Gość: LG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:54 Diagnoza jest prosta. Polacy to naród nastawiony na branie zasiłków, gó.. robienie, podpijanie po bramach i biedolenie, że im źle. Ale powiem tak: Wy nieroby - zawsze będziećie tymi kim jesteści. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moli Re: Kaczor - tak trzymac!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 20:57 no cóż nazywaj wyborców jak chcesz.....ale to ty jesteś WIELKIM PRZEGRANYM...!!! i nie denerwuj sie tak bo złość pieknosci szkodzi!!! i jeszcze Ci żyłka na czole wyskoczy...buahahaha............... Odpowiedz Link Zgłoś
malarz2 Re: Kaczor - tak trzymac!!!!! 23.10.05, 22:39 acn.waw.pl/gwrog/bober/kaczor.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Kaczor - tak trzymac!!!!! 24.10.05, 01:47 DO LG <<<<<<<<Wy nieroby - zawsze będziećie tymi kim jesteści. >>>>>>> skad sie urwales? Nie glosowalam na Kaczora ale to co Ty piszesz smierdzi mi Hitlerem "WY POLACY NIGDY NIE BEDZIECIE NARODEM" wstydz sie i nie pisz tak wiecej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dingo Re: Kaczor - tak trzymac!!!!! IP: *.one.pl 24.10.05, 09:02 jestecie poje..i, was nie mozna sądzić , was trzeba leczyć debile, hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: Kaczor - tak trzymac!!!!! 27.10.05, 23:49 ość portalu: moli napisał(a): > no cóż nazywaj wyborców jak chcesz.....ale to ty jesteś WIELKIM > PRZEGRANYM...!!! i nie denerwuj sie tak bo złość pieknosci szkodzi!!! i jeszcze > > Ci żyłka na czole wyskoczy...buahahaha............... bedziesz sie jeszcze smial baranim glosem jak trafisz na bruk bez roboty i ciebie beda nazywac nierobem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfbtg Re: Kaczor - tragedia!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 11:10 chesz zobaczyc tragedie lukaj codziennnioe w lustro zejdziesz w koncu na nerwice pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Kaczor - tragedia - wcale nie IP: *.trustnet.pl 25.10.05, 08:22 piszesz bzdury bałwanie, nigdzie w cywilizowanej Europie nie zostawia się ludzi bez srodków do życia tak jak u nas, obowiązkiem państwa jest zapewnienie obywatelą minimum socjalnego, skoro państwo rząda wypełniania obowiązków obywateli wobec siebie, to powinno być również odwrotnie - a nie zostawić ludzi bez jakichkolwiek zasiłków, to że nie ma pracy to jest niestety wina polityki jaka prowadzi nasze ukochane państwo, oczywiście jest jakas grupa ludzi którzy wolą wypic piwko w bramie niz pracowac ale to jest niewielki margines, i nie nazywaj kretynie ludzi nierobami pracuś się znalazł ku.. mać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HHH Re: Kaczor - tragedia - wcale nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 10:02 JEŚLI WYŁAPIE ZŁODZIEI TYCH PRAWDZIWYCH (np.jego kumpla z PESC Świer. Sł. i jego przybocznych choćby tylko z Częstochowy), a nie tylko tych ze względu na przynależność partyjną SCHYLĘ PRZED NIM CZOŁO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Kaczor da mi mieszkanie ... IP: *.prenet.pl 25.10.05, 10:41 ... a Walesa odda wkonu 100 milionow i bede mial jak w raju i nie bede musial nic robic. Jak sie juz najedliscie kielbasy wyborczej to za jakis czas zaczie sie wam nia odbijac i znow zaglosujecie na leppera bo on obieca do mieszkania i 100mln jakis fajny polski samochod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebebt Re: Kaczor - tragedia - wcale nie IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 25.10.05, 12:23 przykro mi to pisać ( na prawdę ) ale to jest wypowiedz komletnego ignoranta. Bzdura goni bzdurę w twojej wypowiedzi. Dla przykładu." nigdzie na świecie" no lol ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptapti Re: Kaczor - tragedia!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 12:50 Wiesz co przez btakich ignorantów jak ty mamy niestety taki burdel w Polsce. Co tatuś dorobił się na złodziejstwie i przekazał synusiowi kase a teraz a synuś rozbija się autami, szlaja po dyskotekach, przepuszcza pieniążki na dziwki i ma coś do powiedzenia?? Pokaż czym zasłynołeś w życiu palancie. Czego dorobiłeś się własnymi rękami?? Ja pracowałam 8 lat zwolnili mnie bez słowa naswet pocałuj mnie w du... , szukałam pracy, znalazłam zapieprz... jak osioł przenosiłąm po 25 TON na 8 godzin, nabaiłam się tego, że nie mogłam urodzić dziecka. Roniłam każdą ciążę. Nigdy nie stałam w bramie i nie piłam piwa, nigdy nie włuczyłąm się po knajpach, nawet papierosów nie pale. Było tak, że nie miałam na chleb pieniędzy i szłam spać wcześnie, żeby żołądek oszukać. Mąż mój pracuje oweszem i zarabia po 15 latach pracy uważaj, żebyś szoku nie dostał baranie 1125PLN brutto. A zapieprza8 godzin codziennie na 3 zmiany (soboty też i co 2 niedziela). Mąż też nie ma nałogów. Wiesz co wkońcu urodziłąm dziecko (za co pokłony ordynatorowi ginekologii szpitala na ul.Mickiewicza Panu SO)tylko nie stać mnie na zabawki dla niego. Widzisz taką przyszłość przed sobą??Więdz zastanów sie tysiackroc barani łubie zanim kogos obrazisz, a jesli ci Polacy smierdza to nikt cie tu nie tzyma swiatowcvu. Może inny kraj ci da to czego Polska nie może a mianowicie LEKCJE ROZUMU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKA LG--ŻAŁOSNY JESTEŚ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 13:19 diagnozy stawiasz koleś....?? czyżbyś miał tytuł naukowy..? niesądze bardzuej prawdopodne jest ze twoja złość wynika z wiloletnim dorobku rodziny na wykorzystywaniu do cna reszty.....co tak dorobili sie twoi rodzice , dziadkowie...?? na biedzie innych..?? bo jezeli nie .....jezeli takze borykasz sie z codzienną niesprawiedliwoscią i pozostawianiem obywateli na bruku....TO ZUPEŁNIE NIEROZUMIEM TWOJEGO PŁYTKIEGO TOKU MYŚLENIA.... chociaz tacy "panowie " jak ty mają juz pewnie kabzy nabite , z kręcenia na lewo --bo u nas tylko tak można sie dorobić....wiec zapewne jesteś zły ze ci sie to ukruci co????!!!!! POCZYTAJ SOBIE TROCHE CHŁOPTASIU ZAMIAST SZLAJAC SIE PRZEPUSZCZAĆ KASE STARYCH!!! gdzie na świecie obywatele kraju sa pozostawienie sami sobie???? MAJĄC NA UWADZE NAJWIĘKSZE BEZROBOCIE W KRAJACH UNI....królujemy w tych sondazach!!!! gdzie obywatel(zwykły obywatel ) jest tak gnojony jak u nas ...i rzuca sie mu jeszcze kłody pod nogi jak chce wstać(jak byś nie zrozumiał "przenośni " mam na myśli BIUROKRACJE w pełnym tego słowa znaczeniu- pewnie i tak nie zrozumiesz bo starzy za ciebbie wszystko załatwiają!!!!!)WIEC TAKA SYTUACJA JAK JEST U NAS , TAKIE PODATKI( LINIOWY PROPONOWANY PRZEZ TUSKA PEWNIE BY CI SPASOWAŁ NIE???!!) ...I CAŁA RESZTA.....występuje ale Ugandzie,Brazylii.....a o reszcie do ksiązki i poczytaj!!!!! zamiast trwonić BRUDNE PIENIĄDZE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kaczor - tragedia!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.grosz.prenet.pl 25.10.05, 17:55 "Komisja Europejska ostrzegła, że Polska może stracić prawo głosu w UE, jeśli nowy polski prezydent będzie przeciwstawiał się prawom homoseksualistów i próbował przywrócić karę śmierci" - pisze brytyjski dziennik "The Guardian". "Prawo i Sprawiedliwość proponuje zmiany w systemie emerytalnym. Zamierza ograniczyć możliwość łączenia się Otwartych Funduszy Emerytalnych oraz inwestowania za granicą. Fundusze emerytalne przymuszane do inwestowania na polskiej giełdzie sztucznie napędzają koniunkturę. Gdyby doszło do spadku na giełdzie fundusze emerytalne nie będą zabezpieczone akcjami na innych rynkach Europy." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cabalka Re: Kaczor - tragedia!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 19:21 napisał co przeczytał....a czy zrozumiał....?? kopiuj wklej i tyle ....zero własnej logiki....widać wyborca Tuska a tak na marginesie to cóż europa boi sie takiego stanowczego i konsekwentnego Prezydenta ( chciaż Kwachu i tak juz sprzedał naród jako tania siłe roboczą)....bo jak do tej pory to były chorągiewki w rządzie którymi mozna chuśtać .....aż tu nagle pomyśleli " o kurde chyba już nie bedziemy mogli tak wykorzystywac tych Polaków" to teraz sie zacznie prawdziwie antyprezydencka i antykaczyńska kampania w iscie europejskim wydaniu....!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zzfaktyczny Re: Kaczor - tragedia!!!!!!!!!!!!!!!! 25.10.05, 19:36 > napisał co przeczytał....a czy zrozumiał....?? kopiuj wklej i tyle ....zero > własnej logiki.... kolego czkawke masz czy to taka maniera ? System binarny rozumiem, system kropkowy ? A ukryte tresci, niedopowiedzenia taki chwyt edytorski ?:) > własnej logiki....widać wyborca Tuska oj duzo tych wyborcow, i chyba znaczniej inteligentniejsci od ciebie. To taki efekt synergii > a tak na marginesie to cóż europa boi sie takiego stanowczego i konsekwentnego > Prezydenta hahah myslenie na wyrost czy megalomania ??? .bo jak do tej pory to były chorągiewki w rządzie którymi mozna > chuśtać .....aż tu nagle pomyśleli " o kurde chyba już nie bedziemy mogli tak > > wykorzystywac tych Polaków" to teraz sie zacznie prawdziwie antyprezydencka i > antykaczyńska kampania w iscie europejskim wydaniu....!!!! moze wyjasnic ten belkot ???:-) pozdrawiam ZZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zula Re: Kaczor - tragedia!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 10:05 Wiesz co ja mam wykształcenie tylko śrdnie, jestem jełop ale obracam się w kręgach osób z wyższym. Większość moich znajomych mimo swojego wyższego głosowali na Kaczyńskiego. A to co piszą "na Kaczyńskiego głosowali z małych miasteczek, wsi i z niskim wykształceniem" to propaganda. Nie pasuje toaki prezydent jak Kaczyński to trzeba zrobić, że go chłopki i nieuki wybrali. To jest bzdura. Na wsiach żyją ludzie także i wyjkształceni a nawet jeścli nie wykształceni to wiele jest mądrych i to bardzo mądrych. Ja osobiście znam wielu takich co się wyprowadzili z tej mojej wiochy do WIELKIEGO MIASTA, pokończyli eksternistycznie, zaocznie, prywatnie itd. szkoły i teraz uczonych udają. Proszę konia proszę wio.... a do ojca który przywozi ziemniaki mówią "gospodarztu prosze" bo wstydzą się że ojciec jest wieśniakiem. Trzeba znać ludzi którzy pracują dzień w dzień nie mają soboty, niedzieli ni żadnego święta a za tą pracę dostają marne grosze. Chcesz wiedzieć więcej,jak wyglądają te renty strukturalne, jak wyglądają dopłaty. W telewizii mowią co mówią a fakty są jakie są. Podam ci numer gg jeśli chcesz znać prawdę co dały wsi i rolniką dotychczasowe rządy możesz się odezwać 5847089 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Zula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 22:38 >A to co piszą "na Kaczyńskiego głosowali z małych > miasteczek, wsi i z niskim wykształceniem" to propaganda. Nie pasuje toaki > prezydent jak Kaczyński to trzeba zrobić, że go chłopki i nieuki wybrali. kto co ? co to za konspira ? Kto bawi sie w propagande ? OBOP i inne instytucje zajmujace sie badaniami sondazowymi ? >Większość moich znajomych mimo swojego wyższego > głosowali na Kaczyńskiego. wybacz ale dla mnie i dla wiekszosci wiarygodne sa wyniki publikowane niz twoja prywatna sonda srodowiskowa. A jezeli juz decydujesz sie na zabawe w konkurencje dla instytucji badajacych opinie publiczna to okresl na jak licznej probie losowej przeprowadziles wlasna ankiete Zula (hahahaha) > wykształceni to wiele jest mądrych i to bardzo mądrych. Ja osobiście znam wielu > > takich co się wyprowadzili z tej mojej wiochy do WIELKIEGO MIASTA, pokończyli > eksternistycznie, zaocznie, prywatnie itd. szkoły i teraz uczonych udają. > Proszę konia proszę wio.... a do ojca który przywozi ziemniaki > mówią "gospodarztu prosze" bo wstydzą się że ojciec jest wieśniakiem. Trzeba > znać ludzi którzy pracują dzień w dzień nie mają soboty, niedzieli ni żadnego dziekuje za pogladowa scenke rodzajowa > święta a za tą pracę dostają marne grosze. Chcesz wiedzieć więcej,jak wyglądają > > te renty strukturalne, jak wyglądają dopłaty. W telewizii mowią co mówią a a co to ma wspolnego z PO ??? i PiSem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Polacy to pajace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 16:10 To kraj, w którym ludzie nie dorośli do demokracji. Mam nadzieję, że rząd PO - PiS nie powstanie, że PO będzie w twardej opozycji. Bo nie chcę mieszkać w kraju, w którym partia na którą głosowałem (PO) będzie przyzwalała na populistyczne i rujnujące kraj uchwały rządu PiS Marcinkiewicza. Życzę jak najgorzej koalicji, oby PO się wycofała. Jeśli Kaczory są tacy zachłanni władzy to niech ją przejmą razem z Samoobroną i PSL. Skończą tak jak Miller i jego ekipa. Ale przy okazji szkoda mi, że żyję w kraju głupich ludzi, któzy głosują na takich populistów z PiS i Samoobrony i LPR. To jest dla mnie nie do pomyślenia. Trzeba stąd uciekać, to nienormalny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: Kaczor - tragedia!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 20:37 tez jestes tragedia wyprowadz sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Kaczor - tragedia!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 21:46 Polacy mają takiego prezydenta na jakiego sobie zasłużyli.Ja powiem tylko tyle,jeżeli ktokolwiek z polityków zabierze z moich poborow cokolwiek,to ręka jego zostanie obcieta.Obiecali zasiłki,mieszkania - niech dają ale ze swoich,od moich wara i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś