Gość: kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:01 Szukam dobrego warsztatu samochodowego, proszę napiszcie co polecacie a których się wystrzegać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota_69 Re: SZUKAM DOBREGO WARSZTATU SAMOCHODOWEGO 08.09.05, 23:11 Mogę polecić 2 blacharzy: na ul. Dźbowskiej 70 - p. Jurek Hałajda oraz na Wolnej 26 - pan Gęsiarz - bardzo często u niego naprawiane są karetki pogotowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corka Re: SZUKAM DOBREGO WARSZTATU SAMOCHODOWEGO IP: *.246.89.218.tisdip.tiscali.de 08.09.05, 23:30 okresl jeszcze czy chodzii o blacharke czy mechanike????? i jaki samochod. Teraz jesli chodzi o mechanike to chyba sie specjalizuja warsztaty w markach samochodowych Jesli o blacharke to polecam na ul Hibermana po prawej stronie od Warszawskiej P. Andrzej Sobczak szybko tanio solidnie i terminowo!!!!!! jesli o samochod .......mechanika to ul. Zlota P. KOT vis a vis dawnego wapiennika w dol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdz Re: SZUKAM DOBREGO WARSZTATU SAMOCHODOWEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 08:30 moto klinika na narcyzowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: SZUKAM DOBREGO WARSZTATU SAMOCHODOWEGO IP: *.mim.pcz.czest.pl 09.09.05, 11:01 ja polecam Borkat www.borkat.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seniorp Re: SZUKAM DOBREGO WARSZTATU SAMOCHODOWEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:27 Tomasz Buzdygan -Alarm Elektronik i Mechanika Pojazdowa na Warszawskiej obok Edpolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Tylko p. Mirek Ziębaczewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 11:34 Zdecydowanie polecam pana Mirka Ziębaczewskiego. Ma warsztat na Krakowskiej. Już wielu osobom go polecałam i jak do tej pory bez reklamacji. Naprawdę super gość i super mechanik. I ręczę że uczciwy. A na dodatek jak się odbiera autko to jest wysprzątane i umyte, niezależnie od tego w jakim stanie się je zostawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hupek Re: Tylko p. Mirek Ziębaczewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:22 Zdecydowanie Mirek Ziębaczewski.Jeżdżę tam od lat i się nie zawiodłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Odradzam na Wyspiańskiego IP: 195.116.246.* 09.09.05, 15:50 Odradzam warsztat Zielińskiego na Wyspiańskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gov't mule Re: Odradzam na Wyspiańskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:34 jak elektryka to tylko Rogula na ul. Matejki, naprawi wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Odradzam na Wyspiańskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 16:12 Rogula jest OK .... ale jak znajomemu nawalił komputer w Fordzie Tranzycie to mu trzymali auto parę dni i nie zrobili. Pojechał do stacji Forda i auto było nazajutrz. Każdy ma czasem wpadki Odpowiedz Link Zgłoś