Dodaj do ulubionych

"Spieprzaj dziadu" - to motto Prezydenta IV RP

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 20:07
Dylemat wiejskiego i robotniczego wyborcy.
W ostatnim czasie Lech Kaczyński próbuje pokazać swoje „lewicowe i wiejskie oblicze” dlatego poprzez „podstawionego” Premiera Marcinkiewicza puszcza oko do tych wyborców obiecując milerowskie gruszki na wierzbie. Jest to wyrachowana próba doraźnego pozyskania ludzi biednych głosujących na partie socjalne, których z założenia się nie nawiedzi i chce wytępić. Wiedząc, że PiS nie będzie mógł spełnić obietnic przed i po wyborczych, w gabinetach pisowskich przygotowany jest już na pewno plan obciążenia Platformy winą za niezrealizowany prospołeczny program. Oglądając spoty Profesora Lecha Kaczyńskiego Prezydenta IV RP nie mogę uwierzyć, że ten radykalny ultra prawicowiec patrzący z góry na ludzi z jak on to nazywa „gminu” przywdziewa skórę raz to rolnika raz czerwonego socjalisty a raz narodowca z drużyny Ojca Rydzyka. Jeśli to wszystko co mówi to prawda, to kim naprawdę jest Lech K?
Według mnie Lech Kaczyński jest zwykłym politycznym hochsztaplerem (nowoczesnym Nikodemem Dyzmą) nastawionym tylko na polityczne bycie w centrum uwagi. Kiedyś myślałem, że to Leper lub Giertych będą stanowić zagrożenie dla naszej demokracji ale jest ktoś znacznie groźniejszy właśnie prof. Lech K i jego brat Jarosław Kaczyński. Wyrachowani, zimni i bezwzględni dla słabszych.
Dlatego rozważając czy pójść do II tury wyborów prezydenckich i na kogo oddać swój głos lewicowy elektorat powinien rozważyć zakres kompetencji przyszłego Prezydenta i ewentualną możliwość zdestabilizowania Państwa przez nieobliczalnego, ustawionego na konfrontacje ze wszystkimi polityka. Analizując Tuska i Kaczyńskiego jasno widać, że pod rządami Tuska nie grozi ograniczanie swobód obywatelskich i państwo policyjne w przeciwieństwie do rządów braci Kaczyńskich. Prezydent, którego kompetencje są mocno ograniczone ale jednak w niektórych sytuacjach strategiczne dla interesu państwa powinien stać na straży konstytucji i swobód obywatelskich. Zamiast ścigać wrogów politycznych powinien budować dobre stosunki z sąsiadami. Powinien być dla narodu skałą i zrównoważoną opoką a nie trzeńsieniem ziemi lub niszczącymi falami tsunami.
Dlatego lewicowy i wiejski elektorat nigdy nie powinien zagłosować na Prezydenta IV RP którego motto życiowe brzmi – „SPIEPRZAJ DZIADU!!!”
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawa Re: "Spieprzaj dziadu" - to motto Prezydenta IV R IP: *.man.czest.pl 10.10.05, 21:41
      Cóż,napisane pod wpływem wzburzenia aczkolwiek nie można powiedzieć by nie było
      w tym prawdy.
      Szkoda,że kampania przebiega tak agresywnie.W sumie nie można ocenić kandydatów
      na zimno.Emocje to zły doradca.
      Jednak mimo wszystko mój głos pójdzie na p.Tuska.Mam wrażenie,że coś drgnie w
      tym naszym pięknym kraju.
      Co do lewicowego elektoratu to pewnie większośc odda głos na Tuska,natomiast
      elektorat Samoobrony,to zagadka.Im bliżej poglądowo do PiS-u.Sam Lepper,mówił,że
      ich program jest zbliżony do programu PiS-u,a i w koalicję z nimi ma ochotę
      wielką wejść.
      I tak na koniec to naprawdę boję się.Boję się tej IV RP.
      • inna-bajka Re: "Spieprzaj dziadu" - to motto Prezydenta IV R 10.10.05, 21:47
        Nie bój się, nic sie nie zmieni :-(
      • Gość: KINGA Re: "Spieprzaj dziadu" - to motto Prezydenta IV R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 21:52
        Elektorat samoobrony to ludzie podobni do ludzi Kaczorów.Próbkę chamstwa
        przyszłej elity rządzącej pokazuje nam pan Kurski.Już nie było go na salonach
        politycznych,a tu znowu wraca.Wraca w takim samym stylu jak dawniej.Rządy
        Kaczorów to własnie będą kłótnie ,obrażanie innych i chamstwo.Może teraz wyjdĄ
        sprawy afery telegrafu.A Kaczory opowiadają się za uczciwością.Daleko im do
        tego.Są zawzięci i aroganccy.Dobrze określił ich Wałęsa-to takie koziołki-
        matołk i zażarte stworzenia.Zobnaczycie co będzie się działo jak dopadną władzę.
      • Gość: gość Re: "Spieprzaj dziadu" - to motto Prezydenta IV R IP: *.pcz.pl 12.10.05, 22:17
        brawo
    • Gość: henryczek Re: "Spieprzaj dziadu" - to motto Prezydenta IV R IP: *.com / *.strefa.com 10.10.05, 21:51
      święta racja Demonestenesie,ale uważaj bo zaraz cie tu niektórzy zbesztają i oplują tak jak mnie gdy też osmieliłem sie skrytykować(i to kulturalnie:P) ich świętego wodza...

:/
      • ja_corka UWAGA NA KK 10.10.05, 23:51
        Juz raz przerwali cisze wyborcza a w poprzednim m-cu w wyborach w tym roku
        byla taka sytuacja ze do jednego okregu wyborczego ksiadz przyprowadzil grupe
        staruszek, ktore wiedzialy ze maja glosowac na tych co beda rzadzili zgodnie z
        P >RAWEM I S >prawiedliwoscia ..........
        i kazda przed zaznaczemniem swojego kandydata
        czynila znak krzyza nad karta do glosowania.

Tu jest jakies zagrozenie

Moze byc teraz tak ze KK zmobilizuje wszystkie Kola rozancowe i inne
        organzacje parafialne i "gromadnie" wyrusza do glosowania.

Dlatego trzeba teraz zrobic WSZYSTKO, zeby przy maksymalnej frekwencji
        jak najwiecej glosow oddac na TUSKA

z dwojga zlego.........

wole NORMALNEGO

Kaczory------oddac Ksiezyc !!!!!!!!

KK bedzie pilotowal
    • Gość: ja Re: "Spieprzaj dziadu" - to motto Prezydenta IV R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 00:07
      Ja bym ci złamasie powiedział lepiej,ale napiszę jedno:spieprzaj dziadu!
      • Gość: ja Re: "Spieprzaj dziadu" - to motto Prezydenta IV R IP: *.21.pl / *.21.pl 11.10.05, 13:07
        Odpowiadając w ten sposób na inteligentnie napisany post zawierający prawdę,
        udowadniasz wszystkim, że jesteś zwykłym chamem, pozbawionym wiedzy i
        inteligencji, no i oczywiście klasy i kultury. Słownictwo wskazuje, że
        naoglądałeś się pewnie amerykańskich filmów o amerykańskich menelach ze slamsów,
        którym niesłychanie imponuje używanie słowa "fuck", złamas, frustrację ze swojej
        nieudaczności uzewnętrzniają "rymowaniem" itp. A jeśli oni dla ciebie są kimś,
        to ty jesteś ...nikim.
        • inna-bajka Re: "Spieprzaj dziadu" - to motto Prezydenta IV R 11.10.05, 19:03
          Nawet nie minie jeden dzień a gupoty kaczego wianuszka ciąg dalszy.
          Nie ma słów w polskim słowniku, który jest w stanie skomentować dzisiejsze
          smutne i rozpaczliwe, niewiadomo co.
          Może powinni bardziej pogrzebać w kronikach, może pra pra pra dziadek Tuska był
          Krzyzakiem, albo Tatarem.
          Może zaczniemy ustawiać stosy.
          • ja_corka DO "ja" 12.10.05, 01:21
            urazilam Cie???????

a moze to Ty byles tym ksiedzem?????

zalosny /a/ jestes.

<<<<< A Ci dwaj ukradki ksiezyc >>>>
          • Gość: Dobić PiS Esesmańska retoryka PiSu z ust ich lidera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 19:49
            To wstrząs żeby się tak zachowywać a częstochowscy posłowie pisu nawet sie nie wypowiedzieli na ten temat są tacy sami jak ich bulterier. Wszyscy do kojca. Platforma i tak będzie górą.
    • misiak32 Re: "Spieprzaj dziadu" - to motto Prezydenta IV R 12.10.05, 22:07
      uwaga!!!
      zobaczycie jak się Kaczyński dostanie na prezydenta to wam dopiero powie......
      "spiepszaj dziadu" to nic co w porównaniu z tym czego się WSZYSTKIE DZIADY
      (czytaj społeczenstwo Polskie) dowie....
      "dajcie mi władze!!!!! z resztą sam sobie poradze......"
      Jeden kaczor Premierem a drugi Prezydentem.....
      ALE JAJA!!!!!!!!!!!
      (kacze)
      • ja_corka Re: "Spieprzaj dziadu" - to motto Prezydenta IV R 12.10.05, 22:15
        hahahhaa
        ale nam sie bedzie dwoilo w oczach.

Nie bedziemy wiedzieli
        Czy Lesio w Sejmie a Jarus na Krecie.....czy odwrotnie??????

Nie wiadomo ktory bedzie podpisywal i ktory jak nabroi powie ze to BRAT !!!

Nie bedzie odpowiedzialnosci...........bo jeden zwali na drugiego.

Hahahaaa

Fatamorgana Prezydencka

Normalne ksiezycowe JAJA
        • Gość: henryczek Re: "Spieprzaj dziadu" - to motto Prezydenta IV R IP: *.com / *.strefa.com 12.10.05, 22:46
          -leszek leszek moge dzis być prezydentem?,no prosze cie tak ładnie...
          -dobra jarek,ale pamiętaj zeby sobie doczepić mój pieprzyk bo jeszcze sie ludzie pokapują...te dziady jedne...
    • Gość: plasterblaster Re: "Spieprzaj dziadu" - to motto Prezydenta IV R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 11:01
      Przekonałeś mnie bedę jednak głosował na Kaczyńskiego potrzeba w tym kraju
      faceta z jajami
      • iwonnkaa Re: A co z ptasia grypą ? 16.10.05, 12:09
        No tu kaczki, po świecie bywałe..............
      • Gość: MWM Re: "Spieprzaj dziadu" - to motto Prezydenta IV R IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 13:35
        Gość portalu: plasterblaster napisał(a):
        > ... potrzeba w tym kraju faceta z jajami

Ale to tylko jaja ... kacze. ;)))
        • Gość: KKK Re: "Spieprzaj dziadu" - to motto Prezydenta IV R IP: 150.254.95.* 19.10.05, 12:56
          Walcie się liberały.Nieoddamy w Wasze ręce Polski.Będe głosował na Pana
          Kacvzyńskiego bo tylko on jest gwarantem IV RP. Tusk kiedyś napisał "polskość
          to nienormarność" A więc ja mu muwię, że sam jest do dupy
          • Gość: henryczek Re: "Spieprzaj dziadu" - to motto Prezydenta IV R IP: *.com / *.strefa.com 19.10.05, 12:59
            nawet jeśli tak powiedział to rozejrzyj sie dookoła-czyż nie miał racji?

:/
            • Gość: jola Re: "do henryczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 13:01
              wreszcie powiedziałeś coś nie głupiego
              • Gość: henryczek Re: "do henryczka IP: *.com / *.strefa.com 19.10.05, 15:49
                no popatrz,dzięki
                ale jakbyś mogła Jolu to napisz która z moich wypowiedzi była głupia?wiesz ,poprostu fajnie wiedzieć za co sie dostaje

:)
                • Gość: AMATOR Re: "do henryczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 16:16
                  tusk to żyd i żydzi z wyborczej go popierają żydostwo do innego kraju tu jest
                  POLSKA
    • Gość: lidka Re: do amatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 19:32
      polacy zaraz ci pojadą zebyś nie ublizał tuskowi no wiesz jak on im ubliza to
      jest cool
      • Gość: henryczek Re: do amatora IP: *.com / *.strefa.com 19.10.05, 19:45
        czy moge prosic o definicje słowa "żyd"?co rozumieją pod tym słowem np amator i jemu podobni?
      • zzfaktyczny Re: do amatora 20.10.05, 01:10
        konkrety lidka, nie bawimy sie w konspire w jaki sposob nam ubliza p.Tusk ?
        Bo narazie widze nasilony atak na jego osbe. To objaw bezsilnosci ze strony
        sympatykow Kaczynskiego ? ;)
    • Gość: Bogdan Grunt to rodzinka i obecanki "Marcinka" IP: *.brama.prenet.pl 19.10.05, 20:22
    • Gość: diwo Re: "Spieprzaj dziadu" - to motto Prezydenta IV R IP: 213.199.204.* 20.10.05, 00:48
      EEEE nooo, trochę przesadzasz... Zupełnie jak opcje pro-drobiowe w drugą
      stronę... :-) Lechu bądź co bądź to jst porządny człowiek... Co nie znaczy, że
      jako prezydent mi akurat odpowiada ale to nie jest jakiś tam szmotek...

Ale jego sztab trzeba uznać za wyjątkowo zdeterminowany. Dobrze, że w piątek
      już koniec bo sam jestem w strachu co ci ludzie są w stanie pokazać i
      powiedzieć, żeby wejść w d... wyborcom np. Leppiera...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka