Dodaj do ulubionych

Szukam dziewczyny.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 16:10
Jestem troszke puszysty i szukam dziewczyny. Wygląd sie nie liczy. Może mieć krótką fryzurke a nawet może być ogolona na zero a najlepiej jakby tak sie chciałą dziewczyna obciąć.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: Szukam dziewczyny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 17:50
      hmmm... ja jestem "przystojny" ale to nie ma nic do rzeczy... tez nie mam... i wygląd tez dla mnie sie nie liczy... ale zastanów sie czy naprawde chcesz ją mieć...jak zrani (a prędzej czy później podobno każda) to przeszywa na wylot :/
    • devileq Re: Szukam dziewczyny. 04.11.05, 19:39
      Dziewczyny bardzo ranią, wiec zastanów się czy tego chcesz. Jeśli tak, to mzoe
      ogłoszenie daj w gazecie, jest taki specjalny dzia :p
    • Gość: marcin_r Re: Szukam dziewczyny. IP: 213.199.204.* 04.11.05, 20:24
      Nie tylko wygląd się liczy (to zaakcentowałeś w swoim poście), ale przede
      wszystkim Twoje nastawienie i chęć poznania kogoś. No chyba, że szukasz lalek z
      Portka to wtedy faktycznie nie muszę mieć raacji.
      • Gość: xxx Re: Szukam dziewczyny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 20:31
        hmmmm. ja też aktualnie nie mam kobitki. i powaznie zastanawiam się czy nie
        obniżyć pułapu, i nie poszukać sobie jakiejś naiwnej z portera albo innego depo
        :) a może nawet z truskolasów :) co o tym sądzicie?
        • Gość: Anulka do chłopczyczka IP: *.trustnet.pl 04.11.05, 20:46
          co prawda nie jestem z Truskolasów ale do depo czasem zajrze i w porterze bywam
          ale jakos za naiwna się nie uważam i za taka z niższej półki też nie.szkoda że
          tak klasyfikujesz dziewczyny
          • Gość: xxx Re: do Anulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 20:52
            nie chciałem aby mnie źle zrozumiano. ale chyba sama przyznasz mi że jest tam
            sporo lasek(i facetów pewnie też) które można zaklasyfikować do szeroko
            rozumianej kategorii naiwnych :)
            • Gość: Anulka do xxx IP: *.trustnet.pl 04.11.05, 21:03
              Panie xxx, takie wszedzie da się znaleźć,podobnie jak głupawych facetów.Tylko
              pojawia się jedno pytanie:po co takich szukać? I czy myślisz, że na prawde
              czułbyś się szczęśliwy u boku puściutkiej Barbi?
              • Gość: xxx Re: do Anulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 21:05
                tak właściwie to ja nie wiem o co w tym wszystkim chodzi :/
                • Gość: Anulka do zagubionego IP: *.trustnet.pl 04.11.05, 21:12
                  nie wiesz o co chodzi puszystemu czy o co chodzi w miłości hihi?
                  • Gość: xxx Re: do zagubionego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 21:20
                    raczej to drugie. ale puszystemu współczuję ;-)
        • Gość: marcin_r Re: Szukam dziewczyny. IP: *.21.pl / *.21.pl 06.11.05, 09:38
          Też poszukuję, a właściwie to chyba trochę zaniechałem poszukiwania od dłuższego czasu. Ale nie chciałbym się zadawać z porterówami ani innymi mało rozgarniętymi. Nie mógłbym później spojrzeć rano w lustro :)
        • Gość: ja Re: Szukam dziewczyny. IP: 80.51.57.* 09.11.05, 07:18
          to ze dziewczyna chodzi do portera , depo albo gdziekolwiek indziej nie oznacza
          jeszcze ze jest naiwna!
    • Gość: Witek Re: Szukam dziewczyny. IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 20:45
      Oddam ci moją za "krzynkę piwa".Fajna,ładna,mądra,wierna,włosy co prawda
      dłuższe,kręcone ale co tam,w smnie ją obetniesz,no to co,machniom?
    • Gość: Ola Re: Szukam dziewczyny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 00:17
      hey:) ja tez naleze do osob samotnych... nie narzekam choc nie powiem ze
      chcialabym spotkac jakiegos fajnego kolesia... nie obetne sie na lyso (no chyba
      ze chodzi o nogi to wtedy sptawa jest jasna... )
      pozdrawiam
      • Gość: nowy Re: Szukam dziewczyny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 11:21
        A szkoda.Naprawde niektórym dziewczyną by było fajnie.Mnie sie właśnie takie podobają bo miałem koleżanke tak obciętą,albo krótko ścięta maszynką.
        • Gość: aja Re: Szukam dziewczyny. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 06.11.05, 17:16
          to szukaj dalej...
          • Gość: nowy Re: Szukam dziewczyny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 17:22
            Prędzej czy później znajde
    • Gość: aja Re: Szukam dziewczyny. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 06.11.05, 17:36
      nic na sile,predzej czy pozniej sama sie znajdzie,zaufaj przeznaczeniu
      • Gość: marcin_r Re: Szukam dziewczyny. IP: 213.199.204.* 06.11.05, 17:53
        Jesteś pewna ? Bo mam też przykłady ze swojej rodziny zgoła inne.
        • Gość: aja Re: Szukam dziewczyny. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 06.11.05, 18:09
          od siebie tez troszke trzeba dac ,ale na pewno nic na sile,jestem pewna na 100 %,i zadbac troche o siebie i bedzie git
          • devileq Re: Szukam dziewczyny. 06.11.05, 18:25
            Przeznaczeniu trzeba też pomóc... Czekanie aż szczęście zapuka do drzwi nie jest
            dobrą receptą. Trzeba te drzwi otworzyć, a nierzadko przekroczyć ich próg...
            • Gość: Kochanek Re: Szukam kochanki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.11.05, 22:16
              A ja szukam kochanki ktora ma DD+
    • Gość: time Czas nie stoi IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 07.11.05, 19:21
      Czas upływa bardzo szybko, im ktoś starszy, tym szybciej mija.
      Najpierw jest okres przedpoborowy, potem poborowy, a następnie przechodzi się
      do rezerwy. I nie chodzi tutaj wcale o służbę wojskową.
      • Gość: katon2 Re: Czas nie stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 00:59
        masz rację. ja w 2002 roku skończyłem tzn i od tego czasu tylko praca i studia
        od 3 dziewczyn dostałem kosza , dlatego że spędzałem z nimi za mało czasu (na jednej bardzo ale to bardzo mi zależało). koleś rusz się troche one same do ciebie nieprzyjdą .... a czas płynie nieubłaganie . UWAGA APEL DLA KOBIET: BĄDŹCIE BARDZIEJ WYROZUMIAŁE DLA PRACUJĄCYCH I UCZĄCYCH SIĘ BO WYSCIG SZCZÓRÓW TRWA
        • Gość: ald Re: Czas nie stoi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.05, 10:27
          Zawsze mozna skoczyc do truskolasow czy bialej na male randez-vous z przypadkowo
          spotkana tleniona, lekko przechodzona blondyna;)
      • bez_emocji Re: Czas nie stoi 09.11.05, 11:45
        czas nie stoi... ale czy przez to powinno się szukać partnera na huraaa juz
        teraz byle szybko???? Borykam się z tym od x czasu, przerabiałam znajomości
        internetowe itp.... może w tym pędzie zapominamy że są rzeczy, których nie da
        sie zrobić szybko....

choć coś w tym jest, że coraz więcej jest ludzi samotnych, takie czasy???
        :-)
    • Gość: Men Dziewczyny sa puste IP: *.magma-net.pl 09.11.05, 17:54
      Wszystkie dziewczyny bez wyjatkow sa po protu glupie, nie warto sobie nimi glowy
      zawracac bo i tak nic dobrego nigdy z tego nie ma.
      • Gość: Anulka złoty środek IP: *.trustnet.pl 09.11.05, 21:06
        to ty sobie Men lepiej chłopca poszukaj skoro wszystkie jesteśmy głupie
    • Gość: normalna Re: Szukam dziewczyny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 19:22
      ale jestescie...jezeli uwazacie ze dziewczyny z depo portera sa jakies naiwne puste czy jeszcze jakies inne to naprawde wam wspolczuje.tez chodze do portera i nie uwazam zebym byla naiwna! pewnie takie macie zdanie bo sie pewnie nacieliscie na taka laske z portera bo bywja takie ku...ale to sie nie mowi ogolnie to sa naprawdee porzadne dziewczyny!sory
      • Gość: katon2 Re: Szukam dziewczyny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 00:02
        Mądre dziewczyny w porteże są ale stanowią mniejszość. Niestety
    • Gość: normalna Re: Szukam dziewczyny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 10:24
      tak zgadzam sie z toba katon,ja jestem wlasnie w tej mniejszosci nie chwalac sie:)pozdrawiam wszystkie grzeczne dziewczynki z portera:)
    • Gość: YAKA Re: Szukam dziewczyny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 12:22
      Proponuje spotkanie jutro o 17 na kwadratach lub pod merkurym o 17 .Co ty na to?
    • Gość: monia Re: Szukam dziewczyny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 13:26
      ale kto ma sie spotkac?
      • Gość: marcin_r Re: Szukam dziewczyny. IP: 213.199.204.* 11.11.05, 15:13
        Wynika z tego, że nowy i YAKA. Nieuważna jesteś :P
        • Gość: YAKA Re: Szukam dziewczyny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 15:22
          DOKLADNIE TAK marcinie_r ale czy dojdzie do spotkania ...hmmm ???
          • Gość: bartoshh Re: Szukam dziewczyny. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 12.11.05, 13:03
            ja bym zadnej laski z portera czy depo kijem nie ruszyl,ja lubie dziewczyny exclusive,super laski ktorych nie kreca depo czy porter,nie z blond tleniona glowa i bialych kozaczkach w ktorych chodza i latem i zima!!!
            • Gość: kasia Re: Szukam dziewczyny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 22:58
              No dobra wyobraź sobie że najpierw idę do teatru na jakąś sztuke potem do portera i manchatanu . Dodajmy że ubieram się gustownie mam poukładane w głowie
              i nie pije alkocholu ani nie palę i jestem ogulnie fajna. Co nie umuwisz się ze mną ??
              • aureliano4 Re: Szukam dziewczyny. 12.11.05, 23:16
                tak. a potem łubudubu we wszystkie otwory.
              • Gość: marcin_r Re: Szukam dziewczyny. IP: 213.199.204.* 13.11.05, 11:27
                Gość portalu: kasia napisał(a):

> No dobra wyobraź sobie że najpierw idę do teatru na jakąś sztuke potem do porte
                > ra i manchatanu . Dodajmy że ubieram się gustownie mam poukładane w głowie
                > i nie pije alkocholu ani nie palę i jestem ogulnie fajna. Co nie umuwisz się ze
                > mną ??

Przyznaj się, że z tym teatrem to sobie żartujesz. A dlaczego to zostawiam to
                jako zagadkę intelektualną dla Ciebie słonko.
              • Gość: obserwatorka Re: Szukam dziewczyny. IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 13.11.05, 11:47
                dobrze że w słowie "teatr" nie ma "ó" :>:>

pewnie też byś napisała "u" ;>
    • Gość: aaoaa Re: Szukam dziewczyny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 10:12
      ja juz nic z tego nie rozumiem,wynika z tego ze nie mozna nigdzie wyjsc sie pobawic?o matko!czyli drodzy panowie jak bede szla ulica to myslicie ze poznam chlopaka?czy stojac w kolejce w sklepie? jak najbardziej myle stwierdzenie!jak i w porterze sa panienki... tak i faceci troche tez sa teges... ja jestem normalna dziewczyna i chodze do portera sie pobawic i obrazliwe jest w tym momencie stwierdzenie" ze dziewczyny z portera bym nawet kijem nie dotknal"no to sory chyba jakies nieporozumienie?moze macie niemile wspomnienia z kur...z portera ale nie mowcie tu ogolnie ze wszystkie sa takie czy owakie!!! Normalne dziewczyny z portera łączmy się!!!:)
      • Gość: bartoshh Re: Szukam dziewczyny. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 13.11.05, 10:26
        o matko!czyli drodzy panowie jak bede szla ulica to myslicie ze poznam chl
        > opaka?czy stojac w kolejce w sklepie?

dziewczyne ktora ma klase nie ciagnie do portera czy depo!nie chodzi ubrana jak cala cz wa,nie ma blond wlosow w ktorych wyglada jak upior a jej sie wydaje ze jest super laska.buahahaha.smiac mi sie chce z takich osob.a na sile faceta nie pozna,chyba ze na jeden raz.
        • Gość: marcin_r Re: Szukam dziewczyny. IP: 213.199.204.* 13.11.05, 11:24
          Widzę, że bartoshh podobnie myślimy :) Z tym, że akurat lubię blondynki i włosy
          nie mają decydującego znaczenia o klasie dziewczyny. No chyba, że mówiłeś o
          takich na siłę farbowanych to zgoda, nieraz wyglądają "masakrycystycznie" (mój
          ulubiony neologizm :D by kolega mojego kolegi :))
          • Gość: bartoshh do marcina-r IP: *.inds.pl / *.inds.pl 13.11.05, 14:14
            ciesze sie ze myslisz podobnie jak ja.mowilem wlasnie o takich na sile farbowanych,juz myslalem ze naskocza na mnie wszyscy milosnicy takich barbi i same barbi.ale widze ze sa jeszcze madrzy ludzie tacy jak Ty.pozdrowienia.
    • Gość: aaooaa Re: Szukam dziewczyny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 11:25
      to jest sprawa podlegająca dyskusji... nie mam blond woslow i nie wygladam jak upiór:P a wedlog Ciebie jak mialy by sie ubierac dziewczyny do portera zebys nie powiedzial"tak jak cala czestochowa"hmmm...
      • Gość: obserwatorka Re: do aaooaa IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 13.11.05, 11:57
        powiem Ci jak ja to widze jako kobieta. Częstochowa jest miastem lalek barbie, nie mam pojęcia dlaczego ale w zadnym innym mieście tyle tego po ulicach nie chodzi co u nas.
        Jak wygląda lalka barbie?? Ma tlenione blond włosy, czasem na szczęście jej to pasuje, ale najcześciej farbuje bo tak jest trendy w pewnych kręgach. Jest chuda jak szkapa, nie uwidzisz tam kobiecych kształtów tylko wystające spod skóry gnaty, tyłeczek taka dziewczyna ma taki maciupki, że widząc taką na ulicy myślisz "Boże... i to kiedyś ma być matka?", co do ubrań... hmmm... generalnie częstochowskie barbie, czy jak kto woli "porterówki" ubieraja sie jak klony manekinów na wystawie Oh La La, mini spódniczka taka że dziewczyna nie musi się schylać by wszystko pokazać, bądź spodnie ozdobione cekinami, do tego obowiązkowo szpilki, choć czasem komicznie to wygląda jak taka drobniutka, chudziutka dziewczyna próbuje balansować na zbyt wysokim obcasie. Kurteczki takie panie noszą krótkie... najczęściej obszyte futerkiem. Kolory z kolei sa takie jakie lansują właśnie najmodniejsze sklepy i czasopisma, bardzo często jest to róż....
        Ktoś zapyta - co w tym złego?
        otóż to że widok takiej żurnalowej dziewczyny już pokazuje nam że jest to bezguście które nie wiedziało by jak się ubrać gdyby gazeta bądź wystawa jej nie pokazały....
        Drogie Panie, nie mam nic przeciwko szpilkom, spodniom z cekinami, różowym sweterkom... ale to wszystko trzeba po prostu umieć nosić, inaczej... jest się klonem manekina :)
        Dziękuję za uwagę
        Gosia
        HOWG!!!
        • Gość: Martha . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 13:38
          teraz to sa brazowe sweterki nie rozowe:) do tego brazowa spodniczka, kurta i
          buty czasami ze zlotym paskiem jesli brak zlotych aplikacji na wyzej
          wymienionym stroju
          nie rozumiem jednego jak mozna chodzic z golym brzuchem w taka pogode?
        • Gość: bartoshh Re: do obserwatorki IP: *.inds.pl / *.inds.pl 13.11.05, 14:21
          T,obserwatorko tez madra babka jestes,ujelas to idealnie,o to wlasnie mi chodzi,nie kreca mnie takie panienki jak opisalas,a one mysla ze sa extra i KAZDY facet na nie poleci.a one podobaja sie tylko tym co je chca na jeden raz.
    • Gość: nebia Re: Szukam dziewczyny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:51
      o to ja na szczescie chodze do portera ale mam brazowe wloski i strojem tez sie jakos specjalnie nie worozniam szpileczki,dzinsiki noi bluzeczka jakas tam z dekoldzikiem i to tyle a makijaz tez nie zbyt krzykliwy
      • Gość: Krzysztof Re: Szukam dziewczyny. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.11.05, 21:05
        A jaki masz wymiar cycka ?
        • Gość: marcin_r Re: Szukam dziewczyny. IP: *.21.pl / *.21.pl 13.02.06, 20:26
          Co do wymiaru to sądzę, że 3D :)
    • Gość: kasia wraca Re: Szukam dziewczyny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 21:30
      Widzę że temat rozruszałam. Ale nowy napisał że szuka dziewczyny a wy od tematu uciekacie.
      • Gość: YAKA Re: Szukam dziewczyny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 22:30
        No wlasnie i nie chcial sie ze mna spotkac niestety:-( A pisalam to calkowicie
        powaznie.Szkoda .Nowy jestes jeszcze ....???
    • Gość: o Re: Szukam dziewczyny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 21:52
      krzysztof kobiety nie maja cyckow tylko piersi!! cycka to ty masz ale w spodniach:P
      • Gość: fjdsk Re: Szukam dziewczyny. IP: *.inds.pl / *.inds.pl 13.11.05, 23:53
        Napiszcie jeszcze coś śmiesznego :).
    • Gość: noel Re: Szukam dziewczyny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:31
      wiecie, siedze sobie w pracy i z nudow ;-) czytam posty. kazdy ma troche
      racji, ale i kazdemu jej potrosze brak. mnie osobiscie sie wydaje, ze rozsana
      dziewczyne mozna spotkac zarowno w porterze (co neguje wikeszosc facetow, a
      popieraja kobiety) jak rowniez na ulicy (co neguja kobiety). zasadniczy problem
      polega na tym, abstrahujac od tzw. milosci od pierwszego wejrzenia, ze kobiete
      trzeba umiec zainteresowac soba. sprawic by to ona chciala spedzac czas z
      facetem. oczywiscie zainteresowanie powinno byc obustronne, ale kobiecie nalezy
      pokazac, co moze stracic, gdyby ta znajomosc nie byla podtrzymana. jednym
      slowem, nalezy uwodzic kobiety... ale bez przesady, bo "tego kwiatu to pol
      swiatu" :-)
      pozdrawiam
      • Gość: haha Re: Szukam dziewczyny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 18:12
        napewno w porterze są fajni faceci hahaha
    • Gość: AGA Re: Szukam dziewczyny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 18:13
      ile masz lat?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka