Dodaj do ulubionych

Gdzie praca dla młodych

IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 08:35
Gdzie uczący sie chłopak najszybciej znajdzie prace na trzy dni w tygodniu?
Obserwuj wątek
    • segel Re: Gdzie praca dla młodych 21.09.05, 13:24
      Właśnie - gdzie?
      • Gość: Gośc Re: Gdzie praca dla młodych IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 07:39
        Czy nikt nic nie wie?
        • Gość: marcin_r Re: Gdzie praca dla młodych IP: 213.199.204.* 22.09.05, 09:19
          Oprócz OHP na ul. Niepodległości nic mi nie przychodzi do głowy. Ewentualnie
          pomyśl sam co umiesz robić i zaproponuj to wybranemu przez siebie pracodawcy
          (tak, dobrze czytasz!). Jeśli będziesz szukał pracy tylko na forum nieprędko
          znajdziesz, musisz się wykazać inicjatywą. Jesteś młody (zresztą ja też :))
          trzeba mieć wyobraźnię :D
    • Gość: elokwętny Re: Gdzie praca dla młodych IP: 212.87.241.* 22.09.05, 07:43
      Ja wiem - akwizycja (można zarobić miliony sprzedając np.korkociągi albo maść
      na odciski)
      • yanoooosh Re: Gdzie praca dla młodych 22.09.05, 18:11

Gość portalu: elokwętny napisał(a):

> Ja wiem - akwizycja (można zarobić miliony sprzedając np.korkociągi albo maść
        > na odciski)

Ale jestes dowcipny pewnie masz bogatych rodzicow co cie w zyciu ustawili i tak bardzo cie to smieszy.
        Jak nie masz nic do powiedzenia to lepiej nic nie pisz.
        • Gość: henryczek Re: Gdzie praca dla młodych IP: *.com / *.strefa.com 22.09.05, 19:05

mozesz raczej liczyc jedynie na prace w hipermarkecie
          ja pracuje od zesżłego roku,o pracy dowiedziałem sie z ohp i z tego co wiem są spotkania w dalszym ciągu raz miesiacu dla nowych chętnych-poprostu idź i dowiedz sie kiedy spokanie;
          studiuje dzienie ale kilka dni w mieciącu(nie każdym) pozwala mi na utrzymanie np stałego łącza i jakieś wypady;
          nie lubie tej pracy no ale jak nie ma innej... a pieniązki miło wydawać:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka