Gość: Paweł P. Re: Gdzie kupić Komputer a gdzie NIE. I DLACZEGO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 18:59 Ja kupuje często w patroksach i jestem zadowolony. Ceny mają dobre ,ale najważniejsze że mają prawie wszystko na miejscu. Ja nigdy nie miałem problemów z serwisem. Szczególnie mi się dobrze rozmawia z szefem i Marcinem. A tak na marginesie. Jak tak te posty czytam to tak myślę, ile tych sklepów tu pisze jako klienci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 987 Patrox ? IP: 195.116.81.* 26.11.05, 19:43 Jeżeli na mieście mówi się "paproks" to nie jest chyba zbieżność nazw? A może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Gdzie kupić Komputer a gdzie NIE. I DLACZEGO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 20:30 „Jak tak te posty czytam to tak myślę, ile tych sklepów tu pisze jako klienci.” Oczywiście wszyscy co piszą to pracownicy sklepów komputerowych… A Ty jesteś prawdziwym klientem. Zastanów się, co piszesz… Skąd możesz wiedzieć że piszą to ludzi z branży komputerowej, idąc Twoim tokiem myślenia można przypuszczać że np. jesteś z Patroxu… Zastanowiłeś się nad tym? „Jak tak te posty czytam to tak myślę” Niestety, ale na pewno nie myślisz… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Gdzie kupić Komputer a gdzie NIE. I DLACZEGO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 13:39 popieram kolege przedmowce:) pewnie kolega jest z X-KOM, ja pewnie z BINO, a reszta... tym powinny zajac sie sluzby bezpieczenstwa narodowego:) hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Gdzie kupić Komputer a gdzie NIE. I DLACZEGO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 14:32 popieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: Gdzie kupić Komputer a gdzie NIE. I DLACZEGO? IP: 195.116.81.* 27.11.05, 18:34 Nie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Re: Gdzie kupić Komputer a gdzie NIE. I DLACZEGO? IP: *.com / *.strefa.com 01.12.05, 21:24 już 4 tydzień czekam na naprawę podzespołu w PAT-RoXie!!!!!!! Ciekawe, czy jak pójdę tam jutro, to znów usłyszę "proszę przyjść w przyszłym tygodniu, albo lepiej za dwa!!" I to ma być serwis??? BUr$, a nie serwis!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Gdzie kupić Komputer a gdzie NIE. I DLACZEGO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 13:36 a ja jak czytam takie wypowiedzi, to mam dziwne wrazenie, ze zyje w kraju spiskowcow. wystarczy wejsc na dowolne forum dyskusyjne i poczytac opinie klientow... niestety patrox wszedzie ma podobne opinie. mysle ze firmy konkurencyjne zajmuja sie praca i mila obsluga klienta, a nie kluceniem sie z niezadowolonymi klientami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Gdzie kupić Komputer a gdzie NIE. I DLACZEGO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 22:08 WWW a co ci tak długo naprawiają? Mnie nagrywarkę wymienili od reki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Re: Gdzie kupić Komputer a gdzie NIE. I DLACZEGO? IP: *.com / *.strefa.com 04.12.05, 16:02 zwracam honor chłopakom z Patroxu!! 4 tygodnie czekałem na naprawę tunera TV, jeszcze go nie ma , ale na dalszy czas oczekiwania dostałem nowiutki tuner !jak naprawią mój to mogę go zatrzymać, lub odebrać swój!! Tak trzymać !!Jest to poprawa i w moich oczach zmiana na lepsze, dzięki Panie MICHALE:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebuś Re: Gdzie kupić Komputer a gdzie NIE. I DLACZEGO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 20:45 byle nie PAT Rox ,najgorszy sklep nie tylko w czestochowie,ale chyba w całej Polsce jesli chodzi o kompy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Gdzie kupić Komputer a gdzie NIE. I DLACZEGO? IP: *.pl 04.12.05, 22:37 Oj ludziki cokolwiek człowiek by tu nie powiedział, zostanie odrazu oskarżony o robienie reklamy któremuś z w/w sklepów ale nie do tego dążę. Niestety nie jestem z branży tzn nie prowadze żadnego sklepu, nie pracuje w żadnym ze sklepów itd.(nie osiągam także żadnych profitów z racji sprowadzania klientów do danego sklepu - bo i tacy osobnicy się zdażają). Całkowicie prywatnie zajmuję się modernizacją komputerów, naprawą uszkodzonych podzespołów komputerowych (wiem że ktoś moze się uśmiechnąć pod nosem i powiedzieć że jest to całkowicie nieopłacalne bo tak faktycznie jest, czasami człowiek naprawia cos w celu sprawdzenia się a ja dodatkowo lubię elektronikę ). Sam jednak czasami kupuję w wielu sklepach na terenie częstochowy i wiem jak potrafią sie różnić obsługą, podejściem do klienta i choćby udzielaniem prostych informacji. Nasuwa mi się po tym wszystkim wniosek że sprzedawcy którzy są tylko ludzmi, są nieswiadomi swojej wlasnej niewiedzy bądź próżności i dlatego ignorują klientów, którzy później w zwyczajnym odwecie oczerniają ich na forum. No ale każda akcja rodzi reakcję i stąd mamy że "ten jest lepszy a ten gorszy itd." Osobiście lubię chodzić bardzo do sklepów, ponieważ jak czasami słucham podjaranych nastolatków, z grubo wypchanym portfelem rodzica stojącego za ich plecami to chce mi się śmiać do rozpuku. Bo z perspektywy "kogoś obok" to wygląda tak: gó..arz jest w raju bo decyduje o czymś o czym nie ma pojęcia, rodzic musi się podporządkować bo jest tylko sponsorem i przeważnie nie ma nic do powiedzenia, a sprzedawca - on jedyny jest w raju ?! a dlaczego ponieważ jeżeli trafił na matoła to pozbędzie się wszystkiego co mu zalega na pólkach lub sprzeda sprzęt z możliwie najdroższą marżą. I wiecie co nie jest mi żal takich gości tylko ich rodziców ponieważ muszą oni za to słono płacić. A co do sprzedawców to oni zawsze będą nastawieni na sprzedaż, ich interesuje zarobek tylko tyle, jednym słowem wolny rynek. DLATEGO KOCHANI NIE ULEGAJCIE TAK PRESJI SPRZEDAWCĄ, nie spieszcie się z zakupem komputera, to jest tylko kawałek krzemu który przeważnie wykożystacie w 20% a reszta się zdewaluje. A kupowanie bo "lepsze", "nowsze" i "szybsze" jest poprostu wyrzucaniem pieniązków w błoto !!! A tak na marginesie od początku pisania tego postu wypiełem 0,5 litra dobrego winka dlatego przepraszam za składnie i orto. A na koniec pozdrowienia dla sklepów w których najczęściej robię zakupy "nieraz mnie wkurzają a czasami uda mi się ich okantować ;) " wiem co mówię !!! PATROX (weterani) a BINO (mloda krew) POZDRAWIAM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Gdzie kupić Komputer a gdzie NIE. I DLACZEGO? IP: *.com / *.strefa.com 05.12.05, 19:20 DOKŁADNIE! ZGADZAM SIĘW 100%! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: link Re: Gdzie kupić Komputer a gdzie NIE. I DLACZEGO? IP: 82.160.81.* 06.12.05, 20:29 Stary zgadzam się z tobą w 100% - kasa leci, sprzedawca zaciera ręce a sponsor się poci !!!! Biada takim którzy się dadzą na to złapać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie kupić Komputer a gdzie NIE. I DLACZEGO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 20:57 Gdzie kupić komputer?Rzecz jasna,że w X-komie!!! Fachowa i miła obsługa + przystępne ceny + zniżki= NIC DODAĆ,NIC UJĄĆ!!!Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfg Re: Gdzie kupić Komputer a gdzie NIE. I DLACZEGO? IP: *.com / *.strefa.com 06.12.05, 19:02 UP UP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie kupić Komputer a gdzie NIE. I DLACZEGO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 16:39 Najlepszy sklep komputerowy to Binet w Jagielończykach.Tam są dobre ceny i fachowa obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucjan_pavarotti CENY IP: *.prenet.pl 06.01.06, 17:33 Ostatnio wlasnie skladalem komputer i porownywalem ceny, no i wyszlo ze w x-kom bedzie najtaniej. odpuszczam sobie pat-rox bo mnie zrazil gosc wciskajac myszke z 2 rolkami i setka przyciskow, gdy mu mowie landie ze nie chce takich pie..i chce zwykla mysze 9 przyciski i rolka, strasznie byl upierdliwy. Daruje sobie komputronik bo nie chcieli wogole pomoc przez GG. W binio bylo drogo Daleko nie szukajac wlazlem do x-koma i milo mnie zaskoczyli cena i obsluga, zero naskakiwania, wciskania kitu, a i na gratisy w okolicy 50-60 zl mozna liczyc. Ciekawe jak sie bedzie dalej rozwijala wspolpraca A i jeszcze VIP - spoko sklep ale nie nalezy do tanich, jednak nie robili mi nigdy problemow z naprawami i robili je w zasadzie od reki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: CENY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 10:03 Witam Odpowiem Ci przyjacielu drogi. W pierwszej kolejności obsługujemy klientów którzy są w sklepie, dopiero póxniej na GG. Jeszcze nie zadarzyło mi się żebym kogoś zignorował na GG, jezeli ktoś nie potrafi poczkeać 5 czy 10minut to jesgo problem. Nie powiem przeciez klientowi którego obsługuje w sklepie: proszę poczekać bo ktos na GG zapytuje o coś. Niestety taka jest kolejnośc i taka będzie zawsze. Jeżeli zalezy Ci naprawde na informacjach i naszej pomocy to się do nas pofatyguj bo nie rozumiem klientów którzy dają mi linka do konkretnego produktu i pytają jaka jest jego cena GDY OBOK TOWARU JEST TO WYRAŹNIE NAPISANE..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: Gdzie kupić Komputer a gdzie NIE. I DLACZEGO? IP: *.21.pl / *.21.pl 07.01.06, 19:44 Jak już kiedyś pisałem polecam Bino. Miałem przeboje ze swoim kompem (zwalona pamięć RAM, później okazało się też, że zasilacz) i wszystko było wymieniane "od ręki". Dodatkowo mogłem pogadać sobie z serwisem przez GG i ustalić termin wizyty. Nie wiem jak jest gdzie indziej, ale w niektórych sklepach zamiast doradzić to wciskają najdroższe rzeczy. W Bino chłopaki mi doradzili i nie zbywali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cat Re: Gdzie kupić Komputer a gdzie NIE. I DLACZEGO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 14:47 Firma Enterprise na Ogrodowej lub Krotkiej. Polecam, zadnych problemow nie robia, reklamacje szybko, serwisant moze przyjecac do domu naprawiac komputer. Nie drogo, duzy wybor sprzetu, choc mozna tez ceny porownac ze sklepem komputerowym w Auchan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Gdzie kupić Komputer a gdzie NIE. I DLACZEGO? IP: 195.117.107.* 11.01.06, 16:30 Widze ze FIRMA PAT-ROX zdominowała rozmowe w tym temacie. Ja uwazam iz ta firma stara sie jak moze a w szczególności pan Michał- którego pozdrawiam :]Miałem tam praktyki wakacyjne i nie wiem czemu tak zle mowicie o serwisie w tym sklepie. Jak byłem tam przez 2 miesiace to podkreslam spotkałem sie moze z 2 przypadkami zeby klient by nie zadowolony i przyszedł cos poprawic!!!Chłopaki w serwisie w tamtym okresie byli b kompetetni i ja starałem byc tez w pozadku i z czystym sumieniem moge stwierdzic ze nikogo przymnie ni oszukano na niczym Wiec troche krzywdziecie firme PAt_ROX Odpowiedz Link Zgłoś