Dodaj do ulubionych

Dlaczego chcecie głosować na PO !?

08.09.05, 13:18
Ja tego nie POjmuję ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Dlaczego chcecie głosować na PO !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:56
      Dlaczego tego nie pojmujesz? Napisz co Tobie się nie podoba w PO! Napisz także
      na kogo Ty będziesz głosował!
      Każdy może mieć własne zdanie na każdy temat. Ja będę głosował na PO, ponieważ
      dokładnie przeczytałem wszystkie programy wyborcze (zawsze je czytam) i ten mi
      najbardziej odpowiada. Takie programy są typowym mięsem wyborczym, ale to mięso
      najbardziej mi się podoba. Odpowiadają mi właśnie ci ludzie! Nie muszę chyba
      się wyśmiewać z innego zdania! Skoro szanuję własny wybór, uszanuję wybór
      innych! I nigdy nie wyprę się głosu, który oddałem! A jak to wygląda u Ciebie???

Pozdrawiam!
      • Gość: marcel Re: Dlaczego chcecie głosować na PO !? IP: *.prenet.pl 08.09.05, 14:22
        Bo znam człowiek na które będe głosował. SPOtkalem go, POrozmawiałem widzę że
        czyny idą za obietnicami.
        Dlatego PO.

POzdrawiam.
        • Gość: jacoobs Re: Dlaczego chcecie głosować na PO !? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 14:48
          Bo tam sa najinteligentniejsi kandydaci.
          Głosuje na Halinę Rozpondek
          -----------------------------------------------
          www.rozpondek.pl
          • Gość: student Re: Dlaczego chcecie głosować na PO !? IP: *.trustnet.pl 08.09.05, 17:36
            ...... czy zes na glowe upadl jacoobs, juz nie masz na kogo innego glosowac
    • Gość: Lima Re: Dlaczego chcecie głosować na PO !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 15:17
      Dlatego nie,bo PO w odróżnieniu od PiS to kontynuacja układu "okrągłostołowego"
      a ten zaś "układ" powinien zakończyć swój żywot.I to po obu stronach sceny
      politycznej.Koniec "dogaduszek"za plecami społeczeństwa, pora na demokrację w
      normalnym a nie uzgodnionym wydaniu.Polskę już na to stać by zadbać o taką
      właśnie demokrację.Że będzie kosztować kilka głów ? (zacnych ponoć i
      zasłużonych, choć ja np. nie bardzo wiem komu ? ) trudno.Społeczeństwo
      zapłaciło znacznie wyższą daninę za układ okrągłostołowy.Odwagi.
      • Gość: irmina Re: Dlaczego chcecie głosować na PO !? IP: *.pcz.pl 08.09.05, 15:43
        ja będę głosować na PO ponieważ chcą znieść KArtę Nauczyciela i dzięki temu
        ukróci się przywileje nauczycieli któryh nie powinni mieć.
        pżecież dlaczego nauczycielmoże jeździć na bilecie ulgowym, przecież zarobiają
        jak normalni ludzie ...
        • Gość: 123 Re: Dlaczego chcecie głosować na PO !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 17:18
          Gość portalu: irmina napisał(a):

> ja będę głosować na PO ponieważ chcą znieść KArtę Nauczyciela i dzięki temu
          > ukróci się przywileje nauczycieli któryh nie powinni mieć.
          > pżecież dlaczego nauczycielmoże jeździć na bilecie ulgowym, przecież zarobiają
          > jak normalni ludzie ...

Nauczyciele nie mają biletów ulgowych, chyba że z własnego funduszu socjalnego
          sobie je wykupią!

Nauczyciele nie zarabiają normalnie, bo poziom średniej płacy krajowej osiąga
          dopiero nauczyciel z najwyższym stopniem awansu (jest ich około 20%) po 20
          latach pracy! Nauczyciel po studiach zarabia na rękę nieco powyżej płacy minimalnej.

Jeżeli Irmina skończyła jakąś szkołę to wie, że "jeździć na bilecie ulgowym"
          oznacza zupełnie coś innego niż chciała tu wyrazić!

Nie zostałem nauczycielem, ponieważ nie chcę skazywać swojej rodziny na biedę!
          Nie chcę też wysłuchiwać takich właśnie głosów niedouczonych ludzi, którzy nie
          potrafią wykrzyczeć nawet swoich pretensji bez błędów językowych! Jeżeli
          będziemy nadal nędznie wynagradzać nauczycieli, to takich Irmin będzie znacznie
          więcej, bo kto zechce pracować w szkole? Irmina powinna raczej zagłosować na
          partię Andrzeja L.!
          • Gość: joop_lpr widze ze mało wypowiedzi PO powinno miec z 10% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 18:26
            mało paparcie jest w tym temacie dla PO czyli ludzie zaczynaja myslec i nie beda
            dalej wspierac ich swojmi pieniędzmi i głosami.brawo koniec z okrągłym stołem i
            kolegami!
            • Gość: student Re: widze ze mało wypowiedzi PO powinno miec z 10 IP: *.prenet.pl 08.09.05, 18:44
              > brawo koniec z okrągłym stołem i kolegami!

Ty stary to masz chyba "pomroczność jasną" !

lpr giertych stary = SB
              • Gość: pp Re: widze ze mało wypowiedzi PO powinno miec z 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 19:39
                Tylko PO jest w stanie zmienić Polske i wprowadzić normalne życie. Tylko, żeby
                dostała zdecydowaną wiekszość i mogła samodzielnie rządzić
                • Gość: joop_lpr Re: widze ze mało wypowiedzi PO powinno miec z 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 20:08
                  niech dostanie te 40% a moze i 60% zobaczymy kto miał racje ty czy ja,w
                  normalnym kraju lpr i ruch patrityczny miały conajmniej 70% ale medich widza w
                  nich zagrozenie dla kolesi okrągłego stolu i albo zle o nich mowia albo
                  wogle.niema co do gadania,co oni zrobią zeby nie było korupcji??a to ze beda
                  ładnie mowic przed tv, i guwno z tego tworzyc. o tych ludziach mowiono tak ze
                  tylko oni rusza Polske do poprzodu jak byli w aws i co? gorsi od sld. trzeba
                  zacząć wreszcie samodzielnie i logicznie myslec bo jak nie to nigdy nie bedzie
                  dobrze.
                  • Gość: student Re: widze ze mało wypowiedzi PO powinno miec z 10 IP: *.prenet.pl 08.09.05, 20:11
                    Ty to chyba pranie mózgu miałeś !

polecam przeczytać:
                    wiadomosci.onet.pl/1245527,2677,kioskart.html
                    • Gość: joop_lpr Re: widze ze mało wypowiedzi PO powinno miec z 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:02
                      i?? bardzo dobrze ze starych wyjadaczy zastepuje sie młodymi ludzmi z wielkimi
                      perspektywami dla Polski. w po srednia wieku to ile?? 50??
    • Gość: waldus Re: Dlaczego chcecie głosować na PO !? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 20:17
      nie chcemy !!!!!!!!!
      i nie będziemy !!!!
      • Gość: student Re: Dlaczego chcecie głosować na PO !? IP: *.prenet.pl 08.09.05, 20:21
        waldus ale to jest Twoj obowiązek, głosować !
        • Gość: joop_lpr Re: Dlaczego chcecie głosować na PO !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:00
          tempaku on pisze ze nie chce i nie bedzie głosował na PO.
        • Gość: waldus Re: Dlaczego chcecie głosować na PO !? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:14
          twoj tez !
    • Gość: Kawka Re: Dlaczego chcecie głosować na PO !? IP: *.107.inds.pl 08.09.05, 20:29
      Ja jestem za PO. Lubie i cenie politykow roznych ugrupowan ale to PO oddam swoj
      glos. Nie bede mowic czemu, bo kto popiera PO sam wie, a kto jest przeciw i tak
      bedzie.
      Z kandydatow wybieram Pania Leszczyne

www.leszczyna.info.pl
      • Gość: pp Re: Dlaczego chcecie głosować na PO !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:10
        Ja też głosuję na PO i na p.Rozpondek
      • Gość: waldus Re: Dlaczego chcecie głosować na PO !? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:15
        panie Kawka, taką agitacja pan obrzydza tę kandydatke.....
    • Gość: Ania Na mlodego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 14:32
      A ja zaglosuje na mlodego z PO Przemysława Wrone moj rowiesnik:)!!!
    • Gość: zainteresowany Re: Dlaczego chcecie głosować na PO !? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 15:47
      Młodosc, mlodosc, mlodosc Przemyslaw Wrona z PO!!
      • Gość: abc Re: Dlaczego chcecie głosować na PO !? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 15:58
        A ja nie zagłosuję na PO Jest to partia ideowo mi obca Jej interesy nie są
        moimi interesami Nie może być ważniejsze "jak kto mówi od tego co mówi "Jeśli
        jesteś przedsiębiorcą,jeśli masz dużą firmę to owszem.Jeśli jesteś budzetowcem
        emerytem, najemnikiem to pomyśl
    • Gość: xx Re: Dlaczego chcecie głosować na PO !? IP: *.icis.pcz.pl 13.09.05, 17:29
      Ja nie zaglosuje na PO - nie mam za grosz zaufania do niej.

Chociaz oczywiscie Pania Respondek szanuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka