Gość: wąchalska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 11:56 Mój problem polega na tym, że kolega z pracy namiętnie zajada się czosnkiem, a ja nie mogę znieźć zapachu jaki roznosi się po całym pokoju. Co zrobić??? Poradźcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Czosnek ;-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 12:08 Czosnek jest strasznie zdrowy ma same zalety więc nic nie rób zacznij też go jeść a nie będziesz chorował i będzie ci stał jak Maczuga Herkulesa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maczuga Re: Czosnek ;-((( IP: *.21.pl / *.21.pl 13.10.05, 20:41 potwierdzam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czosnek ;-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 23:53 Nie wiedziałm, że po czosnku stoi jak Maczuga:D Ale chyba jenak sporo jeszcze nie wiem, ostatnio dowiedziałam się, że jeżeli dziewczyna je piętki od chleba to rosną jej piersi:D Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: Czosnek ;-((( 13.10.05, 23:58 Gość: wąchalska 13.10.05, 11:56 + odpowiedz Mój problem polega na tym, że kolega z pracy namiętnie zajada się czosnkiem, a ja nie mogę znieźć zapachu jaki roznosi się po całym pokoju. Co zrobić??? Poradźcie!!! Gość: gość 13.10.05, 12:08 + odpowiedz Czosnek jest strasznie zdrowy ma same zalety więc nic nie rób zacznij też go jeść a nie będziesz chorował i będzie ci stał jak Maczuga Herkulesa :) najsmieszniejsze jest to ze ten drugi byl skierowany do dziewczyny co ma jej stac hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolilol Re: Czosnek ;-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 12:20 Niestety z tego co mi wiadomo to nie ma preparatów na zabicie czosnku w powietrzu (może się mylę). Możesz dykretnie poprosic żeby kolega po zjedzeniu czosnku przegryzł kilka ziarenek kawy lub zjadł trochę natki pietruszki. To są jedyne znane mi metody zabicia zapachu czosnku... Mama nadzieję że moja "rada" ci pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Czosnek ;-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 19:27 To może sama najedz się czosnku i połączcie swoje siły!!! Do boju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Czosnek ;-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 19:38 zamień się pokojami z szefem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =R= Re: Czosnek ;-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 20:22 > a ja nie mogę znieźć zapachu jaki roznosi się po całym pokoju. Nosferatu? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Czosnek ;-((( 13.10.05, 20:39 brak kultury...... powiedz mu zeby zarl ten czosnek w domu przed pojciem do lozka z zona. /zarl tez malo kulturalnie ale coz??/ A szef na to CO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Czosnek ;-((( IP: *.dyn.optonline.net 13.10.05, 22:42 > brak kultury...... > powiedz mu zeby zarl ten czosnek w domu przed pojciem do lozka z zona. > > > > > /zarl tez malo kulturalnie ale coz??/ > > A szef na to CO? Najwyrazniej czosnek ma wlasciwosci odstraszajaco-prewencyjne na wampiry, oraz...TWA. Hmmmm....Same zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_emocji Re: Czosnek ;-((( 13.10.05, 22:04 postaw sobie na biurku karteczkę "czosnkowym skrytożercom mówimy NIE" ;> Odpowiedz Link Zgłoś