Dodaj do ulubionych

PRZEBARWIENIA NA TWARZY OD SŁOŃCA

IP: *.21.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 12:42
Mam po lecie i słońcu brązowe plamy na twarzy. Słyszałam, że mozne je
zniwelować dermatolog kwasami. MOZE ktoś zna dobrego dermatologa w
Częstochowie?
Ten problem mam już od lat. Kiedyś byłam z nim u lekarza. Gdy weszłam
zamurowało mnie, bo w gabinecie zasatałm lekarza murzyna (w Częstochowie).
Ale myślę: "To też lekarz, więc nie mam co się obawiać, że weźmie mnie za
rasistkę. CZy nawiedzoną, która jak Michael Jekson chce wybarwić sobie
skórę". Więc mówię o problemie, wskazuję palcem na czoło, polczki, ... a
lekarz spod okularów pyta: "Gdzie pani ma te palmy". Ja na to: "Tu panie
doktorze". A lekarz dalej: "Nie widzę!!!!"
Po tej wizycie przestałam zawracac głowę;))) dermatologom ... bo oni nie
wizdieli problemu - tylko ja ... i moje otoczenie.
A PROBLEM JEST!!!!! POMÓŻCIE!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: pacjent Re: PRZEBARWIENIA NA TWARZY OD SŁOŃCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 12:47
      najlepszy dermatolog jest za kinem w strone polnocy, po lewej stroni jest tam
      jakas dyskoteka ale wyleciala mi nazwa z głowy i to jest za dyskoteką.
      Kobitka przyjmuje prywatnie i bierze 60 albo 70 ale po kilku sekundach masz
      diagnoze. Jak bylem u kilku papruchów to wmawiali mi 15 chorob a ona wiedziala
      o kilku sekundach
      • Gość: Lee prośba ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 12:51

jak wygladaja te objawy o których wspomniałas ? chciałbym cię zobaczyc, jest
        mozliwe jakies spotkanie, nioe jestem co prawda lekarzem ale ... ale zawsze moge
        doradzic ...:)
        • Gość: ANDREA!!! Re: prośba ... IP: *.21.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 12:55
          A dalczego chcesz mnie zobaczyć jeśli nie jesteś lekarzem???? To bardzo
          intrygujące!!!!;)))
          • Gość: Lee prośba ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 13:04

nie jestem murzynem jesli o to chodzi :) no spontaniczne spotkanie chciałem
            zaproponowac po prostu ...
          • Gość: marcin_r Re: prośba ... IP: 213.199.204.* 18.09.05, 19:37
            Nie chcesz się spotkać z Lee to skorzystaj z mojego zaproszenia. Jestem
            dermatologiem-samoukiem-amatorem-wynalazcą :) Myślę, że po takiej zachęcie nie
            omieszkasz się spotkać ze mną :D :D
    • Gość: Tola Re: PRZEBARWIENIA NA TWARZY OD SŁOŃCA IP: *.21.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 16:14
      Słyszałam , ze doktor Irena Wnuk jest dobrym dermatologiem i robi tego typu
      rzeczy. Tylko nie wiem czy tak faktycznie jest, bo sama nie byłam. Moze ktoś
      potwierdzi, kto uniej był. Równiez nie wiem ile kosztuje normalna wizyta, a ile
      zabieg złuszczania (bo to chyba o to chodzi). Moze ktos Ci pomoze!
      • Gość: renia Re: PRZEBARWIENIA NA TWARZY OD SŁOŃCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 15:50
        DR Wnuk nie jest dermatologiem.
        • Gość: ADRIANA!!! Re: PRZEBARWIENIA NA TWARZY OD SŁOŃCA IP: *.21.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 23:02
          A kim, jeśli nie dermatologiem, jest dr Wnuk???
          Ja też o niej słyszałam. Ktos mi mówił, że ona robi tego typu zabiegi.
          • Gość: renia Re: PRZEBARWIENIA NA TWARZY OD SŁOŃCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 00:00
            Zapytaj jej. Może odpowie. Z tego co wiem to na dzień dzisiejszy lekarzem bez
            specjalizacji.
    • Gość: ON Re: PRZEBARWIENIA NA TWARZY OD SŁOŃCA IP: *.21.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:18
      Ludzie pomóżcie kobiecie, która nabawiła się plam!!!
      A było się tak opalać?!!! Cierp ciało jak żeś chciało!!!;)))
    • pajda127 Re: PRZEBARWIENIA NA TWARZY OD SŁOŃCA 21.09.05, 14:13
      witam! ja mam podobny problem, próbowałam juz wszystkiego ale z marnym
      rezultatem. Pozostała mi ostatnie deska ratunku - zabieg amelanem. jest
      strasznie drogi ale tez bardzo skuteczny. mam nadzieje ze pomoze!! Chodziłam na
      pillingi z kwasów plamy są znacznie mniejsze ale niestety są! mam juz tego
      dosyć. po produktach wybielających strasznie łuszczy mi sie skóra, wstyd mi
      wyjsc na ulce. najchetniej siedziałabym cały czas w domu. pozdrawiam i
      powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka