Dodaj do ulubionych

Odnaleziona matka martwego noworodka

IP: *.crowley.pl 11.10.05, 17:30
Kawał Małpy z tej baby!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • toberson Re: Tylko chamysie tak sie zachowuja!! 11.10.05, 18:20
      • Gość: gosc Re: Tylko chamy sie tak sie zachowuja!! IP: *.du.simnet.is 11.10.05, 19:25
        to suka a nie matka najgorsze bydle tak nie postepuje - najlepiej jakby sie ja
        wykastrowalo
        • r.kruger nie rozumiem 11.10.05, 20:03
          dlaczego w ten sposób potraktowała zwłoki małego człowieka. Może właśnie
          lekarze psychiatrzy powinni się nią zaopiekować.
          • Gość: Krzychu Ja rozumiem IP: *.bis / 212.244.80.* 11.10.05, 20:18
            Być może Wasze wypowiedzi byłyby mniej radykalne, gdybyście coś niecoś
            poczytali o szoku okołoporodowym.
            • Gość: Ka Re: Ja rozumiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 21:14
              Takie pie..nie o szoku poporodowym to wymowka dla takich szmat jak ta.Tak
              samo jak z dysleksja :/Doskonala wymowka dla idiotow ,krotym nie chce sie uczyc.
              • Gość: ona Re: Ja rozumiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 23:02
                Widząc Twoje błędy ortograficzne zastanawiam się, czy jesteś dyslektykiem,czy
                idiotą...pozdrawiam
                • Gość: Ka Re: Ja rozumiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:52
                  Zrobilem jedna literowke w wyrazie "ktory" :]a Ty mi pie..sz o bledach
                  ortograficznych hehehe
            • Gość: Dziecko Re: Ja rozumiem IP: 195.116.81.* 12.10.05, 07:20
              A moze Ty bys sie zastanowil zanim cos napiszesz Dzieci od pewnego czasu rodzi
              sie w szpitalu a nie w sypialni !!!!!!!
            • Gość: mamaOliwiera Re: Ja rozumiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 11:31
              Chyba nie iwesz o czym piszesz sama jestem mama od 2 lat przeszlam depresje
              poporodowa i wiem co to jest ale nigdy przenigdy by mi do glowy cos takiego nie
              przyszlo powinni ja zatluc w wiezieniu podzielam zdanie wiekszosci BYDLE nic wiecej
        • dudi_82 Re: Tylko chamy sie tak sie zachowuja!! 12.10.05, 10:37
          Tak czytam i czytam i nie mogę zrozumieć. Powiedz mi na czym polega kastrowanie
          kobiety?
    • Gość: Pol Re: Odnaleziona matka martwego noworodka IP: 213.199.204.* 11.10.05, 20:36
      Nie mogę zrozumieć takich kobiet.Przecież tyle sie mówi że każda kobieta która
      urodzi dziecko może się go zrzec bez żadnych konsekwencji.Jest tyle kobiet
      chcło by mieć własne dzieci a często nie może.
    • Gość: joanna 78 Re: Odnaleziona matka martwego noworodka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 22:44
      takie społeczne oburzenie...owszem to jest barbarzyństwo co zrobiła ta kobieta
      ale dlaczego nikt nie obuarza się w taki sam sposób kiedy wyrzuca sie na smieci
      dzieci zabite podaczas aborcji ( bądz są one utulizowane....jak odpady!!!!)
      miałam nieprzyjemność widzieć takie istotki tuż po dokonaniu aborcji były to
      dzieci!!miały nóżki, rece ,serce ,wszystko co posiada dziecko, tylko małych
      rozmiarów ...zawijane w czarny worek ,ladowały na śmieciach --tak samo jak ten
      maluszek........---TO WSZYSTKO JEST NIELUDZKIE...
      • dudi_82 Re: Odnaleziona matka martwego noworodka 12.10.05, 10:50
        Hmm coś mi tu nie gra. W technikum na religii ksiądz puścił film z nagranym
        poprzez sonograf (czy jakt to tam się zwie) zabiegiem aborcji. Ty mówisz że
        widziałaś dziecko po aborcji tylko że było małe, a ja na tym filmie wyraźnie
        widziałem, że dziecko w tracie aborcji jest rozrywane i "wysysane" przez cienką
        rurkę więc nie ma mowy o zobaczeniu rąk czy nóg. Nie mówię że nie masz racji,
        może teraz aborcje są wykonywane inaczej albo nie wiedziałaś dziecka po aborcji
        tylko cesarskim cięciu.
        • Gość: joanna do dudi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 11:29
          nie nie!!!! wiem co pisze....widziałam szczątki takiego dziecka a dokładniej
          buzie, rączki ,palce, nóżke--to ta słynna aborcja stosowana
          przez "targanie"słynna skrobanka..!!....ale jest też inna wpuszczaja poprostu
          trujący płyn , dziecko sie truje w efekcie umiera, ale wyciągają je całe-martwe
          już- jest malutkich rozmairów ale można zobaczyć rączki, nózki,
          oczy ,nos ,buzie ,palce..itp..itd..wszystkie wykształcone organy... --i to o
          takiej aborcji pisałam napisałam...--takie takze zawijają w torbe i pakują na
          śmietnik...
    • Gość: olo Re: ni dziwot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 12:36
      gdzie opieka społeczna babsko nie ma kasy pochodzi pewnie z patologicznej
      rodziny gdzie są ludzie którzy powinni mieć ją na oku kurator MOPS za co biorą
      kase.
      • Gość: FOR6 Re: ni dziwot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:17
        dokładnie!!! skąd wiadomo wogóle czy ta kobieta jest wpełni sprawna umysłowo
        (napewno nie!!!)a gdzie w takiej sytuacji kurator??? gdzie opieka społeczna??
        czy uważacie ze normalnie funkcjonująca kobieta z minimum zasobu materialnego
        wyrzuciłaby dziecko na śmietnik??!!! TAKA SYTUACJA W KARAJU ubóstwo, ZE LUDZIOM
        ZACZYNA WALIĆ!! robią rzeczy które są niedopomyślenia ale gdzie w takiej
        sytuacji ośrodki pomocy, gdzie kuratorzy....??? oni umieją tylko ODWALAĆ
        ROBOTE co ich obchodzi człowiek..?? siedzą przy biurkach... tacy z
        nich "PRACOWNICY SPOŁECZNI"......
    • Gość: Ania Re: Odnaleziona matka martwego noworodka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 15:51
      ja rozumiem szok poporodowy...no ale ludzie!!!Przeciez tyle młodych ludzi czeka
      na adopcje i w ogole na małę malenstwo ktora uszczesliwi ich kazdy dzien...a
      taka matka!?czy to jest matka?!no przesada;//

• Gość: birnbaum TA BIEDNA KOBIETA NIE "ZASZŁA" Z OPIEKĄ SPOŁECZNĄ. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 16:25
        Na pytania: gdzie opieka społeczna?,
        gdzie fundacje? odpowiadam,
        że ta zatrzymana kobieta nie zaszła w ciążę
        z opieką, czy fundacją.
        Biologiczny ojciec, który stchórzył na wiadomość,
        że spłodził potomka i porzucił dziewczynę z dzieckiem,
        powinien stanąć na celowniku panów policjantów.
        Bardzo proszę panów redaktorów
        (a może macie w redakcji jakieś panie?),
        by nie pozwoliły na zakończenie śledztwa
        po błyskotliwym schwytaniu tej biednej kobiety.
        Niech za moje pieniądze policja znajdzie
        także ojca. Niech ów bohater stanie na ławie oskarżonych
        i powie, jakie to szczęście zapewnił ciężarnej kobiecie,
        jak odmienił jej świat.
        Że usłyszawszy to, zrozpaczona dziewczyna
        sprokurowała tę tragedię.
        Panom, tym z kamieniem w ręku, piszącym
        pełne oburzenia posty,
        przypominam: "gdyby w ciążę zachodzili faceci,
        to aborcja byłaby sakramentem".
        • Gość: Krakoo Re: TA BIEDNA KOBIETA NIE "ZASZŁA" Z OPIEKĄ SPOŁE IP: *.czest.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 21:36
          'Biologiczny ojciec, który stchórzył na wiadomość,
          że spłodził potomka i porzucił dziewczynę z dzieckiem,
          powinien stanąć na celowniku panów policjantów.'

Wiesz - idz na policje i wszystko opowiedz.
          Nie wiesz - NIE PISZ.
          • Gość: bianca Re: TA BIEDNA KOBIETA NIE "ZASZŁA" Z OPIEKĄ SPOŁE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 22:55
            no owszem zdarzają sie takie sytuacje kiedy ojca nie ma bo.......ale dlatego ,i
            do, tego powołane są własnie takie instytucje jak opieka społeczna i ośrodki
            pomocy "ludziom niezaradnym"...działają, a raczej siedzą przy biurkach za nasze
            pieniądze zamiast pokazać takim ludziom, być może opuszczonym , być może
            zrezygnowanym ,jakie mają prawa i jakie mają wyjścia z takich własnie
            sytuacji....być moze gdyby zajęła sią tą kobietą wcześniej powołana do tego
            własnie instytucja to być moze do tego by nie doszło.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka