Dodaj do ulubionych

znowu 2 zabitych na DK 1

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 19:52
dzisiaj rano na DK 1 w okolicy na wysokosci cmentarza w Kruszynie / Cz-wa -
Radomsko - Warszawa / doszło do tragicznego wypadku w wyniku którego śmierć
poniosło 2 młodych mężczyzn .
Moze ktoś coś wie na ten temat ?
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkaniec cz-wa Re: znowu 2 zabitych na DK 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 20:00
      Dwóch młodych ludzi jadących Mazdą z dużą szybkością zjechało na przeciwległy
      pas ruchu i zderzyli się z ciężarowym Mercedesem. Z Mazdy nic nie zostało a
      Mercedes miał zniszczony cały przód.
      • Gość: peacekeeper Re: znowu 2 zabitych na DK 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 20:43
        znam ich , jak ktoś uważa że szwagier to rodzina to oni byli rodziną
        tak sie składa ze od 22 lipca w każdy roboczy dzień jeżdżę tą drogą mniej
        wiecej o tej samej godzinie - jeden z nich spóźnił sie na pociąg chyba o 4,30 a
        drugi go odwoził do pracy do Częstochowy podobno jeszcze zawadzili o stacje
        benzynową we Wikłowie -
        dzisiaj jednak pierwszy raz tak bez wyraźnego powodu postanowiłem jechac dalszą
        droga i gorsza droga - objazd mostu w Kłomnicach - przez Kłomnice . Zabrałem
        sasiadkę która tez jeździ do czestochowy do pracy . Była ździwiona że jade
        dalsza drogą zawsze jeździlismy do trasy . Ja też sie zdziwiłem że nie
        skreciłem w prawo ale cóż dobry samochód sam wie lepiej któredy jechać . Kiedy
        ruszaliśmy o 5,30 to wypadku chyba jeszcze nie było .
        po drodze była lekka mgła

Jestem tym przerazony bo w sobotę ok 14,30 na wysokości Rząsaw tez omal nie
        zostałem staranowany . Tam były prowadzone roboty drogowe na łuku drogi . Prawa
        nitka , prawy pas . Nagle jadacy przed nami samochodzik zaczął hamować - ale
        nie miał STOP-u . Za nami goniło pomarańczowe Sejczento
        Na szczęćie nie było tam przechwytywaczy i mozecie wierzyć lub nie ale udało mi
        sie zjechać na pas zieleni i zatrzymać się . Sejczento tez sie zatrzymało po
        mojej prawej stronie a w jego bagazniku zaparkował jakiś inny samochód .

• Gość: misiek Re: znowu 2 zabitych na DK 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 21:58
      ja moze nie wiem ale widizalem ten samochod jest poprostu tragiczny z samochodu
      to nic nie ma silnik zostal skrecony jak gabke kiedy sie wyciska zeby zeszla z
      niej woda cos niesamowitego ludzie prosze was uwazajcie jak jezdzice
    • Gość: y Re: znowu 2 zabitych na DK 1 IP: 213.199.204.* 27.09.05, 22:08
      dlaczego na częstochwskim odcinku DK1 nie ma barierek założyli za wikłowem jak
      była kraksa klka lat temu na pozostalych częsciach trasy są barierki a tu
      czekają na autostradę juz 30 lat
      • Gość: peacekeeper Re: znowu 2 zabitych na DK 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 19:54
        barierki ? gdyby były takowe na łuku za Laskiem Aniołowskim to w tamta sobotę
        zostałbym staranowany
        uciekłem na pas zieleni a kierowca jadacy z przodu na prawo , ten za nami
        spanikował ostro nacisnął hamulce i teraz ma rozbity samochodzik

dwa lata temu 26 lutego na autostradzie pod Łodzia na tym małym kawałeczku
        zginął syn lekarza z Czestochowy / miał 26 lat / dupek drogowy gnał ile wlezie
        a było slisko odbił sie od baroerki przechwytujacej po lewej walnał w barierke
        po prawej tez sie od niej odbił i wpadł pod Tira
        gdyby z lewej nie było barierki to wyleciałby w pole albo do małego rowu ,
        miałby znacznie wieksze szanse niz po kontakcie z Tirem .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka