Dodaj do ulubionych

GLOSUJCIE NA MARKA BOROWSKIEGO

06.10.05, 08:25
Moze tym razem ten post nie zostanie usuniety
Obserwuj wątek
    • Gość: Janosik Re: GLOSUJCIE NA MARKA BOROWSKIEGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 09:54
      Popieram; po rezygnacji z udziału w wyborach pana marszałka Cimoszewicza to
      jedyna osoba godna tego urzędu.
      • Gość: joop WŁÓŻCIE ŁAPSKO DO OGNIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:23
        MUSICIE TO ZROBI TO ZROBIĆ LICZY SIE PRZECIERZ TYLKO ROZSĄDEK I TEMPOTA.
      • Gość: x Re: GLOSUJCIE NA MARKA BOROWSKIEGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:48
        nie wiem czy taka jedyna,ale przynajmniej zona w miare sie prezentuje
    • Gość: forum NIE GLOSUJCIE NA MARKA BOROWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 10:15
      pewnie nie zostanie marlinak nie siej defetyzmow....
      • yanoooosh Re: NIE GLOSUJCIE NA MARKA BOROWSKIEGO 06.10.05, 10:20
        Niestety musiscie wybrac mniejsze zlo albo kaczor albo donald wole donalda wybieram mniejsze zlo i tak nikt nie jest godny teo zeby prezydentem zostac ale trzeba wybrac miedzy jednym a drugim bo borowski nie ma szans niestety
        • Gość: Czesław Re: NIE GLOSUJCIE NA MARKA BOROWSKIEGO IP: *.man.czest.pl 06.10.05, 12:25
          Nie kieruj się sondażami w telewizji .
          Głosuj na tego kandydata którego popierasz , a nie na tego co ma więcej szans .
      • Gość: forum Re: NIE GLOSUJCIE NA MARKA BOROWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 10:55
        dlaczego niestety ?????????
        z lezka w oku wracasz do czasow PZPR ..to sa korzenie Marka Borowskiego....
        • yanoooosh Re: NIE GLOSUJCIE NA MARKA BOROWSKIEGO 06.10.05, 11:05

moze tak moze nie ja mam wlasna wizje panstwa ktorej zaden z kandydatow nie reprezentuje ale to jest tak mozliwe jak to ze po wyborach bedzie nam lepiej
        • Gość: Janosik Re: NIE GLOSUJCIE NA MARKA BOROWSKIEGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:36
          a jakie są korzenie pana Tuska i pana Kaczyńskiego??
          solidarnosc czyli jeszcze gorzej niż PZRP z której był pan marszałek Borowski!
    • Gość: yanush Re: GLOSUJCIE NA MARKA BOROWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 12:50
      Mogę!!!
      A w drugiej turze na DT
      Pozdr:-)
      • facia Re: GLOSUJCIE NA MARKA BOROWSKIEGO 06.10.05, 13:30
        Juz raz wybieralismy mniejsze zlo i prezydentem zostal LW.Czy wszyscy byli
        zadowoleni?A ja teraz nie mam zamiaru decydowac sie na wybor mniejszego zla i
        bede glosowac na MARKA BOROWSKIEGO.
        • Gość: Ewa Re: GLOSUJCIE NA MARKA BOROWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 14:27
          Z pewnością zagłosuję na Pana Borowskiego. To jedyny rozsądny i nadający się na
          Prezydenta człowiek. Panowie Tusk i Kaczyński właśnie pokazują na co ich stać,
          obrzucając się nawzajem błotem. Pamiętajcie o Marku Borowskim podczas
          niedzielnich wyborów. Jestem pewna, że warto! Pozdrawiam.
    • matka123 Re: GLOSUJCIE NA MARKA BOROWSKIEGO 07.10.05, 07:32
      No pewnie ,ze bede na niego glosowala.To jedyny kandydat,ktory ma cos do
      powiedzenia i nie ma wady wymowy.
    • Gość: Przemek Re: GLOSUJCIE NA MARKA BOROWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 09:20
      NA PEWNO NIE ZAGŁOSUJĘ NA PANA MARKA BOROWSKIEGO !!! NIE WIERZĘ MU. SĄDZĘ, IŻ
      NIE JEST W STANIE PROWADZIĆ DOBREJ PREZYDENTURY.
    • Gość: marzena Re: GLOSUJCIE NA MARKA BOROWSKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 10:00
      A DLACZEGO TY MI MASZ SUGEROWAC NA KOGO JA AM GLOSOWAC?
      • Gość: skrzat Re: GLOSUJCIE NA MARKA BOROWSKIEGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 21:07
        Nikt nikogo nie zmusza jak ma głosować ( prócz mediów). Ale jeśli się słuchało
        pana marszałka kiedy jeszcze był transmitowany w telewizji, a to co reprezentują
        panowieKaczyński i Tusk i co nam chcą zafundować, to naprawdę człowiek łapi się
        za głowę. W POlsce większość to ludzie biedni nie bogaci dla których Ci panowie
        mają programy. I to ciągłe podpieranie się wiarą i szarganie imię BOGA. Wstyd,
        nie należy w kampanię mieszać Boga. Więcej pokory panowie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka