Dodaj do ulubionych

Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 13:21
Widzę ,że tylko ona ma szanse zostac posłem lewicy. Chyba jako jedyna.
Obserwuj wątek
    • Gość: re [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 13:23
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: kosa co zrobila IP: *.trustnet.pl 20.09.05, 21:51
        jesli cos zrobila to przede wszystkim dla siebie i swojj rodziny, mąż czlonkiem
        2 rad nadzorczych jak naszx Pan Wrona zostal prezydentm Czestochowy zaraz
        zalatwila mezowi ptrzejscie z MZGM do zakladow cieplowniczych u pana Jagody
        ktorego wczesniej zrobila prezesem tej spolki zenada
    • Gość: JJJ Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.hcz.com.pl 20.09.05, 13:26
      A co ona takiego dobrego zrobiła ?????????????
    • Gość: zebra100 Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:49
      I słusznie!! Ja też będę na nią głosował! A co zrobiła? Wejdź z łaski swojej na
      www.ewa-janik.pl i poczytaj - jeśli potrafisz ;-))
      • Gość: max Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:08
        veni,vidi,vici-czyli nic nie zerobiła::((((i to jest smutne!!!!czy powstanie
        prawdziwa lewica w naszym kraju????
    • Gość: asd Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:59
      Debil może zagłosuje na nierobów ze starej ekipy poselskiej.
    • Gość: zebra100 Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:09
      No cóż słusznie przypuszczałem-nie umiesz czytać to smutne ::(((
    • Gość: zebra100 Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 00:04
      Hm.. jak nie można ugryź to trzeba chociaż obsikać. Skąd ja to znam?
      • Gość: asd Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:25
        Napisać to ja też mogę, że jestem nawet przeorem Jasnej Góry. Miałem z tą panią
        kontakt wiele razy przy okazji spotkań oficjalnych jak i mniej oficjalnych, i
        gdybym chciał wyrazić prawdziwą opinię o stanie inteligencji i umysłu w/w, to
        ze względu na użyte słownictwo admin niewątpliwie wywalił by ten wpis.
        Aczkolwiek nie brakuje jej prymitywnego ale skutecznego cwaniactwa, które w
        połączeniu z umiejętnością sprytnego robienia intryg, wyniosły ją wysoko w
        układach SLD i wykreowały w oczach naiwnych na "wielką" działaczkę społeczną.
    • Gość: Jerzy Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 21.09.05, 11:27
      A ja na komuchów nigdy nie zagłosuję!
    • Gość: mm Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.05, 17:48
      a co ona takiego zrobila,ze warto na nia glosowac
    • Gość: wyborca2 Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 20:20
      To stary układ .Obłowili się już.Cóż oni zrobili dla Częstochowy.Myśleli tylko
      o własnych interesach.Przykład idzie z góry.
    • Gość: ZiS-5 Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 23:26
      Pani Ewo szanowna.Wysyłanie korespondencji wyborczej i ulotek w bezpłatnych
      kopertach sejmowych jest zgodnie z polskim prawem przestępstwem pospolitym.To
      zwykła kradzież publicznych pieniędzy.Mam nadzieję,że zwróci Pani Sejmowi
      pieniądze za te przesyłki i ujmie te wydatki w sprawozdaniu finansowym.To
      nieładnie.Poseł z takim urobbbbkiem ????
    • Gość: asia Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.trustnet.pl 22.09.05, 23:46
      A przez jakie okulary patrzysz, i może znowu maż zmieni prace na bardziej
      intratna i zasiądzie jednoczesnie w 2 radach nadzorczych
      • Gość: mme Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 00:31
        A za dr Piotra to Pani odpowie - obiecuję
        • Gość: mme Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 11:17
          Przed organami sprawiedliwości oczywiście
    • Gość: killahbabe do gazu z komuchem!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 17:49
      ale już..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: becia Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.prenet.pl 23.09.05, 18:03
      pani Janik już dziękujemy, owszem wykazywała się przez lata ale w stosunku do
      swojej rodziny i kumpelstwa, będę głosowała na lewice oczywiście, ale nr 2 p.
      Matyjaszczyk, niech wreszcie młodzi dojdą do władzy !!!!
      • Gość: skrzat Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:44
        A ja na kogoś nowego. Napewno na pana Grzybowskiego. To bardzo mądry człowiek,
        pedagog, który napewno będzie walczył o sprawy dzieci młodzieży i
        nauczycieli,tak jak robił to dotąd na sesjach rady miasta. Człowiek , który nie
        zgadza się na likwidaję Karty Nauczyciela, na odpłatne studia dzienne i
        nierozsądny dokument Strategii rozwoju edukacji na lata2007/13.Ciekawe co z
        dostępnością powszechnością oświaty panowie? Nie mówię już o bezpłatności, no bo
        jeśli mają być szkoły w rękach stowarzyszeń, to nie daj Boże doczekać naszym
        dziecio tych czasów.Dlatego będę głosować na pana Grzybowskiego.
        • Gość: WYbiorca J. Grzybowski IP: 195.116.81.* 23.09.05, 20:48
          Skrzacie - ja też na Grzybowskiego.
          To jest jeden z rozsądniejszych naszych
          lokalnych kandydatów.
    • Gość: dziwna? Ewa Maria Janik - NIE głosuję!!!! IP: *.trustnet.pl 24.09.05, 00:40
      Kiedy objęła stanowisko, Częstochowa była w ,,rozkwicie'' , na dużym ,,plusie",
      jak odchodziła miasto nasze zostawiła z oooogromnymi długami....ciekawe gdzie
      taaakie pieniądze ukryła!!!!!!!
    • Gość: Rysiek Re: Ewa Maria Janik na nią głosuję!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 08:07
      Super! zlekceważyła wszystkich w GW, jest albo pewna swego albo potwornie
      arogancka. więc odpada w przedbiegach. jak i towarzysz matyjaszczyk, a o nim
      myślałem keidyś, że ma klasę...cóż. teraz tylko ewie janik głosów dołoży. ja
      tam zagłosuję na kasprzyka. i na borowskiego potem. a senat won!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka