Dodaj do ulubionych

Kolejna tragedia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:10
Śmiertelny skok młodego z Wilsona 10/12 !!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Kolejna tragedia IP: *.prenet.pl 22.09.05, 19:13
      Ja nie rozumiem... po co się zabijać... :-|

zycie jest piekne!
    • Gość: marta19 Re: Kolejna tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 15:38
      widzialam chlopaka 3 min po skoku..gdyby mnie znajomy nie zatrzymal to bym
      widziala tragiczny skok czlowieka co bardziej boi sie zycia niz smierci:(
    • Gość: JENS Re: Kolejna tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 17:12
      Przeżyłem już pare ładnych lat, i nadal nie rozumiem pewnych decyzji młodych
      ludzi. Taką decyzją o odebraniu sobie życia tak naprawdę RANIĄ swoich
      najbliższych, tych co ich wychowali, tych którzy ich kochali, i tych dla których
      byli przyjaciółmi. A z tego wniosek może byc jeden - czy w głowie tego młodego
      człowieka pomysł ten zrodził się tak od niechcenia czy planował to od dawna, bo
      jeśli tak to czy tego nikt nie zauważył, w jego zachowaniu itp. Może się mylę
      jeśli tak to przepraszam.
      • Gość: minia to może zdarzać sie częściej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 17:39
        no oczywiście ...........nie jestem za samobójstwem....zawsze przecież jest wyj
        ście....tylko ze takich przypadków bedzie więcej w Polsce przemawia za tym
        bezrobocie i brak perspektyw...co za tym idzie ztaczanie
        sie ,,załamki,,,alkohol ,,narkotyki,,i już jest brak sensu zycia.......i juz są
        brupy odbierania go to nie jedyny taki przypadek.....nie bedzie lepiej bedzie
        gorzej u nas w kraju...i to nie są jakieś pesymisyczne mżonki- to realia.....
        • Gość: Lee ikar ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 10:39

a może chciał zostac nowym ikarem ?? tak powaznie to moze tylko z 1 piętra
          wyskoczyl ??

--------------------------------------

- przyszedł z kobitą i szpanuje ....

(dla niewtajemniczonych cytat z misia)
          • Gość: L.Kaczyn Powrot do religii potrzebny IP: *.ias.bredband.telia.com 25.09.05, 11:20
            W porzadnej, katolickiej rodzinie takie rzeczy sie nie zdarzaja.
            Bog zabrania odbierania sobie zycia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka