Dodaj do ulubionych

Plakaty z Lublińca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 15:11
Wchodzę do bloku (Tysiąclecie), a tu walają się ulotki Maniury z Lublińca.
Gościu nie pomyliłeś miast? My chcemy ludzi z Częstochowy, ty rozrzucaj
ulotki w Lublińcu
Obserwuj wątek
    • Gość: pp Re: Plakaty z Lublińca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 16:09
      Popieram
      • Gość: Czwa_rulez Jestem za człowiekiem z LC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 16:30
        I może sobie rozrzucać ulotki gdzie chce. Lepiej wybrać człowieka z Lublińca,
        ale żeby coś dla Czewy zrobił, niż 10 ludzi z Czewy, którzy nie zrobią niczego.
        • Gość: michal Re: Jestem za człowiekiem z LC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 16:43
          A co on zrobił??? Jeszcze dla Cz-wy??? Pomógl czynnie w utracie województwa i
          to cała "zasługa"
          • Gość: jacoobs Re: Jestem za człowiekiem Cze-wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:18
            Oficjalnie przyznaje się do tego, że jest ślązakiem i bliżej mu do tamtych
            stron. Jego wybór, ale czy my częstochowianie mamy na niego głosować ? Wydaje
            mi się to po prostu głupie. Musimy wybrać swojego człowieka.
            Jeżeli z PO to na pewno Halinę Rozpondek.
            • Gość: Menel Re: Jestem za człowiekiem Cze-wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:45
              Tak wiec posel Maniura:
              -mial najwiecej zapytan 72- ze wszystkich poslow z naszego regionu
              -gra w reprezentacji parlamentarnej w noge
              -ponadto kilka akcji charytatywnych, w tym swoja 13 oddal na charytatywne
              -bral udzial w staraniach na rzecz powolania Akademii Jana Dlugosza
              -zrobil sporo w komunikacji, poprawa drog w regionie, obwodnic,itd...
              • Gość: ana Re: Jestem za człowiekiem Cze-wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:49
                Nie zalewaj gościu, może i coś zrobił, ale na pewno nie dla nas częstochowian.
                A tak naprawdę to my w poprzedniej kadencji w góle nie mieliśmy posła z
                prawdziwego zdarzenia. Dlatego teraz należy wybierać niezwykle rozważnie.
                Ja pewnie też zagłosuję na Rozpondkową , bo jako człowiek daje mi nadzieję na
                niezłego posła
                • Gość: Menel Re: Jestem za człowiekiem Cze-wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:51
                  Ale ona jest chyba nadal vice prezydentem?

A przy okazji sa juz zdjecia WRONY Przemyslawa:) w tramwajach ze zdjeciem-hehehe
                  • Gość: ana Re: Jestem za człowiekiem Cze-wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:34
                    Jest wiceprezydentem, ale jeżeli ją wybiorą na posła musi zrezygnować
                    • Gość: michal I bilbordy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:17
                      Nie tylko plakaty sie walają, ale jeszcze bilbordy - no nie, czysta
                      bezczelność, gość z Lublińca w Częstochowie
    • Gość: syfek Re: Plakaty z Lublińca IP: *.man.czest.pl 08.09.05, 23:34
      jeśli Maniura przyznaje się że bliżej mu do śląska to wara od czewy, bo to
      miasto tylko na mapie będzie na śląsku, wnoszę o utworzenie wolnego miasta
      Częstochowa
      • Gość: konrad Re: Plakaty z Lublińca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:50
        I jakie ohydne te jego bilbordy. Wstyd dla Tuska
      • Gość: andreasek Re: Plakaty z Lublińca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 07:42
        A ja proponuję jeszcze więcej.Proponuję by Czenstohofa miała dostęp do morza i
        wjazd na Kasprowy Wierch.Pozdrawiam z Lublińca
        • Gość: pp Re: Plakaty z Lublińca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 23:56
          Częstochowa nie chce dostepu do morza, tylko normalnego posła, ktory by o niej
          pamiętał, a dla mnie to gwarantuje tylko p, Rozpondek.
          A Maniura, który wszyskimi rękami i nogami podpisal się pod likwidacja woj.
          częstochowskiego - niech spada z Cz-wy i idzie się reklamować do Lublińca
          • Gość: michal Re: Plakaty z Lublińca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 00:01
            I bardzo cię pp popieram - górą PO i p. Rozpondek
            • Gość: fileo Re: Plakaty z Lublińca IP: *.107.inds.pl 11.09.05, 07:06
              To jakieś nieporozumienie: poseł z innego miasta wybrany przez częstochowian?
              PO, Tusk, p. Izabela Leszczyna!!! www.leszczyna.info.pl
      • Gość: dsl Re: Plakaty z Lublińca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 15:14
        To ja pójde dalej. Wnosze o przyznanie nam dostępu do morza. :) może zrobią nam
        jakiś eksterytorialny korytarz czy coś... A najlepiej (idąc tym tokiem myślenia)
        niech będziemy odrębnym państwem (zapewne kościelnym).
        Pozdrawiam rozsądnych
    • kaneel Re: Plakaty z Lublińca 11.09.05, 11:22
      Powiedzcie mi co takiego ma czwa ze zasluguje na status wojewodztwa????????????
      Jedno pseudo-wojewodztwo juz jest (opolskie) i na tym poprzestanmy... prosze
    • Gość: Ola Re: Plakaty z Lublińca IP: 80.51.233.* 11.09.05, 12:59
      Częstochowa wolnym miastem... No oki, żart żartami ale to już chyba przesada.

pozdrowienia dla Lublińca z Częstochowy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka