Dodaj do ulubionych

Kupno Garnituru to wielki problem

IP: *.trustnet.pl 03.11.05, 17:20
ostatnio chciałem kupić dla siebie garnitur, niestety ceny powaliły mnie na
ziemię, w alejach najtańszy garnitur od 800 900 zł, czy ktoś wie gdzie można
kupic w miarę ładny niedrogi garnitur - oczywiście nie polecajcie mi
Konopisk, będe bardzo wdzięczny za wszystkie rady
Obserwuj wątek
    • Gość: ELTEX Re: Kupno Garnituru to wielki problem IP: *.inds.pl / *.inds.pl 04.11.05, 06:14
      Mozesz kupic w Eltexie to jest na Wyczerpach prawie w Jaskrowie.Tam zaplacisz
      300 zl.Tamtejsze garnitury nosza nasi czolowi politycy.
      • Gość: karol Re: Kupno Garnituru to wielki problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 12:16
      • Gość: bink Re: Kupno Garnituru to wielki problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 12:18
        w jagielonczykach na gorze sa fajne garnitury i nie drogie duzy wybor maja
    • Gość: ja Re: Kupno Garnituru to wielki problem IP: *.inds.pl / *.inds.pl 04.11.05, 20:09
      Wniedziele na gieldzie na Zawodziu kupisz juz za 210 zl.bardzo przyzwoite.
      • Gość: student Re: Kupno Garnituru to wielki problem IP: *.trustnet.pl 04.11.05, 20:59
        ... a ja polecam ci salon na ul. Krotkiej, nie pamietamdokladnie nazwy tej
        firmy ale jst tam tylko jedna, nie duzy i niepozorny sklep ale gajerki bardzo
        fajne sam ma stamtad garnitur sluzy mi od studniowki czyli juz 3,5 roku i
        nabrawede polecam bo warto!!!!!!!!! firma ta szyla nawet garniury dla naszych
        siatkarzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka