Dodaj do ulubionych

Na kogo oddasz glos w wyborach do SENATU

IP: *.man.czest.pl 07.09.05, 09:42
MNIE TO CIEKAWI KTO WYGRA W WYBORACH DO SENATU
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojtek Re: Na kogo oddasz glos w wyborach do SENATU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:42
      Na lekarza i czlowieka z wielkim sercem PIOTRA KURPIOSA z Platformy
      Obywatelskiej
      • Gość: ana Re: Na kogo oddasz glos w wyborach do SENATU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:35
        Ja też
        • Gość: abc Re: Na kogo oddasz glos w wyborach do SENATU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:53
          A ja nie
          • Gość: Menel Re: Na kogo oddasz glos w wyborach do SENATU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:25
            Lasecki?
    • Gość: ANIA Re: Na kogo oddasz glos w wyborach do SENATU IP: *.man.czest.pl 07.09.05, 22:29
      ja bede glosowac na Danute Polak ktora jest osoba najbardziej uczciwa wsrod
      politykow,duzo pomogla roznym ludziom ROZWIAZYWAC ICH PROBLEMY,NIEODWRACA SIE
      PLECAMI JAK TO ROBIA INNI PO WYBORACH KTORZY OBIECUJA ZE ZROBIA WSZYSTKO,A TU
      NIC.ROBIA LUDZI W BALONA.LASECKI TO MILIONER NIEMA DOSWIADCZENIA W
      POLITYCE,PCHA SIE DO SENATU POTO ZEBY MIEC WIECEJ KASY!!!,BO BOGATEMU ZAWSZE
      JEST MALO I CHCE MIEC WIECEJ, NO I MIEC UKLADY Z POLITYKAMI,MINISTRAMI ITD.ZA
      KASE MOZNA ZALATWIC WSZYSTKO.
      • Gość: diwo Re: Na kogo oddasz glos w wyborach do SENATU IP: 213.199.204.* 07.09.05, 23:57
        Ale Ty masz kobieto doświadczenie życiowe i wiesz wszystko.... Jeeej...

A nie myślałas żeby samemu startować? :)
    • Gość: Roman Re: Na kogo oddasz glos w wyborach do SENATU IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 08.09.05, 18:27
      Oddam głos na Marka Lewandowskiego!
      • Gość: FBI Re: Na kogo oddasz glos w wyborach do SENATU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 18:44
        Ja tez zagłosuje na Marka
        • Gość: pp Re: Na kogo oddasz glos w wyborach do SENATU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 19:37
          Ja na Piotra Kurpiosa
          • Gość: pepe Re: Na kogo oddasz glos w wyborach do SENATU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 09:20
            Chcesz oddać głos na Kurpiosa ? NA TEGO CHAMA ? Chyba nie miałeś(aś) z nim
            styczności jako pacjent. Jest arogancki i chamski. Następny karierowicz który
            chce zarabiać łatwe pieniądze !!!! NIE GŁOSUJCIE PRZYPADKIEM NA KURPIOSA !!!!
      • cudzik3 Re: Na kogo oddasz glos w wyborach do SENATU 09.09.05, 19:36
        Kabotyn, świnia i nielojalny! Zawsze uznawał tylko tyvh co mogli mu coś
        załatwić! Nic i nikt go nie obchodzi poza własną osobą! NIGDY!!!!!!!!!!!!!!!!
      • cudzik3 Re: Na kogo oddasz glos w wyborach do SENATU 09.09.05, 19:38
        i JESZCZE - zapłacił? (ciekawe ile?) Polskiej Partii Pracy za poidpisy (albo za
        wyeliminowanie innych kandydatów!!!_ zawsze tak robił: po trupach do celu.
        SWOJEGO! Nic i nikt go nie obchodzi. WY TEŻ!!!!
        • Gość: cudzik3 Re: Na kogo oddasz glos w wyborach do SENATU IP: *.man.czest.pl 11.09.05, 00:39
          Mowa oczywiście o Lewandowskim Marku! bo widzę że poprzestawiali wypowiedzi i
          wygląda jakby to było o Kurpiosie. O nim nic nie wiem, nie znam. NA PEWNO
          NIE !!!!!!!!!!!!!!!!! na Lewandowskiego!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Dakota Re: Na kogo oddasz glos w wyborach do SENATU IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.05, 22:45
      Mój wybór odbędzie się między tymi 3 osobami:
      1. Piotr Kurpios.
      2. Danuta Polak.
      3. Andrzej Kalinin.
      PS1. Bo może zwyciężyć patriotyzm lokalny (mieszkamy niedaleko siebie).
      PS2. Może zwyciężyć to, że też jest kobietą, a poza tym dużo zrobiła dla miasta.
      PS3. Może zwyciężyć ta opcja, bo też jest literatem i jego wybór może (może?)
      nam ułatwić jakoś życie.
      • cudzik3 Re: Na kogo oddasz glos w wyborach do SENATU 09.09.05, 19:41
        ad.3 - przybajmniej nie zaszkodzi. Miły, nieszkodliwy, ludzki.
        ad.2 - chyba jestem za!!!! Pano Polak jest o'key! I dużo stara się dla miasta
        zrobić. ad 3 - nie znam.
        • Gość: michał Re: Na kogo oddasz glos w wyborach do SENATU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 22:10
          Tylko na Piotra Kurpiosa, młody, rozważny,a jednocześnie doswiadczony w pracy
          dla ludzi
    • Gość: Tomek PIOTR KURPIOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 14:27
      Ja oddam glos na PIOTRA KURPIOSA z PLATFORMY OBYWATELSKIEJ to dobre rozwiazanie
      dla nas i naszego miasta
      • Gość: grzesiek Re: PIOTR KURPIOS IP: *.man.czest.pl 10.09.05, 17:47
        Ja niebede glosowac na Kurpiosa ani na Laseckiego.Ludzie maja racje ze Kurpios
        jest chamem,a Lasecki niema pojecia o polityce,obchodzi go tylko zeby zwiekszyc
        swoj majatek!!!!.BEDE GLOSOWAC TYLKO I WYLACZNIE NA DANUTE POLAK!!!!.ZNAM JA
        JAKIS CZAS,DUZO POMOGLA MI W ZALATWIENIU SPRAW BEZ INTERESOWNIE.TO JEST OSOBA
        NA KTORA MOZNA POLEGAC ,NIEBIERZE ZADNYCH LAPOWEK W ZAMIAN ZA POMOC,JAK TO
        ROBIA INNI.LUDZIE KTORZY NIEMAJA POJECIA ANI DOSWIADCZENIA W POLITYCE NIC
        NIEZDZIALAJA.
        • Gość: Menel Re: PIOTR KURPIOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 20:02
          Ta Danuta Polak ma jakas strone zeby sie o niej cos wiecej dowiedziec?
          • wodnik28 Re: PIOTR KURPIOS 10.09.05, 22:49
            Prosze pisac na ADRES EMAILOWY :Danuta.Polak@sejm.pl
            POZDRAWIAM
            • Gość: pp Re: PIOTR KURPIOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 23:45
              Tylko Piotr Kurpios
              • Gość: michał Re: PIOTR KURPIOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 00:02
                Ja też za p. Doktorem - tak trzymać - wygrasz!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka