Dodaj do ulubionych

SP9/Gim9 -ABSOLWENCI

IP: *.prenet.pl 27.09.05, 21:47
Absolwenci byłej podstawowki nuemer 9 a aktualnego gimnazjum numer 9
WPISUJCIE SIE!! Kto był waszym wychowawca?? JAkie wspomnienie?? po prostu
wpisujcie sie i dzielcie wrazeniami!! :D
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 09:39
      podnoszę...
      • Gość: eh.. Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 10:16
        buhehehhe, "absolwenci" gimnazjum :D nie wnikam...
        • Gość: Bartosz Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 11:29
          Monika jest umna, ze skonczyla gimnazjum, myslsla, ze nigdy jej sioe to nie
          uda, ale dzieki jej zawzietosci i bystrosci ukonczyla gimnazjum nr 9 w wieku 22
          lat. Moniko jestemy z Ciebie dumni, jestes absolwentką renomowanej szkoly, masz
          papier i jestes kmis
      • Gość: Monika Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.prenet.pl 30.09.05, 22:14
        nikt nie skonczyl gim9 ani sp9?? czy sie nie chcecie przynac;)
      • Gość: ????? Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 12:29
        ????????
      • Gość: ciekawski Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 19:35
        Słuchajcie? do której klasy chodzila ta zmarla Kamila z lic. Andersa?
        ona ponoć chodziła do "9"
        • Gość: lol Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 00:05
          kto zmarł??
    • Gość: daaaaaaaaaaaaaaaaa Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 18:28
      efff... gimnazjum nr 9, istna patologia!!!
      z wielu tych absolwentow widze na codzien i za wiele to swoja postawa nie
      reprezentuja!!!
      w zasób wiedzy który wyniesli nie winikam, ale choć odrobiny kultury to mozna
      było ich nauczyć...
      • Gość: ahahaa Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 01:15
        ahahaaaaaaa
      • Gość: małaSz Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 13:35
        Mój drogi.Jestem absolwentką tej szkoły i właśnie kończę studia na Uniwersytecie
        Wrocławskim. Nie zwalaj winy na szkołe czy system, tylko na lenistwo
        uczniów.Aha, nie uważam siebie i swoich znajomych z tej szkoły za osoby z kręgu
        patologii.Pozdrawiam!
      • Gość: ewa Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 01:45
        Tak sie składa, ze ja skończyłam SP9 prawie 9 lat temu i nie uważam żebym była
        osobą niekulturalną. Kiedyś to była dobra szkoła choć wiem, ze zaszły tam
        wielkie zmiany - na gorsze. Moim wychowawcą był pan J.Mistarz.
    • Gość: monia Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 20:17
      podnosze......
    • Gość: monia Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 08:53
      i do gory......
      hoooooooop......
    • Gość: monia Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 19:29
      Ludzie !!!!
      No co Wy???
      Nikt z Was nie chodził do "słynnej" "dziewiątki"???
      • Gość: ??????? Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 16:49
        ???????
        serio? nikt???
        • Gość: lol Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 18:47
          Ja chodziłam :D:D:D:D:D:D Jestem z pierwszych lat powstania gimnazjum9 ,czyli
          tzw. Rocznik doświadczalny :D:D Ale i tak zajefajnie było lol lol Pozdrowiona
          dla wszystkich absolwentów:))))
          I nie zgodzę się z ta patologia echh brak słow:P Nio może szkoła
          trochę „trudna”w dobrym tego słowa znaczeniu…. ale to raczej przez wiek i we
          wszystkich Gim. Jest tak samo:)) Zbieranie młodzieży w „najgorszym” zarazem
          jednym z„najlepszych” lat, wiec nie ma się co dziwić, a to jest już wina
          Oświaty….Pozdro

• Gość: zeus Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:48
            w jakiej bylas klasie?
            • Gość: lol Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:51
              L :D:D:D:D:D:D
              • Gość: Monika Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.prenet.pl 02.10.05, 10:37
                klasa pani Dudek :>:>:>
                A jak inne wrazenia :D
                • Gość: lol Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 12:13
                  A Ty do ktorej klasy chodziłaś???
                • Gość: ?????? Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 12:41
                  ktorej dudek? bo byly/sa dwie w gimnazjum
                  • Gość: lol Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 13:01
                    Napiszcie moze do której Wy klasy chodizliscie etc... a nie ame pytania
                    zadajedzie :D pozdrowionka=)
                  • Gość: Monika Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.prenet.pl 02.10.05, 14:37
                    Gość portalu: ?????? napisał(a):

> ktorej dudek? bo byly/sa dwie w gimnazjum

Ewy tej od chemii:) jest jeszcze od polskiego i nadal ucza:)
                    • Gość: lol Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 15:21
                      Czemu Wy się nie wypowiadacie tylko pytania zadajecie...:P
                      • Gość: wlasnie... Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.05, 15:55
                        wlasnie...
                        • Gość: Monika Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.prenet.pl 02.10.05, 20:52
                          ja mialam za wych pania dobrowolska :) cos jeszcze??
                          • Gość: traker Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 22:15
                            JA JESTEM DUMNY ZE SWOJEJ 9 :) SZKOŁA BYLA SMIESZNA I CIEKAWA ROCZNIK KROLIKOW
                            DOSWIADCZALNYCH :D KLASA "C" POZDRAWIAM
                          • Gość: xx Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 08:08
                            to sie za duzo angielskiego nie nauczyles :/
                            • Gość: a dlaczego? Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 14:15
                              a dlaczego tak sadzisz???
                              • Gość: Monika Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.prenet.pl 03.10.05, 14:48

umiem bardzo dobrze angielski, wlasnie dzieki gimnazjum pozniej juz nie mialam
                                najmniejszych problemow z jezykiem
                                Nie wiem skad wniosek ze sie malo nauczylam przy pani Dobrowolskiej??
                            • Gość: xx Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:37
                              Moze kiedys uczyla, ale jak poznalem ja jak robila wszystko zeby sie z pracy
                              urwac! Umawiala sie, ze na ostatniej lekcji my idziemy sobie, a ona tez.
                              Ewentualnie jak wpadnie to mowi, ze z lekcji ucieklismy. Do tego ten jej maly
                              pomarszczony biust, ktory tak uwypuklala... bleee... i getry do szkoly bleee....
                              zero stylu. Fajna babka zeby pogadac o jej mezu w stanach i etc. ale nie nauczyc
                              sie czegos.
    • Gość: podnosze... Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:30
      podnosze.....
      monia
    • Gość: ciekawski Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:31
      Słuchajcie? do której klasy chodzila ta zmarla Kamila z lic. Andersa?
      ona ponoć chodziła do "9"

• Gość: k Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:29
        Ktorej "g"==>> dokładniej ltory rocznik???Ja chyba jej nie kojarze:((( [*]
    • Gość: monia Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.05, 23:43
      podnosze
      • Gość: monia Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 01:29
        podnosze
    • Gość: hejka Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 13:12
      Ludkowie- piszcie cos...
    • Gość: podnosze Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.prenet.pl 04.10.05, 18:53
      up
    • Gość: ciekawski Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 00:18
      byla w klasie maturalnej, wiec to chyba 2 rocznik gimnazjum
      • Gość: podnosze Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 15:21
        podnosze...
    • Gość: juz nie podnosze.. Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 01:05
      juz nie podniose.....
      to bylo ostatni raz !!!
    • Gość: up Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.prenet.pl 06.10.05, 21:21
      no co jest????
      • Gość: up- bis Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 15:07
        wlasnie ?
        co jest??????????
    • Gość: up Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 08:41
      ups.....
      • Gość: :D :D Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 15:02
        buu czemu nikt sie nie wypowiada :P:P tylko jakies bzdety piszecie:P:P a moze
        wypowiadaja sie nie absolweci tylko uczniowie:P pozdrowionka
        • Gość: buuuuu Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 17:44
          no właśnie nie wiem...
          może sie boją nauczycieli, dyrekcji, ale coż to może zależeć absolwentom?
          powapominajmy "fajne" numerki
    • Gość: buuuuu Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 15:01
      co nie bylo "fajnych" numerow? w "9" ??????
      • Gość: :D:D Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 19:38
        no wlasnie ale co im nauczyciele mogaga zrobic???Chyba ze nie cha sie ujawniac
        kim sa...w sumie ja bym może i zaczela cos pisac ale chyba jak na razie nikt
        tego watku nie traktuje powaznie..
        pozdr
        • Gość: buuuuu Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 21:08
          wstyd! absolwenci.....
          zobaczcie jak "39" ladnie wspomina...
          a my co???
          • Gość: buuuuu Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 08:02
            Absolwenci "9" obudzcie sie i powspominajcie.......
            • Gość: up Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 16:17
              ups.....
    • Gość: koniec Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 19:39
      juz mam dosyc, nie gadacie nic tj. nie wspominacie...... to nie..
      po co ten wątek......
    • Gość: bright Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.prenet.pl 09.10.05, 20:40
      Kamila zdaje się była w III D, rocznik 1987. Jeśli się nie mylę. [*]

Ja wyszłam z tego bagna rok temu, całe szczęście. Wychowawczyni: pani Kupczyk;
      klasa IIIB, rocznik 1988.
      Niezbyt miło wspominam. Znaczy może wtedy nie było tak źle, ale w porównaniu z
      moją obecną szkołą = dno. Poziom niektórych nauczycieli i uczniów...masakra.

Podsumowując: słusznie uważa się 9-tkę za jedno z najgorszych gimnazjów w
      Czewie. Moloch.
      • Gość: buuuuu Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 21:35
        A gdzie teraz chodzisz???
    • Gość: Nynek Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.mim.pcz.czest.pl 10.10.05, 13:17
      Kończyłam w 95 r. Wychowawczyni: pani Dusza. Bardzo miło ją wspominam, jak i
      reszte nauczycieli ówcześnie mnie uczących, np. pana Cyganka od fizyki , p.
      Tobolewską, przemiłą historyczke czy polonistke . Miło wspominam przerwy przy
      strychu, czy kluski z serem na stołówce.
      • Gość: wrobelek Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:38
        W 1995 p.Tobolewska juz nie pracowala w "9"/Odeszla na emeryture w 1988 roku/;
        w 1995 dyr byl juz Cyganek , a przed nim matematyczka Krawczyk; a jesli chodzi
        o p. Dusze - fakt super kobitka - czlowiek i nauczycielka !!!
        Pani Krysiu - z calym szacunkiem - pozdrawiam !
        • Gość: wrobelek Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 19:39
          A..... zapomnialem o kluskach, ktore robila p. Ela z kuchni! Byly super - jak
          wszystkie jej obiady !!!
          • Gość: up Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 07:43
            ups
            • Gość: Łosiek Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 21:50
              Ja w tym roku skończyłam tę szkołę!! zawsze jej nie znosiłam ale teraz chętnie
              bym do niej wróciła. Fajnie było!! Szczególnie lekcje z JJ (dla nie
              wtajemniczonych Jacek Jędryka) nuda na całego i totalne olewanie!! Albo pan
              Szczygłowski odjechany kolo mimo iż nas zdradził. A niemiecki z Kupczykową to
              była udręka ale oczywiście jak ja wyszłam z tej szkoły to ona na emeryture
              poszła!! Piszcie co chcecie ale pani Atłasik to jest nauczyciel z powołaniem!!!
              Jej zawdzięczam wszystko!!
        • Gość: Tomek 8b Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 20:29
          Moze w 95 nie pracowala ale uczyla. Ukonczylem sp 9 w 1992 roku. Coz za
          zajefajne czasy!! Za mojej kadencji bylo polaczenie z Liceum Plastycznym i
          zaslepione korytarze dykta!! A p. Marszalska ktos pamieta? Lekcje chemii to byla
          masakra. A lekcje wf w salce ze stolami do ping - ponga w podziemniach? ach i p.
          Ciura (chyba?) jezyk rosyjski - stylowy pokaz radzieckiej jubilerskiej!! No i
          oczywiscie niezapomniana klasa 8b - p.Stefanik!!!!!
          • Gość: pak Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 22:59
            ja konczylem w 1992 8a wychowawczyni P Marszalska super duzo sie jezdzilo na
            wycieczki chemii dobrze nauczyla.Najlepszy byl wf w podziemiach gdzie non stop
            gralismy w pingla .pozdro dla jarka rolaka i lukasza kuleszy mistrzow
            celuloidowej pileczki-moich klasowych kumpli.Nauczycieli mielismy fajnych ,ja
            nie narzekam ,skonczylem traugutta ,stomatologie w lodzi ,teraz mam prywatny
            gabinet -jest ok.chetnie bym sie spotkal ze znajomymi z 8a - moj priv
            2pak1@wp.pl-pozdrawiam tomek pakulski
            • gizmo278 Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI 20.10.05, 02:03
              Nareszcie ktos z mojego rocznika!! Tak wf w podziemiach to bylo to!!!!!! A
              pamietasz te mecze w noge pomiedzy naszymi klasami? 8a - 8b? Od zawsze te dwie
              klasy to byla konkurencja dla siebie!
              A moze ktos z bylej 8b sie odezwie?
              Jestem teraz sporadycznie w cz-wie.(czesciej w wawie) I gdzie sa Ci wszyscy
              ludzie co? pozdrawiam tomek kondej
    • Gość: bright Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.prenet.pl 15.10.05, 11:25
      A teraz jestem w Słowackim.

Łosiek -> OMG, lekcje z JJ faktycznie niezapomnianie. Z wielu powodów, acz
      niekoniecznie pozytywnych. Reszta niech będzie milczeniem :x
      Pani Atłasik -> cudowna kobieta! Wszyscy ją uwielbialiśmy. Teraz w liceum uczy
      mnie biologii bardzo podobna do niej pani profesor, co mnie niesamowicie cieszy {:

Pan Szczygłowski -> nie zdradzę, jak go nazywaliśmy D; Przefajny, ale też nas
      zdradził w sumie - uczył nas w I klasie, a potem nas "oddał" pani której nazwet
      dzisiaj nazwiska nie pamiętam (;
      • Gość: beznadzieja Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 07:48
        A czy ŁOSIEK to czasem nie Madzia? z 3g??? od p.JJ ?!
        • Gość: Pak Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:16
          Hello tomek kondej pamietam Cie kolego ! Z Rokita i Tauzowskim czasami sie
          widuje , meczy korytarzowych sie nie zapomina . w waszej klasie b byli fajni
          ludzie ..pozdro pak
          • Gość: LORD Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 15:26
            Ja tam jeszcze chodze i poza nauczycielami to ta szkoła jest super JJ jest spoko
            tylko sie niemuje i troche jedzie i tag najgorsza jest rosińska i paweł kardas
            ludzie są super i poziom jest nawyższy mamy najwięcej olimpijczyków
          • gizmo278 Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI 26.10.05, 20:55
            Pozdrow ich ode mnie. Jak jestem w cz-wie to niestety tylko na pare dni i nikogo
            nie widuje a szkoda. Dobrze by bylo spotkac pare osob z tamtych lat. A Tomku w
            waszej klasie rowniez byli wporzadku ludzie. A moze wiesz gdzie sie podziewa K.
            Ligudzinski? pozdrawiam!!! gizmo278@gazeta.pl
            • Gość: pak Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 22:46
              z ligudzinskim nie mam kontaktu .wiem ze skonczyl studia na polibudzie w
              gliwicach ale co dalej to nie wiem.pozdro jak bys cosik kiedys planowal to
              pisz na priva 2pak1@wp.pl
              • Gość: up Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.prenet.pl 01.11.05, 18:59
                i do gory wpisujcie sie!!!!!
                ps czy gim 9 ma swoja strone? (aktualna;))
                • Gość: BUUUU... Re: SP9/Gim9 -ABSOLWENCI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 22:24
                  AKTUALNEJ, NIESTETY NIE MA...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka