malpy jakich malo - wogole caly ten ku..ki urzad pracy powinni zamknac lubb spalic za co te baby biora tam kase to nie wiem, jedyne co tam sie robi to pije kawe lub pierdzi w stolek Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: Poszukiwania pracy 02.09.05, 11:01 Ja juz o tym od dawna trąbie... Ktos powinien się tym zainteresować... Dobre oferty pracy nie były, nie są i nie będą wystawiane na widok publiczny! Są trzymane dla rodziny i znajomych ! Na tablicy ogłoszeń pojawiaja się informacje w stylu: "Przyjme slusarza", "przedstawiciel handlowy (jak zwykle akwizycja)", "kierowca kat. c"... PUP powinno sie dobrze przetrzepać... Szczególnie podziekowac za chamska prace pani władczyni Ujmie (wiem która, tylko nie wiem jak ma na imię, bo sa dwie) Odpowiedz Link Zgłoś
utunia Re: Poszukiwania pracy 02.09.05, 11:10 Wczoraj byłam w Urzędzie Pracy. pytam Pani R. Czy są jakieś oferty pracy dla osób z moim wykształceniem. Pani odpowiada jak zwykle:nie, niestety. Dwie godziny później dowiaduję się pocztą pantoflową o fajnej ofercie. Idę tam z CV i pada pytanie? Pani z urzędu Pracy? Rano nie było w południe nagle się pojawia? Taka sytuacja nie przytrafia mi się po raz pierwszy, zbieg okoliczności- nie sądzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licencjacik Re: Poszukiwania pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:24 Ja szukam od ponad 2 lat i tez nici.Wszedzie juz zlozylam "papiery" i --- odezwiemy sie , odezwiemy i ......... cisza.Ostatnio do CCC zlozylam i nawet na rozmowe nie zaprosili.Tylko nie wiem czy dobrze zrobilam ze zlozylam dokumenty w Alejach do CCC a nie do tesco??? Ja jestem bezsilna :-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem to Re: Poszukiwania pracy IP: *.prenet.pl 01.09.05, 20:29 dajcie sobie spokój z CCC i reservet, to kicha i wyzysk, znajome pracowały. nie radzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Poszukiwania pracy - FIRMY ZAGRANICZNE IP: *.du.simnet.is 02.09.05, 07:15 proponuje zlozyc do TRW BERGER GOMMA GUARDFIAN - a najlepiej znalesc dojscia i sprobowac po znajopmosci moze dac lapowke, bo podobno niektorzy biora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Poszukiwania pracy - FIRMY ZAGRANICZNE IP: *.tvksmp.pl / 212.160.108.* 02.09.05, 09:27 Przede wszystkim trzeba mieć dobre znajomości! Nie dostaniecie się do żdnego CCC ani Reserved!!! To wszystko wyzysk i nic innego!! W głowie sie nie mieści ile te dziewczyny zarazbiają w tych sklepach a robią tam po 12h, i na dodatek w niedziele też, za takie same pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Poszukiwania pracy - FIRMY ZAGRANICZNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 13:37 z tego co wiem w ccc pracuje sie po 12h, co drugi dzien a pensja ok 800 zł, czyli wychodzi ok 4,5 za godzine Ogloszenie wisi na cc w tesco i tam trzeba skladac podania A w TRW aby dostac prace trzeba miec 2 rzeczy - dojscie i kase na lapowke co do GOMMY to ostatnio podobniez zle sie tam dzieje i watpie aby przyjmowali nowych pracownikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrzezyno252 Re: Poszukiwania pracy - FIRMY ZAGRANICZNE IP: *.prenet.pl 02.09.05, 19:21 Do Gommy przyjmują lub przyjmowali przez Work Service, tyle że zarabia sie tam dwa razy mniej niż starzy pracownicy a prace wykonuje się taką samą, gdzie tu sens. Czy trzeba być bardzo zdeterminowanym żeby tam iść i dać sie tak wyzyskiwać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzelda Re: Poszukiwania pracy - FIRMY ZAGRANICZNE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 09:08 dla chcącego nic trudnego. Ja zadzwoniłam dpod podany nr telefonu na ogłoszeniu o pracę do ccc i zostałam przyjęta. A jak dobrze się postarasz to nie dostaniesz aż tak gwnianych pieniędzy. Bo na 30 dni w mieśiącu pracujesię tylko 14 i możesz za to dostać nawet 1500 zł (oczywiście jak się postarasz) Odpowiedz Link Zgłoś