Gość: gość IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 08:35 Gdzie uczący sie chłopak najszybciej znajdzie prace na trzy dni w tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gośc Re: Gdzie praca dla młodych IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 07:39 Czy nikt nic nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: Gdzie praca dla młodych IP: 213.199.204.* 22.09.05, 09:19 Oprócz OHP na ul. Niepodległości nic mi nie przychodzi do głowy. Ewentualnie pomyśl sam co umiesz robić i zaproponuj to wybranemu przez siebie pracodawcy (tak, dobrze czytasz!). Jeśli będziesz szukał pracy tylko na forum nieprędko znajdziesz, musisz się wykazać inicjatywą. Jesteś młody (zresztą ja też :)) trzeba mieć wyobraźnię :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elokwętny Re: Gdzie praca dla młodych IP: 212.87.241.* 22.09.05, 07:43 Ja wiem - akwizycja (można zarobić miliony sprzedając np.korkociągi albo maść na odciski) Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: Gdzie praca dla młodych 22.09.05, 18:11 Gość portalu: elokwętny napisał(a): > Ja wiem - akwizycja (można zarobić miliony sprzedając np.korkociągi albo maść > na odciski) Ale jestes dowcipny pewnie masz bogatych rodzicow co cie w zyciu ustawili i tak bardzo cie to smieszy. Jak nie masz nic do powiedzenia to lepiej nic nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryczek Re: Gdzie praca dla młodych IP: *.com / *.strefa.com 22.09.05, 19:05 mozesz raczej liczyc jedynie na prace w hipermarkecie ja pracuje od zesżłego roku,o pracy dowiedziałem sie z ohp i z tego co wiem są spotkania w dalszym ciągu raz miesiacu dla nowych chętnych-poprostu idź i dowiedz sie kiedy spokanie; studiuje dzienie ale kilka dni w mieciącu(nie każdym) pozwala mi na utrzymanie np stałego łącza i jakieś wypady; nie lubie tej pracy no ale jak nie ma innej... a pieniązki miło wydawać:D Odpowiedz Link Zgłoś