Gość: michał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 15:11 Wchodzę do bloku (Tysiąclecie), a tu walają się ulotki Maniury z Lublińca. Gościu nie pomyliłeś miast? My chcemy ludzi z Częstochowy, ty rozrzucaj ulotki w Lublińcu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pp Re: Plakaty z Lublińca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 16:09 Popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czwa_rulez Jestem za człowiekiem z LC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 16:30 I może sobie rozrzucać ulotki gdzie chce. Lepiej wybrać człowieka z Lublińca, ale żeby coś dla Czewy zrobił, niż 10 ludzi z Czewy, którzy nie zrobią niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Jestem za człowiekiem z LC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 16:43 A co on zrobił??? Jeszcze dla Cz-wy??? Pomógl czynnie w utracie województwa i to cała "zasługa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacoobs Re: Jestem za człowiekiem Cze-wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:18 Oficjalnie przyznaje się do tego, że jest ślązakiem i bliżej mu do tamtych stron. Jego wybór, ale czy my częstochowianie mamy na niego głosować ? Wydaje mi się to po prostu głupie. Musimy wybrać swojego człowieka. Jeżeli z PO to na pewno Halinę Rozpondek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Jestem za człowiekiem Cze-wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:45 Tak wiec posel Maniura: -mial najwiecej zapytan 72- ze wszystkich poslow z naszego regionu -gra w reprezentacji parlamentarnej w noge -ponadto kilka akcji charytatywnych, w tym swoja 13 oddal na charytatywne -bral udzial w staraniach na rzecz powolania Akademii Jana Dlugosza -zrobil sporo w komunikacji, poprawa drog w regionie, obwodnic,itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Jestem za człowiekiem Cze-wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:49 Nie zalewaj gościu, może i coś zrobił, ale na pewno nie dla nas częstochowian. A tak naprawdę to my w poprzedniej kadencji w góle nie mieliśmy posła z prawdziwego zdarzenia. Dlatego teraz należy wybierać niezwykle rozważnie. Ja pewnie też zagłosuję na Rozpondkową , bo jako człowiek daje mi nadzieję na niezłego posła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Jestem za człowiekiem Cze-wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:51 Ale ona jest chyba nadal vice prezydentem? A przy okazji sa juz zdjecia WRONY Przemyslawa:) w tramwajach ze zdjeciem-hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Jestem za człowiekiem Cze-wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 20:34 Jest wiceprezydentem, ale jeżeli ją wybiorą na posła musi zrezygnować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal I bilbordy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:17 Nie tylko plakaty sie walają, ale jeszcze bilbordy - no nie, czysta bezczelność, gość z Lublińca w Częstochowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syfek Re: Plakaty z Lublińca IP: *.man.czest.pl 08.09.05, 23:34 jeśli Maniura przyznaje się że bliżej mu do śląska to wara od czewy, bo to miasto tylko na mapie będzie na śląsku, wnoszę o utworzenie wolnego miasta Częstochowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Plakaty z Lublińca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:50 I jakie ohydne te jego bilbordy. Wstyd dla Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreasek Re: Plakaty z Lublińca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 07:42 A ja proponuję jeszcze więcej.Proponuję by Czenstohofa miała dostęp do morza i wjazd na Kasprowy Wierch.Pozdrawiam z Lublińca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Plakaty z Lublińca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 23:56 Częstochowa nie chce dostepu do morza, tylko normalnego posła, ktory by o niej pamiętał, a dla mnie to gwarantuje tylko p, Rozpondek. A Maniura, który wszyskimi rękami i nogami podpisal się pod likwidacja woj. częstochowskiego - niech spada z Cz-wy i idzie się reklamować do Lublińca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Plakaty z Lublińca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 00:01 I bardzo cię pp popieram - górą PO i p. Rozpondek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fileo Re: Plakaty z Lublińca IP: *.107.inds.pl 11.09.05, 07:06 To jakieś nieporozumienie: poseł z innego miasta wybrany przez częstochowian? PO, Tusk, p. Izabela Leszczyna!!! www.leszczyna.info.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsl Re: Plakaty z Lublińca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 15:14 To ja pójde dalej. Wnosze o przyznanie nam dostępu do morza. :) może zrobią nam jakiś eksterytorialny korytarz czy coś... A najlepiej (idąc tym tokiem myślenia) niech będziemy odrębnym państwem (zapewne kościelnym). Pozdrawiam rozsądnych Odpowiedz Link Zgłoś
kaneel Re: Plakaty z Lublińca 11.09.05, 11:22 Powiedzcie mi co takiego ma czwa ze zasluguje na status wojewodztwa???????????? Jedno pseudo-wojewodztwo juz jest (opolskie) i na tym poprzestanmy... prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Plakaty z Lublińca IP: 80.51.233.* 11.09.05, 12:59 Częstochowa wolnym miastem... No oki, żart żartami ale to już chyba przesada. pozdrowienia dla Lublińca z Częstochowy :) Odpowiedz Link Zgłoś