Dodaj do ulubionych

Poszukuje lokatorki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 20:28
Mieszkanie na Rakowie 3 pokoje z kuchnią. Cena do uzgodnienia. Wiadomosci prosze zostawiac na gg 2808840.
Obserwuj wątek
    • Gość: N Re: Poszukuje lokatorki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 22:05
      I znowu zakazana konstytucją dyskryminacja.
      A jak ta "ona" okaże się morderczynią lub złodziejką?
      Tego ci życzę!
      • inna-bajka Re: Poszukuje lokatorki 29.10.05, 22:07
        Wiesz, że klątwa rzucona wraca ze zdwojona siłą, wiec nie przesadzaj i daj
        ludziom żyć.
        • Gość: Tomek Re: Poszukuje lokatorki IP: *.246.jawnet.pl 30.10.05, 10:09
          Był taki film. Przypomnijcie tytuł.
          • inna-bajka Re: Poszukuje lokatorki 30.10.05, 10:48
            Kilka było filmów o czarownicach.
            • Gość: Tomek Re: Poszukuje lokatorki IP: *.246.jawnet.pl 30.10.05, 11:14
              ech, chodzi mi o film o pannie co zaczeła sie upodabniać do swojej lokatorki.
              Wynajmowały wspólnie mieszkanie. Amerykański film to był.

Do innej-bajki: czarownice to ja mam w sąsiedztwie. Prowadzi sklep spożywczy,
              ma ksywe "czarownica". Może zrobi kariere w holywood.
              • inna-bajka Re: Poszukuje lokatorki 30.10.05, 11:19
                Wiem, tam chyba grała Briget Fonda.
                Ale Ty czarownice mylisz z wiedżmami. Czarownica to kobieta, która się wyróżnia
                i pozostaje sama w swojej ponadprzecietności. Wzbudza lęk w facetach, bo nie są
                jej w stanie niczym zaimponować. A wiedzma to takie złe niezadbane babsko ;-)
                • inna-bajka Re: Poszukuje lokatorki 30.10.05, 11:32
                  serwisy.gazeta.pl/film/1,22535,387095.html
                  • Gość: Lee a moze lokator ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 11:34

a moze chcesz lokatora ? godze sie wyrzucac smieci, wychodzic z psem i chodzic
                    po browary do sklepu ..

pasuje ?
                    • inna-bajka Re: a moze lokator ? 30.10.05, 11:39
                      Jak znam meski punkt widzenia, to łóżko ma być wspólne ;-)
                      • Gość: Lee Re: a moze lokator ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 12:01

no a bajeczko chcesz marznac w takie zimowe wieczory, razen sie lepiej marznie
                        nawet i w łóżku .. :)
                        • inna-bajka Re: a moze lokator ? 30.10.05, 12:04
                          Z tego co pamietam, to nawet w 20 stopniowy mróż można nieźle w samochodzie
                          nachuchać, przy wyłączonym silniku ;-)
                          • Gość: Tomek Re: a moze lokator ? IP: *.246.jawnet.pl 30.10.05, 12:08
                            O to mi szło oto mi szło

serwisy.gazeta.pl/film/1,22535,387095.html
                            Ale taka normalna "sublokatorka" to chybafajna,ciepła...
                            • inna-bajka Re: a moze lokator ? 30.10.05, 12:10
                              No do momentu, aż nie zacznie robić awantury za nieopuszczoną deskę ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka