ojusta 04.10.05, 13:43 pomóżcie wybrać fajny zespół na wesele, ale taki grający na żywo! Zastanawiamy się nad SlowFox i Metro oraz Skuzi. czy był ktoś na weselu jak oni grali??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiaa Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? IP: *.trustnet.pl 04.10.05, 13:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=19744786 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? IP: *.ajd.czest.pl 04.10.05, 13:58 polecam PARADĘ, trzech sympatycznych panów, grają na "żywo" całą noc, mało przerw, na drugi dzień bawią gości zresztą szczegoly do uzgodnienia. Byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginger Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 14:19 najlepie najgorzej zacofany bo na takim etepie sa polskie weselicha!!!! 1buahaha...... Odpowiedz Link Zgłoś
yo_soy_rubia Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? 04.10.05, 14:59 jednego Skuzi znam osobiscie.kochany człowiek, ale jesli chodzi o wesele to mam zastrzeżenia z 2 powodów-wysoka cena i brak zeńskiego wokalu. Metra nie znam wcale wobec tego sie nie wypowiadam. a Slowfox? Byłam na weselu, które prowadzili i mogę ci ich polecić z bardzo czystym sumieniem. zastrzezeń ani ja, ani zaden z gosci, ani mlodzi nie mieli absolutnie. Bawiliśmy sie cudownie. muzyka na wysokim poziomie, ale wesoła, weselna. Szalone zabawy. Chłopaki bardzo symopatyczni. Wokalistka też fajna. Baw sie dobrze!! Pozdrawiam Rubia weselna(choć już minął miesiąc) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pak Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 18:27 Polecam zespół AKCES z Wręczycy. Nie ma dla nich kawałka którego nie zaśpiewają. Zespół składa się z dwóch facetów i jednej kobiety. PoZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
ankehuber ojusta daj podaj namiary na ten slowfox...... 04.10.05, 22:14 mam ten sam problem tylko ze ja sie juz motam prawie miesiac i ciagle nic.......... help!! Odpowiedz Link Zgłoś
ankehuber Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? 04.10.05, 22:15 jezeli chodzi o metro i skuzi to juz maja zajety moj termin.... ale mnie ich polecono... tak na marginesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? IP: *.prenet.pl 20.11.05, 15:25 Nie polecam Slowfox robią przerwy 40 min, byłam widziałam. Natomiast słyszałam, że Stokrotki, No Problem i Jupiter jest fajny - polecali mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocna Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? IP: *.prenet.pl 21.11.05, 00:00 namiary na slowfox- nr gg do jednego z chłopaków - 3117018 Odpowiedz Link Zgłoś
fraza11 Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? 27.11.05, 23:55 Zespół muzyczny :: FRAZA :: Gramy na weselach,balach sylwestrowych i festynach w całej Polsce. Posiadamy własne nagłośnienie 2x1000WAT,oświetlenie,transport. Konkurencyjne ceny !Zobacz i posłuchaj jak gramy na naszej stronie: www.fraza.lap.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fraza11 Zespół FRAZA na Wasze wesele ! 27.11.05, 23:56 Zespół muzyczny FRAZA Gramy na weselach,balach sylwestrowych i festynach w całej Polsce. Posiadamy własne nagłośnienie 2x1000WAT,oświetlenie,transport. Konkurencyjne ceny !Zobacz i posłuchaj jak gramy na naszej stronie: www.fraza.lap.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżina JAK NAJBARDZIEJ WSIÓRSKI... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 15:38 jak to zwykle bywa na tandetnych,sztucznych,weselichach...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiadek Re: JAK NAJBARDZIEJ WSIÓRSKI... IP: *.d.pppool.de 20.11.05, 16:02 wesele trwa, wszyscy naje..i, panna mloda lezy rozebrana na stole. swiadek krzyczy - kto jeszcze nie ruchal panny mlodej!!! -jeszcze jaaaa !!! -a kto ty ku.. jestes??? -pan mlody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? IP: *.kl / 80.50.214.* 20.11.05, 16:08 cze słuchałem "metro" grają fajnie a znam troche lepszy z radomska 5 osobowy klawisze perkusja 2 gitary saksofon i solistka zespół "KORAGO BAND"KONTAKT 505062830. Odpowiedz Link Zgłoś
mjagiela Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? 20.11.05, 16:14 tych zespołów nie słyszałam na żywo. Jednak przyznaję że obiła mi się o uszy nazwa Skuzi i to chyba na plus. na moim weselu grało CENTRUM. Superancki zespół. Po naszym weselu zamawiali ich goście weselni na swój ślub. Grają na żywo, co chcesz. Osobiście wybrałam sobie utwór na pierwszy taniec którego nie mieli w repertuarze i nie było prpblem. Są weseli, potrafią rozbawić gości. Po prostu ekstra. Jeden minus to cena. Zespół składa się z 5 osób: 4 facetów i 1 kobieta. Śpiewają wszyscy. Fajnie grają też Stokrotki (grali u mojej siostry), ale stwierdziliśmy całą rodziną, że fajniej gra Centrum. Powodzenia w poszukiwaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki pomocy! zespół Quatron, czy kroś słyszał ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 23:53 Mam prośbę podawajcie jakieś numery kontaktowe do tych zespołów, a jeśli wiecie to również orientacyjną cene. Z tego co wiem to zespól Stokrotki jest bardzo fajny, ale za wesele bierze ok 4 tyś, więc zdecydowanie za dużo jak dla mnie. Czy ktoś może mi coś powiedzieć o zespole Quatron ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMcE Re: pomocy! zespół Quatron, czy kroś słyszał ? IP: *.darkstar.pl 28.12.05, 23:06 Hej! Ja zamówiłam własnie QUATRON na 10 czerwca i byłam przekonana ze to jest właśnie to. Tylko, że z powodu z perturbacja z salą musielismy zmienić termin i teraz mam zamówiony EL-TRONIC. Ale może QUATRON ma jeszcze ten termin wolny? Po rozmowie z nimi odniosłam wrażenie ze to sympatyczni młodzi ludzie (2 małżeństwa) i do tego konkretni. Plusem także jest to że są wykształceni muzycznie i świetnie śpiewają na głosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwek Takiż IP: 195.117.107.* 27.12.05, 11:19 A zna ktoś Takiż zespół czy jakoś tak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:57 Trubadurzy Odpowiedz Link Zgłoś
fraza11 A może ZESPÓŁ FRAZA ? 27.11.05, 23:57 Zespół muzyczny FRAZA Gramy na weselach,balach sylwestrowych i festynach w całej Polsce. Posiadamy własne nagłośnienie 2x1000WAT,oświetlenie,transport. Konkurencyjne ceny !Zobacz i posłuchaj jak gramy na naszej stronie: www.fraza.lap.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar-cin-cin Re: pomocy! jaki ZESPÓŁ na WESELE?????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:30 TOP SECRET, grali u mnie w czerwcu, do tej pory jak tylko spotykam moich gosci weselnych to wspominamy wesele :-) 4 osoby calkowity live, fajne prowadzenie i zadnych "oj da dana" chociaz podobno jak sie chcce to tak tez zagraja. tel do nich 602 246096 Odpowiedz Link Zgłoś