Gość: Michu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 06:57 Słyszeliście że dziś ma się odbyć koncert ICH TROJE w częstochowie na stadionie włókniarza?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Koncert ICH TROJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 07:44 słyszałam, że w Blachowni na boisku o godzinie 17.00, a koncert jest elementem agitacji przedwyborczej Samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outsidergirl przesada!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:38 faktycznie u nas ludzie sa jeszcze na etapie disco-polo.......czyli zachwyt ich troje trwa!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Koncert ICH TROJE IP: 80.51.233.* 20.09.05, 16:08 tak, koncert będzie w Blachowni a w Częstochowie nie:( Kiedyś byłam z całą paczką w Lublińcu na koncercie Ich Troje, było na nim duużo ludzisków z Częstochowy, mieli bilbordy z napisami "Częstochowa kocha Ich troje" - to chyba leciutka przesada:P pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina przesada!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:12 ludzie bez przesady już dość tej kichy!!!!obnudzcie sie!!!!!!!!!!!11wali wam już z bezrobocia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateuszek Re: Koncert ICH TROJE IP: 80.48.204.* 20.09.05, 17:43 jest w Blachowni impra na całego a i wszystko za darmo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Koncert ICH TROJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:37 > a i wszystko za darmo :) za darmo... heheee A Ciekawe na co idą podatki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: 4 lata temu ICH TROJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 19:19 Pamiętacie jak 4 lata temu podczas poprzednich wyborów lider Ich Troje występował na wiecach SLD z Leszkiem Millerem? SLD kończy swoje rządy w niesławie, a Ich Troje występuje teraz dla Samoobrony i Andrzeja Leppera. Mam nadzieję, że Wiśniewski tak samo ich pogrąży, a Lepper skończy tak jak Miller. Prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym jak kończy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: 4 lata temu ICH TROJE IP: *.prenet.pl 20.09.05, 23:37 czerwonowłosy śpiewa dla czerwononosego . oj ciągnie ciągne na lewo . :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: 4 lata temu ICH TROJE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 06:58 Wiśniewski na posła Samoobrony ........ fryzurę ma odpowiednią ..... czerwone włoski z białymi pasemkami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasek Re: Koncert ICH TROJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:08 Byłem ,słuchałem i patrzyłem...ale nie skoczył , bał się czerwonowłosy, ma jeszcze 10 miesięcy, potem powiedział że skoczy.Pozdrowił sąd w Cz-wie. UWAGA FANKI skoczy! Odpowiedz Link Zgłoś