Gość: wyborca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 13:21 Widzę ,że tylko ona ma szanse zostac posłem lewicy. Chyba jako jedyna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: re [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 13:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa co zrobila IP: *.trustnet.pl 20.09.05, 21:51 jesli cos zrobila to przede wszystkim dla siebie i swojj rodziny, mąż czlonkiem 2 rad nadzorczych jak naszx Pan Wrona zostal prezydentm Czestochowy zaraz zalatwila mezowi ptrzejscie z MZGM do zakladow cieplowniczych u pana Jagody ktorego wczesniej zrobila prezesem tej spolki zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJJ Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.hcz.com.pl 20.09.05, 13:26 A co ona takiego dobrego zrobiła ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra100 Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:49 I słusznie!! Ja też będę na nią głosował! A co zrobiła? Wejdź z łaski swojej na www.ewa-janik.pl i poczytaj - jeśli potrafisz ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:08 veni,vidi,vici-czyli nic nie zerobiła::((((i to jest smutne!!!!czy powstanie prawdziwa lewica w naszym kraju???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:59 Debil może zagłosuje na nierobów ze starej ekipy poselskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra100 Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:09 No cóż słusznie przypuszczałem-nie umiesz czytać to smutne ::((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra100 Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 00:04 Hm.. jak nie można ugryź to trzeba chociaż obsikać. Skąd ja to znam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:25 Napisać to ja też mogę, że jestem nawet przeorem Jasnej Góry. Miałem z tą panią kontakt wiele razy przy okazji spotkań oficjalnych jak i mniej oficjalnych, i gdybym chciał wyrazić prawdziwą opinię o stanie inteligencji i umysłu w/w, to ze względu na użyte słownictwo admin niewątpliwie wywalił by ten wpis. Aczkolwiek nie brakuje jej prymitywnego ale skutecznego cwaniactwa, które w połączeniu z umiejętnością sprytnego robienia intryg, wyniosły ją wysoko w układach SLD i wykreowały w oczach naiwnych na "wielką" działaczkę społeczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 21.09.05, 11:27 A ja na komuchów nigdy nie zagłosuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.05, 17:48 a co ona takiego zrobila,ze warto na nia glosowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca2 Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:20 To stary układ .Obłowili się już.Cóż oni zrobili dla Częstochowy.Myśleli tylko o własnych interesach.Przykład idzie z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiS-5 Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 23:26 Pani Ewo szanowna.Wysyłanie korespondencji wyborczej i ulotek w bezpłatnych kopertach sejmowych jest zgodnie z polskim prawem przestępstwem pospolitym.To zwykła kradzież publicznych pieniędzy.Mam nadzieję,że zwróci Pani Sejmowi pieniądze za te przesyłki i ujmie te wydatki w sprawozdaniu finansowym.To nieładnie.Poseł z takim urobbbbkiem ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.trustnet.pl 22.09.05, 23:46 A przez jakie okulary patrzysz, i może znowu maż zmieni prace na bardziej intratna i zasiądzie jednoczesnie w 2 radach nadzorczych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mme Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 00:31 A za dr Piotra to Pani odpowie - obiecuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mme Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 11:17 Przed organami sprawiedliwości oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killahbabe do gazu z komuchem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 17:49 ale już..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.prenet.pl 23.09.05, 18:03 pani Janik już dziękujemy, owszem wykazywała się przez lata ale w stosunku do swojej rodziny i kumpelstwa, będę głosowała na lewice oczywiście, ale nr 2 p. Matyjaszczyk, niech wreszcie młodzi dojdą do władzy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzat Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:44 A ja na kogoś nowego. Napewno na pana Grzybowskiego. To bardzo mądry człowiek, pedagog, który napewno będzie walczył o sprawy dzieci młodzieży i nauczycieli,tak jak robił to dotąd na sesjach rady miasta. Człowiek , który nie zgadza się na likwidaję Karty Nauczyciela, na odpłatne studia dzienne i nierozsądny dokument Strategii rozwoju edukacji na lata2007/13.Ciekawe co z dostępnością powszechnością oświaty panowie? Nie mówię już o bezpłatności, no bo jeśli mają być szkoły w rękach stowarzyszeń, to nie daj Boże doczekać naszym dziecio tych czasów.Dlatego będę głosować na pana Grzybowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYbiorca J. Grzybowski IP: 195.116.81.* 23.09.05, 20:48 Skrzacie - ja też na Grzybowskiego. To jest jeden z rozsądniejszych naszych lokalnych kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwna? Ewa Maria Janik - NIE głosuję!!!! IP: *.trustnet.pl 24.09.05, 00:40 Kiedy objęła stanowisko, Częstochowa była w ,,rozkwicie'' , na dużym ,,plusie", jak odchodziła miasto nasze zostawiła z oooogromnymi długami....ciekawe gdzie taaakie pieniądze ukryła!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 08:07 Super! zlekceważyła wszystkich w GW, jest albo pewna swego albo potwornie arogancka. więc odpada w przedbiegach. jak i towarzysz matyjaszczyk, a o nim myślałem keidyś, że ma klasę...cóż. teraz tylko ewie janik głosów dołoży. ja tam zagłosuję na kasprzyka. i na borowskiego potem. a senat won! Odpowiedz Link Zgłoś