Dodaj do ulubionych

Spacer po Powązkach

18.06.02, 09:24
Różne już były propozycje, a to się w Wilanowie spotkać, a to w ciemno, więc
wymyśliłem:

romantyczny spacer po Powązkach, w blasku księżyca. Będzie romantycznie, znajdę
jakieś kwiatki dla Ciebie i będę wył do księżyca:)
Obserwuj wątek
    • wkurzona13 Re: Spacer po Powązkach 18.06.02, 09:50
      apf napisał(a):

> Różne już były propozycje, a to się w Wilanowie spotkać, a to w ciemno, więc
      > wymyśliłem:
      >
      > romantyczny spacer po Powązkach, w blasku księżyca. Będzie romantycznie, znajdę
      >
      > jakieś kwiatki dla Ciebie i będę wył do księżyca:)

Jak ja sie ciesze ze sa tu jeszcze tacy ludzie jak Ty Apf!
      Mroczna randka na Powazkach! Oczywiscie przy blasku zniczy!
      Wszyscy, ktorzy tu wchodza z "pieprzem" nadajac odrobine smaku (czasami niesmaku,
      he he) jakos poruszaja to cale rozmemlane towarzystwo. Tylko wkurza mnie troche,
      ze juz widac pewne objawy zmiekczania u moich ulubiencow Defa i Specjala1 :(((
      Trzymam kciuki! Nie dajcie sie polknac tej atmosferze!

• apf Re: Spacer po Powązkach 18.06.02, 09:58
        nie chcę czekać do listopada, wtedy zapłoną znicze, będzie zimno i tłoczno,
        teraz jest zaś cicho i intymnie i wygodne ławeczki przy niektórych grobach:)
        • vena111 Re: Spacer po Powązkach 18.06.02, 11:02
          apf napisał(a):

> nie chcę czekać do listopada, wtedy zapłoną znicze, będzie zimno i tłoczno,
          > teraz jest zaś cicho i intymnie i wygodne ławeczki przy niektórych grobach:)

Apf, a od kiedy Ty zrobiłes sie taki romantyczny, troche sobie
          poczytałam............i wiesz co jestes bez watpienia twardym facetem, a tu
          wielkie zaskoczenie, ławeczki, intymnie, cicho.
          • vena111 Re: Spacer po Powązkach 18.06.02, 11:04
            No i te Powazki.........ah ta Twoja mroczna intymność!!!!!
            • apf Re: Spacer po Powązkach 18.06.02, 11:13
              vena - a teraz zamiast pocałunku, czułych słówek, ugryzę cię w pupę, na tej
              cmentarnej ławeczce ...
              • vena111 Re: Spacer po Powązkach 18.06.02, 12:13
                apf napisał(a):

> vena - a teraz zamiast pocałunku, czułych słówek, ugryzę cię w pupę, na tej
                > cmentarnej ławeczce ...

Apf, zauwazyles ze juz drugi raz masz ochote ugryzienia mnie w
                pupe............hmmmmmm pragne poznac więcej Twoich pragnien, rajcujesz mnie ...i
                podobasz mi sie coraz bardziej!!!!!!
                • vena111 APF!!!!!! 18.06.02, 12:18
                  Tylko przeczytaj to co napisalam wczesniej.......i ciekawa jestem gdzie teraz
                  twardy facecie mnie ugryziesz!!!!
                  • apf Re: APF!!!!!! 18.06.02, 12:46
                    o faktycznie, czekasz tutaj podniecona, gdzie ciebie by tu jeszcze ugryść, w
                    lewą, czy w prawą?
                    • vena111 Re: APF!!!!!! 18.06.02, 12:49
                      apf napisał(a):

> o faktycznie, czekasz tutaj podniecona, gdzie ciebie by tu jeszcze ugryść, w
                      > lewą, czy w prawą?

Z tym podnieceniem to chyba troszke przesadzasz........ale jestem ciekawa
                      dlaczego tak bardzo przyczepiłes sie to moich posladków!!!!
                      • apf Re: APF!!!!!! 18.06.02, 12:51
                        no bo jak siędziesz to garść orzechów nią zgnieciesz ...
                        • vena111 Re: APF!!!!!! 18.06.02, 12:59
                          Jezeli w takim razie w ten sposób atakujesz.....to.......wiesz zapomnij o niej,
                          nigdy nie dopuszcze do tego abys jej dotknał, spróbował, posmakował. Moge byc
                          jedynie w Twoich snach, w Twoich mroczno intymnych snach w których ani razu nie
                          poczujesz mojego smaku, nie poczujesz iz to co piekne, to co sprawiło by Ci
                          przyjemnosc jest naprawde blisko...........ale nie, Ty jestes twardy, nie
                          zapominajmy o tym.

śle buziaka w Twojego groźnego pysiaka
                          • apf Re: APF!!!!!! 18.06.02, 13:53
                            jak gryzę to się cieszysz, a jak się do literatury pięknej odwołam to obrażona
                            uciekasz...
                            • vena111 Re: APF!!!!!! 18.06.02, 14:37
                              apf napisał(a):

> jak gryzę to się cieszysz, a jak się do literatury pięknej odwołam to obrażona
                              > uciekasz...

A mozesz jednoczesnie gryźc i czytac mi literatute piekna????

ps.ciekawa jestem skad ten fragment twardzielu!!
                              • apf Re: APF!!!!!! 18.06.02, 14:59
                                z Krzyżaków, o Jagusii:)
                                • vena111 Re: APF!!!!!! 18.06.02, 15:28
                                  apf napisał(a):

> z Krzyżaków, o Jagusii:)

No dobra niech Ci bedzie.....juz nie pamietam.

A obrazona nie uciekam, nigdy nie uciekam przed ostateczna rozgrywka, zawsze
                                  walcze do końca.................a ostatecznosc mysle ze jeszcze przed nami.

No i jak twardzielu, powiedz mi dlaczego nie ma chetnyc na ten spacerek z Toba po
                                  MROCZNYM CMENTARZYSKU!!!
                                  • apf Re: APF!!!!!! 18.06.02, 15:55
                                    właśnie, co się z tymi dziewczynami porobiło, strachliwe jakieś, bez odrobiny
                                    szaleństwa, nie potrzebują mocnych wrażeń i silnych doznań, albo mamusia nie
                                    chce wieczorem z domu wypuścić...
                                    • vena111 Re: APF!!!!!! 18.06.02, 16:18
                                      apf napisał(a):

> właśnie, co się z tymi dziewczynami porobiło, strachliwe jakieś, bez odrobiny
                                      > szaleństwa, nie potrzebują mocnych wrażeń i silnych doznań, albo mamusia nie
                                      > chce wieczorem z domu wypuścić...

Z takim brutalem to i ja bym sie bała gdziekolwiek wybrac...nie wiadomo co
                                      ukrywasz w intymno mrocznych zakamarkach swojego umysłu................

2 razy juz dostałam od Ciebie........w pupe i nie tylko...............
                                      a jutro na pewno odpłace sie tym czym mnie dziś "poczestowałes"

pa twardzielu
                                • vena111 Re: APF!!!!!! 18.06.02, 15:31
                                  A i jeszcze jedno!
                                  Krzyzaków nie czytalam, wiec nie potwierdze tego co napisałes..........
                                  • Gość: zxc1973 Re: APF!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 15:43
                                    vena111 napisał(a):

> Krzyzaków nie czytalam, wiec nie potwierdze tego co
                                    napisałes..........

Nie ukonczylas jeszcze 5 klasy? To chyba lektura
                                    obowiazkowa :')))))
                                    • Gość: messja Re: APF!!!!!! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 18.06.02, 15:46
                                      nie badz taki zlosliwy, bo cie kiedys ktos pobije:))))))))))))
                                      (ale to bylo": rotfl:)))

Gość portalu: zxc1973 napisał(a):

> vena111 napisał(a):
                                      >
                                      > > Krzyzaków nie czytalam, wiec nie potwierdze tego co
                                      > napisałes..........
                                      >
                                      > Nie ukonczylas jeszcze 5 klasy? To chyba lektura
                                      > obowiazkowa :')))))

• vena111 Re: APF!!!!!! 18.06.02, 16:10
                                      A KTO POWIEDZIAŁ ZE LEKTURY OBOWIAZKOWE SA PO TO BY JE CZYTAC!!!!!!!!

JA CZYTAM TYLKO TO CO MI SPRAWIA PRZYJEMNOSC, I TO CO MNIE INTERESUJE!!!!
                                      • Gość: zxc1973 Re: APF!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 16:20
                                        vena111 napisał(a):

> A KTO POWIEDZIAŁ ZE LEKTURY OBOWIAZKOWE SA PO TO BY
                                        JE CZYTAC!!!!!!!!

Ale streszczenie ze sciagi dla uczniow chyba czytalas?
                                        ;-) W najgorszym razie sprobuj wypozyczyc film - w
                                        odroznieniu od wspolczesnych adaptacji literatury, byl
                                        calkiem wierny...
                                        • vena111 Re: APF!!!!!! 19.06.02, 12:49
                                          Ale Ci zalezy abym przeczytala, lub go obejrzała!!!!!

powiedz czy masz w tym jakis interes??????
                                          • roseland Re: APF!!!!!! 19.06.02, 12:50
                                            ma, ma interes, wiem :)
                                            • vena111 Re: APF!!!!!! 19.06.02, 12:58
                                              roseland napisał(a):

> ma, ma interes, wiem :)

No własnie dla mnie jest to troche podejrzane, ze tak strasznie namawia....moze
                                              chce zarobic!!!!

a propos interesów...........widziałam juz rózne, hihi
                                              • roseland Re: APF!!!!!! 19.06.02, 13:29
                                                ... i pionowe i podłużne .. :))))))))
                                                • vena111 Re: APF!!!!!! 19.06.02, 13:51
                                                  roseland napisał(a):

> ... i pionowe i podłużne .. :))))))))

widziałam tez małe i duze
                                                  długie i krótkie:-) :-) :-) :-) :-)))))))))))))))))
                                                  • Gość: messja Re: APF!!!!!! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 19.06.02, 14:06
                                                    chyba juz wiem jakie "ksiazki" cie interesuja:))))

vena111 napisał(a):

> roseland napisał(a):
                                                    >
                                                    > > ... i pionowe i podłużne .. :))))))))
                                                    >
                                                    > widziałam tez małe i duze
                                                    > długie i krótkie:-) :-) :-) :-) :-)))))))))))))))))

• zxc1973 Re: APF!!!!!! 19.06.02, 23:35
                                              roseland napisał(a):

> ma, ma interes, wiem :)

Skad wiedzialas??? ;-)
                                          • Gość: messja krzyzacy IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 19.06.02, 14:05
                                            ma, ten sam zreszta co ja: chce wyjsc z szoku, ze ludzie moga skonczyc 5 klase
                                            nie przeczytawszy tej ksiazki czy chociazby nie obejrzawszy filmu:)))

vena111 napisał(a):

> Ale Ci zalezy abym przeczytala, lub go obejrzała!!!!!
                                            >
                                            > powiedz czy masz w tym jakis interes??????

• vena111 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.06.02, 14:45
                                              Messja, a Tobie co, uczepiłas sie tej ksiazki.........wiem masz interes, ale moze
                                              powiedz lepiej ile mozna na tym zarobic...to znacznie ciekawsze.

Jezeli chodzi o film to oczywiscie ze widziałam, 2 lata temu...i teraz co w
                                              zwiazku z tym, mam sie popłakas, moze zastanowic...nie wiem czego Ty chcesz.

Co do ksiazek, no cóz nie mam zamiaru opowiadac tu wszem i wobec co mnie
                                              interesuje.....no dobrze, powiem interesuje mnie zarzadzanie i wszelkie procesy z
                                              tym zwiazane.......a znajomosc pewnych rzeczy które tak Cie zbulwersowały wynika
                                              z pewnych rzeczy...hihi....ale zabrzmiało, ale w tym jednak przypadku nie bede
                                              sie spowiadac !!!!!!!

pozdrawiam
                                              • Gość: messja Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 19.06.02, 15:19
                                                vena111 napisał(a):

> Messja, a Tobie co, uczepiłas sie tej ksiazki.........wiem masz interes, ale mo
                                                > ze
                                                > powiedz lepiej ile mozna na tym zarobic...to znacznie ciekawsze.

widzisz, kiedy ja chodzilam do podstawowki, to nie kazdy czytal wszystkie
                                                obowiazkowe lektury, ale byly ksiazki, ktorych poprostu nie wypadalo nie znac...
                                                (rozumiem, ze teraz dzieci maja duzo ciekawsze zajecia niz czytanie ksiazek, ale
                                                jesli ktos otwarcie przyznaje sie do takiego analfabetyzmu z literatury, to mnie
                                                smutek ogarnia....
                                                zarobic mozna okolo 10 funtow - tyle mniej wiecej bede musiala wydac, aby zapic
                                                moj smutek:))))))))))))))
                                                >
                                                > Jezeli chodzi o film to oczywiscie ze widziałam, 2 lata temu...i teraz co w
                                                > zwiazku z tym, mam sie popłakas, moze zastanowic...nie wiem czego Ty chcesz.

jedno i drugie:)))))))))))
                                                >
                                                > Co do ksiazek, no cóz nie mam zamiaru opowiadac tu wszem i wobec co mnie
                                                > interesuje.....no dobrze, powiem interesuje mnie zarzadzanie i wszelkie procesy
                                                > z
                                                > tym zwiazane.......a znajomosc pewnych rzeczy które tak Cie zbulwersowały wynik
                                                > a
                                                > z pewnych rzeczy...hihi....ale zabrzmiało, ale w tym jednak przypadku nie bede
                                                > sie spowiadac !!!!!!!
                                                >
                                                dziekuje, ze nie bedziesz:)))) a i jeszcze jedno: to tylko twoja znajomosc
                                                literatury polskiej mnie zbulwersowala:)))
                                                • vena111 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.06.02, 15:53
                                                  Messja, prosze Cię, nie badz tak okrutna w swoich osadach !!

A przy okazji, zabierzesz mnie na to swoje opijanie, czy tam upijanie, ja dorzuce
                                                  swoich 10 $ i razem sobie popijemy, co Ty na to????
                                                  • Gość: messja Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 19.06.02, 19:00
                                                    ok, ale prosze cie literature klasyczna tez czasami czytaj...(nawet jesli wydaje
                                                    sie nudna - warto, obiecuje:))))))
                                                    a z opijaniem musimy tylko ustalic kto do kogo dolaczy:))))

vena111 napisał(a):

> Messja, prosze Cię, nie badz tak okrutna w swoich osadach !!
                                                    >
                                                    > A przy okazji, zabierzesz mnie na to swoje opijanie, czy tam upijanie, ja dorzu
                                                    > ce
                                                    > swoich 10 $ i razem sobie popijemy, co Ty na to????

• vena111 Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.02, 11:10
                                                    Gość portalu: messja napisał(a):

> ok, ale prosze cie literature klasyczna tez czasami czytaj
                                                    > a z opijaniem musimy tylko ustalic kto do kogo dolaczy:))))

Dobrze Messjo, poczytam, ale co ja poradze ze wole zastanawiac sie nad
                                                    organizacja, nad charakterystyka dotyczaca kreowania nowej marki i wszelkimi
                                                    procesami zachodzacymi w zwiazku z tym, niz nad lekturami obowiazkowymi.
                                                    Ale poprawie sie, a z tym piciem...hmmmm.....juz mam ochote na to piwko i nie
                                                    wazne kto do kogo dołaczy liczy sie efekt, czyli same spotkanko.
                                                    Mam jeszcze jedna prośbe - nie zabieraj wtedy "Krzyzaków", bo moge uciec po 5
                                                    minutach!!! hihi

pozdrawiam
                                            • zxc1973 Re: krzyzacy 19.06.02, 23:29

> ma, ten sam zreszta co ja: chce wyjsc z szoku, ze
                                              ludzie moga skonczyc 5 klase
                                              > nie przeczytawszy tej ksiazki czy chociazby nie
                                              obejrzawszy filmu:)))

Pewno. Nas wyslali na film obowiazkowo ;-) A potem
                                              kazali opowiadac jakie byly roznice co do ksiazki ;-))))

Ehhh... dzisiejsza mlodziez... Co mozna sadzic o kims,
                                              kto urodzil sie w tym samym roku co zx spectrum??? Co
                                              oni wiedza o zyciu ;-)))))))))))))))))))))))))
                                          • zxc1973 Re: APF!!!!!! 19.06.02, 23:33
                                            vena111 napisał(a):

> Ale Ci zalezy abym przeczytala, lub go obejrzała!!!!!
                                            >
                                            > powiedz czy masz w tym jakis interes??????

Pewno! Czytam krzyzakow przez telefon ;-)))))))))))))
                                            Dzwon: 0700141014... ;-)))))))
                                            • apf Vena111 i Krzyżacy 20.06.02, 07:08
                                              Dobrze, jak już uda mi się namówić ją na spacery po Powązkach to będę jej
                                              czytał Krzyżaków i zmuszał by się nauczyła na pamięć paru cool'towych tekstów,
                                              np:

"poooo mssszy"
                                              "Mój Ci On!!!"
                                              • vena111 Re: Vena111 i Krzyżacy 20.06.02, 11:15
                                                apf napisał(a):

> Dobrze, jak już uda mi się namówić ją na spacery po Powązkach to będę jej
                                                > czytał Krzyżaków i zmuszał by się nauczyła na pamięć paru cool'towych tekstów,
                                                > np:
                                                >
                                                > "poooo mssszy"
                                                > "Mój Ci On!!!"

No właśnie, jak Ci sie uda!!!!!! twardzieu najpierw mnie klepiesz po pupie,
                                                dalesz kuksańce, a teraz bedziesz mi czytał jeszcze "Krzyzaków" na
                                                randce..........nie uwazasz ze to juz przesada!!!!

Ja jednak mysle ze Wy wszyscy macie w tym jakis interes. Prosze wyłozyc kawe na
                                                ławe, a moze namówicie mnie do przeczytania tej ksiazeczki.
                                                ps.czy liczy sie to ze oprzeczytalam streszczenie ???

• roseland Re: Spacer po Powązkach 18.06.02, 11:27
        wkurzona, ja się bardziej wkurzam jak czytam Twoją wypowiedź z
        określeniem "rozmemlane towarzystwo". Cmentarz i romantyczny spacer - brrrrr !
        • apf Re: Spacer po Powązkach 18.06.02, 11:42
          roseland - chodź ze mną, znajdę dla ciebie róże na jakimś grobie:)
          • roseland Re: Spacer po Powązkach 18.06.02, 11:49
            srutututu - ja należę ponoć do rozmemlanego towarzystwa (hihi, juz się nie
            wkurzam :)), a członkinie takowego nie szwędają się po grobach w nocy. :))
            • apf Re: Spacer po Powązkach 18.06.02, 11:56
              na forum towarzyskim liga prym wiedzie, a na romantica "rozmemlane
              towarzystwo" - poczuj różnicę, spotęgowanie doznań.
              • roseland Re: Spacer po Powązkach 18.06.02, 12:06
                już siem wczuwam i se tam zaglondam.
    • Gość: Krizia Re: Spacer po Powązkach IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.06.02, 12:13
      Apf,

Przezywasz kryzys.
      • apf Re: Spacer po Powązkach 18.06.02, 12:39
        "Kryzys mogę znieść, ja nie muszę jeść,
        więć niech przestaną truć ...
        błagam pepe wróć"
        • vena111 Re: Spacer po Powązkach 18.06.02, 12:42
          OJ, OJ widze ze mnie unikasz, jak pisze do Ciebie Ty milczysz, jak nie pisze Ty
          jestes .....coraz bardziej mi sie podobasz!!!!
          • Gość: Krizia Re: Spacer po Powązkach IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.06.02, 12:46
            "kryzysowa narzeczona" ;-))))))
            • vena111 Re: Spacer po Powązkach 18.06.02, 12:52
              Gość portalu: Krizia napisał(a):

> "kryzysowa narzeczona" ;-))))))

mogłas moja być
              kryzysową narzeczona
              razem ze mna snic
              tak jak nam tu naznaczono

mogłas moja byc
              razem ze mna przebiedowac
              zamiast zyczyc mi
              na pocztówce nie wiedomo skad*****Wesołych ŚwiaT
            • Gość: messja Re: Spacer po Powązkach IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 18.06.02, 14:20
              Gość portalu: Krizia napisał(a):

> "kryzysowa narzeczona" ;-))))))

"lady punk":)))))))))))
          • apf Re: Spacer po Powązkach 18.06.02, 14:25
            a czy teraz się tobie coraz bardziej podobam - Jaguśko ma?

P.S. Możesz też być Danuśką
        • Gość: Krizia Re: Spacer po Powązkach IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.06.02, 12:49
          Nie przestane truc:

Apf, przezywasz kryzys....
          • apf Re: Spacer po Powązkach 18.06.02, 13:47
            personalnych finansów
    • apf Re: Spacer po Powązkach 02.07.02, 12:30
      apf napisał(a):

> romantyczny spacer po Powązkach, w blasku księżyca. Będzie romantycznie, znajdę
      > jakieś kwiatki dla Ciebie i będę wył do księżyca:)

W sobotę spacerowaliśmy po Powązkach, poznałem ją na tym forum, jest odważna,
      chociaż jeszcze przerażam ją. Wydaje się, że spacer po cmentarzu nie jest
      romantyczny, każdy ma prawo do własnych osądów.

Najbardziej poruszona była grobem 17-letniej dziewczyny, która zmarła w XIX w.
      • Gość: messja Re: Spacer po Powązkach IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 02.07.02, 12:32
        znamy ja?:)

apf napisał(a):

> apf napisał(a):
        >
        > > romantyczny spacer po Powązkach, w blasku księżyca. Będzie romantycznie, z
        > najdę
        > > jakieś kwiatki dla Ciebie i będę wył do księżyca:)
        >
        > W sobotę spacerowaliśmy po Powązkach, poznałem ją na tym forum, jest odważna,
        > chociaż jeszcze przerażam ją. Wydaje się, że spacer po cmentarzu nie jest
        > romantyczny, każdy ma prawo do własnych osądów.
        >
        > Najbardziej poruszona była grobem 17-letniej dziewczyny, która zmarła w XIX w.

• apf Re: Spacer po Powązkach 02.07.02, 14:29

> znamy ja?:)

pisuje na tym forum, hehehe, nawet w tym wątku:)
          • Gość: messja Re: Spacer po Powązkach IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 02.07.02, 14:31
            vena3x1?

apf napisał(a):

> Gość portalu: messja napisał(a):
            >
            > > znamy ja?:)
            >
            > pisuje na tym forum, hehehe, nawet w tym wątku:)

• Gość: m_ona Re: Spacer po Powązkach IP: 217.153.4.* 02.07.02, 13:23
        apf napisał(a):

> apf napisał(a):
        >
        > > romantyczny spacer po Powązkach, w blasku księżyca. Będzie romantycznie, z
        > najdę
        > > jakieś kwiatki dla Ciebie i będę wył do księżyca:)
        >
        > W sobotę spacerowaliśmy po Powązkach, poznałem ją na tym forum, jest odważna,
        > chociaż jeszcze przerażam ją. Wydaje się, że spacer po cmentarzu nie jest
        > romantyczny, każdy ma prawo do własnych osądów.
        >
        > Najbardziej poruszona była grobem 17-letniej dziewczyny, która zmarła w XIX w.

Nie wszystkim tak sie wydaje. U mnie w miescie znajduje sie jeden z piekniejszych
        cmentarzy w Europie. W tym roku ma 100 letnie urodziny i powiem Ci, ze to wbrew
        wszystkiemu jedno z bardziej romantycznych miejsc tutaj. Cos w stylu Waszych
        Lazienek?

• apf Re: Spacer po Powązkach 02.07.02, 14:34
          Gość portalu: m_ona napisał(a):

> Nie wszystkim tak sie wydaje. U mnie w miescie znajduje sie jeden z piekniejszy
          > ch
          > cmentarzy w Europie. W tym roku ma 100 letnie urodziny i powiem Ci, ze to wbrew
          >
          > wszystkiemu jedno z bardziej romantycznych miejsc tutaj. Cos w stylu Waszych
          > Lazienek?
          >
          Z chęcią bym zobaczył ten cmentarz. Radość przemijania, nieuchronnie zbliżający
          się koniec egzystencji, melancholia.
          • vena111 Re: Spacer po Powązkach 02.07.02, 14:41
            No dobra Messja, miałaś racje, to byłam ja!!!!!!!!!!!!!!!

Choć Apf mnie przeraża, moze nawet czasami sie go boje, wiesz miedzy innymi ten
            spacerek, to jednak za kazdym razem ten strach staje sie coraz mniejszy
            • vena111 podziękowanie !!!!!! 02.07.02, 15:07
              I jeszcze jedno nie czytał mi wtedy "Krzyzaków" za to mu jestem dozgonnie
              wdzięczna
            • m_ona Re: Spacer po Powązkach 02.07.02, 15:14
              A wiecie ze tez na to wpadlam!

Cholera, zaczynamy sie tu znac jak lyse konie, hehehe w tym kolku wzajemnej
              adoracji
            • Gość: messja Re: Spacer po Powązkach IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 03.07.02, 14:21
              no i jak? momenty byly?:)

vena111 napisał(a):

> No dobra Messja, miałaś racje, to byłam ja!!!!!!!!!!!!!!!
              >
              > Choć Apf mnie przeraża, moze nawet czasami sie go boje, wiesz miedzy innymi ten
              >
              > spacerek, to jednak za kazdym razem ten strach staje sie coraz mniejszy

• apf Re: Spacer po Powązkach 03.07.02, 14:31

> no i jak? momenty byly?:)

no co ty, przecież na pierwszej randce nie idzie się do łóżka:))
                • m_ona Re: Spacer po Powązkach 03.07.02, 14:34
                  Hehehe, ktos by pomyslal - niewiniatko ;)

Messja, ladnie to tak wypytywac o momenty?
                  ;)
                  • Gość: messja Re: Spacer po Powązkach IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 03.07.02, 14:53
                    m_ona napisał(a):

> Hehehe, ktos by pomyslal - niewiniatko ;)
                    >
                    > Messja, ladnie to tak wypytywac o momenty?
                    > ;)

pewno, ze ladnie...:) jestes innego zdania?
                    (zamiast sie mnie czepiac na forum, przyczep sie do napisania do mnie na
                    skrzynke, m_ondralino:)))
                    • m_ona Re: Spacer po Powązkach 03.07.02, 14:55
                      Przyczepie, przyczepie (trafil swoj na swego :D )
                      A poki co, rozpus(t)zczam sie na innym forum :)))
                      • Gość: messja Re: Spacer po Powązkach IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 03.07.02, 15:02
                        m_ona napisał(a):

> Przyczepie, przyczepie (trafil swoj na swego :D )
                        > A poki co, rozpus(t)zczam sie na innym forum :)))

na jakim?
                        • vena111 Re: Spacer po Powązkach 03.07.02, 15:17
                          O jakie ciekawskie, och te kobietki!!!!!!!

Apf miał racje, na pierwszej randce na cmentarzu myśli sie nie o momentach
                          przyjemnych ale o smutku, smierci i zyciu które przemija. Ja wtedy o tym
                          myslałam,......hmmmmm......... przyznacie ze nie była to normalna randka!!!!!
                        • apf Re: Spacer po Powązkach 03.07.02, 16:34

> m_ona napisał(a):
                          >
                          > > Przyczepie, przyczepie (trafil swoj na swego :D )
                          > > A poki co, rozpus(t)zczam sie na innym forum :)))
                          >
                          > na jakim?
                          erotycznym:)))

• Gość: messja Re: Spacer po Powązkach IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 03.07.02, 15:15
                  wiem, zwlaszcze, gdy rantka na cmentarzu...
                  pytalam o bardziej subtelne momenty... moze jakies iskrzenie w oczach, czule
                  szepty?:)

apf napisał(a):

>
                  > > no i jak? momenty byly?:)
                  >
                  > no co ty, przecież na pierwszej randce nie idzie się do łóżka:))

• vena111 Re: Spacer po Powązkach 03.07.02, 15:18

> wiem, zwlaszcze, gdy rantka na cmentarzu...
                    > pytalam o bardziej subtelne momenty... moze jakies iskrzenie w oczach, czule
                    > szepty?:)

ups....Messyjko, ale ciekawska z Ciebie kobietka!!!!!!!
                    • Gość: messja Re: Spacer po Powązkach IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 03.07.02, 15:21
                      nim sie pojawi moj nowy przesladowca: przepraszam za blad w slowie :randka... to
                      z przejecia:))))
                      widze veno, ze cos bylo:)

vena111 napisał(a):

>
                      > > wiem, zwlaszcze, gdy rantka na cmentarzu...
                      > > pytalam o bardziej subtelne momenty... moze jakies iskrzenie w oczach, czu
                      > le
                      > > szepty?:)
                      >
                      >
                      > ups....Messyjko, ale ciekawska z Ciebie kobietka!!!!!!!

• apf Re: Spacer po Powązkach 03.07.02, 15:24

> widze veno, ze cos bylo:)

hehehe, było bardzo romantycznie i padał deszcz:))
                        • vena111 Re: Spacer po Powązkach 03.07.02, 15:26
                          apf napisał(a):
                          > hehehe, było bardzo romantycznie i padał deszcz:))

Tak i Apf chciał mnie wciagnac na siłe do kościoła!!!!!!!!
                          Ale twarda ze mnie kobietka i sie nie dałam!!!!!!!
                          • Gość: messja Re: Spacer po Powązkach IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 03.07.02, 15:27
                            ja bym sie dala:)

vena111 napisał(a):

> apf napisał(a):
                            > > hehehe, było bardzo romantycznie i padał deszcz:))
                            >
                            > Tak i Apf chciał mnie wciagnac na siłe do kościoła!!!!!!!!
                            > Ale twarda ze mnie kobietka i sie nie dałam!!!!!!!

• vena111 Re: Spacer po Powązkach 03.07.02, 15:33

> ja bym sie dala:)

Czyli co???????? Zle zrobiłam?????????
                              Przeciez możesz tez wybrac sie z Apf-em na taki spacerek??????
                              • Gość: messja Re: Spacer po Powązkach IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 03.07.02, 15:35
                                vena111 napisał(a):

>
                                > > ja bym sie dala:)
                                >
                                >
                                > Czyli co???????? Zle zrobiłam?????????

tego nie wiem...
                                > Przeciez możesz tez wybrac sie z Apf-em na taki spacerek??????

raczej nie, poza tym nie wiem czy akurat chcialabym, zeby apf gdzies mnie
                                wciagal:))))

• apf Re: Spacer po Powązkach 03.07.02, 15:40
                                  > raczej nie, poza tym nie wiem czy akurat chcialabym, zeby apf gdzies mnie
                                  > wciagal:))))
                                  >
                                  Hehehe, uroczo się przejęzyczyłaś, messjo, czuję, że masz coraz bardziej sprośne
                                  myśli. Dlaczego nie lubisz orgazmów?
                                  • Gość: messja Re: Spacer po Powązkach IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 03.07.02, 15:42
                                    gdzie sie uroczo przejezyczylam? nawet gdym nie lubila to napewno nie bede o tym
                                    dyskutowac z toba:)

apf napisał(a):

> > raczej nie, poza tym nie wiem czy akurat chcialabym, zeby apf gdzies mnie
                                    > > wciagal:))))
                                    > >
                                    > Hehehe, uroczo się przejęzyczyłaś, messjo, czuję, że masz coraz bardziej sprośn
                                    > e
                                    > myśli. Dlaczego nie lubisz orgazmów?

• apf Re: Spacer po Powązkach 03.07.02, 15:50

> gdzie sie uroczo przejezyczylam? nawet gdym nie lubila to napewno nie bede
                                      > o tym dyskutowac z toba:)

Znaczy, że lubisz, ale nie chcesz o tym rozmawiać. Odrobina pruderii dodaje
                                      kobiecie uroku. Myślę, że to słowo w niewłaściwy opisuje kojarzące się z tym
                                      słowem dzieło człowieka, dwojga ludzi, itd.
                                      • Gość: messja Re: Spacer po Powązkach IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 03.07.02, 15:52
                                        co do przejezyczenia: nie mam wszystkich polskich literek, stad moze to
                                        domniemanie...
                                        pruderia? jak chcesz, do pewnych tematow dobieram odpowiednie odoby i miejsce:0

apf napisał(a):

>
                                        > > gdzie sie uroczo przejezyczylam? nawet gdym nie lubila to napewno nie bede
                                        > > o tym dyskutowac z toba:)
                                        >
                                        > Znaczy, że lubisz, ale nie chcesz o tym rozmawiać. Odrobina pruderii dodaje
                                        > kobiecie uroku. Myślę, że to słowo w niewłaściwy opisuje kojarzące się z tym
                                        > słowem dzieło człowieka, dwojga ludzi, itd.

• apf Re: Spacer po Powązkach 03.07.02, 16:00

> co do przejezyczenia: nie mam wszystkich polskich literek, stad moze to
                                          > domniemanie...
                                          > pruderia? jak chcesz, do pewnych tematow dobieram odpowiednie odoby i miejsce:0

Hehehe, znaczy, że jestem niewłaściwa osoba, w niewłaściwym miejscu? Miła jesteś,
                                          nie ma co !!!!
                                      • vena111 Re: Spacer po Powązkach 03.07.02, 15:53
                                        A ja tu widze że nie Messja, ale Ty Apfiku masz dzisiaj mysli jakieś takie
                                        dziwne, krazące wokół jakiegos tematu....czy może sie myle????

A moze chcesz o tym porozmawiac?????
                                        • apf Re: Spacer po Powązkach 03.07.02, 16:02
                                          vena111 napisał(a):

> A ja tu widze że nie Messja, ale Ty Apfiku masz dzisiaj mysli jakieś takie
                                          > dziwne, krazące wokół jakiegos tematu....czy może sie myle????
                                          >
                                          > A moze chcesz o tym porozmawiac?????

Opowiedziałbym ci o wczorajszej nocy, ale to wcale nie było romantyczne i hehehe
                                          erotyczne też nie, takie złamanie schematów myślowych...

• vena111 Re: Spacer po Powązkach 03.07.02, 16:12
                                            > Opowiedziałbym ci o wczorajszej nocy, ale to wcale nie było romantyczne i heheh
                                            > e
                                            > erotyczne też nie, takie złamanie schematów myślowych...

Schematy sa po to, aby je łamac , tylko trzeba pamietac żeby przy tym nikogo ni
                                            ranic!!!!

no cóz uciekam bo umówiłam sie dzis..............dzis nastapi łamanie lodów, i to
                                            pierwszych wiec ...... zobaczymy jak pójdzie

papatki wszystkim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka