Dodaj do ulubionych

Masz 22 lata??

08.10.05, 20:27
Masz 22 lata ?? A moze 18?? To pomyśl sobię kto cię okrada od 15 lat!!

Weź sprawy w swoje ręce.

PPM

www.polskapartiamlodych.prv.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: ZUZA Re: Masz 22 lata?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 00:56
      program jest beznadziejny !!!!
      • Gość: Julek Re: Masz 22 lata?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 01:06
        ..no może to z marihuaną jest o.k ;)
        • Gość: mackane Re: Masz 22 lata?? IP: *.server.ntli.net 09.10.05, 09:57
          a ja uwazam ze jest calkiem niezly.
          • Gość: . Re: Masz 22 lata?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 10:05
            dzial prawo jest absurdalny.
            • malarz2 Re: Masz 22 lata?? 14.10.05, 17:34
              A dlaczego jest absurdalny?? Moze pełnym zdaniem??
              • Gość: 26latek Re: Masz 22 lata?? IP: *.21.pl / *.21.pl 14.10.05, 18:41
                A ja uważam wprost przeciwnie: dział Prawo (obok systemu wyborczego) jest
                najlepszy. Podoba mi się też gospodarka, jednak rozszerzyłbym zdecydowanie punkt
                piąty na wszystkich zakładających pierwszy interes, pomijając fakt, że ZUS
                należałoby całkiem zmienić tzn. maksymalnie zmniejszyć jego udział w emeryturze,
                bo w tej chwili utrzymujemy tylko złodziei. Edukacja podoba mi się niezbyt, tzn.
                punkt pierwszy TAK, punkt drugi, TAK, pod pewnymi warunkami, czyli rozbudowane
                stypendia TYLKO dla NAPRAWDĘ zdolnych, bo w tej chwili państwo utrzymuje
                dziesiątki tysięcy ludzi, którzy studiować żadną miarą nie powinni (chyba że za
                to zapłacą). Punkt 3 jest to absurd, szkół policealnych jest za dużo, ci, którzy
                są zdolni idą na studia, a tak to dodatkowy ciężar dla państwa. Dział Zfrowie
                nie skomentuję, bo nie został precyzyjnie sprecyzowany.
                • malarz2 Re: Masz 22 lata?? 20.10.05, 12:26
                  www.malarz2.czest.pl
                  Temat UP
    • Gość: urban Re: Masz 22 lata?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 09:42
      no i żal ci dupe ściska
    • Gość: trer Re: Masz 22 lata?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 10:14
      Tak sobie czytałem program - nawet, nawet (choć to tylko puste hasła)... Ale
      jak doszedłem do PRAWO to nie wiedziałem czy śmieać się czy płakać... przestań
      się bawić w politykę...
    • Gość: Marcyś Co to jest??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 10:23
      Czytam i czytam i zastanawiam się co to jest. Koncert życzeń noworocznych czy
      kolejny nurt utopistów bo programem tego nazwać nie można. Tak sobie myślę że o
      tym wszystkim mówią wszyscy politycy bez wzgledu na opcje i z małymi
      modyfikacjami te postulaty mogą charakteryzować każde ugrupowanie mające cele
      polityczne w tym kraju. Mając 22 lata warto się zastanowić nie tylko co ale
      przede wszystkim jak. A Jak? to już dużo trudniejsze pytanie. Życzę sukcesów w
      szukaniu odpowiedzi...
      • malarz2 Re: Co to jest??? 21.10.05, 23:32
        Jak?? Uprościć przepisy. To cała odpowiedz. Polska jest najbardziej
        zbiurokratyzowanym krajem w Europie. A co do prawa. Taki system działa we
        Włoszech. I zdaje egzamin.

Ja wiem, że najłatwiej negować. Dlatego czekam na propozycję pod adresem
        malarz2@wp.pl lub malarz2@gazeta.pl.
        • malarz2 Re: Co to jest??? 22.10.05, 22:25

Ty decydujesz!!!

www.malarz2.czest.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka