malarz2 08.10.05, 20:27 Masz 22 lata ?? A moze 18?? To pomyśl sobię kto cię okrada od 15 lat!! Weź sprawy w swoje ręce. PPM www.polskapartiamlodych.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZUZA Re: Masz 22 lata?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 00:56 program jest beznadziejny !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: Masz 22 lata?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 01:06 ..no może to z marihuaną jest o.k ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mackane Re: Masz 22 lata?? IP: *.server.ntli.net 09.10.05, 09:57 a ja uwazam ze jest calkiem niezly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Masz 22 lata?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 10:05 dzial prawo jest absurdalny. Odpowiedz Link Zgłoś
malarz2 Re: Masz 22 lata?? 14.10.05, 17:34 A dlaczego jest absurdalny?? Moze pełnym zdaniem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 26latek Re: Masz 22 lata?? IP: *.21.pl / *.21.pl 14.10.05, 18:41 A ja uważam wprost przeciwnie: dział Prawo (obok systemu wyborczego) jest najlepszy. Podoba mi się też gospodarka, jednak rozszerzyłbym zdecydowanie punkt piąty na wszystkich zakładających pierwszy interes, pomijając fakt, że ZUS należałoby całkiem zmienić tzn. maksymalnie zmniejszyć jego udział w emeryturze, bo w tej chwili utrzymujemy tylko złodziei. Edukacja podoba mi się niezbyt, tzn. punkt pierwszy TAK, punkt drugi, TAK, pod pewnymi warunkami, czyli rozbudowane stypendia TYLKO dla NAPRAWDĘ zdolnych, bo w tej chwili państwo utrzymuje dziesiątki tysięcy ludzi, którzy studiować żadną miarą nie powinni (chyba że za to zapłacą). Punkt 3 jest to absurd, szkół policealnych jest za dużo, ci, którzy są zdolni idą na studia, a tak to dodatkowy ciężar dla państwa. Dział Zfrowie nie skomentuję, bo nie został precyzyjnie sprecyzowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urban Re: Masz 22 lata?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 09:42 no i żal ci dupe ściska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trer Re: Masz 22 lata?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 10:14 Tak sobie czytałem program - nawet, nawet (choć to tylko puste hasła)... Ale jak doszedłem do PRAWO to nie wiedziałem czy śmieać się czy płakać... przestań się bawić w politykę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcyś Co to jest??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 10:23 Czytam i czytam i zastanawiam się co to jest. Koncert życzeń noworocznych czy kolejny nurt utopistów bo programem tego nazwać nie można. Tak sobie myślę że o tym wszystkim mówią wszyscy politycy bez wzgledu na opcje i z małymi modyfikacjami te postulaty mogą charakteryzować każde ugrupowanie mające cele polityczne w tym kraju. Mając 22 lata warto się zastanowić nie tylko co ale przede wszystkim jak. A Jak? to już dużo trudniejsze pytanie. Życzę sukcesów w szukaniu odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
malarz2 Re: Co to jest??? 21.10.05, 23:32 Jak?? Uprościć przepisy. To cała odpowiedz. Polska jest najbardziej zbiurokratyzowanym krajem w Europie. A co do prawa. Taki system działa we Włoszech. I zdaje egzamin. Ja wiem, że najłatwiej negować. Dlatego czekam na propozycję pod adresem malarz2@wp.pl lub malarz2@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś