Dodaj do ulubionych

na jaki film do kina

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:20
Pomóżcie!! Chciałabym wybrać się dzisiaj na jakiś dobry film do kina. Co
polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: berni Re: na jaki film do kina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:28
      jaki gatunek lubisz?
      • Gość: beata Re: na jaki film do kina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:49
        horror, thriller.
        • Gość: berni Re: na jaki film do kina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:51
          ech kobieta straszne rzeczy chce ogladac, przykro ale nie pomoge, nie
          interesuje mnie ten gatunek. Co innego sensacja albo komedia. Nie lubie
          naciaganych filmow
    • Gość: spinka Re: na jaki film do kina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 13:19
      nie będziesz zawiedziona "Jedwabną opowieścią" w OKF. Cudeńko.
    • Gość: kinoman Re: na jaki film do kina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 13:33
      polecam "wyspę",wchodzi na ekrany bodajże dzisiaj.
      pozdrawiam
    • Gość: kinomaniak Re: na jaki film do kina IP: *.21.pl / 212.87.240.* 02.09.05, 14:04
      dzsiaj wchodzi klucz do koszmaru ale osobiscie Ci tego nie polecam
      godny uwagi jest dark water fatum
      jak bedziesz w naszym cinema city to wpadnij na bar i zapytaj milych ludzi
      ktorzy tam pracuja maja duza wiedze o filmach i na pewno doradza cos ciekawego
      nie polecam pytac tych na kasach bo sa nie mili i chca jak najszybciej wcisnac
      jakis bilet
      pozdrawiam
    • mariusz-79 Re: na jaki film do kina 02.09.05, 17:01
      Polecam Dark Water . Co prawda wersja japońska jest sporo lepsza, ale ta
      europejska (amerykańska?) też jest niezła .
      Z preferowanego przez Ciebie gatunku to najlepsza rzecz w tej chwili :)
      pozdrawiam
      • lookas.prv.pl Re: na jaki film do kina 02.09.05, 23:06
        A co myślicie o Głosach?

Taki horrorowaty thriller.
        Ma ktoś jakieś wrażenia po nim? Nie wiem czy pójść czy nie.

• Gość: nadya Re: na jaki film do kina IP: *.107.inds.pl 02.09.05, 23:12
          idz na glosy!niesamowity film,ja 2 dni dochodzilam do siebie po obejrzeniu go a w kinie balam sie wyjsc do kibelka.jak ktos chce sie pobac to polecam!!dodaje ze jestem straszna bolidupa ale widzialam ze ludzie obok mnie tez nie mogli juz wyrobic ze strachu,ja ogladalam go z zaslonietymi oczami a moja kumpela uszami!!naprawde warto
          • lookas.prv.pl Re: na jaki film do kina 02.09.05, 23:40
            Dzięki. Mam nadzieję, że mamy podobne gusta.

• mariusz-79 Re: na jaki film do kina 02.09.05, 18:00
      pytanko jeszcze czy masz z kim iść ?
      Jeśli nie to polecm swoje towarzystwo :)
      pozdrawiam
      Mariusz
      • Gość: nadya tylko nie DARK WATER IP: *.107.inds.pl 02.09.05, 23:14
        tez na tym bylam i beznadzieja jesli chodzi o horror.nie polecam.nudy,caly czas tylko leje sie z sufitu i to ma byc straszne
        • Gość: kinomaniakkk Re: tylko nie DARK WATER IP: *.21.pl / 212.87.240.* 03.09.05, 01:09
          nie polecam glosow... dawno nie widzialem takiej bezandzieii chyba ze kogos moz
          eprzestraszyc szumiacy telewizor...
          bede sie upieral przy dark water... ten filma ma jakas fabule i cos wiejej poz
          a kilkoma mamentami w ktorych sie troszke przestraszymy... a poza tym polecam
          Wyspe jako swietne kino akcji... i przed premiery Czlowieka rongu... bedzie to
          chyab oskarowy kandydat...

pozdrawiam !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka