Gość: GegebGege IP: *.cn.com.pl 24.09.05, 21:13 Dzisiaj otwarcie dyskoteki w Montexie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Murzyn Re: Nowy lokal w Montex IP: *.cn.com.pl 24.09.05, 21:28 Mam nadzieje iz bedzie lepiej niz w baraonda revolution i w końcu mi jakaś taka ze ACH zrobi LASERA bo podobno ta terapia jest najlepsza na wszystkie choroby!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ESTA Re: Nowy lokal w Montex IP: *.cn.com.pl 24.09.05, 21:32 Tam napewno bedzie wiele ciekawych LACHON takich exclusive ze ACHHHH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowy lokal w Montex IP: *.grosz.prenet.pl 24.09.05, 22:02 tam się wczoraj już coś działo . . . Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Nowy lokal w Montex 24.09.05, 22:12 Byłam wczoraj, taki sam chlew bedzie jak w końcuwce Zanzi, albo innej norze :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Nowy lokal w Montex IP: *.icis.pcz.pl 24.09.05, 23:16 z reszta w koncuwce daleko sie nie zajedzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Nowy lokal w Montex 24.09.05, 23:18 Popędzie i zniknie jak cała reszta lokali. Ponadczasowa jest tylko Tawerna, ale to już inna bajka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Nowy lokal w Montex IP: *.icis.pcz.pl 24.09.05, 23:21 Ok - napisze bez zadnych aluzji - warto zwracac wieksza uwage na elementarna ortografie, gdy sie cos pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Nowy lokal w Montex 24.09.05, 23:23 Zauważyłam Twoją aluzję, ale jak każda baba nie lubie sie przyznawać do błędów, począwszy od tych życiowych . Jeśli uraziłam Twój zmusł wzroku, to przepraszam. Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, prócz tego, ze jest to mój największy problem życiowy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś