Dodaj do ulubionych

OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!!

12.09.05, 20:28
Jestem bezrobotnym z Czestochowy i chcialbym zapytac komu przeszkadzalo ze
byly rozdzielone ogloszenia o prace lokalne z krajowymi w poniedzialkowym
dodatku do Gazety Wyborczej??????????
Przeciez szlak mnie trafia kiedy po raz kolejny dzwonie w sprawie pracy a tu
mi mowia ze zapraszaja do Gdanska, Szczecina czy Jeleniej Gory !!!!! Jeszcze
jak jest podany telefon stacjonarny to mozna poznac po kierunkowym ale jak
jest komorka to co???????Podpisali jakas umowe z sieciami bo nie rozumie,
przeciez kazdy wie ile kosztuja rozmowy przez komorke.
Prosze zainteresowanych o wpisy moze ktos to dostrzeze ;)
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: henryczek Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.com / *.strefa.com 12.09.05, 20:40
      wprawdzie mnie póki co ten problem nie dotyczy ale to rzeczywiście spore nieudogodnienie,gazeta mogłą by coś z tym zrobić

:]
      • Gość: żółw Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.21.pl 14.09.05, 14:30
        masz racje nie wiem czemu to ma słuzyć ,mieli pomagać a nie utrudniać
        • Gość: paweł Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.21.pl / *.21.pl 20.01.06, 09:39
          dołączam się !
    • Gość: Kinia&Raion Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:41
      Zgadzamy się całkowicie!!! - totalna głupota. Kilka razy zdarzył się taki
      przypadek, że dzwoniłam do pracy w sklepie w Warszawie i wierzcie mi,że
      potencjalnym pracodawcom też to przeszkadza, bo po co ma im ktoś np. z
      Częstochowy wydzwaniać. Przejrzenie ogłoszeń zajmuje trzy-cztery razy więcej
      czasu. Co to komu przeszkadzało? Może ktoś z gazety chciałby się na ten temat
      na forum wypowiedzieć?
      • Gość: ja Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:56
        podpisuje sie pod tym protestem obiema rekami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: xxl-xl Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.man.czest.pl 12.09.05, 21:28
          Też jestem za oddzieleniem lokalnych ogłoszeń.
          Szkoda naszego cennego czasu na śledzenie ofert nas niedotyczacych.
          • Gość: mimimi Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:35
            popieram w całości. bardzo chcę znaleźć pracę a tu ciągle jakieś kłody. fatalny
            pomysł z takim łączeniem krajowych i lokalnych ogłoszeń!!! GAZETO!!! pokaż
            ludzką twarz, wystarczająco ciężko jest znaleźć pracę. a teraz jeszcze masa
            straconej kasy na telefony do, powiedzmy, pułtuska.
    • Gość: marcin_r Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: 213.199.204.* 12.09.05, 23:23
      GW nabrała wody w usta ? Tak ochoczo komentuje inne posty, a tu nic ? Dodam, że
      co jakiś czas podobne wątki się już pojawiały i pojawiają, oczywiście bez odzewu...
      • Gość: podpowiedż Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.com / *.strefa.com 12.09.05, 23:44
        można by założyc podobny wątek na forum praca lub jeszce innych to wtedy wiecej ludzi sie wpisze i wogóle...
        • Gość: Ania Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 22:17
          Zgadzam się, mnie też to strasznie wkurza,ale pewnie chcą pokazać, ile to "owej
          pracy" mają:D.
    • Gość: HJ Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:19
      Jak podają komórkę to nawet nie dzwoń bo to już na kilometr śmierdzi. Co to za
      firma co podaje komórkę ..... wiadomo że taka w walizce. Tak samo jak
      ogłoszenia o pracy wiszą na słupach czy przystankach!!! Zazwyczaj jest to taki
      cymes że szkoda gadać.
    • Gość: Zgred Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.21.pl / *.21.pl 13.09.05, 15:30
      ... zgadzam się z przedmówcą ... ;)
      ... przejdźmy od słow do czynów ...
      czas nie kupować poniedziałkowej GW.
      • Gość: Kinia Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.one.pl 13.09.05, 15:33
        A oferujesz prace? Szczerze to tez mi sie odechciewa czytac gw z ogłoszeniemi,
        ale drobne są tylko tam...
    • Gość: MoniM Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: 212.244.80.* 13.09.05, 18:23
      Wyjątkowo nietrafiony pomysł z tym połączeniem :/// , przyłączam sie do protestu
      • Gość: aka Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 20:43
        A gazeta jak milczała tak milczy. Ja również dołączam się do protestu
        • Gość: Bobi Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 22:04
          a gazeta milczy bo wszystko nakazała góra ;)
          • utunia Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! 14.09.05, 10:10
            Ja też dostaję szału jak mam je czytać!
            • Gość: Bobi Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 14:14
              pomyślcie! :) wchodzę do kiosku kupić gazetę. otwieram na ogłoszeniach przy
              podziale ogólnopolskie i lokalne i widzę tylko z 5 ogłoszeń lokalnych, co więc
              robię? odkładam gazetę i wychodzę. Przy nierozdzieleniu ogłoszeń kupuję gazetę
              bo głupio przejrzeć od deski do deski ogłoszenia :)I takim sposobem lepiej dla
              gazety jest zostawić jak jest teraz..
              • Gość: agorafobia Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.one.pl 14.09.05, 16:29
                chciałbym aby ktoś z Gazety WYborczej zrobił mi loda i wyselekcjonował na
                szybko składniki ze spermy :), dotyczy Tylko Pań, chociaż w sumie jakiś piękny
                Pan gej redaktor też może być :), aha, i prosiłbym o umieszczenie tego
                ogłoszenia w poniedziałkowej wyborczej, pozdrawiam :)
                • Gość: c12h22o11 Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 14.09.05, 16:39
                  agrofobia troche przegina!!!!hehehehheehheheheh z tym lodem !!! hehehehe
                  ale w temacie wątku..to się zgadzam ,sam miałem niezłe nervy jak
                  szukałem ogłoszenia /dodatkowego/...to zły pomysł z łączeniem
                  ogłoszen...dodatkowo jest to bardzo nieczytelne.....powinny byc
                  podzielone... a mozna tez je bardziej uwypuklić.../tłusta duza
                  czcionka/....ale to nie moja gazeta hahahaha nie mój problem !!! znaczy
                  tylko ja czytam juz kilkanaście lat hahahahah /pozdro/..
    • Gość: rex Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 19:48
      No a gazeta milczy ...
      • Gość: DAREK Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 17:20
        Może chodzi oto aby ukryć że w tym regionie NIE MA ogłoszeń o pracę {bo nie ma
        pracy}
    • Gość: xxl-xl-l Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.man.czest.pl 16.09.05, 09:51
      Czy coś drgnęło w tej sprawie?
    • Gość: justyna45 Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:06
    • Gość: Pcysia Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 12:04
      Popieram! Gazeta powinna coś z tym zrobić.
      • Gość: biegly Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 14:25
        popieram
        • Gość: Menel Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 16:43
          To moze Redakcja sie wreszcie wypowie na ten temat!!! Kupuje wasza gazete wiec
          wymagam porzadku,a nie bajzlu-to Wyborcza czy Fakt???!!! Niech ktos sie
          ustosunkuje do tych zarzutow.
          • Gość: student Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.trustnet.pl 18.01.06, 17:58
            .... ja rownierz szukam pracy i mam z tym samym problem!!!!!!
            A co na to redakcja????? Moze gazeta sie wypowie zapraszamy!!!!!!!!
            • Gość: student Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.trustnet.pl 19.01.06, 12:08
              ....gazeto wypowiedz sie !!!!!!!! czekamy na odpowiedz a swoja droga moze czas
              pomyslec, przemyslec i wrocic do poprzedniej formy!!!!!!! bylo o wiele lepiej -
              szczerze
              • Gość: aka Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:28
                ten temat był już poruszany na forum i Gazeta nic nie zrobiła. Teraz jak widać
                też ma to gdzieś i nawet się nie wypowiada
                • Gość: student Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.trustnet.pl 19.01.06, 19:23
                  ...dokladnie ma to gdzies nawet boi sie wypowiedziec!!!!!!!!
                  • Gość: gosc Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 08:44
                    NADAL CISZA
                    • Gość: student Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.trustnet.pl 20.01.06, 08:59
                      ..... no wlasnie nadal cisza - czy mozemy liczyc na opinie gazety
                      • Gość: gość Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.grosz.prenet.pl 20.01.06, 13:28
                        po co się prosić ? wystarczy zmienić gazetę .
                        zarówno ogłaszający się jak i szukający ogłoszeń .
                        nic tak nie poprawia myślenia jak brak klienta .
                        • Gość: student Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.trustnet.pl 20.01.06, 18:15
                          .... to fakt bo szczerze powiedziwszy popsula sie ta gazeta, a jak to mowi
                          teoria marketingu dobry klient to zadowolny klient, i tylko ten bedzie dobrze
                          sie wyrazal o firmie, i bedzie jej dobra reklama
                          • Gość: A Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 20:33
                            Ale mysle że jest jakiś postep w te sprawie. jakoś od 2 tyg. ogłoszenia sa
                            dzielone na konkretne działy, jak np. ksiegowość, sprzedaż itp. wiec
                            teoretycznie nie trzeba czytac wszystkich ogłoszeń, tylko te z interesującej
                            nas dziedziny.
                            • Gość: marcin_r Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.21.pl / *.21.pl 20.01.06, 20:49
                              Praktycznie tylko w Wyborczej są sensowne ogłoszenia, ale to i tak w
                              poniedziałek (Gazeta Praca). Ostatnio tam widziałem pogrupowane tematycznie, nie
                              wiem czy to tylko jednorazowa poprawa, bo nie kupuję regularnie prasy. Jest
                              jeszcze internet, Urząd Pracy i inne bardziej aktywne formy poszukiwania
                              zajęcia. Z własnego doświadczenia wiem, że dla ludzi poszukujących pracy w IT
                              dobrym źródłem informacji są portale pracy w internecie i oczywiście Usenet
                              (pl.praca.oferowana, alt.pl.praca.oferowana, a i nieraz pl.praca.dyskusje). Dla
                              studentów jeszcze pozostają Biura Karier (wiecie studenci o istnieniu tychże ?
                              Ja przyznaję się, że za czasów "studenckich" raczej nie).
                              • Gość: marcin_r Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.21.pl / *.21.pl 20.01.06, 20:51
                                Co do biur karier to jest jeden wielki plus, bo oferty są przysyłane na skrzynkę
                                e-mailową, nawet nie trzeba się ruszać z domu.
                                • Gość: mk Re: OGLOSZENIA - PRACA !!! PROTEST !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 13:48
                                  Dużo ogłoszeń jest też w Pośredniaku, wychodzi we wtorki i w piątki. Też mnie
                                  strasznie irytuje ta Wyborcza!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka