Dodaj do ulubionych

pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE??????????????

04.10.05, 13:43
pomóżcie wybrać fajny zespół na wesele, ale taki grający na żywo!
Zastanawiamy się nad SlowFox i Metro oraz Skuzi. czy był ktoś na weselu jak
oni grali???
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiaa Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? IP: *.trustnet.pl 04.10.05, 13:47
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=19744786
    • Gość: zadowolona Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? IP: *.ajd.czest.pl 04.10.05, 13:58
      polecam PARADĘ, trzech sympatycznych panów, grają na "żywo" całą noc, mało
      przerw, na drugi dzień bawią gości zresztą szczegoly do uzgodnienia. Byłam
      zadowolona.
    • Gość: ginger Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 14:19
      najlepie najgorzej zacofany bo na takim etepie sa polskie weselicha!!!!
      1buahaha......
    • yo_soy_rubia Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? 04.10.05, 14:59
      jednego Skuzi znam osobiscie.kochany człowiek, ale jesli chodzi o wesele to mam
      zastrzeżenia z 2 powodów-wysoka cena i brak zeńskiego wokalu. Metra nie znam
      wcale wobec tego sie nie wypowiadam. a Slowfox? Byłam na weselu, które
      prowadzili i mogę ci ich polecić z bardzo czystym sumieniem. zastrzezeń ani ja,
      ani zaden z gosci, ani mlodzi nie mieli absolutnie. Bawiliśmy sie cudownie.
      muzyka na wysokim poziomie, ale wesoła, weselna. Szalone zabawy. Chłopaki
      bardzo symopatyczni. Wokalistka też fajna.
      Baw sie dobrze!!
      Pozdrawiam
      Rubia weselna(choć już minął miesiąc)
      • Gość: pak Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 18:27
        Polecam zespół AKCES z Wręczycy. Nie ma dla nich kawałka którego nie zaśpiewają.
        Zespół składa się z dwóch facetów i jednej kobiety.

PoZDRAWIAM
    • ankehuber ojusta daj podaj namiary na ten slowfox...... 04.10.05, 22:14
      mam ten sam problem tylko ze ja sie juz motam prawie miesiac i ciagle
      nic.......... help!!
    • ankehuber Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? 04.10.05, 22:15
      jezeli chodzi o metro i skuzi to juz maja zajety moj termin.... ale mnie ich
      polecono... tak na marginesie
      • Gość: Ala Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? IP: *.prenet.pl 20.11.05, 15:25
        Nie polecam Slowfox robią przerwy 40 min, byłam widziałam.
        Natomiast słyszałam, że Stokrotki, No Problem i Jupiter jest fajny - polecali mnie.
      • Gość: pomocna Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? IP: *.prenet.pl 21.11.05, 00:00
        namiary na slowfox- nr gg do jednego z chłopaków - 3117018
        • fraza11 Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? 27.11.05, 23:55
          Zespół muzyczny :: FRAZA ::

Gramy na weselach,balach sylwestrowych i festynach w całej Polsce.
          Posiadamy własne nagłośnienie 2x1000WAT,oświetlenie,transport.
          Konkurencyjne ceny !Zobacz i posłuchaj jak gramy na naszej stronie:
          www.fraza.lap.pl
        • fraza11 Zespół FRAZA na Wasze wesele ! 27.11.05, 23:56
          Zespół muzyczny FRAZA

www.fraza.lap.pl
    • Gość: dżina JAK NAJBARDZIEJ WSIÓRSKI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 15:38
      jak to zwykle bywa na tandetnych,sztucznych,weselichach......
      • Gość: swiadek Re: JAK NAJBARDZIEJ WSIÓRSKI... IP: *.d.pppool.de 20.11.05, 16:02
        wesele trwa, wszyscy naje..i, panna mloda lezy rozebrana na stole.
        swiadek krzyczy - kto jeszcze nie ruchal panny mlodej!!!
        -jeszcze jaaaa !!!
        -a kto ty ku.. jestes???
        -pan mlody...
    • Gość: piotrek Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? IP: *.kl / 80.50.214.* 20.11.05, 16:08
      cze słuchałem "metro" grają fajnie a znam troche lepszy z radomska 5 osobowy
      klawisze perkusja 2 gitary saksofon i solistka zespół "KORAGO BAND"KONTAKT
      505062830.
    • mjagiela Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? 20.11.05, 16:14
      tych zespołów nie słyszałam na żywo. Jednak przyznaję że obiła mi się o uszy
      nazwa Skuzi i to chyba na plus.
      na moim weselu grało CENTRUM. Superancki zespół. Po naszym weselu zamawiali ich
      goście weselni na swój ślub. Grają na żywo, co chcesz. Osobiście wybrałam sobie
      utwór na pierwszy taniec którego nie mieli w repertuarze i nie było prpblem. Są
      weseli, potrafią rozbawić gości. Po prostu ekstra. Jeden minus to cena. Zespół
      składa się z 5 osób: 4 facetów i 1 kobieta. Śpiewają wszyscy.
      Fajnie grają też Stokrotki (grali u mojej siostry), ale stwierdziliśmy całą
      rodziną, że fajniej gra Centrum.
      Powodzenia w poszukiwaniu
      • Gość: viki pomocy! zespół Quatron, czy kroś słyszał ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 23:53
        Mam prośbę podawajcie jakieś numery kontaktowe do tych zespołów, a jeśli wiecie
        to również orientacyjną cene. Z tego co wiem to zespól Stokrotki jest bardzo
        fajny, ale za wesele bierze ok 4 tyś, więc zdecydowanie za dużo jak dla mnie.
        Czy ktoś może mi coś powiedzieć o zespole Quatron ??
        • Gość: eMcE Re: pomocy! zespół Quatron, czy kroś słyszał ? IP: *.darkstar.pl 28.12.05, 23:06
          Hej! Ja zamówiłam własnie QUATRON na 10 czerwca i byłam przekonana ze to jest
          właśnie to. Tylko, że z powodu z perturbacja z salą musielismy zmienić termin i
          teraz mam zamówiony EL-TRONIC. Ale może QUATRON ma jeszcze ten termin wolny? Po
          rozmowie z nimi odniosłam wrażenie ze to sympatyczni młodzi ludzie (2
          małżeństwa) i do tego konkretni. Plusem także jest to że są wykształceni
          muzycznie i świetnie śpiewają na głosy.
      • Gość: Sylwek Takiż IP: 195.117.107.* 27.12.05, 11:19
        A zna ktoś Takiż zespół czy jakoś tak ??
    • Gość: Lolek Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:57
      Trubadurzy
      • fraza11 A może ZESPÓŁ FRAZA ? 27.11.05, 23:57
        Zespół muzyczny FRAZA

www.fraza.lap.pl
    • Gość: Mar-cin-cin Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:30
      TOP SECRET, grali u mnie w czerwcu, do tej pory jak tylko spotykam moich gosci
      weselnych to wspominamy wesele :-) 4 osoby calkowity live, fajne prowadzenie i
      zadnych "oj da dana" chociaz podobno jak sie chcce to tak tez zagraja.
      tel do nich 602 246096
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka