Dodaj do ulubionych

Koncert ICH TROJE

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 06:57
Słyszeliście że dziś ma się odbyć koncert ICH TROJE w częstochowie na
stadionie włókniarza??

Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Koncert ICH TROJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 07:44
      słyszałam, że w Blachowni na boisku o godzinie 17.00, a koncert jest elementem
      agitacji przedwyborczej Samoobrony
      • Gość: outsidergirl przesada!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 17:38
        faktycznie u nas ludzie sa jeszcze na etapie disco-polo.......czyli zachwyt ich
        troje trwa!!!!!!!!!!1
    • Gość: Ola Re: Koncert ICH TROJE IP: 80.51.233.* 20.09.05, 16:08
      tak, koncert będzie w Blachowni a w Częstochowie nie:(
      Kiedyś byłam z całą paczką w Lublińcu na koncercie Ich Troje, było na nim duużo
      ludzisków z Częstochowy, mieli bilbordy z napisami "Częstochowa kocha Ich
      troje" - to chyba leciutka przesada:P

pzdr.
    • Gość: nina przesada!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:12
      ludzie bez przesady już dość tej kichy!!!!obnudzcie sie!!!!!!!!!!!11wali wam
      już z bezrobocia??
    • Gość: mateuszek Re: Koncert ICH TROJE IP: 80.48.204.* 20.09.05, 17:43
      jest w Blachowni
      impra na całego
      a i wszystko za darmo :)
      • Gość: Ja Re: Koncert ICH TROJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:37
        > a i wszystko za darmo :)
        za darmo... heheee
        A Ciekawe na co idą podatki???
    • Gość: Jack Re: 4 lata temu ICH TROJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 19:19
      Pamiętacie jak 4 lata temu podczas poprzednich wyborów lider Ich Troje
      występował na wiecach SLD z Leszkiem Millerem? SLD kończy swoje rządy w
      niesławie, a Ich Troje występuje teraz dla Samoobrony i Andrzeja Leppera. Mam
      nadzieję, że Wiśniewski tak samo ich pogrąży, a Lepper skończy tak jak Miller.
      Prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym jak kończy!
      • Gość: gość Re: 4 lata temu ICH TROJE IP: *.prenet.pl 20.09.05, 23:37
        czerwonowłosy śpiewa dla czerwononosego . oj ciągnie ciągne na lewo . :P
        • Gość: Fan Re: 4 lata temu ICH TROJE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 06:58
          Wiśniewski na posła Samoobrony ........ fryzurę ma odpowiednią ..... czerwone
          włoski z białymi pasemkami :))
    • Gość: kasek Re: Koncert ICH TROJE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:08
      Byłem ,słuchałem i patrzyłem...ale nie skoczył , bał się czerwonowłosy, ma
      jeszcze 10 miesięcy, potem powiedział że skoczy.Pozdrowił sąd w Cz-wie. UWAGA
      FANKI skoczy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka