Gość: ewcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 21:55 Drogie mamy chodzę do przychodni na Dekabrystów Combi Med, który lekarz pediatra jest waszym zdaniem najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kama Re: lekarz pediatra IP: *.man.czest.pl 11.10.05, 22:03 Moim zdaniem zdecydowanie dr Sojda. Jest miła, konkretna i zna się na rzeczy.Fajna jest też dr Pachura, ale ona przyjmuje tylko 2 razy w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: lekarz pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 17:16 Wielkie dzięki za odpowiedz, mam nadzieję że inne mamy też zabiorą głos w tej sprawie, przecież na tysiącleciu jest duzo dzieci, a gdzieś z nimi do lekarza chodzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: lekarz pediatra IP: *.trustnet.pl 13.10.05, 17:14 moim zdaniem bardzo dobrym lekarzem i człowiekiem jest p. dr Pachura,w żadnym wypadku nie chodzic do dr Morawieckiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: lekarz pediatra IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 12.10.05, 21:21 Już 15 lat dr Sojda opiekuje się moim dzieckiem jes świetnym fachowcem, zawsze ma czas dla swoich pacjentów, każde dziecko bada dokładnie.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: lekarz pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 08:31 w tej przychodni TYLKO i WYŁĄCZNIE dr Monika Pachura - do innych - bez urazy - ale szkoda dziecka, czas i pieniędzy na WIECZNIE nietrafione leki, bądź diagnozy :( fakt dr Pachura przyjmuje tylko we wtorki i w piatki i zawsze ma baaaardzo dużo pacjentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: lekarz pediatra IP: *.parkitka.prenet.pl 15.10.05, 21:39 Tylko dr Pachura lub Sojda. Ja chodzę do dr Pachury bo odpowiadają mi godziny przyjęć. Chodzić do pozostalych to strata czasu i dziecka !!! Wiem bo byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: lekarz pediatra IP: 82.160.8.* 16.10.05, 09:45 Ja tez tam chodze z dzieckiem i zdecydowanie polecam dr.Sojde jest bardzo mila i uprzejma ,zeby bylo wiecej takich lekarzy jak dr Sojda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: lekarz pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 10:40 jakaś samoreklama?? cóż nie słyszałam o tych Paniach dr, a tu tyle zadowolonych mam. A była wczesniej taka dyskusja i nikt o nich nie wspomniał. Coś mi tu śmierdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: lekarz pediatra IP: *.parkitka.prenet.pl 17.10.05, 10:24 Może przeczytaj dokładnie, mowa tu o lekarzach tylko z jednej przychodni, do wyboru jest chyba tylko 4 konkretnych. Odpowiedz Link Zgłoś