Gość: liliana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 10:07 Moze moje pytanie wyda sie glupie ale czy ktos moze mi powiedziec co znaczy typ samochodu hatchback??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rafik Re: samochod-prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 10:10 Auto tego typu ma tylną klapę otwieraną razem z szybą, tył opada stromo np. C4, astra, golf. Jeżeli klapa jest otwierana jw. ale bagażnik jest wyraźnie zaznaczony to mamy liftbacka np Citroen C5. Odpowiedz Link Zgłoś
citimen samochod-prosze o pomoc 14.10.05, 19:31 prosze jaka ladna reklama citroena ... zglos sie po wyplate :) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: samochod-prosze o pomoc 14.10.05, 19:35 Astra jest liftbackiem, Corsa to hatchbeckiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: samochod-prosze o pomoc IP: 80.51.236.* 14.10.05, 20:04 nna-bajka napisała: > Astra jest liftbackiem, Corsa to hatchbeckiem Astra jest tez innaczej "sedanem" !! Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: samochod-prosze o pomoc 14.10.05, 20:10 Jak masz tylko podnoszona klapę, jak razem z szybą to lift. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: samochod-prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 09:27 Astra to na pewno hatchback lub sedan ale na pewno nie liftbac. Liftbackiem może być również laguna, avensis itd. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: samochod-prosze o pomoc 15.10.05, 10:54 Nie ma Astry Hatchbacjka, cyba Ci się z kombi porabało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik Re: samochod-prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 11:51 Chyba nie, już w Astrze 1 mieliśmy 3 i 5 drzwiowego hatchbacka, sedana i kombi. Obecnie typowym hatchbackiem jest choćby 3 drzwiowa Astra GTC. ZApraszam na stronę Opla. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: samochod-prosze o pomoc 15.10.05, 14:53 Masz absolutną rację, zwracam honor. Może dlatego nie zauważyłam tej małej modyfikacji, bo Astra zawsze mi się kojarzyła z Clasikiem. I Ople sa wyjątkowo pskudne więc staram sie na nie nie patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: samochod-prosze o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 15:01 Nic nie szkodzi cieszę się, że pomogłem rozwiać wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: samochod-prosze o pomoc 15.10.05, 15:07 Nie no, normalnie aż pójdę na ten koncert Antoniny Krzysztoń, albo na organy. Ale będzie power ;-) Odpowiedz Link Zgłoś