Dodaj do ulubionych

Wesele w Agacie!

25.11.05, 18:06
Jestem ciekaw,czy ktoś z forumowiczów bawił się na weselu w Agacie na
Narcyzowej?Jeśli tak,to bardzo bym prosił o opinię na temat tej sali i
ogólnie atmosfery panującej na niej podczas wesela oraz odnośnie właściciela
tej sali.Chciałbym wiedzieć,gdyż właśnie stoje przed dylematem,czy wybrać tę
salę na miejsce przyjęcia weselnego.
Z góry dziękuję za wszystkie opinię!Mam nadzieję,że pozwolą mi dokonać
właściwego wyboru.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: motylek Re: Wesele w Agacie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:10
      bawilam sie we wrzesniu i pazdzierniku.@ wesela pod rzad.Wspaniala
      zabawa,jedzenie i ogolnie super.

polecam!!!
      • mikita10 Re: Wesele w Agacie! 25.11.05, 20:13
        Byłam tam na weselu w zeszłym roku. Dla mnie minusem jest to, że odgórnie masz
        orkiestrę i kamerzystę (nie nagrywa bezpśrednio cyfrówką, tylko zwykłą i
        dopiero przegrywa na CD). Ogólnie nie jest źle, ale dla mnie jedzenie takie
        sobie, albo niedogotowane, albo niedoprawione. Obsługa też mogłaby być lepsza.
    • Gość: cdcd Re: Wesele w Agacie! IP: 212.160.108.* 25.11.05, 22:23
      Orkiestra kiepska. Narzucony kamerzysta jeszcze gorszy.
    • matusia77 Re: Wesele w Agacie! 26.11.05, 15:36
      Ja miałam tam swoje wesele ale 5 lat temu i z tego co czytałam z wypowiedzi
      moich poprzedników niewiele się zmieniło.Ja też narzekałam na kamerzysta-zupełny
      amator,orkiestra -taka sobie-nie mogłam wprowadzic swojego zespołu a nawet
      swojego sprzeętu ,jedzeniem trochę nadrobili- menu ustalasz sobie sama.
      No i samochód też musiałam miec od nich-niezbyt nowy.
      Ogólnie nie narzekam ale mobłobyć lepiej :(
      • inna-bajka Re: Wesele w Agacie! 26.11.05, 16:53
        Dokładnie.
        I nigdy w życiu nie widziałam tak kiczowatego, beznadziejnego i prymitywnego
        wystroju. Wszystko nadźgane i beznadziejnie świecące, serpentyny, baloniki,
        brokat, perełki, babki, odblaski, anielskie włosy i wiele innego badziewia.
        • Gość: justka Re: Wesele w Agacie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 17:23
          Witam. Ja miałam przyjemność:| bawić się na weselu w ów AGACIE. Hmm... moje
          wspomnienia są niezbyt przyjemne, otóż było bardzoooo gorąco i szef nie
          pozwolił włączyć wiatraków, kamerzysta nie dość, że do bani to jeszcze uczepił
          się mnie jak rzep psiej ...., samochód w sumie to nie moja sprawa. Jeżeli
          chodzi o posiłki to nie pamiętam. Ogólnie nie polecam. Aha, bo bym zapomniała
          szef jeszcze doliczył sporą sumkę i to nie wiadomo za co:\
          o jeszcze jedno jeżeli chodzi o upał - napoje w ogóle nie były zimne bleee...
          Czyli bez sensu więcej się człowiek umęczył niż pobawił. Pozdrawiam
        • Gość: gumitka Re: Wesele w Agacie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 17:24
          Witam. Ja miałam przyjemność:| bawić się na weselu w ów AGACIE. Hmm... moje
          wspomnienia są niezbyt przyjemne, otóż było bardzoooo gorąco i szef nie
          pozwolił włączyć wiatraków, kamerzysta nie dość, że do bani to jeszcze uczepił
          się mnie jak rzep psiej ...., samochód w sumie to nie moja sprawa. Jeżeli
          chodzi o posiłki to nie pamiętam. Ogólnie nie polecam. Aha, bo bym zapomniała
          szef jeszcze doliczył sporą sumkę i to nie wiadomo za co:\
          o jeszcze jedno jeżeli chodzi o upał - napoje w ogóle nie były zimne bleee...
          Czyli bez sensu więcej się człowiek umęczył niż pobawił. Pozdrawiam serdecznie
          • cabeza Re: Wesele w Agacie! 26.11.05, 18:00
            Dzieki za wszystkie wypowiedzi.Widac,nie są one zbyt pozytywne.A mam pytanie
            nie wiecie,czy można miec swojego kamerzystę i zrezygnować z ich,czy koniecznie
            musi być ten a Agaty?A ktoś z Was bawił się tam i jest zadowolony?
            Pozdrawiam!
            • inna-bajka Re: Wesele w Agacie! 26.11.05, 18:12
              To może napisz ile negarywnych wpisów Cie satysfakcjonuje ? 50 ? 100 ?
              Bo 10 widac nie spełnia Twoich oczekiwań.
            • Gość: jaś Re: Wesele w Agacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 01:07
              nie możesz zrezygnować z kamerzysty, to syn właściciela i też musi zarobić.
          • Gość: gumitka Re: Wesele w Agacie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 19:00
            A zapomniałam że na trzy godzinki zgasło światło, a ponoć ta sala jest z tego
            znana:(
            • cabeza Re: Wesele w Agacie! 26.11.05, 20:25
              Hahaha,bardzo śmieszne!Ale chyba w świeczki na stołach się zaopatrzyliście
              wcześniej.Poza tym ja tutaj 10 wpisów od różnych osób nie naliczyłem
              negatywnych,tylko trochę mniej.A tak poza tym to jesteście bardzo
              uszczypliwi,no ale cóż...
              • inna-bajka Re: Wesele w Agacie! 26.11.05, 22:47
                Uszczypliwi powiadasz ... to po co sie pytasz skoro wiesz lepiej.
                Trzeba było założyć wątek pt: " jaki dom weselny jest najlepszy i dlaczego jest
                to Agata.
                Na dwóch weselach w gacie na których byłam też były problemy ze światłem.
              • Gość: gumitka Re: Wesele w Agacie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.05, 23:07
                Rzeczywiście dziwna z ciebie osoba napoczątek prosisz o opinie, a później sobie
                kpiny robisz.
                Najlepiej nie zaśmiecaj forum:\
                • Gość: !!!... Re: Wesele w Agacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 07:44
                  to się nazywa autokrypto reklama !!! nie zaśmiecanie!.
                  • Gość: gumitek Re: Wesele w Agacie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 12:15
                    W sumie to mam gdzieś - człowiek dobrze radzi, a tu źle i źle. Przecież nikt tu
                    nawet nie proponuje lokalu zastępczego. Dziewczyno chcesz robić wesele w Agacie
                    to rób, ale moim zdaniem wesele jest raz w życiu (chyba że ktoś się uprze) i
                    warto niekiedy poczytać opinie.

-dziwny świat-
              • Gość: klaudia Re: Wesele w Agacie! IP: 80.51.57.* 05.03.06, 14:03
                najlepsze wesela w Bikajo. Z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni - z całokształtu.
                Polecam gorąco!!
    • Gość: lolek Re: Wesele w Agacie! IP: *.org / 85.195.119.* 27.11.05, 12:28
      A gdzie to jest ?
      • inna-bajka Re: Wesele w Agacie! 27.11.05, 12:52
        Na Narcyzowej w Kiedrzynie.
    • Gość: amadeusz1981 Re: Wesele w Agacie! IP: *.man.czest.pl 27.11.05, 15:53
      Witam
      Przyglądam się waszym sporom o tę salę AGATA i myślę że ktoś sobie reklamę strzelił Albo Właściciel ( P. MACIEK ) albo (Jacek jego syn KAMERKA ) lub P. AGATA(córunia właściciela) Ale to mało ważne ważny jest fakt iż SALA WESELNA AGATA to prawdziwa kicha i jeżeli się nie wezmą za lepszą robotę. Czasy lat 80-90 już za nami . trzeba podnieść standard usług!!!!!. A co do zadającego pytanie niech robi jak uważa. Jego czy jej impreza!!!
      ( JEDNA TAKA IMPREZA W ŻYCIU?!!!)
      • Gość: gość Re: Wesele w Agacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 13:15
        Ale wy tu bzdury piszecie bawiłem się tam wiele razy
        Było super,goście zachwyceni,młodzi przeszczęśliwi
        Świetna organizacja wesela nigdzie indziej nie spotykana.
        Bardzo ładnie zagospodarowany teren zewnetrzny,patio ogródek piwny.
        Zespół super,Film widziałem wiele razy bardzo dobrze nakręcony.
        POLECAM
        www.agata.dt.pl
        • ankehuber Re: Wesele w Agacie! 28.12.05, 13:34
          no tak to z pewnoscia wlasciciel........zero minusow??
        • Gość: Gość z Agaty Re: Wesele w Agacie! IP: *.pcz.pl 16.01.06, 08:18
          Wszystko byloby OK na tej sali, gdyby nie te dziwne "malowidła" na ścianach,
          szczególnie na tej za Młodą Parą! Podłoga też pozostawia wiele do życzenia! Ale
          tak poza tym jest OK... Może właściciel pomyśli nad zmianą wystroju wnętrza, bo
          sala jest fajna ale wymaga od czasu do czasu pewnych modyfikacji!!!
    • Gość: ania Re: Wesele w Agacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 13:20
      witam! moja siostra miala wesele w agacie 5 lat temu jeszcze wlasciciel
      prowadzil to z zona, byla bardzo zadowolona pamietam ze terminy byly tam
      napiete i dosc dlugo czekali,ale jezeli chodzi o organizacje i o posilki to
      byly naprawde dobre zespol tez nie byl najgorszy teraz sie pewnie zmienil ale
      kamerzysta byl ok, ja wybralam osobiscie sale rick i mam nadzieje ze bedzie
      wszystko ok.Pozdrawiam
    • ma_lina2 Re: Wesele w Agacie! 03.03.06, 19:38
      Zdjęcia na necie bardzo ładne, jedyne co mnie odstraszyło to te paskudne
      gołąbki na pomarańczowo-niebieskim tle.
      Ale nie dajcie się zmylić, jak mieszkacie daleko od tej sali to szkoda czasu, a
      przede wszystkim pieniędzy (na paliwo), a jak blisko to przejedźcie się, żeby
      innym tę salę odradzić.
      Widok już na wejściu zabija - cudowne lwy z epoki PRL-u witają Cię na wejściu i
      ta fontanna - z jakimś, chyba Amorkiem, bo właściwie do niczego to nie było
      podobne.
      Następnie otwierają się drzwi i uderza straszny smród grzyba - moim zdaniem to
      nie czyszczona od dłuższego czasu klimatyzacja i witają cię dywany - jakież
      malownicze.
      Później przychodzi czas na salę - kompletne bezguście - niebieski, podwieszany
      sufit, a na nim wszystko - zawijasy, kwiaty, lampki. Za parą modą, wspomniane
      na początku gołębie na tle pomarańczowego serca - feee. Podłoga - "marmurkowa",
      taka jak w bardzo starych kościołach. Co do wystroju reszty nie pamiętam, to co
      opisałam jest wyjątkowo przytłaczające.
      I ten Pan z zespołu (narzucanego zresztą "z góry" potrzafi zachęcić klienta -
      atutem jest to, że to najstarsza sala w Częstochowie, he tego nie musiał mówić -
      widać od razu.
      A i cena - za wszystko - sala, kucharka, kelnerzy (trzeba to załatwiać samemu),
      jedzonko, zespół, kamerzysta i fotograf - Pan powiedział, że ok 90 zł od osoby
      hahahahahahaha na 2007:-)
      Wystarczy UFFFFF
    • Gość: Magda Wesele w Agacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:07
      Moja siostra miała tam wesele 5 lat temu. Sala świetna. Organizacja całego
      wesela na najwyższym poziomie. Wszystko tak jak powinno być. Ja także chcę tam
      w przyszłości mieć wesele. Polecam gorąco!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka